Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz Stalker78 #17953 üzenetére
Na ez az amit akkor nem tudok megérteni, amit írtál, vegyük az Ivy - s i7-et 3.6-nak. Nekem van egy két 3.6-os magosom, az i7 4magos, akkor az i7 egy magja csak felével megy az enyémnek. Most hogy is van ez?
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
-
Telda
addikt
-
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #17488 üzenetére
Én is mérges lennék, ha jönne vki, 'oszt összetaposná a veteményest...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #17483 üzenetére
Nah, nagy hős vagy, szegény idénymunkást lelőni...
Dodopek: gratula! Hoztál vmi ereklyét/artifactot? Sugárzó?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #17424 üzenetére
Az mindenhol így van, sőt, egymást is eszik... Jó poén nézni, ahogy a kutyák kergetik a BS-t Magaslat vagy anomália a jó, lépcsőnél vigyázni kell, sok muti tud lépcsőzni. Létra az jó, oda nem mennek fel.
-
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #17391 üzenetére
Igen, de ha nyílt lenne, akkor az is fejlődne kicsit...
-
dodopek
addikt
válasz Stalker78 #17382 üzenetére
A vintorezt Kordonban találtad, ha jól dereng,a vasúti kocsiban a hídnnál. És Farkas! Mielőtt bármihez kezdesz, szerezz egy normális fegyvert, és ruhát. Távcsöves nato fegyó pl szidorovics pincéjétől jobbra, az anomáliában. Keress vissza, linkeltünk pár rejtekhelyet. Van bőven...
-
törölt tag
válasz Stalker78 #17360 üzenetére
Vagyis 16:9, akkor úgy mondom. Mert a távcsőkép az gondolom 4:3 és ez a fix javítja hogy 16:9-en is normálisan nézzen ki. De majd meglátom, akkor letöltöm az all in one pakkot. És ebbe milyen módosítások vannak? Mert nagyon nem akarom az eredeti WiP modot elcseszni, megváltoztatni.
-
bunfi
őstag
válasz Stalker78 #17321 üzenetére
Nem teljesen random, hanem 6 helyből kettőre, legalábbis a Rétisün által linkelt térképek pedig ha jól emlékszem 2.2-höz voltak, ezért kérdeztem, hogy már az 1.6-ban is ezek a helyek játszottak, vagy nem. De lehet azért nem jön elő a dialógus, mert nem aktív a keress szerszámokat küldetés. Ebben az esetben my bad.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #17264 üzenetére
Ez tiszta sor, ahogy írtam is, az tetszik, h célozni KELL. De nem tartom fairnek, h nekik 300 m, nekem 10 m a határ, ahol el is találok vmit. Meg a berontó banditákat 3-an lőjük és nekem belemegy egy tár, mire elhasal? Ez azért túlzás. Engem meglőnek, akkor 40-70% HP ugrik, és vérzek, kell 1-2 bandage... Amiből kezdésre van 5... szal. szemétparaszt nehézség, ennyi.
-
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #17261 üzenetére
Nekem fő küldetés is bentmaradt, nem tudtam továbbjutni. Visszatértem a CoP-hoz.
Winter of Death: Sajna még az épületből sem tudok kijutni... ahogy kezdődik, rögtön rajtunkütnek. Veteran fokozaton már szemétparaszt: 200m-ről lelőnek, folyamatosan tüzelnek. Nekem ~8m-ről is egy tár kell, h lehasaljon a bandita. Ami tetszik, h célzás nélkül tényleg pontatlanul lő. Ami nem tetszik: az AI hiányosságait azzal pótolják, h terminátorokat kell svájcibicskával szétszerelni. Igazi b.zi az ilyen, h csak ennyire futja. Fedezékből lődöznek, semmi taktika vagy ilyesmi. Minek is, mikor 30× annyi skulót kibír, mint én. Újrakezdem STALKER fokozaton, hátha normálisabb.
-
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #17256 üzenetére
SoC-t is azért hagytam abba, mert bár a játék nem omlott össze, de volt pár küldi, ami "újra" lett, aminek nem kellett volna. Itt is zavarosak, A csapatot még meg kell találnom, pedig már küldim is volt tőlük. Mentsem meg a tetőn a haverjukat, megtettem, de semmi. Valami el van qrva de piszkosul. Ráadásként ahhoz, h visszamenjek korábbi helyszínekre, egy napot kell gyalogolni, mert idiótán lettek megoldva az átjárók. Szal. a WiP egy jó próbálkozás, de nem több. Ha rendesen tesztelték volna, akkor biztosan jobb lenne.
-
shield
Topikgazda
válasz Stalker78 #17230 üzenetére
Tegnap is lenyomtam néhány alfást és amelyiken nono volt azt épp hogy észrevettem, alig lehet látni őket. Néha csak sejteni lehet, hogy hol tartózkodik ezért gondoltam az álcázásra. Másként kellene értelmeznem a nano-t? Akkor hogy működik?
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
shield
Topikgazda
válasz Stalker78 #17227 üzenetére
Akkor jó, mert eddig nem találkoztam még a kínálatban vele. Végül is ha esetleg tudok nano ruhát venni akkor lesz érdekes, hogy álcázva legyen az egész karakter, mert kicsit hülyén nézne ki ha a fej álcázatlan marad.
Esetleg a ruha álcáz mindent? Értem ez alatt ha a sisak nem nano akkor is álcázva lesz?S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Alienhun79
tag
válasz Stalker78 #17124 üzenetére
Ranger station szüret után SKS dolgozott.
SG nagyon pontos, hasznos fegyver, de kicsit drága javítás.
Két páncél össze hasonlítva, CS-3 páncél jobb minta stalker armor, csak nem lehet rajta semmit fejleszteni, 2 arti hely van.
PPS, hatékony, sok lőszer, olcsó fenntartani, de csak egyes lövésben, mert automatán lelövöd vele a csillárt, nagyon szór.
Jobbra az arzenál, miért, mert megtehetem és egy kis gyűjtögető kis majom vagyok Annyit azért hozzá fűznék, ennyi játékkal amit a Miseryvel toltam az SGM Geonézisben vagy 2.2- ben már helikopterem volt s kb. 4-6 tonna cuccos amivel simán vissza hódítanám Erdélyt
tesztoszteronstalkerista
-
Alienhun79
tag
válasz Stalker78 #17121 üzenetére
Szerintem a képződmények xart se érnek, godfisht felraktam a 14 kg -val és vártam valami változtást, oszt nem történt semmi, utána elad 10 ezer zsetonért.Egy kicsit annyiban tudnék segíteni, SKS, AKS-74, nagyon jól fejleszthetők a piásnál, SKS lett a fő fegyverem, miért is, 40 bogyó el pazarlása husikra után, nem kért javítást semmit, na ez a
Misery tesco gazdaságos fegyvere.
tesztoszteronstalkerista
-
Telda
addikt
válasz Stalker78 #17116 üzenetére
Tartok egy kis hosszú hétvégét, szóval szerintem újból neki esek.
Amúgy honnan érdemes kezdeni? Mert két helyről is lehet. Amikor az erdőgazdaságtól indulsz és van fegyvered, a másik meg amikor a fűrésztelepről és csak egy késed van és korom sötét.
A kettő között van különbség a későbbiekben, vagy csak a kezdésük más? -
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #17096 üzenetére
Súly a hasamban, fák a hátamon, körmök a bordámban, Lábam nincs...
Szerintem ez domb lesz, vagy ilyesmi. Barlanggal esetleg, amit mutik karmoltak bele.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Antonius1978
addikt
válasz Stalker78 #17088 üzenetére
Megtalaltam a mesterlovesz cuccot, most rongyolok at Zatonba, leadni.Van par fegyver is, amit fel akarok fejleszteni teljesen, csak ugy, a magam szorakoztatasara, es hogy lassam mennyire kopnak.
A Bizon az, ami a legcsekelyebb mertekben kopik, erdekes, de ki akarom probalni a lengyel AK-t, meg a AK Tactic-ot is.Meg keresnem kell 3 szikrancsot, es a 4ik fajta cuccot, de gozom nincs hogy mi a neve, vissza kell toltsek egy regebbi allast.
A banditakhoz nem tudtam beallni, erdekes, a gore csak semmitmondo szoveget mondott, lehet nem voltam vele eleg eroszakos ? Talan csak azon a nyelven ertenek azok a franya banditak -
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #17088 üzenetére
Valahogy nekem az ilyesmi soha nem sikerült. Vagy semleges maradtam, vagy a jó oldalra álltam mindenhol. Banditáknak segíteni... azt már nem.
-
Alienhun79
tag
válasz Stalker78 #17085 üzenetére
Ne kapkodj a játék gyors végig vitelével, mert van egy elég komoly hibája, most olvasgattam utána plusz én is belefutottam.Nem lehet át menni Jupiterre, totál be crashel, de rajta vannak a javításon, hogy mikor lesz patch még nem tudni, így gazdagodok Zatonban.
tesztoszteronstalkerista
-
Antonius1978
addikt
válasz Stalker78 #17081 üzenetére
Akkor vajon annelkul is odaadhatom a 3 cuccot, hogy a faszi megkert volna ra ?
Mert ha nem, akkor szerintem ugrik a 3 Veles detektoros kuldi, tehat Svarogot sem kapok majd, szoval a Szolgalatosokat nem tudom kibanyaszni abbol a gombbol, mivel lehet hogy Bagoly csak ez utan adja a 3 Veles kuldit, nem tudom...Szoval 3 Szikrancs kell a tudosnak, de meg kell egy 4ik fajta is, 2 fajtat mar odaadtam, Szem es Facsarekokat.
-
Antonius1978
addikt
válasz Stalker78 #17068 üzenetére
Igen a tavcsoves fegyverek fejlesztese hianyzik, az akkor epp az ami a kontenerraktarnal lesz. A masikk kettot veletlenul en is ott talaltam meg ahol mondtad.Szoval ezutan kapjuk a szoftvert ha mind3at odaadtuk.
Szultan embere : akkor ennek a kuldinek annyi, a faszi mar elerte a vegso helyet, nem fogom visszatolteni azt az allast, mert akkor hiaba jatszodtam vagy 10 orat...
Konzolbol nem lehet valami parancsot kiadni hogy felajanlja a kuldeteseket vajon ?
Ha ezt nem tudom megcsinalni, milyen kuldetesek ugranak ? Kar hogy kimarad...A bioradarhoz mifele kepzodmeny kell ? Wrenched - Facsarek 2 db, adtam, es egy Eye - Szemet is.
De kell meg 2 fajta es azok nem tudom milyenek...Na a Geo 2 utan johet a Misery
Akkor hogyan tudom kipiszkalni a Szolgalatosokat a tergombbol ? Sztem Svarog nelkul nem meg, probaltam alap es fejlesztett Velessel is...
[ Szerkesztve ]
-
Alienhun79
tag
-
Alienhun79
tag
válasz Stalker78 #17049 üzenetére
Én úgy szoktam, ami szerintem elég hasznos, kétszer mentek minden lényeges küldetés kapujában vagy anomália való sétálások előtt, egy mentés majd közben folyamatosan gyors mentés, általában kissebb karcok és kevés stimpakkal megoldok minden nehézséget és eladok minden kütyüt és spórolok.Hát ez nem az a játék amiben több ezer kiló cuccost és arzenált lehet gyűjtögetni.Nagyon értékelek minden ingyenes módot, biztos sok munkával és idővel kell elszámolniuk, üres zsebbel.Egy biztos a Misery 2.0 nem két délutános rohanás, hanem kicsit túl realizált kihívás, és én szeretem a bebizonyítani, hogy van magyar virtus, ha csak játékról van is szó.Ne már francia, német vérpistikék lenyomjanak
[ Szerkesztve ]
tesztoszteronstalkerista
-
Alienhun79
tag
válasz Stalker78 #17039 üzenetére
Igen, elég nehéz benne mozogni hamar lefáradsz, de vannak benne okos kis kütyük amit az artifakt helyre lehet rakni s több cuccot tudsz vinni.Egy kis okosság, AKS-74 modern változatát a technikusnál közép szintre lehet tápolni nem kell neki javító készlet , ez annyit tesz, pont lövő, elég durva sebzéssel, zombi tanya 2-3 tár
tesztoszteronstalkerista
-
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #17024 üzenetére
A "szokásos" autóra, roncsra felugrok és lehentelem taktika sem működik?
-
Dhampir
félisten
válasz Stalker78 #16955 üzenetére
A zsoldosok "kiszivattyúzták" a gázt? Az alapjátékban még sokkal később is csak szűrővel sikerült leereszkedni, de nem sokáig lehetett kibírni odalent.
Más:
A weather.com tegnap közzétett egy cikket, valamint egy fotográfussal készült rövid videóriportot Csernobilról és Pripjatyról.
-
ViZion
félisten
-
PeL
addikt
válasz Stalker78 #16637 üzenetére
Közben utánanéztem, a mod stabilitása érdekében lettek kikapcsolva mert freeplayben elég sok crasht okoztak az SGM anomáliák. Lehet hogy az SGM 2.2-ben is sokkal kevesebb lenne a crash ha kiveszem őket.
A "\gamedata\configs\mod_parameters\mod_params.ltx"-ben kell átírni a következő sort:
create_anomaly_permition = true ;ezt kell false-ra írni ha tiltani akarjuk az anomáliákat.
plusz azt írták hogy a zöld dobozokkal sem oké valami SGM 2.0-ban így azok is ki vannak kapcsolva ugyanebben a fájlban.
-
Alienhun79
tag
válasz Stalker78 #16587 üzenetére
Igen ez igaz, ha mennek az amigok lőszert felszedni és te leszeded őket egyenként, de az agyon scriptel cső fpseknél mennyivel jobb.Igazán kemény mód a Narodnaja S. na ott nem szedegetik a motyot és szeretik a aknavetőt is használni, persze az az igazság, hogy ha 7 éve Stalkizol semmi sem kemény
tesztoszteronstalkerista
-
rétisün
veterán
-
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #16487 üzenetére
Van ilyen chem protect tabi, azzal keveset sebez 3-4-et is kibírsz jó ruhában símán. Az ilyen, már körbetáncoltam, ugráltam, etc... kibaszós.
-
Dhampir
félisten
válasz Stalker78 #16479 üzenetére
A "köpködős" zöld anomália mindig meg fog sebezni, ahányszor átkelsz az alagúton. Legalábbis én nem tudtam elkerülni egyszer sem, de lehetséges, hogy megvan a trükkje ennek is.
A mostani cuccaimnak viszont nem jelent nagy gondot, van beépített regeneráció és minden egyéb nyalánkság az iránytűvel és Buborékokkal, Medúzával karöltve. A Sevát és Exot is totálisan felfejlesztettem.Tartalékban van nálam Szentjánosbogár, Holdsugár, Láng is.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Stalker78 #16475 üzenetére
"ha eltalálnak tiszta vérbe úszik a képernyő és másodpercekig nem látsz semmit."
az sgm/enotban ki lehetett kapcsolni, de ha ez tényleg ilyen (éppen csak játszottam vele kicsit, még nem is lőttek rám) akkor hagyom én is a francba
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
d3lete
aktív tag
Nah stalkerek. underground pipa. kinyírtam mindent mert találtma a zsákokban sok lőszert. Kellemes meglepetés volt az az egy ember a lakókocsiba aki pont azt a küldit adta fel hogy nyírjam ki az ismeretlen mutásnt és hozzam fel a dokumnetációkat. Szóval még egyszer lementem. De nem tudok továbbhaladni a tudósoktól. és több küldi nincs. Mindent kinyírtam és megszereztem amit lehetett. Tudtommal.
-
Dhampir
félisten
Köszi, az undorító, akkor nem fogok a smrterrel játszani.
Nekem először eltűnt az emberem az alagútban a lelőtt zsoldosokkal és zombikkal együtt, mert a tűzharc hevében és utána őt nem vizsgáltam át. Szerencsére volt saját mentésem az alagút kezdetétől, ezért ismét végig kellett csinálnom.
A nagy teremig segítettem, de ott akkora tűzharc alakult ki, hogy végül elesett. Ekkor már résen voltam. Meg is szereztem a küldetéshez kellő holmikat és odaadtam a profnak Jantarban, mégis feladatként kiírja még mindig.
Mindegy, akkor bennemarad. Csak kérdés, hogy így továbbenged-e majd az Erőműbe?
-
Dhampir
félisten
válasz Stalker78 #16472 üzenetére
Akkor a fűrészmalomnál hagyni kell a zombikat. Inkább ők, mint a Monolit.
Eléggé leamortizálódhat az ember a smrterben, Kardán biztosan nem sokáig unatkozik.
Arra tudsz megoldást, hogy a WiP-ben a PDA-ba beragadt, már teljesített Oázis-feladatot hogyan lehet inaktívvá tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Stalker78 #16463 üzenetére
A SHOC-ot egyszer játszottam végig, a CS-t és a COP-ot többször is, pontosabban a CS-t másodjára csak a Kórházig. A CS-ben Sötétvölgy élvezetes helyszín volt, az ottani kereskedő nagy kedvencem, a szinkronizált dumáit nagyon élveztem (ehetséges, hogy nem pontosan idézem: "Jól rámsóztad a szemeteidet", "Merkantilizmus", "Gyere csak ide, majd én megtanítom neked a kereskedés alapjait").
Mind közül a COP tetszik legjobban és most a rá épülő The Way in Pripyat mod.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Stalker78 #16459 üzenetére
Sosem alszik, így legalább pihen egy kicsit.
(#16456) d3lete
A SHOC-ot így játszottam végig, nem tudtam, hogy fejleszteni kell, illetve lehet és érdemes.
Érdemes gyűjtögetni, eladni dolgokat. Egy sörétesed és legalább Obokanod valamint mesterlövész puskád mindig legyen. Utóbbit ne add el. Irányító ellen (is) távolról kilövésre nagyon jó. Pszi gyógyszer bevétele után közelről bicsakkal is hentelhetsz Irányítót és Burert. Az X8-as laborban így intéztem el a Burerek némelyikét, nem tudtak hatni rám, amíg a gyógyszer védelme tartott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest