- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Ja az tényleg érdekes. Legalább ötödször megyek a vad területen, de mindig terem oda pár katona valahonnan. Sokáig idegesített is, de rájöttem, hogy ettől izgalmas a game, úgyhogy legyenek csak katonák jó sokan. Főleg az a király, mikor éjszaka megyek éjjellátóval és a Vintar-al fejbepöccentem őket.
-
rup1u5
nagyúr
én rögtön a játék legelején azzal kezdem, hogy fölkapom a stalker rucit a tetöről és írtani kezdem a katonákat a stalker base-től jobbra visszafelé lévő katonai bázison (ahonnan később) úgyis el kell hozni majd a doksikat. Az úton mindíg járőrözik 3 katona. Elég az egyikre távolról rálőni aztán visszamenekülni a stalkerbázishoz és a katonák odajönnek. Kezdetben ez jó mert csak stukkerünk van és a többiek segítségével könnyű kinyirni őket. Van hogy szóhoz sem jutok a többiek már kinyírták a katonákat. Ezután csak föl kell kapni az AK-t meg a löszereket tőlük és lehet menni csalogatni a következő 3ast. így szép lassan vagy 20-30 AK-t lehet vinni a kereskedőhöz és össze lehet szedni 20000 rúbelt anélkül, hogy az ember kimozdulna a kezdőhelyről. Ha már nem jönnek katonák az úton akkor is van még 3-4 csóka a bázison. Azokat könnyű leszedni ha már van AK-nk és végül az utolsók közül az egyiknél ott lesz egy Obokan! Én most megyek az X16-ba és még mindíg az az Obokant használom amit ott szereztem. Nagyon megbízható fegyver és most kaptam hozzá távcsövet a Duty-s csókától akinek segítettem kiszabadítani a pajtiját az X16 felé. Ilyen jól még nem nyomtam. Voltam Strelok búvóhelyén is, egy failed misönöm sincs és van kb. 60 ropim. Igaz easy-n küldöm.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
AMATŐR
őstag
-
Dotn
aktív tag
Koszi szepen a segitseget. Basszus akkor kezdhetem elorol a jatekot. No de sebaj igy mar egy kicsit konnyebb lesz. Mondjuk en csak vegig rohantam a jatekon es lam ez lett az eredmenye: a legszarabb befejezes! LOL!
A helikoptereket nem probaltam leszedni de ha lehet akkor en is probalkozok veluk. -
True
aktív tag
Nekem az az 1 zuhan le, a többi füstölögve elröppen, majd néhány kilométerre a reaktortól északra van egy hangár ahol gyorsan befoltozzák, és már jön is vissza hogy újra löhessem... De viccet félretéve, létezne ennyire dinamikus motor?
Mert annyi rakétát nyomtam nekik GOD modban hogy csuda mégsem robbant fel 1 sem...Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
-
Dotn
aktív tag
Szerintem te varazslo vagy. En akarmit csinalok az ajtonal nekem nem akar nyilni.
''Pár bezárt szekrénynél megoldás volt.'' Sajnos egy szekrenyt nem talaltam ott.
Nem lehet,hogy felreertetted hol vagyok? Jo lenne egy kis segitseg mert kezdek lelombozodni.
Leirom megegyszer: Pripyatban vagyok es egy kodot es iratokat szeretnem megtalalni,es ehez kellene segitseg. -
-
MODERÁTOR
sztem a dekóder megtalálása szkripthez kötött, tehát addig nem lesz a helyén (a szállodában), amíg nem beszélsz a kellő emberrel
a képeket meg ott tárolja ahol True mondja... lsd. #1.
F10 v. F12 a screenshot készítése... vagy printscreen (elég egyértelmű...)
jó volt ez a FlatOutozás True... csak ilyen melegben még a seggemet se tom megvakarni, nemhogy vezessem a bullet gt-t levegőt venni is fáj... nálam 34°C van...Harrrr!!!!
-
True
aktív tag
Nálam ez az út a képnek alapból...: C:\Documents and Settings\all users.windows\dokumentumok\stalker-shoc\screenshots\
De Usere válogatja...
[Szerkesztve]Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
-
True
aktív tag
Mindig találni újat!
Na ja, én PL első végigjátszásomra olyat is kaptam, ahol a BÁR van az melett pár háznyira van egy kordon jó sok örrel, ha most simán odamegyek egyböl lelőnek, viszont utána lenne egy pincében valami támaszpont féle, sok katonával, meg valami parancsnokkal, aki első alkalommal adott küldiket is...
De már nem emléxem hogy értem el hogy beengedjenek...Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
superfinest
tag
Én is így jártam de véletlen nem mester szinte játszol? A beállításokban meg lehet csinálni kezdőre sztem akkor nem lesznek ilyenek nekem sikerült.
Ja és töltsd le a magyarosítást úgy könnyebb játszani.
A honlap: http://stalkerfansite.extra.hu/ ja és ott van bal oldalt a magyarosítás sztem ez a honlap sokat fog segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest