-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz - = Zk = - #4897 üzenetére
Egy ilyen öntudat védelmezését én is elfogadnám
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
$p@rr0w
őstag
válasz - = Zk = - #4897 üzenetére
Akkor a Teminátor átbaszás?
(#4896) Brent: Ezek szerint aki a barátod, azt tudod magaddal hívni? Kár hogy nem lehet zsoldos csapatot bérelni.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
- = Zk = -
félisten
válasz $p@rr0w #4895 üzenetére
"öntudatra ébredős verzió" jáááhj..ez teccett!!
nameg mivan ha élete végéig védelmezni fog?[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Brent
aktív tag
Megis van az első tag a bandámban: Egor Butcher
Garbageban mentettem meg az életét a "large house"-ban vívott szokásos banditák elleni tűzharcban!
-
$p@rr0w
őstag
válasz AthlonXP #4894 üzenetére
Onnan már ne kezd újra Prypiattól már csak 1-2 óra játék, és vége (nem tudom milyen fokozaton játszol). Amúgy az előbb említett idő intervallum után még jóval tovább kell várni a CS-re.
(#4893) - = Zk = -: Vistaból ne öntudatra ébredős verziót telepíts, mert álmodban kinyír a géped.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosquitoo #4886 üzenetére
(#4887) $p@rr0w:..hát..talán mert csak 5X kellett Vistát telepíteni,kétnaponta vmi miatt mindíg be..art!..Bár lehet,hogy attól még fenthagyhattam volna...inteligens a vista,és formázásnál kikerülte vna a stalker esetleges mappáit..legyenszó rejtettről,és láthatóról egyaránt
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Oblivion Lost 2.1.1
Sikerült egy Controllernek a kitörés alatt bespawnolnia a duty bázis közepére. Mivel rendes csávó, ezért meghívtam a Bárba egy votkára, na legurított 3-al is aztán fetrengett a földön.
Videjó.Szöveg a videóhoz: Há' némmá a farmergatyás parasztgyerek nembírgya a nedüt!
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
Ezeket a read.me-ből másoltam, viszont most hogy kipróbáltam nekem eddig nem sikerült ezt összehpzni, csak annyit találtam, hogy a kereskedőknál pénzért ki tudok békülni azokkal akikkel összeveszetem, de utána nézek a többinek.
-
remington2
senior tag
Readme szerint az npc-k nem követnek a föld alá , és csak a sztori végigjátszása után lehet frakciókhoz csatlakozni ( az alapjátékban lévő lehetőségeken felül persze, tehát duty/freedom marad).
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Brent
aktív tag
válasz $p@rr0w #4883 üzenetére
- csatlakozhatsz más frakciókhoz,
Ez azt jelenti hogy már kezdetektől kezdve csatlakozhatok mondjuk a Merchez ? Vagy csak akkor hamár végigvittem a küldiket ?
- magad köré gyűlythetsz npc-ket akik követnek.
Ez nagyon jóóó
Összeáll a csoport, mondjuk 5-en, lemegyünk X18-ba, ott kommandózunk a laboratóriumban(resident evil 1 feeling, vagy abban nem labor volt ? nem tudom már nem emléxem) az elszaporodott mutánsok miatt egyre fogy a csapat... mire megszerezzük amiért jöttünk márcsak 1 társam maradt, hirtelen az egyik sötét sarokból előugrik egy snork és elviszi őt is ... visszafele pedig már egyedül kell kijutni..
-
$p@rr0w
őstag
válasz remington2 #4884 üzenetére
Mindig a legutolsóval érdemes játszani, mert bővítik, nem átalakítják (kivéve ha valami nagyon bugos azt lehet kiszedik).
(#4885) - = Zk =: Miért törölted le egyáltálán?
[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
válasz - = Zk = - #4885 üzenetére
Én az 1.3 miatt tettem fel újra... most meg már 2.2...
-
- = Zk = -
félisten
kénytelen vok feltenni újra a stalkert
-
remington2
senior tag
Az OL 2-es modok között ekkora az eltérés? Eddig azt hittem, hogy a 2-eshez képest a 2.1 meg a 2.2 is csak "hibajavítások" gyűjteménye, egy-két kiegészítő dologgal. Ennyire sokat változik?
Szerk: gondolom azért nem érdemes 3x külön végigjátszani a 2.0-val, 2.1-el, 2.2-vel is . . . akkora eltérés csak nincs, hogy érdemes lenne.
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
válasz VinoRosso #4882 üzenetére
Majd lehet kipróbálom, de most egyhuzamban végigtoltam kétszer úgyhogy, lehet csak a Clear Sky-al tolom legközelebb...
Megjelent az Oblivion Lost mod 2.2:
Letöltés
Újítások az előző OL-hez képest:
- csatlakozhatsz más frakciókhoz,
- magad köré gyűlythetsz npc-ket akik követnek.
- pénzért békét is lehet kötni a frakciókkal
- a befejezés után az A-Life "szabadabb" lesz, fejlődik a felszerelés, a rangok
Lassan előbb lesznek kész egy CS szintű kieggel mint a fejlesztők... Ja és új játékot kell hozzá kezdeni (amúgy lehet ezt még kipróbálom, bár az OL 2.1.1-el vittem végig utoljára, de ez kiváncsivá tett, mindenesetre még egyszer szerintem már nem viszem végig... )!Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
VinoRosso
veterán
válasz $p@rr0w #4881 üzenetére
hát nem tom tedd fel az alap gammára az Ultra graphic mode-ot aztán meglátod De nem kizárólag magára a bump mappingra értettem, hanem h amiatt van, mert ha meglesed a beton meg kő textúrákat elég sűrűn bordázottak, és az egy ilyen derítő fényforrással, no meg AF-el együtt már elég zúzósak lehetnek.Én 8800 GTX-el toltam, és amikor le kellett mennem az x18 labba ahol van a pseudogiant, kb 5 fpsre esett le a sebesség, amikor a hátsó fényforráshoz értem. Árnyékban meg sima 30( mondjuk még ez is kevés mert mod nélkül 50 szokott lenni).
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
válasz VinoRosso #4880 üzenetére
Hát szerintem nem, mivel a bump mapping pont hogy viszonylag kis erőforrást igyényel ahhoz képest milyen jól néz ki ráadásul az alap gameban is van. Én a megnövelt FOV-ra és a HDR-re tippelek, ill. van benne valamilyen noise effect is, ráadásul az utóbbi kettő elég zavaró... De ha nem próbáltad akkor minek mondod?
-
VinoRosso
veterán
válasz $p@rr0w #4879 üzenetére
bár én még nem játszottam az OL-al, de szerntem a bump mapping miatt szaggahat be. Feltettem ugyanis egy ilyen mod--ot, ami egy kicsit megtornázta ezt, és addig mindig beltéren szökött fel az fps, mikkor kiértem meg leesett. Most meg épp fordítva van. Sokmindent nem látni amúgy, bár szép ahogy kijönnek a textúrában a kis göcsörtök, csa hát sajnos az ilyen beton meg kő borítású helyeken elég sok van belőlük, és ha van még egy intenziv fényforrás is a közelben, az elégg be tudja fosatni a VGA-t.
-
$p@rr0w
őstag
válasz Mosquitoo #4869 üzenetére
Igen érdekes lett az OL gépigénye, nálam is néha beszaggat... Jó lenne valami tipp hogy miért, és hogy lehet visszaállítani az eredeti grafikát.
(#4870) remington2: Ezeket az utakat már megjártam, kivéve a terminátort. De olyan sokat nem ad a játékélményhez szerintem, majd a CS-ben ami kimondottan ki lesz élezve a frakciók közötti háborúra!
(#4875) M@nH.: 1.0005-ben elvileg már nincs ez a bug.
-
- = Zk = -
félisten
..hát,mélyen tisztelt fórumtársaim,én nagyon remélem hogy nemlesz ennyi baki a Clear Skyban...
-
Bencom ™
őstag
válasz remington2 #4876 üzenetére
van egy ilyen küldi, hogy fanatic, kér hogy mentsd meg a tábort a merctől, és ha belemész, akkor ki is írja a merc vezetőjét, és a pda-n látszik is hogy milyen messze vannak (kb a hídon spawnolnak, és ráérősen sétálnak, hogy tudj egy megfelelő helyet keresni magadnak. És wolf (ha nem hal meg) akkor úgy van a szitu, hogy elment valami haverjával a zóna belseje felé.
Amúgy a falnak az a része eleve világosabb mint a többi, ha megnézed (persze még a robbantás előtt )
-
remington2
senior tag
válasz Bencom ™ #4874 üzenetére
Akkor onnan van az a lyuk a falon!
Tegnap nézegettem azt a lyukat, és tűnődtem hogy ennyire vak vagyok, vagy csak szimplán figyelmetlen? Szerk: megtévesztett az, hogy ott van egy belső "lyuk" is, ahol ki van bontva a betontámfal, a bázison belül)
A kordonhoz visszasétálva érdekes szitut találtam: zsoldosok akarták lerohanni a tábort, és wolf (akit nálam kinyírtak még az elején) "utóda", egy Fanatic nevű katona megkér, hogy segítsek nekik. Elfogadom, azonnal (!) mission failed, de este jön a merk, utána meg hív, hogy beszéljünk és megköszöni.
A freedom bázis tényleg kuka AI szempontjából, végignézik ahogy zombik özönlenek, ahogy kinyírom a társaikat a szemük láttára, és nem tesznek semmit.
[ Szerkesztve ]
-
M@nH.
aktív tag
Hi!
Ti kipróbáltátok már a "hogyan jussunk be dekódoló nélkül azon a bizonyos ajtón az erőműben?" Mert én igen és tényleg műkszik
Kipróbáltam hogy egy gauss gunt beledobok az ajtóba és tényleg kifeszíti! Igaz vagy 8.-ra sikerült , de ez lol hogy ekkora bug van a gameban -
Bencom ™
őstag
válasz Mosquitoo #4862 üzenetére
Nekem viccesebb volt, felvettem a kill the sniper küldetést, de nem mentem vissza, mert tökölődtem az őrtoronyba, erre egyszercsak felrobbantották a dutysok a falat, és benyomultak mind a 8-an, én meg választhattam hogy őket vagy a freedomosokat lövöm, és pillanatnyi elmezavaromban a dutysokat kezdtem lőni lefelé (előtte mindkét csapatot sárgán láttam, és a vicc az, hogy utána is sárga maradt a duty, csak az a 8 (skull féle) ember lett piros) kb 4-et szedtem le a többit a freedom maga kezelte, erre felmentem lukash-hoz, és ugyanez a párbeszéd lezajlott, majd akkor adta azt a feladatot, hogy buktassam le a kémet (ami nekem valamiért sosem sikerült, mert kimentem leselkedni, erre észrevett a csávó (pedig szikla mögött álltam, nem láthatott) kijött, rámlőtt shotival, lelőttem, erre kiírta hogy küldetés elrontva, és utána lukash lecseszett, hogy ejnye bejnye, de azért van még egy utolsó esélyem... de le*rtam, fejbelőttem, majd rohantam a két exós-shotis testőre elől (de az egyik még fordulatból kapott egy fejet a vitorez utolsó két töltényéből, a másikat meg fedezékből, a következő tárral kiszedtem, és ami a leg meglepőbb volt, hogy a földszinten, és az épületen kívül már senki nem lőtt rám.)
mondjuk ez így volt akkor is mikor a bulldog6-ot kellett megszerezni a dutynak, ugyanis előtte már megszereztem a vérszopók falujából, és eladtam a bárban, így bajban voltam, de a részeg szakács elárulta, hogy a raktárjukban is van egy, csak ugye oda nem lehet bemenni, az őr nem enged... erre odamentem, lekéseltem, és gyorsan berohantam a raktárba, felvettem a fegyvereket, és vártam, hogy mikor jönnek utánam, hogy ne adjam könnyen magam... erre semmi... halál lazán kisétáltam, és skinflint, aki a saját szemével látta, ahogy leszúrom az őrt, még ő sem lőtt rám
-
- = Zk = -
félisten
válasz AthlonXP #4872 üzenetére
nemolvastam visszafelé..lehet pár szavas lesz a válasz,de kérdésem lenne
miben külb az OL 2.0 a 2.1.1től?..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
AthlonXP
őstag
válasz Mosquitoo #4862 üzenetére
Igen, tudom hogy ő tud téged dobálni de hidd el hogy a minigun elől nincs menekvés. Egy alkalommal egyszerre 3 törpe támadott meg. Dobáltak mindenfélével, meg a távolból karmolásztak meg ilyesmi. Meghúztam a ravaszt és pár másodperc múlva ott feküdtek egymás mellett...biztos elfáradtak és lepihentek kissé .
Ja és egyébként most én az OL 2.1.1-et nyomom, de a 2.0-ban sem engedte használni a minigunt más ruhában, csakis exoba.. Am. az OL 1.3-1.33-ban is ugyanien jó a minigun..
-
- = Zk = -
félisten
"szerk: de majd a többiek elmondják részletesebben is, mert ők tudják,hogy pl. mi az a zöld cucc" eza ZÖLD CUCC engemis érdekelne...mi is az a C öntudat
nike_:szólj,és küldöm imélre,ha neked is jó igy!...egyedül a priboi-t nem magyarosítja!....
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
-
Mosquitoo
senior tag
válasz $p@rr0w #4868 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy nem akarok mindenhol háborúzni, amerre csak járok, mert Barriert is ugye Freedom védi. Bár tökmindegy, mert ott is legyilkolt mindenkit az irányító és bandája...
Az aréna meg OL alatt úgy akad (5 FPS), hogy lehetetlen harcolni...
[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
Úgy néz ki, itt mindenki legyilkolja Freedomot, csak én nem?
-
remington2
senior tag
Érdekes dolgot fedeztem fel, afféle redundanciát a küldetésmenetben, előre látott lehetőségek esetére. Kiírtottam az egész freedom bázist, és épp az értékes cuccot vittem hazafelé, amikor felfedeztem, hogy Skullék helyére egy másik duty csapat költözött. Vezetőjük Misha volt, aki megszólított, hogy lenne némi meló (na ja, most már . . . ). Hagytam, gondoltam majd visszafelé jövet, kétszer kellett fordulni a stuffal, sok hasznos holmi volt freedoméknál. Amikor visszaértem, Misha és csapata sehol, egy rakat looner a helyén. Bementem a freedom bázisra, egy-két freedomot kinyírva a főépületük előtt találtam meg Misha hulláját !!!
Ekkor gondoltam, hátha ad majd új lehetőséget a progi. Kifelé menet, a bár felé indulva észrevettem a pálya határán, hogy jön át egy duty, aki Skullék faháza felé indult, és ő is megadta a küldetést, csak éppen (gondolom a pálya szkripteltsége miatt épp ott voltam egyidőben, amikor kinyírtam őket), befejezettnek is nyílvánította a feladatot. Tuti, ha eljövök, majd visszatérek fél nap múlva, a csapat megadja nekem megint, amíg meg nem csinálom. Ez ám az előrelátás! Anno féltem, hogy a mod majd megkavarja a cuccot, de úgy tűnik az alkotók gondoltak erre is!
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Hallottam már olyanról is, hogy a befejezésnél vagy elfogadod vagy elutasítod. Ha elutasítod, akkor teleportálnak egy szeméttelepre, ahol emberekkel kell küzdened folyamatosan. Na azt hiszem az a legjobb befejezés.
Lehet végigviszem még egyszer. Szerintem jó játék. Magyarítást honnan lehet leszedni hozzá? A #1 hsz-ben levő nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
Szerintem összesen 2 darab csavar esett le a fizikai valóban. Az elsőt látta aranynak, a többi hallucináció volt (külső kép mutatja is, hogy a semmiben áll, és nyújtja égnek a kezét kacagva, mintha aranyesőben állna), a második csavar meg szintén valódi volt, és megoldotta a gondokat
-
Mosquitoo
senior tag
Bencom: jahogy a Desert Eagle már az OL hatása...
Nos, nálam ez a Duty vs. Freedom úgy zajlott, hogy nem vettem föl Skull-tól a küldetést, hogy zúzzuk le a Freedomot, hanem mentem az eredeti küldetésemhez, aztán mire mentem vissza, a "kis csipet csapatnak" hála egész Duty feküdt... Megyek Freedomhoz... megkeresem Lukash-t, oszt mondja neki a szokásosat, hogy (M1: Marked One, L: Lukash):
M1: -Láttam néhány Duty-s fickót...
L: -Hányan voltak?
M1: -Úgy nyolcan lehetnek.
L: -Gyerünk, meg kell őket semmisíteni!
M1: -Már elintéztem őket...
L: -Mit mondtál, hány ember?
M1: -Nyolc ember.
L: -Ejha, gyorsan dolgozol, Te sztalker!A Mutánsok szépen elintézték a melót.
AthlonXP: az a törpe rohadt egy mutáns... telekinézissel hozzádvág tárgyakat és el tudja téríteni a golyókat!
Amikor rálőttem, ilyen furcsa burok volt körülötte, mintha egy örvény anomáliában állna (anomáliának nyoma sem volt), ilyen védőteret képez mega körül és ilyenkor lehetetlen megölni, mert a gránátot is eldobta 20 méterrel arrébb!Ja és a minigunnal simán mászkáltam Sztalkerruhában, nem kell ahhoz exo... (OL 1.3.3)
-
-
Mosquitoo
senior tag
Mert ha Pripjatyban megszerzed a dekódolót és elmész a titkos Monolith laborba, akkor vannak a "jó" befejezések. No meg persze a hologram doc elmond mindent, aki szintén Streloknak szólít, de még mindig megmarad a "Kill the Strelok" küldetés.
Szóval vagy csatlakozol a C-öntudat programhoz, akkor befekszel a zöld cuccokba és vége, vagy nem csatlakozol, akkor szétlövöd, majd az Erőműben rengeteg teleportálgatás, és a végső teleportnál videó, hogy elfekszik a srác a fűben és Zónának nyoma sincs...szerk: de majd a többiek elmondják részletesebben is, mert ők tudják,hogy pl. mi az a zöld cucc
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Végre, kipörgettem!
Aranyeső vége lett (56000 RU-m volt), már beszartam hogy csak egy kis szaros rozsdás csavart ad ide, de jó lett
-
AthlonXP
őstag
válasz remington2 #4847 üzenetére
Hát nemtudom.. Én nekem az a minigun az egyik kedvencem. A 7.62-es páncéltörővel használom... Leginkább a súlya az ami aggasztó vele szemben. Nameg ugye azt csak exos ruhában lehet használni és abban meg nem lehet funi. Viszont amit nagyon szeretek abban a fegyverben, az pont a szórása és az elképesztó pusztítás amit végez!
Csak meghúzom a ravaszt, körbeforgok vele egy kissé és 100m-en belűl mindent elpusztítok vele! Többször volt alkalmam ezt kipróbálni amikor kutyafalkák támadtak meg, ők nagyon tudták értékelni..
Amúgy miféle törpéről írtál ami eltérítette a golyókat és nemtudtad vele megölni? Én még egyetlen mutánssal sem találkoztam, amit ne tudtam volna könnyűszerrel kiiktatni azzal a fegyverrel. Mindegy volt, hogy törpe, irányító, pseudogiant, husi vagy vmi más, miután meghúztam a ravaszt nem volt menekvés. -
Bencom ™
őstag
válasz remington2 #4853 üzenetére
egyedül skull adta pedig. Petrenkó pedig csak boltos, nem ad küldetéseket, még annyit se, mint skinflint (a petrenkó freedomos "megfelelője")
És tudom hogy nem nehéz kiírtani, nekem mint régebben írtam, csak annyi volt benne a nehézség, hogy a díjat csak akkor lehetett felvenni, ha skull életben maradt, és mivel mindig ő ment legelől, ezért mindig kinyírták, így még azelőtt kellett leírtanom a tábort, mielőtt ők megérkeztek, és így picivel nehezebb, ha az ember kapkod, mert mindenre csak fél perce van -
remington2
senior tag
válasz Bencom ™ #4852 üzenetére
Nincs már Skull, kinyírták a zombihordák. A bázison csak Voronin ad küldit, a fegyveres pasi nem? Azt hiszem Petrunko ezredes a neve . . .
De Skull vagy nem Skull, rohadtkönnyű volt lenyírni őket, hihetetlen mennyire ostoba volt az AI.
-
Bencom ™
őstag
válasz remington2 #4851 üzenetére
skull adja, a kis tábornál, ő is dutys, ő adja azt a küldetést, hogy szedd le a mesterlövészt, aztán ha visszamész, akkor hogy kill lukash, és abban beletartozik az is hogy szinte az egész tábort ki kell írtanod hozzá...
mosquitoo: OL-ben. De alapjátékban black kite-ot mond, és pm-et ad.
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
Megcsináltam minden Duty küldit eddig, Voronenko most nem ad többet (gondolom ha ad is, akkor is ismétlődik majd). Átnéztem a szomszédba, egy ezredeshez, nála is lehet felvenni küldiket, de sosem ad egyet sem. . . Ugyanitt lehet viszont fegyvert &duty specialitás cuccokat beszerezni, be is neveztem egy dragunovra.
Elindultam, hogy kiírtsam a freedom bázist, és meg kell mondjam, nehezebbre számítottam. Bázis oldalától indulva leszedtem a két, bár felé eső toronyról az emberkéket, majd gránátokkal kinyírtam a kapunál állókat, és az ott lévő toronyban az őrt is. Felmásztam a toronyra (mindezt 3 torony mesterlövésze szeme láttára, mintha mi sem történt volna), és kinyírtam a tábortűz körül állókat, majd a toronyban lévőket is. Csalódottan mentem a főépülethez, ott már volt némi ellenállás, de ekkorára már a bázist szinte teljesen legyaktam. Az AI megint csodát alkotott, a tábortüzes csávó azt sem vette észre, hogy a szomszédját (!!!) kilőttem
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
Mosquitoo
senior tag
válasz - = Zk = - #4846 üzenetére
Bizony ugyan azzal.
-
- = Zk = -
félisten
válasz remington2 #4847 üzenetére
legalább a tölténykupacot bent a bárba sikerült megcsinálnod?...mki szeme láttára?
-
remington2
senior tag
válasz Mosquitoo #4845 üzenetére
Én amikor megkaptam a bárban, megrázó élmény volt 120 kiló voltam vele, moccanni sem tudtam. Féltem, hogy annyira nehéz hogy ki sem tudom vinni onnan (a ládámhoz). Aztán felraktam a slotba, onnan kiürítettem a töltényt, azt eldobtam, 10 kilóval könnyebb lettem, és lett mellettem egy derékmagasságig érő tölténykupac
Szerk: végül "levetkőve" és mindent elrakva kicammogtam vele a ládámhoz, de nagyon rossz fegyver, elképesztően szór, így később eladtam.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosquitoo #4845 üzenetére
ugyanazzal a lőszerrel használható
-
Mosquitoo
senior tag
válasz - = Zk = - #4844 üzenetére
Amit kiszedtem belőle 1000 lőszert, elég lesz egy darabig a Dragunov SVD Mk2-mhöz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosquitoo #4843 üzenetére
én soha nem használtam azt a fegyvert....!
maradtam a rejtőzködés mellet...Obokan,TR301s...nekem elegendővolt közelharchoz,és snipereléshez!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mosquitoo
senior tag
válasz - = Zk = - #4842 üzenetére
Schwarzit sajnos nem adott mellé, ezért eléggé össze-vissza lő... miután leirtottam a Kimérákat és a vérszopókat, a törpöt nem bírtam, mert kivédte a golyókat és mire az irányító vs. zombi hordához jutottam, elfogyott belőle a lőszer! pedig szépen megfeküdnének tőle a zombik...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosquitoo #4840 üzenetére
áhh..másnéven Vintar BC
nekem a Dragunov SVD Mk2 a kedvencem...igaz picit pontatlan....de nagyon messzire viszont halál pontos deazért egy obokant,vagy TR301s-est sem hagyok a rejtekhelyemen
(#4841) Mosquitoo:hühűűű...! és Arnold Swarcheneggert is adta mellé
[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
válasz - = Zk = - #4839 üzenetére
A Vintorez bal oldalt, föntről a második, mesterlövészpuska és rohamkarabély egyben, a barna dobozos lőszert használja, hangtompítós, az, amelyikből kettő van nálam.
Most már tényleg le akarok lépni a Raktáraktól erre azt tapasztalom, hogy a kijárathoz visszatermett az egész mutáns banda....
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosquitoo #4837 üzenetére
meik a Vintorez?...hirtelen nem ugrik be!remington2:némelyik Fórumtársnál annyi van,h egy nagyobb országot is elláthatna velük,de mégis meghal...!
addig olvasgatom itt a fórumot,h újrafelteszem az OL 2.0-át...ultrahigh mod-dal,ahogy szoktam...
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz Mosquitoo #4834 üzenetére
Ti mindannyian 100 kilóval rohangáltok? Ennyi fegyverrel, lőszerrel és artifactal ki lehet írtani az egész zónát 2x
Duty lettem, de a statisztikáknál továbbra is lonert ír ki . . . az nem fog frissülni? Lesz olyan küldi ahol Voronin a freedom bázis kiírtására küld? Nem nagyon akarja adni, pedig már sok missziót megcsináltam neki. Vagy csak simán nyírjam ki őket, ne várjak parancsra?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz - = Zk = - #4836 üzenetére
Mielőtt mégegyszer újrakezdtem, gránátvető is volt rajta. Csendes pusztítás... ahogy mondod!
Hehe... alapjátékban a Vintorez elég ritka, nekem meg van beéőle kettő is...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosquitoo #4834 üzenetére
távcső+hangtompító az akm-en..(az akm,ugye?rég játszottam már) mesteri...
énis minden fegyveremet felszereltem ezekkel az összetevőkkel....csendes kis pusztitást lehetett vele végezni nyílt terepen!és főleg h halk lett tőle.....5.1ben este 10után.....aki teheti próbálja ki (szomszédokat figyelmeztetni előtte)
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz Mosquitoo #4832 üzenetére
Hehe . . . Amikor nálam megjött a menet, amiről fent írtam, másodjára én is egy szál shotgunban állítottam oda, 30-40 darab lőszerrel meg kevés kötszerrel összesen. Még a pálya határán (kerítés) sem voltam, amikor már visszafordultam, és nem kísértettem őket . Akkor még az irányító-trió életben volt, alig láttam elszaladni.
Mondjuk a dologhoz hozzátartozik, hogy begyűjtő-túrára mentem, és akkor épp shotgun-mániám volt. Hamar leszoktam róla, ez a fegyver semmit sem ér a zónában.
[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
Ilyen se nagyon volt még (velem)
Vintorezzel és pump-action Shotgunnal megyek a Sötét Völgybe...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz remington2 #4830 üzenetére
Voltak ott még vérszopók és Pseudogigantok is!
Viszont Anomália-Powa! Jó sok (és nagy) Elektró és Ugródeszka kinyírta az egész bagázst!
-
remington2
senior tag
válasz Mosquitoo #4829 üzenetére
Ha nincs gránát, megteszi a puska is. Az irányítókat meg a törpéket kell "csak" leszedni, a zombik már elvannak egyedül is
Nekem is ráment vagy 10 táram, mire kinyírtam az irányítókat, egyeslövéssel v. rövid sorozatokkal. Bámulatos, mennyit bírnak . . .
Szerk: és megittam 30 üveg vodkát, remélve hogy vagy kipurcanok alkoholmérgezésben, vagy eldőlök részegen. 10 perc (valós idő) után már nagyjából láttam, merre megyek, lövök[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
-
ubi91
tag
válasz remington2 #4802 üzenetére
Ez a "csipet csapat" megindult. És kegyetlen. Eleve az irányító miatt szédelgek és egszerre rámugrik 3 Kiméra plusz 2 vérszopó, de miután meghaltam, még a Pseudogigantok is idejöttek... de még csak ki se tudom őket nyírni, mert valami miatt beakadt 15 FPS-re és így lehetetlen lelőni őket...
Megint Mosquitoo vagyok csak az idegességemben elfelejtettem az én profilomba belépni...
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Eljutottam Chernobylba..
Nem semmi. Úgy érzem még csak most jön a neheze, pedi Pripjatyban már megszenvedtem a snorkokkal.
-
Mosquitoo
senior tag
Az antennás történetet legyen szíves valaki mondja el, mert az nekem homályos.
Ugye Yantarban van a pszi-kibocsátó, amit le kell kapcsolni, meg a Vörös Erdőben is van az Agyperzselő, amit szintén le kell kapcsolni.
Namost Yantarban nem is kell lekapcsolni semmit? Vagy az pszi-kibocsátó és az agyperzselő az ugyan az?
-
- = Zk = -
félisten
-
nike_
addikt
Na meg is van, meg találtam egy frappáns kis végigjátszást, jó lesz ez..
-
M@nH.
aktív tag
válasz Mosquitoo #4794 üzenetére
"Valszeg ez az OL beépített félelemkeltője, hogy a szemed sarkában mindig láss mozgást.."
Jah lehet. Talán az újabb OL-ben már villódzik is, hogy nehogy zavarjonHun'reeth:"Az a te árnyékod. Valójában így néz ki a fejed."
Nem is tudtam hogy Strelok kockafejű és ahogy elnézem nem is kicsi -
marinea2
addikt
Sziasztok! hogy ha valaki tud elado S.T.A.L.K.E.R. editionos vgat akko az légyszives szoljon nekem vagy - = Zk = - nak
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Killer01
őstag
A megoldás: oda kell "bűvölni" valamelyik artifaktot, mindjárt nem tud -annyi- kergetni. Én egy tüzes anomáliát csináltam, gyakorlatilag minden hülye mutánst kifektet, esetleg a gyorsabbja át tud rajta rohanni halál nélkül, de akkor is lesebződik.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosquitoo #4815 üzenetére
mért?..hát húsevő,nem?....vagy szted vegetatív üzemmódban élnek?
[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
válasz remington2 #4809 üzenetére
Patkánynál szalámi? LOL!
"Desszantosok"... (ennél már csak a fáról potyogó zombi volt jobb...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bencom ™ #4812 üzenetére
mélyen együtt érzek veled
terv a továbbiakban?...
AthlonXP: nekemis izzad már a WASD-m[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz - = Zk = - #4808 üzenetére
Mint az korábban említettem, már legalább 8adszorra tolom a gamét... Ja-ja, nem vok normális, de ez van . Hogy várom-e a STALKER köv. részét? Mint a Messiást !!!!
-
Bencom ™
őstag
válasz - = Zk = - #4811 üzenetére
vannak, azóta se játszottam...
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bencom ™ #4810 üzenetére
szia Bencom
VGA gondok vannak még?....
nemigazán jártam errefelé,..nem lapozgattam vissza a HSZ-eket..ezért kérdezem..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bencom ™
őstag
a vasúti kocsin keresztül kell lemenni, egyszerű rész, nem tudom mi a nehéz benne? Az ellenséget meg szimplán le kell lőni és akkor majd nem bántanak
Milyen nehézségen tolod? Engem azon a részen eddig a két végigjátszás alatt összesen kb 3-szor lőttek le, de mindhárom a labból kifelé volt, ami pöppet durvább mint az odaút... -
remington2
senior tag
Friss élmények. Tettem egy túrát a wild territoryn, elkapott egy blowout, utána meg a nyomában járó spawn-hullám (bloodsucker, pseudodog, meg néhány patkány). Sajna a kutya nem tartalmazott semmit, megint
A patkánynál azonban ez volt: HusiiiiiiiiiEz pedig már army, meg az itt lévő zombi-had maradéka, kinyírva. Most tele van hullákkal a környék, egészen a freedom bázis faláig. Háttérben 3 irányító:
armyUgyanitt freedom bázisnál a helyieknek egy törpével gyűlt meg a bajuk. Megöltük, aztán jött a légi utánpótlás
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz AthlonXP #4807 üzenetére
hányadszora nyomod a játékot?
(csak nem teis várod az uj sztalkert? )
-
AthlonXP
őstag
válasz Mosquitoo #4800 üzenetére
Vazze, nem semmi! Látom a "MARKEDVAN" be is sz@rt rendesen . Nekem miért nincsenek ilyen szép pillanataim ? Exoban, minigunnal járom a zónát, hogy hátha én találok hasonló hordákat ( jobb félni ugyebár... ) de egyszerűen semmi... Egyenlőre még az antennák felé tartok, remélem útközben találok majd vmit, csak nehogy én is úgy járjak, mint te...
-
nike_
addikt
Tyúú, nehéz bejutni a Brain Scorcherhez..
Nem tudná megmutatni valaki valami képen esetleg, hogy hol kell pontosan lemenni a control bunkerhez? Már itt szenvedek ezzel egy órája, menni nem nagyon tudok, mert a mesterlövész csak engem lő (1-szer leszedtem már, de akkor a monolithok lőttek le), meg a monolithok is folyamatosan jönnek a bejárathoz...
Szóval valaki meg tudja muutatni? Nagy szükségem lenne rá. Köszönöm.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz remington2 #4804 üzenetére
Jajj,a hang... ne is mondd! És a szédüléstől lehetetlen célozni...
-
remington2
senior tag
válasz Mosquitoo #4803 üzenetére
Nálad hallatszik az a fura hang, amit az irányítók közelében lehet hallani? A pálya ezen részében nagyon erős, még a freedom bázisnál is lehet hallani, a közelében meg nagyon hamar elkezdek kábulni, ahogy hatnak rám. Szerintem a hang is "beragadt", mert már többségüket kinyírtam, de még mindig ugyanolyan erős.
Szerk: mindegy,majd visszamegyek és teljesen kitakarítok ott. Sicc, zombik
[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
Én ezért mentem a Freedom bázishoz. (Útközben a 10%-a kihalt az anomáliákban. ) Bulldog 6-tal leszedhettem volna őket, ha nem lőttem volna ki a gránátokat egy másik irányítóra és bandájára...
Egyébként az alapjátékban semmi értelme annak a nagy gránátvetőnek és szerintem az RPG-nek se, mert a legnagyob mutánshorda egy kb 8-as kutyafalka volt... de OL-ben... minden sarkon egy irányító a "testőreivel"
-
remington2
senior tag
Pont ilyen "menettel" találkoztam én is. Nagynehezen túléltem, rohantam visszafelé és szedtem aki utánam rohan (bloodsucker, pseudodog, ilyesmi, a gyorsabbja), a többiek meg a kijárati pontnál maradtak. Kész életveszély nálam a raktárak felé menni, mert pont oda spawnol közéjük, és alig tudok kijönni élve
Legutóbb már puskaropogást is hallottam, lehetett ott egy katona, akit az irányító ellenem fordított. A felét kilőttem / meghalt, de még így is kellemetlen arrafelé járnom. És bosszant, hogy ezek ott korzóznak mindig a pálya bejáratánál, de annyi iq már az irányítónál sincs, hogy eljöjjenek onnan.
Skull és bandája is halott már, arrafelé csaltam a hordát, hogy egyesítsük a tűzerőnket, de a bloodok meg egy-két nagyobb cucc pillanatok alatt legyakta őket
-
- = Zk = -
félisten
folyamatosan gránátot nekik
bár én annó nem taliztam velük
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest