- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhostLead
tag
Hali! Irtad hogy a katonáknak segitettél a játékban. Azok nem katonák hanem a Freedom frakció! Tudod van benne DUTY ők a kötelességiék (fekete egyenruha) és vannak a FREEDOM frakciói (terep szinű egyenruha)! Egyszer állj az egyik oldalra és utánna a másikra mindkettő elég buli! Én 3x végitoltam! 5 befejezést láttam
-
GhostLead
tag
válasz Runner_fxr #1393 üzenetére
Hali! a szarkofág nem más mint Chernobyl! Nemtom hogy megcsináltál-e egy ilyen küldetést hogy TALK TO GUIDE ő elküld a dokihoz aki az Agrophorman van, Strelok búvóhelyén. Ő add neked egy küldetést egy dekódert kell megszerezni Prypyatba. Ha nem szerzed meg akkor nem látod a legjobb befejezését a játéknak.
Az előörs vezető csak egy mellékszál a játékban, nem ő a lényeges hanem Kruglov!
Nekem is akkor jött elő az a küldetés mikor az agyperzselőt elintéztem. A PDA nézd át és ott kell benne lennie a küldinek. Sok szerencsét! -
GhostLead
tag
válasz whitezo88 #1316 üzenetére
Hali!
1. csak gyalog lehet menni benne
2. az csak rajtad áll hogy kihez csatlakozzol /Freedom v. Duty/
de a Bárba már ne menj vissza ha nem muszáj, aszem nem szivesen látott vendég leszelottPedig a /Talk To Guide/ küldit meg kellene csinálni mert Prypiyatba a dekódert csak úgy lehet megszerezni! vissza kell menni az elejére és a Dutys bázison is keresztül kell menned. Sok szerencsét! Majd ird meg hogy sikerült! GhostLead -
GhostLead
tag
Szia Debut12! A dekódert csak úgy tudod megszerezni ha megcsináltad azt a küldetést ami igy szólt / Talk The Guide/ ő küld el a dokihoz Strelok búvóhelyére /Agrophorm/
doki küld el Pripyatba ahol egy szobában van. Ha nem szerezted meg, akkor csak rossz befejezést fogsz látni.
Majd a következő játszáskor minden küldit megcsinálsz, úgy jó lesz! Sok szerencsét! GhostLead! -
GhostLead
tag
debut12 a szarkófág nem máshol van mint Chernobylba. Nincs mit tenned, elmész Pripyatba és onnan mész Chernobylba. Ott a szarkófág, időre megy úgyhogy rohanj, ne állj le lővöldözni mert le szednek a katonák naon hamar. Csak azt lőd le aki közvetlen előtted van. Rem. a dekóder megvan, mert akkor látod a leghangulatosabb és a legjobb befejezést. Ha nem akkor csak a rosszakat, Sok szerencsét! GhostLead
-
GhostLead
tag
Sziasztok! Én már kétszer végigjátszottam! A dekódert csak akkor tudod megszerezni Prypyiatba, ha megcsináltad azt a küldetést ami igy jelenik meg a PDA-ba /Talk The Guide/ ő fog elküldenni a dokihoz! A doki meg az Agropormba van az alagútba /Strelok búvóhelye/. Ahol a pendrive-ot megszerezted a játék elején.
Ha dekódert nem szerzed meg akkor a legjobb befejezést nem fogod látni, csak a rosszakat.
Ha kell segiteni csak irjatok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest