-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borge
csendes tag
Na, amint lesz rá időm, ezt meglesem. Az uninstall/install-al semmi probléma, az elmúlt 3 napban kb. 15-ször töröltem és raktam fel újra, úgyhogy lassan már agyf@szt kapok tőle. Köszönöm mindkettőtök önzetlen segítségét (már ennek is örülni kell ebben a mái világban), majd jelentek az eredményről!
-
Borge
csendes tag
-
Borge
csendes tag
Ja, értem. Kb. egy éve játszottam vele utoljára, rémlett is valami, még a trader mod-al kapcsolatosan.
Akkor, miután az fsgame.ltx-ben a gamedata sorban mindkettő "true"-ra van állítva, az alapjátékban nyissak egy gamedata nevű könyvtárat? Majd ide másoljam be és itt futtassam a socol2009_rc1 exe-t? -
Bencom ™
őstag
hopp ezt lefelejtettem:ERŐSEN SPOILER!
már az megvolt bennvagyok a szarkofágban... az dedurva hely... PDA alapon kijelez 30 embert (persze mind exós, de már nekem is van, találtam lenn)
Sugárzás az egekben, szóval sokáig nem fogom húzni...
Ja és valaki oroszul duruzsol a fülembe egyfolytában
Lehet ezt a játékot még fokozni?[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
Akkor te valami könnyített játékot nyomsz mert az alapjátékban se ez a ruha nincs ott se a katonákat nem lehet így legyőzni. Ők lövik szarrá az egész telepet ha felbosszantod őket, akkor meg nézhetsz bután.
(#3076) VinoRosso: ahol a vonat van az Agropom felé? Hát ott aztán van anomália anomális hátán. De ha te mondod. De ott is van a keresett papír? (az ellopott dokumentumok)
[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest