- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz manutdzoli #1499 üzenetére
Barátságos állat, főleg ha csapatban vannak
-
MODERÁTOR
válasz manutdzoli #1495 üzenetére
Csak a pontosítás kedvéért és a tisztánlátáshoz...
||
||
||
\/[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
törölt tag
Át kell kutatni a kutyák hulláit is, van amelyikben lesz farok.
-
titán
Elvileg a Cordon pályán van ez a trader küldetés, de azt nem írja, hogy hol vannak pontosan ezek a pseudogok.
-
titán
válasz manutdzoli #1493 üzenetére
Az elején, mikor odaérsz a vasúti töltéshez és átjutsz rajt (egyébként a legegyszerűbb, ha itt a katonáktól jobbra felmész és a vagonok előtt át, majd a túloldalon le, így nem kell harcolni sem a katonákkal sem az anomáliákkal), akkor jobbra lesz a Fox, majdnem vele szemben az út túlodalán két hosszúkás épület, lesz ott egy Zil is. Ott találkozni fogsz ezzel a döggel.
-
manutdzoli
senior tag
-
törölt tag
válasz manutdzoli #1491 üzenetére
Remélem tényleg az lesz az...
-
whitezo88
nagyúr
válasz manutdzoli #1488 üzenetére
csak pénzt kapsz ésrte semmi mást, majd összefutsz eggyel, ne keresgéld
-
törölt tag
válasz manutdzoli #1488 üzenetére
Remélem jól emlékszem, az elején van a lény, a kordon után, ahol először kell találkozni a Fox nevű stalkerrel, csak az út túloldalán azokban az elhagyatott pajtákban vannak ilyenek, ott futkosnak bent. Van 2 vagy 3 is asszem.
-
manutdzoli
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz manutdzoli #1486 üzenetére
őt kell keresned... ő a Flesh (Hús) és az ő szemét kell megszerezni.Harrrr!!!!
-
manutdzoli
senior tag
Egyik csávó adott egy küldetést.Főzni akar és kell neki valamilyen szörny szeme vagy hús szeme.De a térkép nem mutatja merre menjek.Mégis merre induljak?Kutassak át mindent?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
vagamo
őstag
Ez a muki tiszta STALKER katona!
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
vagamo
őstag
válasz 3psilon #1480 üzenetére
Nagyon kis hasznos iromány! Köszönjük
Ez is nagyon hasznos, ha valaki elakad! Végigjátszás
Me ezi is S.T.A.L.K.E.R optimalizálási kalauz[ Szerkesztve ]
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Brent
aktív tag
Nem tudja valaki a Stalker - Clear Sky pontos érkezési dátumát ? Annyit tudok hogy 2008 első fele..
-
3psilon
aktív tag
Írtam egy kis szösszelményt a játékról: ide.
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
3psilon
aktív tag
Hú, azannya, befejeztem..
Fergeteges volt! A Red Foresttől kezdve kissé felgyorsultak az események. Pripjaty csak egy kis rövid kitérő, utána az Erőmű...Nem árulok el titkot, hogy hétféle befejezés létezik, ebből egyszerre hármat lehet megnézni, mert kettő fix, és az egyik a játékstílusunktól függ.
Nem lövöm le, de kiderül a Monolith titka... kissé hasonlít egy másik játék befejezésére. Bár kissé már fárasztó volt a végén, ugye várható, csak jönnek és jönnek**nem spoiler**
Tipp, aki még nem vitte végig: Csernobilba ha bemész, onnan nincs visszaút. érdemes előtte feltápolni: ne hagyd otthon a mesterlövészpuskádat Talán a leghasználhatóbb fegyver a GP37. Ja, és jól jön néhány sugárzásvédő artifact is, vajon miértSpecs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
titán
válasz manutdzoli #1467 üzenetére
Nagyon jó kis cuccok, használd őket. Én is nemrég raktam fel az övre asszem 4-et, addig csak cipeltem őket. Azóta szinte állandóan maxon van az életem.
-
emery2
tag
válasz manutdzoli #1471 üzenetére
Ha jól emléxem egy csőben lesz a föld alatt. Eléggé elvan dugva.
Minden igaz, még a hazugság is -csak éppen az megfordítva!
-
True
aktív tag
válasz manutdzoli #1471 üzenetére
Voltam már egy lejáróba is,ami a föld alá visz,de ott sem találtam semmit.
Pedig ott lesz az...! Csak légy alaposabb...
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
manutdzoli
senior tag
Mégegyszer köszi.
Van még egy problémám:Egy bárban az egyik csávó elvesztett a piszolyát,és érte kell menni,Ott vagyok ahol jelöli a pisztolyt,de sehol sincs.Egyszerűen nem találom.Voltam már egy lejáróba is,ami a föld alá visz,de ott sem találtam semmit.[ Szerkesztve ]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
lsc
nagyúr
válasz manutdzoli #1469 üzenetére
Hali
Kereskedőknél,ill. mindenkinél, csak legyen elég pénze a vevőnek.A párbeszéd panelon a kereskedés menüpont.[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz manutdzoli #1467 üzenetére
Hali
Az övedre rakva javítja a cuccaid tulajdonságait, és el is lehet adni.Az élet kegyetlen .
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Megtudná valaki mondani mire valók a műtárgyak?Pl:Vérkő,kifordult stb.Fel tudom őket használni?Vagy el lehet adni?
-
vagamo
őstag
Ne hurrogjatok le a linkért legyetek szívesek hanem olvassátok el és próbáljatok segíteni.
család kórházban- segítsetek.
köszi mindenkinekMinden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
MODERÁTOR
hát végig... igaz csak kétszer (ez számomra nem Half-Life 2 volt... azt picit többször pörgettem le... számszerint 13-szor... kicsit elvetemült tudom... van is belőle több mint 1GB-nyi screenshotom... na jó ez már csak a betegségemet bizonyítja...)
jó játék, párszor végignyomható (főleg annak, aki nem érti meg az eseményeket elsőre)
amúgy meg rég jártam itt...
Harrrr!!!!
-
True
aktív tag
Lapul a topik... Ugy látom már mindenki aki számitott végigtolta...
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
Csabipici
aktív tag
válasz VinoRosso #1416 üzenetére
Nem mindíg ugyan ott csinálta. Nekem is 2GB RAM-om van, meg mellé 8800GTX. Ezért gondoltam, hogy nem kellene akadoznia.
Feltettem a 163.71 ForceWare drivert.
Ezzel most nem csinálja az akadozást. Fullon van minden 1280x1024-ben kb. 80-100 FPS környékén FRAPS-al mérve.
Úgy néz ki, jó lett... -
Killer01
őstag
Erre még sennki sem jött rá
Egész egyszerűen optimizálatlan a memóriakezelése, teljesen mindegy mennyi ramod van / 2 vagy 4 giga / akkor is be fog akadni. Nálam is csinálja, és mindig ugyanazokon a helyeken. Ja, és képes a 4 giga swapfájlt is telepakolni percek alatt /tapasztalat/. Egyébként a 'Start-vezérlőpult-rendszer-Speciális fül-teljesítmény beállítások' helyen találod. -
Killer01
őstag
Hmm, erre nem fogsz egyértelmű választ kapni.....nálam még a 158.22-es van fenn, és semmi bajom vele. Én a helyedben visszafelé haladnék a driverekkel, ha a legújabb nem jó, akkor az az előttit próbálnám ki. Megjelenítési problémáid nem voltak? /pl. esőben szürke háromszögek, átlátszó textúrák stb./
-
titán
Sziasztok!
Én most játtszom a gameval, de 2-3-szor újraindul óránként. Megáll a kép és kékhalál, az nv4disp.dll-re hivatkozik. Az 1.3-as vitalitys verzióval játtszom, a legújabb whql nv driver van fent. 8800GTS vga-m van.
Előre is köszi a segítséget!
-
-
True
aktív tag
válasz #96302336 #1433 üzenetére
"1.0003-as patch van fent a játékhoz."
Szted, hova dobja már feljebb ha fent van neki...? Irja ki egy lemezre és dobálja...? Attól biztos nem lesz jobb....
[ Szerkesztve ]
-
3psilon
aktív tag
válasz Csabipici #1411 üzenetére
Megeski, szar.
Nálam idegbaj van. Kb. minden 2. alkalommal, hogy pályát váltok, tültés helyett akkora kékhalált kapok a pofámba, hogy az már fáj. Némi turizással sikerült kimerevíteni, nv4disp.dll. Ez elég anyád, de a driver reinstall/update nem segített. Most újrarakom a játékot és lássuk :S
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
True
aktív tag
válasz Nikkel15 #1430 üzenetére
Sztem ne tedd fel! Azt sem értem most hogy futhat nálad... Olyan 1-2 FPS...?
De komolyan: Szebb ugy! Föleg ha futsz pl... Amit ugye lehet bőven ebben a játékban, de az esső, meg a többi is szép vele...
-
Nikkel15
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes feltenni a Stalker shader mod-ot?Tényleg megdobja a játék grafikáját?
Valamint bírná-e a konfigom(elég durva lassulásokat okoz lassabb gépeken)''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
True
aktív tag
válasz Killer01 #1428 üzenetére
Őööö, tudom hogy LOL, de olyanokkal nem próbálkoztam...
Mégpedig azért nem, mert amiket zsákmányoltam fegyvereket, azokon előferdült mindkettő! Pályánként legalább 1-2, kivéve a legelső pályát, de az idő mulásával aszem ott is előfordut, de erre ne vegyetek mérget... (szenilis vagyok kissé... )...
Szóval ebben a kérdésben ezért nem foglaltam álláspontot...
Viszont az hogy melyik títusú fegyveren volt a gránátvető, az nekem teljesen mellékes volt, ezért azt sem tudom megirni...Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
True
aktív tag
Alap játék 1.0000, majd az első patch 1.0001, eztán a következő 1.0003... Mind a három módon végigtoltam, kimagasló különbséget nem vettem észre egyik javítás után sem...
1.0001 patchnél még a verda módot is kipróbáltam, de az is átverés volt hogy csak az első pályaszakaszra rakta be... Kicsit olyan volt mint anno Larához a pucér Mód... Az is csak 1 pályán szalagált full muffban... Csak az alapjátékot (patch nélkül) nyomtam angolul, a többit már magyarul, viszont én egyszer sem tapasztaltam, se kékhalált, sem fatal errort, se semmi rosszat... Az új patchet még nem próbáltam (1.0004), de igy Bioshock után aszem megint nekifutok...Viszont kezdeti beállításoknál volt olyan gondom, hogy egy-két helyen akadozott a játékmenet, és idegből minimálra raktam a grafikát, úgy viszont egyenesen diavetítés lett a game... Szerencsére a mostani VGA már nem makacskodik akármit állítok...
Már megint agyonszerkesztem wazz ez a rádíós bill...Ezért vesztek mindig LAN Party-kon, mert hiába nyomom soxor nem reagál, és FPS-ben az azonnali halál többnyire...
[ Szerkesztve ]
-
Killer01
őstag
válasz Nikkel15 #1419 üzenetére
Az SGI 5-re és a TRS 301-re biztosan felmegy az M203-as.
Srácok, egy kérés: próbáljátok meg felpakolni a GP 37-re az M203-as gránátvetőt, ill. a Thunderre a PSO-1 távcsövet! Furdal a kíváncsiság ki milyen eredményre jut. Utána írjátok be ide az eredményt, és azt is, ki milyen patch-el - magyarítással - esetleg angolul- játszik. Járjunk a végére a dolognak
-
Nikkel15
tag
Igazából én sem nagyon használnám csak BRUTÁL ahogy kinéz gránátvetővel a fegyver.
''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
VinoRosso
veterán
-
Nikkel15
tag
ÁÁÁÁÁÁÁ!
Az a r@hadt gránátvető nekem sem megy fel a gp37-re .De nem csak arra,egy fegyverre sem tudom rászerelni.Valami ötlet esetleg?''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
Nikkel15
tag
Hali mindenkinek!
Gp 37-re lehet hangtompítot szerelni?''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
VinoRosso
veterán
válasz Csabipici #1411 üzenetére
Ha mindig ugyanott akad meg akkor az 'normális'. Legalábbis nekem eléggé változó volt a konfigom az elmúlt időben, és minden esetben ezt csinálta. Mikor 1G ramom volt, akkor még swappelt is mellé, 2Gvel is ugyanazt csinálja, csak nem villog a hdd led Valmit tölt ilyenkor( textúrát valszeg ) és valami kulcs adatra kell várnia ezért akad6 meg a vezérlés.
-
Killer01
őstag
válasz Hun'reeth #1406 üzenetére
Mi????? Képet kérek, ezt se hiszem el
Biztos hogy ugyanazzal a gámával játszunk? Ez hihetetlen, a Thunder távcsővel überstukker, a GP 37-es gránátvetővel szintén. Ennyire nem lehetek láma, nekem egyik összepakolása sem jön össze. Most már az 1.4-es patch van fenn, de végigjátszottam az 1.3-assal /ahogy te is leírtad/ és ott se működött. -
True
aktív tag
válasz Nikkel15 #1409 üzenetére
Én ezt Trainerrel oldottam meg anno... Csak ügyelj arra hogy utána mindig azt inditsd elötte, mert ha elfelejted annyi neked... Én próbáltam egyszer de vagy 20 percig csak a cuccokat dobáltam elfele, mert volt nálam vagy 250Kg cumó, és moccanni sem birtam...
-
Csabipici
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt már szó róla, de nem tudok ennyi hozzászólást végigolvasni.
A problémám a következő: 8800GTX VGA-m van, S.T.A.L.K.E.R. alatt időnként teljesen megakad a játék 1 pillanatra ( 0 FPS ) majd újra fut kb. 80-100FPS-el. (FRAPS-al nézem) grafikai beállítás: 1280x1024 muinden fullon. 1.0003-as patch van fent a játékhoz. Régebben olvastam már erről valamit, de nem emlékszem, hogy hol és pontosan mit.
Más is találkozott már ezzel a problémával? -
Nikkel15
tag
-
Nikkel15
tag
Sziasztok!
Valaki dobna egy linket ahonnan le tudom tölteni a magyar mod-ot mert az istennek nem találom sehol !
Elöre is köszi.''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
Hun'reeth
őstag
válasz #31757056 #1382 üzenetére
Az S14-re ugyanazt a távcsövet lehet felrakni ami az AK-ra (pl. Strelok fegyver) ill. az obokaan-okra jó.
Én meg még arról nem hallottam, hogy nem megy fel a távcső. Én először felpatcelem 1.0001 -re utána az "1.0001 to 1.0003" patchel tovább. Utána magyarosítás és gond nélkül megy minden. De először az 1.0001-el játszottam végig és ott se volt távcső felrakás gondom. A fene se érti.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
zso73
veterán
válasz Winner_hun #1404 üzenetére
OK. Nekem spec lassabb lett a a 4-es javítás után. És még a minnőségből is visszavett....... Viszont szebb lett.
A jármű nem érdekel mostmár, mert felfedeztem, hogy " gyorsan fut" a karakter.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz Winner_hun #1402 üzenetére
Azt, hogy miket javítanak a paccsok.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz Winner_hun #1397 üzenetére
[link]
A magyar oldalon"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest