-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz remington2 #4847 üzenetére
Hát nemtudom.. Én nekem az a minigun az egyik kedvencem. A 7.62-es páncéltörővel használom... Leginkább a súlya az ami aggasztó vele szemben. Nameg ugye azt csak exos ruhában lehet használni és abban meg nem lehet funi. Viszont amit nagyon szeretek abban a fegyverben, az pont a szórása és az elképesztó pusztítás amit végez!
Csak meghúzom a ravaszt, körbeforgok vele egy kissé és 100m-en belűl mindent elpusztítok vele! Többször volt alkalmam ezt kipróbálni amikor kutyafalkák támadtak meg, ők nagyon tudták értékelni..
Amúgy miféle törpéről írtál ami eltérítette a golyókat és nemtudtad vele megölni? Én még egyetlen mutánssal sem találkoztam, amit ne tudtam volna könnyűszerrel kiiktatni azzal a fegyverrel. Mindegy volt, hogy törpe, irányító, pseudogiant, husi vagy vmi más, miután meghúztam a ravaszt nem volt menekvés. -
- = Zk = -
félisten
válasz remington2 #4847 üzenetére
legalább a tölténykupacot bent a bárba sikerült megcsinálnod?...mki szeme láttára?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest