-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hm, nem tudjátok mennyi időnként szoktak újraspammolni a nevesített ellenfelek? luckyt valaki nagyon úgy néz ki, hogy elintézte, és az nem én voltam. a hullája nincs meg, pedig mindent átnéztem miatta a valószínűsíthető megtalálási területek közül (Dark Valley, Garbage, Agropom teljesen átfésülve).
OL mod:
tényleg betámadnak néha szörnyek. avagy ok, Lucas eltűnt, csomó quest már nem lesz meg, nembaj, akkor legyünk duty tagok mert olyan még sose volt. na igenám, de közben kilőték a robbantós arcot, a ill the sniper küldetés meg teljesíthetetlenné vált. ok, félmunkát nem végzek, akkor tüntessük el a maradék populációt a freedom bázisból (természetesen éjjel). első 5 percben nem is volt hiba, vintarral és hangompított tunderrel szépen fogytak az ellenfelek... aztán egyszer csak aknamező felől robbanások. biztos újraspawnolta a boarokat. ahhoz kicsit sok volt a robbanás, de sebaj... outbreak! remek, kihúzom, maradtak még kb hárman a bázisban, nem lesz veszélyes. kékül a képernyő... hm, a controllert még úgyse láttam a villageban, vagy most jön a monster outbreak. hála égnek csak egy bejárata van, én meg televagyok lőszerrel, jó lesz ez nos a látvány következőképpen nézett ki: usq 10 zombi, egy burerrel és egy controllerrel támogatva (rakéta kéne ide... dehát én halk és nyomnélküli misszióra készültem). e?!?! ezekután kb felesleges volt végigirtani a freedom bázist, ezeket úgyse állították volna meg (max jól meglepődök köv alkalommal), hogy skinflint és lucas helyett egy controller és egy törpe fogad (ugye a bázis nagyrésze elment pripatyba eddigre).
szóval ésszel, és minden esetben legyen Nálad nehézfegyverzet (rpg/gránát) a játék késői szakaszában.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
spoiler:
7 vége van:
falsok:
50ezer ru fölött: i want to be rich
duty és freedom vezetőjének megölése: i want to rule the world
terrible reputation: mankind is doomed it needs to be controlled(RU version)/destroyed
excellent reputation: i want the zone to dissapear
egyik se (innentől ez a legnehezebben kivitelezhető ): i want to be immortal
igazi végek:
join
i don't helpyoutubeon fent van az összes;>
spoiler vége.
OL modban van a két főgonosz, meg még sok más hasznosság. amíg nem jön a Clear Sky, addig nagyon sok dolgot implementáltak és javítottak. ja, és ahogy olvasgattam az OL fórumot, készült a magyar lokalizáció
[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
Hello!
Én végigjátszottam egyszer a Stalkert. Még régebben, patchek nélkül. Kb 3-4 befejezést találtam meg.
Mennyi is van? 7?Viszont olvasgatom a hozzászólásaitokat és látom,h mindenféle bossokkal kűzdötök.
Én, ha jól emlékszem, nem igazán találkoztam semmiféle főellenséggel. Pedig eljutottam a legtávolabbi térképre is. (már nem tudom a nevét)
Esetleg a bossok az oblivion lost moddal jönnek?Amúgy hihetetlenül feelinges játék. Ez a "poszt-apokaliptikus-oroszos" hangulat megunhatatlan.
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Medvelászló #2994 üzenetére
a játékban 3 van, ebből 2t nagyon könnyű összeszedni, a harmadikat 6 végigjátszásból 2szer kaptam meg, tehát mázli is kell hozzá (ebből egyszer csak emiatt kiirtottam a zóna teljes népességét).
az első és legkönnyebb: Barban a trader mellett álló feketeruhás arc megadja a kill the master stalker küldetést. ha megcsinálod, megkapod a mamast. exo van rajta és unique fegyver van nála, de nem lehet probléma. ha éjjel mész vagy nagyon messziről támadsz (dragunov 4-600méterről, szomszéd dombon az elhagyott ház/vmelyik freedom őrtorony valszeg alkalmas lehet) a többiek se lesznek hostilek.
második: dark valleyn a lab bajárati épületegységtől északra (kb 40 méterre;>) van egy anomáliákkal és sugárzással övezett rész. na itt van valami erősen sugárzó vasépítmény, amire ha felmászol, van benne egy goldfish, egy mamas, egy "guitar" és egy "hand_radio". utóbbi kettő sajnos nem használható, de az előző kettőért megéri
harmadik: Pripaty közepén Fangs secret stash: tele anomáliával a környéke, és talán a játékban legnehezebben megtalálható secret stash. kék night visionnal ellátott Exo és egy mamas van benne... a játék kb két legjobb cucca;>
-
proci985
MODERÁTOR
*** OL mod ***
visszatértem Barba, miután eljutottam a főellenségig.
tapasztalatok (Spoileres):
- Red Forestben több psi kutya van. vagy több controller. egyik ott, ahol a rakétavetős Monolith soldier álldogál. ez egy picit húzósabbá teszi a dolgot (eléggé nagy monolith csoportosulás, jól bevédve, sniperrel támogatva). viszont a Reckless groups stashnél be lehet jutni a brain scorcherhez (asszem az x18), tehát nem kell mindenkit kilőni. csak visszafelé:/
- Pripaty eddig is erőd volt (bár miután eljutottál a parkolóig, ha a térképen balra kerültél relatíve egyszerűbbé vált a dolog, arra csak 1-2 sniper van meg pár military stalker), jelenleg rémálom. zombik, 2(!) controller csapatban, tetejében kaptam egy breakoutot pripaty közepén => összes neutral stalkert kilőtték mellőlem még a főutcán. Exoscelton kötelező(!!), esetleg egy Ecologist 99M erősen ajánlott (főleg, ha a főellenfélnek neki akarsz menni). Dragunov/Gauss+(Vintar)+ Tunder (+ M203) kötelező! a Tunder/Vintar páncéltörő lőszere nagyon könnyű a többihez képest, érdemes ebből betankolni indulás előtt (olyan 1000-1500 lőszered legyen páncéltörő/sniperből). ne feledd, hogy kivételesen vissza is kell jönni, és CNPP3/CNPP4en sima lőszerrel mászkálnak a Monolith hívek. érdemes éjszaka nekimenni a pályának. a stadionban lesz pár boar, 3 rakétás Monolith, talán 1-2 sniper meg a kezelába összenőtt óriás (vagymi. meg a stadion közepén rakatnyi anomália, 2 night starral, meg kötegnyi jellyfisshel/stone flowerrel. mielőtt továbbmész, érdemes aludni az estig a hotelszobában. érdemes betankolni min 3 urchint vagy crystalt, 1 moonlightot, 2-3 mamas beadset (amennyid van), 1 soult, odavezető útra esetleg kobolokot/goldfiht, egy -12000bleedest, maradék helyekre meg night start (3-4re elég egy urchin, egy -bleed, egy soul, 2 mamas és 3 night star)
- CNPPből vissza lehet menni (mindegyik pályáról)
- CNPP1en (tehát déli udvar) nincs kitörés, más nem változott. elvileg van egy másik kijárat is, gyakorlatilag én ezt nem találtam meg. érdemes megkeresni, a 3 helikopter az apcvel 35% körülre redukálta le egy 90+%os Exom, mire kiértem. ha jó ötemben csinálod, éjszaka lesz, mire visszaérsz. helikopter ellen a Gauss nem ér semmit 10-15 lövés után nézve.
- CNPP2őn (itten van a Monolith is) számíts három dwarfra, 1-2 Bloodsuckerre és egy Controllerre. egyébként is egy nehéz pálya, így meg horrorisztikus. a szörnyek a lépcsőház után lesznek. a vokált cserélték, gyí kamunnye helyett angolul beszélnek a robbanás előtti pillanatokról. nothing ever goes wrong, nothing can be wrong...
- CNPP3 (útban az igazi vége felé): semmi változás.
- CNPP4 (északi udvar, "nem segítek nektek" vég): utolsó teleportig semmi változás, leszámítva hogy a pálya szinte egészéről leszedték a radioaktivitást. itt ending helyett leteleportál a kémény mellé, ott császkál a helyi boss. na ide fog kelleni az Ecologist. meg nagyon sok rakéta (5 rakéta 40-60gránáttal kevés volt, így számolj). lesz pár mutálódott civil (az amorf), de egyéb szörnyet nem láttam. boss kellemetlen lesz.
- gausst nagoyn jó áron veszi meg a Bari trader. ha elbírod, és kell pénz, hozz vissza párat eladni
- 4 military és 4 exo van pripaty+cnppben (+az 5. Fang exoja). ha pénz kell, érdemes visszahozni belőlük.és egy kérdés: a minigun hol van?
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Medvelászló #2987 üzenetére
hááát ő erősen az army warehouse pályán van sztem...
athomi: menj el a szabadságiak bázisa előtt tovább a kihalt falu mellett és ott jobbra lessz egy sorompós őrhely sok genyókapitánnyal... arra lesz az agyperzselő. ha szellemmonsztákat vizionálsz akkor jófelé haladsz
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
-
Killer01
őstag
Váá, ne keverjétek bele még jobban Yantarral, mikor leírta világosan, hogy a vörös erdőben van Piripócs városa felé.
Nah, ne kanyarodj rá a Piripócsi útra, hanem egyenesen menj tovább. Jobbra lesz az a kódos ajtó amit említettél (nem kell vele foglalkozni, csak eu csomagok vannak mögötte), de utána még sok van a pályából csak elkanyarodik az út (szvsz azért is nem vetted észre). Na, a kanyar után emelkedő is lesz ott kezdődik igazán a hentelés Többet nem írok, át/túl kell élniJah, és a narancssárga ruhát hanyagold. Nincs semmi golyóállósága, hamar szitává lőnek benne.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
!SPOILER!
na, ott énis szivtam. lesz egy ilyen kör alakú terem, három szinttel. valszeg ott feküdtél ki, amikor lejárt az óra. itt minden szinten lesz 1-1 vezérlőegység, rajta egy kapcsolóval. ezeket sorban nyomd ki (sorrend tökmind1, de alulról felfelé a legegyszerűbb meg logikusabb). ha nagyon fogytán az időd, akkor a szintek közötti lépcsők környékén néha nincs erős sugárzás, ott lehet pihizni;>. ilyenkor a timer újraindul utánna. ha a három szintet lelőtted, a legfelső szintén lesz egy fő control panel, itt megnyomsz egy gombot és örülsz, jön egy szép video.
!SPOILER vége!Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
athomi
veterán
válasz Medvelászló #2984 üzenetére
Érdekes gyerek vagy te, segítséget kértem nem hsz gyüjtő hsz-ást. Ha nem akarsz segíteni, akkor ne válaszolj. Ennyi.Felesleges hsz gyüjtésbe ne kezdj.
Kérdésem továbbra is él. Hogy kell kikapcsolni az agyperzselőt?
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Medvelászló #2982 üzenetére
Nagyjából azt sem tudom miről beszéltek. Ezt az izét azt sem tudom mi, akkor hogy kapcsoljam ki?
Amúgy azért kértem segítséget, hogy segítsetek, nincs annyi időm, hog órákon át bolyongjak fel s alá.[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Egyszerű kikapcsolni,szerintem próbálkozz vele,szenvedj sokat,szerintem a készítők is erre törekedtek!!Ha eláruljuk, olyan mintha helyetted játszanánk végig!! Néha keress a föld alatt is,ne mindig felette!Én az alapjátékot 5-ször kezdtem újra, mire sikerült rájönnöm mit hogyan kell csinálni hogy végig tudjam játszani!! A játékhoz kell sok faxa fegyver/pontlövő és "kaszáló gép" is,sok gránát,és csendes gyilkos is!Nem utolsó ha az igen nagy tűzerőt képviseli/Nekem volt Ppg-m,10 rakétával?Svd-m hangtompítóval,rengeteg lőszerrel,{páncéltörővel}éjszakai vérfürdőhöz spec sörényes puska,egész tölténnyel és dart nyilakkal,stb......
Kámon máj dog Bodri,ték jor vasz iszt de kemping szerkó!!
-
proci985
MODERÁTOR
pályák kicsit moddolva, pár hibát javítottak, új fegyverek, átdolgozott hud, pár új szörny, vezethető autók, új időjárási tényezők, rendberakott spawn. 1.05ig patcheld fel, utánna lehet feldobni.
athomi: sniperek vannak a pályán. sok. és erős radiation. én seva suitot ajánlanám (esetlleg military vagy exoscelton, ha már van), alapjáték esetében 2x urchin + 2xmamas beads + night star beállítással.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Red Forestben járok, és mikor mennék felfele a Prypyat-ba vezető úton, mindig meghalok vmi miatt. Narancssárga ruhám van. Vkinek ötlete?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Grigorisz #2975 üzenetére
nyugi, meg fogod ismerni sima controllernek néz ki, annak minden nyűgjével. csak egy "picit" jobban bírja a strapát. a nagy kémény mellett van egy két épletet összekötő híd, ahogy néztem, be van scriptelve, hogy az alatt mászkáljon fel s alá. ja és exosceltonnal rá vadászni botor és öngyilkos misszió, nekem meg ugye csak az van jelenleg, 95 és 100%os állapotban.
Medvelászló: az a trükk a törpénél bejött, elvileg nfojában ide rakétát mondtak... fireball nem volt nálam, de asszem mindenképpen vissza kell mennem lőszerért Barba, szal következőre hozok magammal azt is.
apropó: minigunt honnan szerzek?
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
http://stalker.filefront.com/file/Oblivion_Lost;86329
itten van e;>
apropó: megvan a főgonosz, tényleg ott császkál a nagy kémény lábánál. eddig 4 rakéta és olyan 50-60 gránát meg olyan 10-20 gaussal végrehajtott fejlövés után még mindig életben van... hm... ezek után kíváncis vagyok, hogy az alkotók mennyire is gondoltak a sok rakéta és gránát alatt:/
-
csaabz
őstag
Hello!
Mi az a Oblivion Lost?
Egy mod? Honnan lehet megszerezni?
Előre is köszi!https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
proci985
MODERÁTOR
a reckless groups stashnél is van egy bejárat. lekapcsoltam, és nem nyílik semerra a biztonsági ajtó mondjuk még a fegyverledobással elmozdítom az ajtóttal mgé nem próbáltam...
a GP mozgás közben pontosabb ill nagyobb a tár, kutyáknál tömegesen nem feltétlenül jó ötlet egy helyben állni...
-
ML320
senior tag
válasz Medvelászló #2964 üzenetére
Hátsó sunyi módhoz nálam a hangtompítós pisztoly jött be, főleg éjszaka jó használni. Egyenesen a fejbe. Még a Mester stalkernek is csak egy lövés kellett. A társai meg csak nézegettek, én meg vissza bambán, hogy most akkor mi is történhetett?!?
Semleges stalkerek ritkításához is ez jött be, mikor mások érdekei ezt kívánták.Ember tervez, Isten perverz...
-
titán
válasz proci985 #2967 üzenetére
Pár lövés és kampec nekik. Ha jól eltalálod, akkor elég egy is. Vagy azt mondod, hogy szerinted a GP sebzése nagyobb?
A Vintar alapban sokkal pontosabb és márcsak a lőszere miatt is legalábbb dupla akkorát sebez. Persze ez megint csak az én személyes tapasztalatom.Hát akkor hol mentél be? Lekapcsoltad a cuccot, utána mi van?
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
titán
válasz Medvelászló #2964 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem jó a sörétes közelről, hanem azt, hogy a Vintarhoz képest szarok, legalábbis szerintem. A sörényes csak 1 méterről ér valamit, de ha nem vagy elég közel, akkor puffogtathatsz nyugodtan, mert az ellen sz@rrá fog lőni mire egyszer eltalálod.
Egyébként melyik sörétessel szoktál aratni?
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Mélyen tisztelt Lauda elvtárs!
Ezúton szeretném értesíteni önt hogy az ön általt diszkriminatív módon emlegetett fegyver /sörényes,itt óhajtok kitérni,nem a 2csövű hulladék hanem a harci változat ,egész töltényekkel/igenis jó fegyver ,főleg éjjel mikor lehet osonni,netán hátba pörkölni a srácokat vele!Érdekesen reagálják le a dolgokat,nálam ezer felé szaladnak,és gondolom szaftosat káromkodnak oroszul! -
Medvelászló
senior tag
válasz Grigorisz #2955 üzenetére
Ajánlanám a figyelmedbe a raketa típusú porszívókat,ill az újra hasznosítható környezetbarát teszkós zacskókat !!!Ezek is mindenre használhatók, csak arra nem amire kitalálták/mi paprika darálót csináltunk a retró porszívóból,arra nagyon megfelel/Zacskón még filózok mi legyen belőle!
-
M@trixfan
addikt
válasz proci985 #2956 üzenetére
A shotgunt szántam közelhalcra, nem a távcsöves Vintart Az a vicc, hogy célzottan fejbe küldtem 4x a Bloodsuckert közelről, de semmi hatása. GP37 pár másodperc alatt kifekteti és kész.
Amúgy a Vintar nagyon ott van. Annyira jó, hogy ballisztikus pályán mennek a lövedékek! A távolság beszámításával atom fejeseket lehet osztani Remélem a nagy modok realisztikusabb fegyverkezelése nem ezt veszi ki a játékból.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Hun'reeth
őstag
Az OL nem ad új storyt ugye? Mint a priboi.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
proci985
MODERÁTOR
válasz M@trixfan #2953 üzenetére
na, itt a probléma. a Vintar teljesen alkalmatlan közelharcra (jó, vészesetben lehet vele, de nem arra találták ki, célzás nélkül irdatlanul pontatlan). az első, toronynál mászkáló bloodsuckert talán még ki lehet vele szedni elsőre, de ott van a többi is;>
shotgunok felejtősek, főleg játék végén, ahol az exosceltonokat és military suitokat kb lehetetlen átlőni velük. legjobb megoldás ellenük a tunder s14 vagy a gp37, de a szürke nato fegyverrel is meg lehet őket győzni a lefekvés előnyeiről;> mondjuk ezekkel is közelről beléjük kell ereszteni egy tárat, mire megpurcannak.
OL modban lassan készülök red forestbe
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Quiksilver #2950 üzenetére
ezekről a crack nevű drogokról ne kiabálj mert a moderátorok után még megkapod a Yardokat is...
-
M@trixfan
addikt
Fellow Stalkers! Tényleg ennyire vacak a shotgun vagy a tükör görbe? Gondoltam kiirtom a bloodsucker's lair-t egy mellékküldetés keretében és egyben szétnézek terepen. Vintar Snipert és Gravi módosított Shotgunt választottam minimális artifactokkal, hogy legyen helye a szerzett cuccoknak és a közelharcokra meg jó lesz a shotgun. Hát nem így lett... Közelről 5-6 eresztés legalább kellett mire elesik egy BS, még meg is haltam egyszer.
Érdemes egyáltalán megtartani a shotgunt, vagy sokkal jobb a Chaser mint ez a gravi turbózott másik? Többféle ammot is kipróbáltam és mindegyik gagyi volt. A játék alap verzió , a 05 patch fent van.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Quiksilver #2950 üzenetére
hm, én ilyenkor be szoktam bújni valamelyik sötét sarokba, pl az ajtótól bejövéstől számított balba oda nem látnak meg, és várhatóan nem jönnek közelebb.
Grigorisz: köszi, a 3-4 snorkra alapjátékból emlékeztem, rendszeresen a frászt hozták rám avagy ilyen népsűrűség mellett nem hittem volna, hogy bármilyen szörny három percnél tovább élhet
-
Quiksilver
aktív tag
válasz Medvelászló #2936 üzenetére
Hali! hát én múltkor tettem fel a peccseket és utánna nem ment híába crack-eltem meg
proci985: lehet csak hát akkor hova bújak el?
Lauda: nem tom pedig próbáltam felrakni őket esetleg tudsz vmi linket küldeni ahol le lehet tölteni?[ Szerkesztve ]
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Kis zöld izé
senior tag
Köszi az infót mindenkinek,megpróbálkozok minden fortéllyal és ha van illetve lesz vmi fejlemény akkor írok.Ha másnem akkor annyit hogy szétütöttem mindent a környezetemben THX még 1x!
Bye!
-
proci985
MODERÁTOR
a porszívósok melyikek? jelen pillanatban a tömegesen támagó bloodsuckereken kívül nagyon nem félek semmitől, de azok kemények.
"I removed the last teleport in the NPP Stancia2, you must jump down to the court, so the game is not over. Go ahead into the direction of the big chimney and meet the main boss enemy."
Magyarul, ugorj le az udvarra, menj a nagy kémény felé, és valahol ott lesz. ezt valaki meg tudná erősíteni?
A nincs vége szvsz annyira nem baj, de én diablo2n nevelkedtem;>
-
titán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Kis zöld izé #2941 üzenetére
fogadni mernék, hogy 9x18as lőszerrel van tele a hátizsákod;> a viperhez 9x19, a söréteshez meg nemtommilyen kell (nem vagyok vele hatékony, szóval csak vészesetben szoktam azzal menni). megoldás annyi, hogy elbújsz, lősz, elbújsz, lősz, lopakodsz, elbújsz, lősz, és ha nem nagyon van tapasztalatod ilyen jellegű játékokban (Deus Ex 1-2, Thief, Crysis), akkor az optionsban állítsd a nehézséget easyre. egy idő után ki lehet ismerni az AIt (értsd, tudni fogod, hogy bekerítősdit játszik, és innentől tudsz a fejével gondolkodni), esetleg szórd meg őket gránáttal, azt szeretik (és remekül ki lehet őket robbantani a fedezékükből). amerről bemész a roncstelepre, van egy kis bódé, elég nagy mennyiségű lőszerrel benne a dobozkákban (viperhez olyan 60-120 van benne). ja és lőjj gugolva/hasalva, jobbklikkes módon, lényegesen pontosabban lehet úgy osztani az áldást. elsőre lehet, h picit nehéznek tűnik, de ha kiismered a játékot, akkor még a legnehezebb fokozaton is eléggé egyszerű...
felraktam én is az OL modot: a textúrák gyönyörűek lettek végre az éjszakák nagyon jók, bizonyos missziók rendkívül meg lettek könnyítve ezáltal (ügyesen mozogva és hangtompítós fegyverrel, nomeg éjjellátóval nem szúrnak ki, innentől sérülésveszély nélkül lehet kiirtani nagyobb csoportosulásokat is). egyetlen baj, hogy néha neutral stalkereket is ki szoktam lőni véletlenül (de a fenéért mászkálnak bandit suitban). az eleje pöppet erősre sikeredett, aztán most középtájra végre van elég erős artifactem, meg persze a Military Suit, nagy kedvencem;> jó dolog a javítás, örülök, h mindent lehet venni (jelenleg épp egy m203massal osztom az áldást, vintarért még el kéne menni. az artifactdobálás fless, a visszafogottabb spawnnak meg örülök (alapjátékban frászt szoktam kapni wild territoryn). a kimaradt lények rondák, bár a törpéktől addig féltem, amíg a főnöküket 15mp alatt ki nem végeztem mondjuk zombihordával támogatott törpe ronda. a controllereket egyszerűbben ki lehet szedni, mivel pontosabbak a fegyverek, ez jó. red forestben/pripatyban mire készüljek? NPPre elég lesz a szokásos Military Suit/Exoscelton+400 sniper/AP 9x39+600AP az M203hoz+M203+Vintar+Dragunov 60 lőszerrel+30 gránát, vagy mennyi plussz rakéta kell a főgonoszra?;> zombikat gránát kapásból szétkapja? chimerák merre szoktak előfordulni?
és honnan lesz minigunom?;>
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Quiksilver #2935 üzenetére
szerintem kinyírtak közben... pár zombifiedet odaspammol a játék közben, lehet ez történt. bújj el jobban, néha bejön;>
-
virkir
veterán
Lehet nem hozzávaló lőszered van?
Linkelj egy screen-t az inventory-ból úgy előrrébb jutunk, a "demo" verzióban sincs ilyen bug."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
titán
Olyan nincs, hogy nem tudod feltölteni. Akkor nem ahhoz a fegyverhez való tárad van.
A patchelés után felül kell írni az exét. Találsz hozzá a neten bőven.
-
Kis zöld izé
senior tag
Na most az az igazság hogy nekem nem eredeti a game és ha felrakom akár melyik patchet akkor el sem indul .A magyarosítás az műxik.Amúgy ezt meg is tettem kivettem kézbe de nem tudom feltölteni a tárat miközben van hozzá való töltényem.Ez a probléma.A kis pinyó pedig felejtős a sok géppityus bandita között.Alapjáraton nem vagyok nagy játékos de ez a játék megtetszett és gondoltam nyomulok vele egy kicsit de mostanra már inkább kezdek idegbajos lenni tőle és szét tudnám ....-ni az egész szart.
[ Szerkesztve ]
Bye!
-
titán
Miért ne működne. Ha a megfelelő patch-et raktad fel, bár rosszat fel sem tudsz tenni, akkor működnie kellene. Persze újra felül kell írni a cuccot, de működik.
-
titán
válasz Kis zöld izé #2937 üzenetére
Nyomd meg az i-t, akkor előjön a hátizsák, ott pedig duplaklikk a fegyura és felugrik felülre. Hátizsák becsuk, fegyver használ, örül.
-
virkir
veterán
válasz Kis zöld izé #2937 üzenetére
Mit jelent, hogy nem tudod használni?
Inventory-ban beraktad a slotba és nem működik?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Kis zöld izé
senior tag
Hi!Kira game de a szeméttelepnél elakadtam.Van egy csomó fegyverem de a géppityukat mégsem tudom használni,pedig van hozzá skuló is,meg a sörétest sem...nemtom miért.Csak azt a kis fos pisztolyt de hát ezek annyian vannak mint az oroszok Szóval mindíg kinyírnak.1xerűen nem tudok rájönni hogy mi lehet a megoldás.Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Bye!
-
Medvelászló
senior tag
Talán a gém a bibis,nálam az OL 1.2-es fut/by Kanyhalos/peccsek1-3,p1.0004 ,1.0005+a Stalkerhu-v 1.00 magyarítás!!! Egész kellemes így a játékValszeg a a játék rosszalkodik nálad,próbáld meg újra telepíteni,lehet megoldja a problemádat!
-
Quiksilver
aktív tag
Sziasztok! lenne a köv a prob. : Amikor megjelent kitoltam egyből nem is volt gond. De! most amikor felraktam akkor ha eljutok az "Agyperzselőhöz" (asszem az X10-es labor) és ugye lekapcsolom amit kell és jön a videó...na és itt jön a baj..ugyanis nem lép vissza a játékba csak a fekete képernyő ennyi Régebben ez nem volt. Vkinek ötlet? (halkan jegyzem meg h nem eredeti a játék..jah és ha már itt tartok elméletileg nem müxik a patch-ek után a Stalker? vagy rosszul tom) üdv.
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Grigorisz
aktív tag
én anno az eredeti gémmel azzal próbálkoztam, hogy az anomáliákba belecipeltem a hullákat, hogy lehet-e műtárgyakat gyártani.... nem sikerült. OL-ban tetszik az ötlet, hogy mint fegyvert lehet őket használni és nem csak láncot lehet fűzni belőlük és eljárni velük az esőtáncot.
-
redXIII
senior tag
közbe rájöttem én is nem rossz ez a mod
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Medvelászló
senior tag
válasz redXIII #2927 üzenetére
Én is csak a többiek révén jutottam a megoldáshoz,köszönet nekik ,bal oldalt van egy feljáró/nem a lépcső,annak a bejáratához dobtam le véletlenül a tűzgolyót mint fegyvert,a kerti gnóm kihalása után döbbentem rá mekkora szerencsém volt hogy oda dobtam,nem máshova!!Kösd fel a gatyádat,ha van szív panaszod ne játsz a játékkal,én majdnem összecsináltam magamat! érdemes éjszaka mászkálni ,különleges élményben lehet részed
-
redXIII
senior tag
hali.oblivion-modal játszom,és az X18 laboban nem tom kinyirni azt a ki csövest,miután megtaláltam a papirokat?bug lehet,vagymi??
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
X Factor
addikt
válasz AthlonXP #2920 üzenetére
Ja, én viszont 1920*1200ban tolom, és tényleg az a qrva idegesítő, h. fps így is van bőven, de egyszerűen játszhatatan, mert néha olyanokat swappol h. még hang sincs 2-3mp-ig.
XeloPagefile mind2 meghajtón 512-2048. Konfigom meg tényleg nem gyenge hozzá.
Make things work
-
titán
válasz AthlonXP #2919 üzenetére
Volt még egy csomó ilyen elkapott pillanatom, de véletlen letöröltem őket. A garbage-n is találkoztam nagy marhaságokkal, pl a hangárajtón fennragadt és rajta átlógó bandita. Ott azzal szórakoztam, hogy ha a lába tövét lőtem meg, akkor az egész test lendült kicsit, ha a lábfejét, akkor meg csak a lába de nagyot. Szóval a fizika is k@rva jó, persze nem minden esetben.
-
Xelo
addikt
válasz X Factor #2914 üzenetére
próbáld pagefile-t állítani, kísérletezd ki hogy szereti, sztem ott a gubanc anno amíg 2giga memóm volt nagyon sok lapozófilet adtam, és akkor nem swappolgatott.
mod: szal beállításokat nem hiszem hogy piszkálnod kéne, nekem hasonló konfigom van mint tied és 1280×1024 minden csúszka maxratolva full röcögésmentesen megy (bár nekem vidikarim éjtíem 750-770 között megy vhol, memója meg 1900at).[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Újra itt vagyok kollegák
Megoldottam a problemámat, minden mód nélkül fut a game.
Sajnos nincs semmi mód, de legalább fut*Sn0w
-
AthlonXP
őstag
válasz X Factor #2914 üzenetére
Elég érdekes egy problémád van, általában ez gyengébb gépeken szokott előfordúlni. Próbáld meg visszább venni a grafikát, hátha. Bár a te konfigdon mennie kéne simán dx9 hihg-on is. Szal nem tom. Nálam 1024-ben megy úgy, pedig az én gépem sokkal gyengébb, mint a tied...
-
AthlonXP
őstag
válasz Medvelászló #2912 üzenetére
Minigun nincs a pályán, azt majd egy kűldetésért kapod meg. Asszem a csapostól kapod majd a BAR-ban..
-
AthlonXP
őstag
válasz Medvelászló #2905 üzenetére
Igen az életben tényleg fasza egy fegyver ( korához képest ), de Laudának igaza van, a játékban az a leg sz@rabb fegyó. A minigun meg Terminátoroknak való, azé is írtam, én most azzal nyomo. De van azé még pár nagyon jó cucc. Általában a géppityura teszek gránátvetőt, távcsövet és hangtompítót. Így nagyon jó mindenre: sniperként, vagy, ha sok ellen van a közeledben akkor géppityu vagy gránátvető.
-
X Factor
addikt
Sziasztok, játszom 5 eprcet a játékkal tökéletes, utána viszont, sokszor villog lenn a kis flopyy jel és eszemenet swappol az egész játék, bárhol bármikor, van vmi spéci megoldás?
Vagy marad az h. lejjebb veszem a beállításokat?
Make things work
-
proci985
MODERÁTOR
hm, simával (pontosabban 1.006al) tolja még valaki? tegnap sikerült pripaty(!)ban összeszednem egy maxos állapotú gausst^^ ezekután elkezdtem reménykedni, hátha valahol egy 203mast is össze lehet szedni még CNPP2 előtt (és nem csak az arenára értem;>).
.006 tapasztalatok (bár CNPP 1-2-3mon még nem voltam), master fokozat alapján:
- X3DA működése leállt utáni desktopra kidobálás eltűnt vista x32 alatt (na ez lehetett a mem allocation bug)
- fizika lényegesen jobb lett. még mindig van pár érdekesen ugráló dolog (ld monolith base 4 rare artifact spawnja), de már nem esel ki a pályáról néha. ellenfelek hullái is sokkal nyugodtabbak pár kivétellel
- ain mintha reszeltek volna, bár az exoskeltonosok és zombik még mindig elfutnak a gránát elől ( főleg előbbi a bosszantó)
- a térkép kijelzi, ámde semmi nincs a secret stashban anomália megmaradt, bár továbbra is ritka. sanda gyanúm, h ez valahogy a savegamevel van összefüggésben.
- ellenben a wild territoryn lévő rossz helyre kijelzett secret stasht javították
- pár anomália erősségét igazították a zónától való távolságukhoz. legszembetűnőbb a Garbage Bandit bázisának végén lévő Whirlgig/Vortex mezőben, ahonnan már ki lehet jutni élve. ellenben a Wild Territory "pincéjében" lévő Electroval vigyázni, _nagyon_ erős lett. Electro ritkábban dob Moonlightot és Flasht ahogy néztem (általában ezekből .005 alatt dunát tudtam rekeszteni
- farkasokat és az AKt mintha picit javították volna, a Viper mintha picit jobban félrehordana az IL 86al együtt (utóbbi már egyes lövésre is szinte használhatatlanul pontatlan)
- Bes nyakába végre nem spawnol farkasokat 8asával a gép, bár most sietősen jutottam el eddig
- terrible reputation 1300 fölött, ez szvsz bug (.005 alatt ugrált excellent és terrible között). aztán lehet összefgg azzal, hogy a dutynak és freedomnak egyszerre szoktam küldetéseket csinálni
- bloodsucker jawot még nem találtam, pedig kinyírtam párat. find a bloodsuckers jaw küldit se kaptam még, furaapropó: diablo mintára nincsen valami hell/nightmare/hell-hell fokozat mod?^^ veteran kezd egyre kevésbé kihívás lenni...
-
Medvelászló
senior tag
A játékban persze hogy gyenge,valóságban más a helyzet!Sok fegyvert kipróbáltam a játékban,nekem az AK jött eddig be,talán még éjjel a speci sörényes/egész töltényekkel/ amivel éjjel jó vadászgatni,odalopózni az áldozat közelébe és meglepiként tüzet nyitni rá,majd befosok a röhögéstől mikor az ellenek rájönnek hogy ott lapulok mögöttük,meg akkor amikor találkozok néhány vérszívóval,de akkor már nem röhögök hanem para van
Sajna desszert ígl stukkerel még nem találkoztam és mini gun kéziágyúval sem -
titán
válasz Medvelászló #2908 üzenetére
Az tényleg faxa lehet, ha gyakran megakad benne a lőszer.
Engem meg kimondottan idegesít, mikor tüzelek és megakad a cucc, újra kell tölteni. Egy fegyver nekem ne szarakodjon, ha épp ki akarok valakit fingatni.
Dehát kinek a pap, kinek a papné és a lánya. Ha neked az tetszik azt használd, a lényeg, hogy a játék élvezetes legyen. Végülis így még izgalmasabb is, mert azon is foshatsz, hogy mikor ragad be megint a goló.[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
sztem nagyon jó az 1.3.3, csak egy dolog nem tetszik: visszahozták a betaból ismert kéz és kartextúrát ami sztem okádék.. ki is cseréltem erre: [link] , kicsit jobban néz ki
-
Xelo
addikt
válasz Medvelászló #2908 üzenetére
előbb még azt szeretted benne hogy kisjózsi kezében is leszed egy boeing 777-est, hogy lett hirtelen gyenge? egyébként sztem mindegyik fegyver rendben van ha nem exoskeletonosokat akarsz vele vadászni (mp5 is, desert eagle is..). azt használja mindenki ami neki bejön
-
titán
válasz Grigorisz #2903 üzenetére
Ez sokkal izgalmasabb, mint az eredeti. Én már az elején a viharoktól és a totál sötétségtől összekuláztam magam. De aztán megtanultam mindent kihasználni és így már alig lehet otthagyni a játékot. Szuperklasszis!
Izgalmas, változatos, gyönyörű grafika, minden ami kell, a lehetőségek szinte végtelenek.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Medvelászló #2905 üzenetére
Az életben talán jó fegyver, de a játékban nem ér egy kalap sz@rt se. Pontatlan, kicsi a sebzése. Próbálj ki egy Vintart (Vintorez), vagy amibe 9-es lőszer való, asszem a Thunder olyan még. Golyóállóba is szétszakítja a faszikat. Persze ez csak az én véleményem. Ha neked az AK-val izgalmas, akkor hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
válasz AthlonXP #2904 üzenetére
Számomra igen nagy tűzerejű a fegyver/860 m/s a lövedék torkolati sebessége,1,5 km-n belül komoly károkat okoz az élő szövetekben,bár a csőkompenzátor miatt kissé szór a gép,de a tűzgyorsasága kárpótolja emiatt /300 m-en belül átüti a vasúti sínt is!!!!!!!!!!ezért érdemes vele kaszálni,és nem pontlövésre használni,nekem igen realisztikusnak tűnik a játék(ami a fegyvert illeti),dettó mint élőben!! Iszonyat és félelem ill tisztelet ami ezt a fegyvert ővezi számomra!!!
-
AthlonXP
őstag
válasz Medvelászló #2895 üzenetére
Az AK az nagy tűzerejű fegyver? LOL Én minigunnal nyomom 7.62-es páncéltörő golyókkal. Azzal falat lehet bontani!! Bár nem tudsz vele futni és nehéz, nameg eszi a skulót, de mindent elpusztít!! És isteni a hangja.
-
titán
válasz Grigorisz #2901 üzenetére
Az OL-modot mindeképp ajánlom, teljesen más a játék. Jobb, élethűbb fegyverek, artifactok, ellenségek, nagyon élvezetes. Szebb grafika, a zónához illő időjárás, viharok és baromi sötét éjszakák. A Priboi még halál, nagyon bugos, nemsokára jön hozzá a 2.0-ás javítás, utána én is nekiállok.
[ Szerkesztve ]
-
Grigorisz
aktív tag
válasz Medvelászló #2895 üzenetére
A játékot már rég kivégezetm rendesen most vacilálok az OL-lal meg a Priboi-moddal majd meglátom sok időm nincs játszani mostanság. Az AK-t meg cseréld le valami rendesebbre és meglásd fele annyit kell majd lőnöd mint ezzel. a gépednél meg az alap gondot az egész okozza azaz ram proc vga de minima még egy g ram + egy 7600Gt kéne AGP-s gondolom akkor talán nem szaggatna akadna
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest