Hirdetés
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Last Epoch
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam topic
-
GAMEPOD
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
remington2 #4847 üzenetére
Hát nemtudom.. Én nekem az a minigun az egyik kedvencem. A 7.62-es páncéltörővel használom... Leginkább a súlya az ami aggasztó vele szemben. Nameg ugye azt csak exos ruhában lehet használni és abban meg nem lehet funi.
Viszont amit nagyon szeretek abban a fegyverben, az pont a szórása és az elképesztó pusztítás amit végez!
Csak meghúzom a ravaszt, körbeforgok vele egy kissé és 100m-en belűl mindent elpusztítok vele!Többször volt alkalmam ezt kipróbálni amikor kutyafalkák támadtak meg, ők nagyon tudták értékelni..
Amúgy miféle törpéről írtál ami eltérítette a golyókat és nemtudtad vele megölni? Én még egyetlen mutánssal sem találkoztam, amit ne tudtam volna könnyűszerrel kiiktatni azzal a fegyverrel. Mindegy volt, hogy törpe, irányító, pseudogiant, husi vagy vmi más, miután meghúztam a ravaszt nem volt menekvés. -
- = Zk = -
félisten
válasz
remington2 #4847 üzenetére
legalább a tölténykupacot bent a bárba sikerült megcsinálnod?...mki szeme láttára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest