Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
op.erik
aktív tag
válasz op.erik #5240 üzenetére
LA Fegyver Mód - a modder tag pakolja befelé a fegyvereket... ahogy elnézem ezek az Oblivion Lost-ból vannak..
-
dezowave
csendes tag
válasz op.erik #5218 üzenetére
lesz, a moddb oldalunkon nézd meg a legújabb képet a galériában. a jobb felső leírás részben pedig lesz 1 link ami az 1.3004-es patch changes-log-jára mutat.
röviden:
http://www.dezowave.com/lost_alpha_patch_changelog_v1.3004.txtérdemes néha ránézni, mert frissül, ha van valami új.
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
-
Dhampir
félisten
válasz op.erik #5218 üzenetére
Vélhetően első kézből a Facebookon kaphatsz pontos választ.
-
Sensut
őstag
válasz op.erik #5209 üzenetére
Sokkal jobb, köszi a linket!
-----------------------------------------
Furcsa dolog történt a Bárral kapcsolatban. Én minden cuccomat a Bárban levő ládában tartottam, mert közel volt a kereskedő és a javító is. Az első végigjátszás alkalmával, miután balhé volt a Bárnál és Csaposék elmenekültek a külvárosba, a Bár külső ajtaját csukva és zárva találtam. Nem tudtam kinyitni és bemenni a cuccomért, minden cucc, ami a ládában volt, az odaveszett. Elég sok lőszer és fegyverek is. Beletörődtem hogy ez így van megírva, és ez egy jó nagy szívatás. Azonban most, a második végigjátszás alatt a Bár ajtaja nyitva van, csak a társaság hiányzik belőle, a láda is elérhető, ami üres, mert a cuccot most máshol tartom. Most melyik a helyes és melyik a hibás változat? Valami mulasztás miatt záródhattak be az ajtók előzőleg, vagy épp a miatt maradtak nyitva ezúttal?
[ Szerkesztve ]
-
hamzamark
csendes tag
válasz op.erik #5157 üzenetére
Nem rossz, nem rossz...
Majd meglesem a tobbi videot is. Most latom en is, hogy kiadtak az SDK-t, ugyhogy lehet majd moddolgatni jobban a jatekot ( STALKER Lost Alpha Misery enot aurora LEGENDARY edition extravaganzaaaaaa!!! ).Van egyebkent olyan ENB a LA-hoz, mint ami a SoC Autumn Aurora 2-hoz van? ( most jatszom vele es nekem bejon... )
-
Free04
tag
-
Grisam
tag
válasz op.erik #4714 üzenetére
rendben, bár nem értem miért, hiszen már egyszer végigvittem és pont ezzel a géppel. 3.2Gh Amd Phenom Black edition, 4Gb DDR3, GTX 480 1.5Gb. Nem problémázott még. De köszi a választ, próbálkozok még kicsit. A Log fájlt hol találom amúgy?
Utálom, ha valaki még annyi fáradtságot sem vesz, hogy válaszoljon a PÜ-re...
-
robogo81
senior tag
válasz op.erik #4661 üzenetére
Már nem spoiler,túl vagyok rajra.
Pont addig vittem el utólag,hogy a földalatti laborból kellett szerezni kábelt a pda-hoz,meg az elveszett fegyót pluszba megkerestem(utólag aktiváltam a küldit,amikor a csávó benyögi hogy egy pár vérszívóka is van ott,vagy 1 tucat volt,csak az körvonaluk látszott,kiderült hogy ellenük a nagyobb táras sörétes milyen hasznos móka,meg végre kipakolhattam a hátitatyóbol a 14 benzines hordót is ).redmi note 8 . psn:robert_warior
-
robogo81
senior tag
válasz op.erik #4650 üzenetére
spoiler,ha valaki esetleg eddig nem jutott el.
Nem igazán arra,hanem amikor először megy a halott városba,be az épületbe,és fel az informátorhoz és az felismeri és leveri.Utána van hogy magához tér valami cellában egy öreg fószer társaságában,aki mondana valamit,és erre kidobott,ha ez a bug ,amihez be kellett valami videót másolni(microsoft sam hang) az akkor megvolt.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
shield
őstag
válasz op.erik #4455 üzenetére
Én is a közel jövőben elkezdem. Azért követtem a topikot és láttam sok féle javítgatást használtok.
Neked meg vannak az ilyen javítások? Megköszönném ha ezeket megkaphatnám tőled. Így is, ahogy olvasom elég macerás tud lenni. A segítségedet előre is köszönöm.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
kekeeci
senior tag
válasz op.erik #4450 üzenetére
Elnézést, hogy beleszólok, de talán az a baj, hogy a képed <b>egyáltalán nem kattintható</b>, tehát csak ebben a méretben nézhető meg. A másik, hogy a PH-családnak erre a célra van felhasználónkként ~10M helye, amit a hozzászólás írása közben használhatsz - 'Új kép feltöltése a szöveghez' címszó alatt.
[ Szerkesztve ]
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz op.erik #4434 üzenetére
Szegényke( ), nálam csak DX8 közepesbe megy ShoC megy maximumon, Clear Sky érdekes egy játék, mert a 4550-el(ami gyengébb mint a 9500GT) ment DX10-ben, a 9500GT-vel meg megy DX9 Dynamic Highban, Call of Pripyat meg Complete moddal megy DX9 Full Dynamicban(vagy DX10 már nem emlékszek)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
félisten
-
mickemoto
őstag
válasz op.erik #4291 üzenetére
Nem, én is lelőttem először és a stalkerek nem voltak durcák.Amúgy másodjára már beszéltem vele, igaz fel alá szaladgált mint a mérgezett egér pedi a közelben sem volt ellenség , de egy idő után abbahagyta és ő kezdett el szövegelni, tehát én nem is nyomtam rá "F" -et.
-
SaGa59
őstag
válasz op.erik #3015 üzenetére
A kontaktlista mindenhol gondot okoz, ahol 5-6-nál többen vannak körülötted.
Benne van a következő patchban javítandók listájában is..
Érdemes tanulmányozni a Bugtracking thread-et.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest