Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The First Berserker: Khazan
- eFootball
- PlayStation 5
- Xbox One
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Last Epoch
-
GAMEPOD
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borge
csendes tag
Na, amint lesz rá időm, ezt meglesem. Az uninstall/install-al semmi probléma, az elmúlt 3 napban kb. 15-ször töröltem és raktam fel újra, úgyhogy lassan már agyf@szt kapok tőle. Köszönöm mindkettőtök önzetlen segítségét (már ennek is örülni kell ebben a mái világban), majd jelentek az eredményről!
-
Borge
csendes tag
-
Borge
csendes tag
Ja, értem. Kb. egy éve játszottam vele utoljára, rémlett is valami, még a trader mod-al kapcsolatosan.
Akkor, miután az fsgame.ltx-ben a gamedata sorban mindkettő "true"-ra van állítva, az alapjátékban nyissak egy gamedata nevű könyvtárat? Majd ide másoljam be és itt futtassam a socol2009_rc1 exe-t? -
Bencom ™
őstag
hopp ezt lefelejtettem:ERŐSEN SPOILER!
már az megvolt
bennvagyok a szarkofágban... az dedurva hely... PDA alapon kijelez 30 embert (persze mind exós, de már nekem is van, találtam lenn)
Sugárzás az egekben, szóval sokáig nem fogom húzni...
Ja és valaki oroszul duruzsol a fülembe egyfolytában
Lehet ezt a játékot még fokozni? -
Hun'reeth
őstag
Akkor te valami könnyített játékot nyomsz
mert az alapjátékban se ez a ruha nincs ott se a katonákat nem lehet így legyőzni. Ők lövik szarrá az egész telepet ha felbosszantod őket, akkor meg nézhetsz bután.
(#3076) VinoRosso: ahol a vonat van az Agropom felé? Hát ott aztán van anomália anomális hátán.
De ha te mondod. De ott is van a keresett papír? (az ellopott dokumentumok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- Rap, Hip-hop 90'
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest