Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37715 üzenetére
Szevasz, en emlekszem a YT-bos videobol, hogy hol a kulcs : az egyik/egyetlen fejfan van, balra a templom elotti kertkapu utan.Szoval ha kinyirod a zsonglort, meg a rohangalo dilinyosokat es a zombikat, akkor felszedheted, de a harang megkongatasa utan jon egy adag zombi stalker, veluk is vegezned kell.Onnantol mar nem emlekszem, talan a jatekos vagy a mocsarba, vagy a terkep egyik szelen levo sztalker bazisra ment, ami vasuti vagonokkal van elzarva - en csak az ajtoig jutottam, talan ok adjak a kuldit hogy az urget szabaditsd ki a mocsari anomaliabol, nem tudom.
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37693 üzenetére
Tenyleg sajnalom, mert a tortenet az jo, megert volna 1 miset, de mivel nem mi keszitettuk a modot, nem tudjuk hogyan kell egyszeruen es konnyen megoldani a dolgokat, igy hanyagolom.
Nem tudom hogy hogy van a mocsaras urgevel, a videoban amit lattam, es persze en is probaltam valami gombot kell rugdosni valamihez, valamibe, valahogy, itt aztan meguntam, mert nem jottem ra hogy mit kell csinalni. -
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37688 üzenetére
Na sajnos ki kell abranditsalak, vegiggondoltam, semmi kedvem azzal a moddal szivni, pont ez volt nalam is a kutyas kuldinel, hogy megtamad par bandita, granatot dobnak, domb ala huzodom, sokat lovoldozok, amig egyesevel valahogy leszedem oket, akkor idegesit a sugarzas, valahogy eljutottam valami mocsarba, ahonnan egy urget kell kimenteni anomaliabol, valami gomboket kell rugdalni jobbra, balra, akkor van 1 kuldi a templomnal is, ahol valami lakatot kell kinyitani, lovoldozhetsz pisztollyal a zsonglorre meg egyeb szornyekre stb stb, tul nehez, azaz idegesito, inkabb Hearts of Ironozok/ Heroes 4ezek es tankozok, mintsem felidegesitsem magam ezzel a moddal...
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37673 üzenetére
Szevasztok, reg jartam erre...
En a nyaron amikor jatszodtam a moddal, kerestem videot es ott az illeto oroszul/ukranul mond dolgokat, ez valami betukkel torteno fejtoro, csak mi nem ismerjuk a cirill betuket elegge, deha figyelmesen nezed es hallgatod hogy mit mond, akkor sikerultni fog, nekem sikerult par proba/ 10-15 perc utan kinyitni, de csak valami olyan dolgok vannak benne, amik kesobb lesznek fontosak, ugy emlekszem. Koszonet Larisnak a forditasert, majd lehet hogy ujra kiprobalom, habar ez is egy olyan nyogvenyelos modnak tunik, hogyha nem mesz a jo uton, es nem a megfelelo sorrendben csinalsz dolgokat, akkor szivni fogsz vele, nekem legalabbis ugy tunt, ezert ment el a kedvem tole, mivel eleg nehez is.Inkabb megvarom, amig valaki vegig tudja tolni es akkor fogok neki, hogy ne kelljen ilyesmivel toltsem az idot, mint te is, a 2 ora szeftoressel... -
Antonius1978
addikt
válasz hanS20 #37646 üzenetére
Szia, sajnos nem tudom, en sem tudtam tuljutni ezen a granatos dolgon, igaz, par eve igen, de most nem, aztan ra is untam a Diverzansra, jott a Dreamcatcher, es utanna pedig csak a kibovitett alapjatek, a Turul mod.
TZS : igen, szerintem se kinlodj vele, ugyan a mod tortenete eleg jo, de nincs ertelme vegigkinlodni, mert annyira nem elvezetes, egyszer letudod es tobbe sosem jatszol vele.
Dhampir : valaki valami olyasmit irt valahol, hogy nem akkora nagy durranas a grafika, ha ez igy van, akkor talan egy kozepes kartyan is eldocog...
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37640 üzenetére
Lehet hogy az Inkubator is nagyon jo, azt irtak rola (de nekem valamiert nem tetszett a videok alapjan), es a Dreamcatcherben is vannak idegesito dolgok, pl ilyen almok, ahol az elmedben setalsz es ki kell juss, meg meg kell keress dolgokat, na az is baromira idegesito, de megertem, mert a tortenettel jar, kb olyan 10-20%-at teszik ki a rendes jateknak, es a vege hihetetlenul nehez, ilyen stalker moddal meg sosem talalkoztam, ahogy belepsz 1 helysegbe az eromuben, van 5-10 monolitos, akik gyorstuzelo automata fegyverekkel 3 masodperc alatt leszednek, esetleg granat, vagy raketavetovel tudod oket kipiszkalni a fedezekek mogul, en pl a Gausst hasznaltam, vagy 50x visszatoltottem osszesen az eromu palyat, kiakaszto, csak azert kinlodtam vegig, mert mar belefogtam, erre keszuljon fel mindenki aki ki akarja probalni...
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37630 üzenetére
Ezt en feltettem, de picitt felemas erzeseim vannak, idegesit a story mod, mert sok a buktato es ezert nem tetszik, meg azt hiszem, picitt bizonyos sorrendben is erdemes csinalni a kuldeteseket, meg tul nehez, olyan ertelemben, hogy nem tudod mikor mire bukkansz, nincs eleg ellatmany (pl gyogyszerek, sugarzaselleni cucc stb), picitt idegesito, ha osszevissza kovalyogsz es idegesitoek a szornyek, nem konnyu oket legyozni stb. En az ezzel valo kinlodast kihagyom, meg akkor is, ha egy jo tortenettol esek el, mert nem akarom hogy felidegelve kelljen jatszodjak.Nemely kuldetes is idegesito, nem mondom, hogy megoldhatatlan, de nincs idegem foloslegesen taknyolodni bizonyos kuldetesekkel, ahol ez a helyzet all fent.Pedig en mindig turelmes jatekos voltam, de mostmar a foloslegesen beiktatott kekeckedesek es nehezitesek nem vonzanak, inkabb massal jatszom, ezert is hianyoztam a forumrol, mert mar nem vonz annyira a Zona, mar van vagy 3 honapja hogy egyaltalan nem Stalkereztem.
Kiprobaltam amugy egy masik modot is, most nem jut eszembe a neve, sajnos az sem egy remek mod, elegge elnagyolt es osszecsapott, viszont van benne uj palya, ami eleg gyeren benepesitett, es sajnos a kuldetesek olyanok, hogy el kell menj a palya masik vegebe a sok anomalia es mutans kozott, kozepesnel szarabb felszerelessel.Ma viszont ratalaltam egy modra, ami szerintem nagyon jonak tunik, a cime Dreamcatcher : [link] - az ugy nevezett Incubator mod folytatasa.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Timstrike #37598 üzenetére
Igen, a fekete Napnyugta, talan a World of Wars-ban talaltam meg, mar nem tudom, de egybol megtetszett, foleg, miutan xFreex betette, es kivulrol csinaltam egy kepet rola, majd amikor ugy lesz, akkor megosztom veletek azt a kepet, meg szerencse, hogy az uzenetvaltasokban megmaradt.
Amugy fedeztel fel valamit a modban? Mindent en sem tudok mar, hogy pontosan hol van -
-
Antonius1978
addikt
válasz Timstrike #37591 üzenetére
Hm, erdekes, mely pancelokkal probaltad? Ha megvan meg ez a mentes, akkor egyuttal ki is kellene probald az osszes exo-t meg minden mas pancelt, ami a ladaban van.Nekem is elofordult, hogy Furge CS3a panceljat nem ismertek meg a tudosok, de azt xFreex javitotta, es a CS Exoval is kellene mukodjon, de ha van kedved, teszteld le, hogy tudjuk, mert javitani kell.
-
Antonius1978
addikt
válasz shield #37590 üzenetére
Tudom hogy a hatizsak jo otlet, de sok macera van szerintem vele, es aki nem ert a moddolashoz, nem tudja megoldani, tul sok a kereszthivatkozas, meg sok allomanyban van bejegyzes 1 adott targyrol.Persze aki ert hozza, mert sokat maceralt dolgokat, akkor az at tudja emelni egy masik modbol, ez nem vitas.
A modban nincs Saiga, csak azok a fegyverek kerultek be, amit a magyar fegyveripar gyartott - ezek pisztoly es AK klonok, valamint amit a fegyveres testuletek (Honvedseg,Rendorseg) hasznalnak/hasznaltak, pisztoly, soretes, karabelyok stb., plusz vadaszpuska, es mesterlovesz, ezek magyar fejlesztesek voltak.
Ha akarsz, te irj xFreex-nek, velem nem targyal , igy ez a feladat rad harul, hatha neked valaszol es akkor elmondja az allaspontjat.
Nem a nevekkel tokoltem fel evig (tulajdonkeppen volt az vagy 8-9 honap is, ha jol emlekszem, 2019 husvetjara lett meg), hanem magaval a forditassal, az ment lassan, mert nem mindig volt kedvem forditani, es egyebet is csinaltam a szabadidomben. De a nevekkel tenyleg sokat taknyolodtam, mert mindennek magyar nevet akartam, ez talan sikerult is egy bizonyos szinten, de valo igaz, hogy meg most sem egyseges a nevek forditasa, a tavaly feltettem a modot egy havernak, es lattam hogy egyes helyeken magyarul van, mas helyeken meg az orosz vagy annak angol forditasa, majd egyszer azt is kijavitjuk (akkor meg is akartam emliteni a dolgot frissibe a forumon, de elfelejtettem, mert nem tul surun latogattam, mivel most egy sracnak segitek egy HOI4 modban, az koti le a szabadidom egy reszet).
Nem bantottal meg, mert valoban ugymond maximalista voltam a moddal kapcsolatban (habar a termeszetem nem ilyen, egyszeruen csak meggyozodes, hogyha valamit csinalunk akkor jol csinaljuk, maskepp nincs ertelme csinalni), egyszeruen arra torekedtem hogy minden esszeruen tortenjen - ami a jatekmenetet illeti, tehat hogy mindennek meglegyen a miertje es hogyanja.
Termeszetesen nincs harag , es en orommel vennem, ha xFreex visszaterne , sot toborozni kellene a tobbi forumrol olyanokat, akik be tudna(na)k segiteni valamivel, ezen a forumon, ha jol emlekszem, Kislaki segitett bizonyos grafikai dolgokkal, de ot sem lattam talan evek ota. -
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37587 üzenetére
A Gepard csak a PHT-be van benne, azaz eredetileg csak a hatizsakos es fejleszto kep az eredeti magyar fegyvere', maga a modell az egy masik fegyvere, az eredetivel a Warzone-ban lehet jatszani, amugy itt a kep, amit Timstrike csinalt a tegnap, a bal feloli a Hiuz [link]
A najlonzsakra mondod, hogy mekkora otlet? -
Antonius1978
addikt
válasz Timstrike #37586 üzenetére
Elmeletileg mindegyik ruhaban tudsz munkat vallalni, vagy legalabbis ugy dereng hogy az el volt intezve, de lehet hogy valami kimaradt.
Javaslatok : a kest lejegyzem, doboz es penz meg a szerszamok eltunnek, mihelyt kesz lesz a mod, ez amiatt van igy hogy tesztelni lehessen mindent, a hatizsakot is jegyzem, de azt at kell emelni mas modbol, es nem ertek hozza, ha kerul valaki aki ert az ilyesmihez, akkor megcsinalja o, ha nem akkor majd en kell mindent megtanuljak, igy is keveset ertek a moddolashoz erosen es mar mindent el is feledtem, ami a zenet illeti asszem a legeszmenyibben van beallitva, ha lejjebb vesszuk esetleg, akkor nem hallatszik a dumatol es kohogestol, habar majd meglatjuk, erre sem emlekszem, hogy hogyan sikerult a zenet megoldani, eleg sokat vacakoltam vele, a Svarog fenyet halvany gozom nincs hogy lehetne allitani.
Kierdemelt pancelok : egyelore csak amit Furge hoz penzert, es amit a Szabadsag/Szolgalat melle allassal erdemlunk ki, es amit kapunk a katonaktol Pripjatyban, azok vannak leprogramozva, a tobbi nincs, de a pancelok nevebol lehet kovetkeztetni hogy kitol kapjuk. a Banditat ha Szultan melle allunk, a Zsoldost ha oket bizzuk meg bunker orzessel, simat(Sztalker exo)/fekete Napnyugtat (amit be szeretnek meg tenni) azt Spartakustol, a Monolitot Koszatol ha befogadtatjuk oket az allomason.Ha bekerulne a fekete Napnyugta, akkor a Sztalker/Sima Exot adhatna Bagoly, ha elerjuk az Infokereskedo kepesseget, a Tudos Exo-t, ez egy almazold cucc, benne van a Diverzansban, azt akkor kapnank ha lenne egy kuldi irva, hogy vigyunk minden mutans testreszebol x darabot, es akkor adnak a tudosok, ezt is be kell majd tenni es a kuldetes szkriptjet megirni...
UI : ez a kepzodmenyekre is igaz, a Gubacs az ormanyos barlangtol (ahonnan Butyok dobozat kell felvenni) jobbra talalhato a felszini barlangban, de a PolarBear nem latja, pedig valamit javitott annak idejen, majd csak a Velessel latod, a Ragyogla ha jol emlekszem a fennsikon ahol a helikopter van, abban az ormanyos barlangban, a Forgony az meg tuti van Janovon a torpek odujaban a vasuti kocsiszinben, de hogy Zatonon van-e valahol azt nem tudom, nem emlekszem.A Fergettyu az a teranomaliabol esik ki, a Hinar meg a Rendellenes Ligetben van a sziklak kozott, majd Ozerszky dumajaba bele kell irni hogy nezzunk szet ott detektorral amikor elkuld a viragert.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Timstrike #37584 üzenetére
Nem veszel loszert az arusoknal? Pedig asszem lehet vasarolni, sot, ha jol emlekszem akkor xFreex meg Furgehez is betette a ritkabb loszereket, mert az elejen meg ugy volt hogy ne lehessen az arusoknal megvenni.
Jah kerem, a Hiuzzal a kezedben semmitol sem kell felj a Zonaban es a dobtarassal is ki tudsz szorni egy kis sebzest.Zombiknal mifele loszert talaltal? Epp nemreg fogtam neki hogy elolvassam a koztem es xFreex kozotti levelezest, 1600 uzenet, asszem most kezdek neki az 1000-iknek, es mint olvastam taglaltuk, hogy hogy legyen, azaz mennyi loszer legyen az ellensegeknel, de nem emlekszem, hogy mifele beallitas tortent (egyaltalan).
Latom hogy a Zsoldos Exo van rajtad, azt akkor kapnad az alallomason levo zsoldosoktol, ha oket vinned orkodni a tudosokhoz, maskepp kimaradna.Erdekes hogy ezt valasztottad, tan valami szerepjatek szerusegben erzed magad, hogy te most zsoldost alakitasz?
-
Antonius1978
addikt
A gyujtogetesrol valahogy eszembe jutott, hogy egyes modokban van olyan hogy taska, lerakod a foldre es pakolhatsz bele dolgokat, aztan mikor akarsz visszamesz, es felszeded amit beletettel. A PHT-ba is be lehetne ezt tenni, fel is jegyzem magamnak.
De nalunk najlon zsak lesz, mert az csak 10 deka, nem 2 kilo mint egy taska, es egyszerre vehetunk majd 1 tekerccsel, amibe 10-20 darab vanAkkor erted a lenyeget, igy gyorsan lehet a modokat cserelgetni ha van helyed es van mentesed a tobbi modbol
-
Antonius1978
addikt
válasz Timstrike #37578 üzenetére
Igen, akkor eri meg megjavittatni az osszegyujtott fegyvereket, ha Kardan mar zold, es a Sztelkerek baratja vagy meg ilyen kepessegek, mert addig fegyverenkent esetleg 100 rubel a nyereseg (javitas-eladas arkulonbseg), persze a jobb karban levo fegyvereket megeri eladni, mert akkor nagyobb a jovedelem, de mint mondtam, ahogy en eszrevettem, jobb a kepzodmenyeket vadaszni, amugy is ez lenne a veleje a jateknak, marmint a kepzodmenyvadaszat.
Aztan van meg 1 csel, amit nem tudom szoktatok-e alkalmazni, pl amikor a sztalkerek zoldek, azaz jo viszonyban vagyunk, akkor nekik erdemes eladni a felesleges loszert es granatot, kotszert meg mentoladat, mert tobbet adnak erte mint Bagoly
Timstrike, neked melyik lett a kedvenc fegyvered a felhozatalbol? Nekem az AMD-65 lesz mindig is a kedvencem
Az NGM-81 is vagany, csak valamit elcsesztem a beallitasaiban annak idejen, mert fejlesztve is tul nagy a hatrarugas... -
Antonius1978
addikt
Igen, ez az alap jatek, magyarul, megspekelve + fegyverekkel, pancelokkal, kepzodmenyekkel. es egyebekkel, meg egy kicsit kigyomlalva...
Igen, ugy kepzeld el, hogy maga a jatek 1 keret, es van benne a Gamedata mappa, vagy a Patch mappa (ennek alapjan az alapjatek is egy mod, ha azt vesszuk). Ha kiveszed a Gamedata mappat es helyettesited egy masik mod Gamedata mappajaval, akkor tulajdonkeppen modot csereltel, a keret ugyanaz.
Szoval igen, F6-al elmozditod valamerre a Diverzans Gamedata-t, es a Patch alkonyvtarba masolod a 2 Turul allomanyt. A rovidseg kedveert ezentul nevezzuk PHT-nek a modot
Amikor vissza akarsz terni a Diverzanshoz, letorlod a Patchbol a 2 allomanyt, F6al visszateszed a Diverzans Gamedata-t es maris folytathatod a Diverzanst, ilyen egyszeru...Ezzel a modszerrel akar 10 modot is csereberelhetsz folyamatosan, ha van eleg helyed a vinyon. -
Antonius1978
addikt
válasz shield #37575 üzenetére
Ertem, hat mindkettot leszedem akkor, habar erdekes, mert mondom, en asszem azzal csomagoltam amit Sensut adott.
Jo otlet, hogy te is kiprobald, mert kivancsi vagyok a velemenyekre, hogy mit hogyan kellene meg csinalni, legyenek lepapirozva az otletek, en meg 2 exot akarok bele, 1 fo kepzodmenyt, amit egy kuldivel kapnank, aztan egy masik kuldit, amiert kapnank az egyik exot, es esetleg meg valami erdekes kinezetelu kepzodmenyeket, meg az RPK modelljet le akarom cserelni, mert az egyik modban van egy vaganyabb, akkor amikor keszult a mod csak ez volt az egyeduli jo valasztas, de most van egy jobb.Nagyjabol ennyit akarok, persze ha kerulne olyan aki erti a moddolast es szkiptelest, akkor + kuldiket is lehetne bele tenni, meg akar palyakat is.Ja meg annyit szeretnek, hogy legyen 1 fegyverkereskedo, aki hozna mindenfajta AK-bol, magyart, lengyelt, finnt, a tobbfele oroszt stb, mert vannak kulonfele AK modellek a modokban, es arra gondoltam, ha mar szovjet teruleten jatszodik a dolog, akkor legyen mindenfele klon es eredeti AK.De ez nem annyira fontos, de mindenesetre van 3 AK ami jol nez ki, az AK-12, meg egy masik bullpup-os, es a finn.Mondjuk ha nagyon akarom, akkor ezeket be lehet tenni, hogy Furge hozza, vagy ajandekba is kaphatnank oket valami kuldi utan, na mindenesetre ennyi lenne az en ohajom, + van par dolog amit javitani kell es beallitani, pl nem emlekszem, hogy az osszes fegyvernek atirtam-e a sebzeset, ugy ahogy egy tablazatban kiszamoltam, a tablazat elveszett...
Hat lehet gyujtogetni a modban, szo se rola, de nem leszel olyan helyzetben, esetleg ritkan, amikor 50 kilo fegyvert kell visszacipelj a Szkadovszkra, inkabb a kepzodmenyvadaszat a menobb, mert Zatonban is es Janovban is tudsz gyujteni, foleg ha minden helyet megnezunk akkor kapjuk a Kepzodmenyvadasz vagy mi kepesseget, es utanna picit gyakrabban talalunk jobb kepzodmenyeket, ami a fejleszteseket illeti, asszem olyan 40-50 ezer egy exo komplett fejlesztese, 100 ezer amit megvehetsz Furgetol, de az 5 jo kepzodmenybol amit Szakallnak viszel, meg is van, utanna pedig meg kapsz tutira 1-1 exot Janovban, es 1-et Pripjatyban.Es kellene kapjal meg igy vagy ugy 2-t, de azok nincsenek leszkripteleve, ezert vannak a ladaban hogy kiprobalhasd.Amugy Pripjatyban megkapjuk a Katonai Exot, az a legjobb, a tobbire mar nem is lesz szukseg...
Nem sajnalod a loszert? ez jopofa megjegyzes
Mindenesetre a legnehezebb fokozaton nem kell sok loszert eldurrogtatni, na meg aztan ha hasznalod a 2 mesterlovesz kozul ami bekerult valamelyiket, azoktol minden bucskazik 1 lovesre, mert ugy allitottam be, a 14,5mm egyetlen lovesetol meg a kisorias is azonnal megfekszik, hat igen, kb olyasmi mint a Gauss. -
Antonius1978
addikt
válasz shield #37572 üzenetére
Szeva, a Turul mod sulyhatarat irtad at gondolom, akkor ki tudtad bontani a .db-ket? Utolag eszembe jutott, mintha lattam volna anno Sensut nevet ott fent az osszefoglaloban, es csakugyan, az o neve mellett szerepel a csomagolo/kibonto progi, gondolom en is ezt hasznaltam annak idejen.
-
Antonius1978
addikt
Ne tedd, azaz csinald egyszerubben : az Enot modot, azaz a jelenlegi Gamedata mappat F6-al mozgasd el egy masik helyre, a Patches mappaba a 2 turul allomanyt, es maris jatszhatsz, az Enot mentessel ugy csinald, hogy legyen 1 mentesed, hogy Enot1 pl, es hagyd ahol van...inditod a turult, ott mentesz egyet Turul1 neven, mikor vegeztel vele, a Patchbol elmozgatod a 2 allomanyt, az Enot Gamedatat visszamozgatod a jatek fokonyvtaraba, inditod, visszatoltod az Enot1-et, es ugy megy tovabb, mintha abba se hagytad volna
En igy szoktam , egy rakas modbol van mentesem a mod nevevel, amikor akarom, csak cserelem a Gamedata mappakat, es maris azzal a moddal folytatom, amelyikkel akarom, mert az osszes mentes 1 helyen van, a mod nevevel ellatva. -
Antonius1978
addikt
válasz Timstrike #37568 üzenetére
Azt csak azert hagytam benne, marmint a penzt es a szerszamokat, hogy amit ki akarsz probalni tudd, hogy felfejlesztve mennyire kulonbozik a fejletlentol.
Sulyhatar : valahogy erdekes erzete lett a modnak, inkabb a korbemaszkalassal kotod le magad, mintsem azzal, hogy ellensegeket olj es azoknak a cuccait hordjad eladni, mert nincs sok penzre szukseged hogy fejlessz ezt-azt, es pl a fegyvereknel fejlesztetlenul is majdnem olyan jok, mint fejlesztve, szal ha nincs penzed valamire, nem gond, mert mint mondtam, nem kell egesz tarakat ellojjel egy mutansra a picitt nagyobb sebzesek mellett, amugy a modot a legnehezebb fokozaton kellene jatszani, mert akkor van egy olyan erzeted, hogy 1 pisztoly es 1 karabely tenyleg eleg mindenre, nem kell raketavetot meg 5 raketat a hatadra szijjazva jarnod a Zonat
Igen az M6 Hiuz magyarul, kulfoldi piacokon meg Lynx, az tenyleg egy ilyen fegyver, csipobol is lehet vele tuzelni, a szepseghiba csak annyi, hogy a modell nem az eredeti magyar fegyvere', de jelenleg megvan a Warzone nevu ingyenes jatekban, nem tudom, hogy majd lesz-e lehetoseg valahonnan az eredeti modellt lekoppintani, es betenni, ugyanis az a modder aki betette az AMD-65-t es az NGV-81-et, az nem valaszol a FB-n, nem tudom mi lett vele, csak annyit, hogy vege a tervezetnek, amin dolgozott, a The Armed Zone-nak.Amugy a fegyvert en allitottam ilyen erosre, de szerintem a valo vilagban is eldolne 3 ember egymas mogott allva egy ilyen .50 cal golyotol. -
Antonius1978
addikt
Szia, batoritom az otletet , a mod amelyrol szo van az a Turul mod, a multkor elgondolkodtam azon, hogy nevezzuk el PH Turulnak, mert a dolog magva itt fogant meg a PH forumon,mint irtam egyszer majd reszletesebben kifejtem hogy hogy s mint.
[link] - itt talalod a 2 allomanyt, melyet a jatek Patch alkonyvtaraba kell bemasolnod, majd elinditanod a jatekot es jatszanod, ennyi.
Amugy ha mar paran jatszodtok vele, akkor ne habozzatok irni rola, hogy ti hogyan latjatok a modot, mert valahogyan szeretnem ha befejezodne, tulajdonkeppen jatszhato, de vannak benne befejezetlen, vagy meg nem valosult dolgok, pl at kellene irni egyes helyeken a szovegeket, hogy pl tajekoztatast kapjunk, hogy hol keressuk az 5 uj kepzodmenyt, meg hianyzik az is, hogy hogyan kapjuk meg az egyes uj Exokat, otlet volt ra, de meg nem valosult meg, itt most a Zsoldos es Monolit Exo-ra gondolok, nem tudom, hogy megkapjuk-e a Bandita Exo-t ha rosszfiut jatszunk, meg ilyenek.Pl a szerszamkeszletekrol meg tudjuk kerdezni a kornyeken levo sztalkereket, van amikor ertekes tajekoztatast adnak, xFreex ezt megcsinalta.
-
Antonius1978
addikt
válasz Timstrike #37564 üzenetére
Akkor jo hogy megtalaltad az arzenalt, ez direkt igy volt csinalva, hogy a jatekos azonnal megnezhesse mindazt, amit xFreex betett a modba, amiatt keszult az egesz mod tulajdonkeppen, majd megertitek az egesz folyamatot, amint lesz kedvem egy jo kis osszefoglalot irni a 10 evvel ezelott elindult moddolasrol.Kulonben ez a lada megtalalhato a pripjatyi labor fegyverszobajaban is, amihez kell a masik kartya, asszem a piros, a sarga nyitja a bejaratot...asszem eloszor oda kepzeltuk el, es utanna kerult a hajo tetejere hogy azonnal lehessen latni az ujdonsagokat.
Azert nem indul el a jatek ha mas Gamedata mappat teszel be, mert egy programmal, amit asszem annak idejen Sensut mutatott meg nekem, "kotegeltem" a mod Gamedata mappajat, es valami Patch 03 es 04 xbd vagy mi a fene lett belole. Tehat ami a patch alkonyvtarban van, ez a 2 allomany, az maga a Gamedata mappa, csak a jatek konnyebben olvas ebben a ket kotegelt allomanyban, mint a kibontott Gamedata alkonyvtarban. Tehat ha beteszel egy Gamedata mappat, akkor osszekeversz tulajdonkeppen 2 modot, ugyanis a jatek - ha van - eloszor a Gamedata alkonyvtarat olvassa, es utanna a Patch alkonyvtarat, tehat ha te odateszed egy masik mod Gamedatajat, akkor utkozik ezzel a moddal, vagy ilyesmi, szoval ne tedd.
UI : sajnos nem emlekszem a progi nevere amivel ki es be lehet csomagolni a Patch kotegelt allomanyokat...szoval kenytelen vagy igy jatszani, ahogy vanA sulyhataron nincs amiert allitsal, mert - mivel mar rengeteg moddal jatszodtam kozben, engem is idegesitett, hogy nem lehet sokat cipekedni - nagyjabol ugy van belove a sulyhatar, hogy az boven eleg, foleg ha az 5 uj kepzodmenybol a gyengebb 3-at magadra rakod a Napnyugta pancelba. aztan idovel ugyis megveszed majd Furgetol a Clear Sky Exo-t es akkor meg tobbet tudsz cipelni - UI es ezutan meg tudsz szerezni mas Exo-kat is, amelyek meg picitt nagyobb sulycipelessel rendelkeznek. Ez csak akkor fontos, ha valami nagy tomegu fegyvert/fegyvereket cipelsz magaddal, a fosztogatas ugysem hoz annyit a konyhara, hogy egyszerre mondjuk 50 AK-t kell elcipelj eladni, inkabb erdemes sokszor korbejarni az anomaliakat kitoresek utan, es eladni a kepzodmenyeket.Ugyanis az uj fegyverek sebzeset asszem en allitottam be egy kis szamolgatas utan, itt nem kell egy egesz tarat belelojjel egy husiba, eleg 2-3 lovedek, igy nem kell 1000 loszerrel rohangaljal, eleg 100-200 is. A szornyek ujratermelodese is lassu, tehat sok mindent nem kell magadnal hordjal, igy van helyed a fosztogatassal nyert cuccok cipelesere.
-
Antonius1978
addikt
válasz Timstrike #37562 üzenetére
Elfelejtettem irni, hogy a lenyeg - minden ami plussz a jatekban - a Szkadovszk tetejen van egy ladaban, a hatso reszen keresd, a kajut tetejen.
Es kapcsold be a dinamikus zenet is, ez zenei alafestest ad amikor harcolsz, egy 90es evekbeli zenekar szamaibol vagtam ki, kivancsi vagyok (fel)ismered-e?
Zene : ha' ugy konnyu hogy Szakall mogott ott all a ciganyzenekar
Vannak uj fegyverek, pancelok, kepzodmenyek - ezeket mind megtalalod a ladaban es neha imitt-amott, ahogy elkepzeltem, de sokat valtoztattam az otleteket, ezert is lett elege xFreex-nek a dologbol...
Ha barmi kerdesed van, tedd fel nyugodtan, meg elegge emlekszem mindenre, mert par honaponkent ujra szoktam jatszani, hogy meglegyen a vegleges elosztasa a targyaknak, ha kerul valaki aki ert hozza, vagy ha nem, akkor majd en fogom megtanulni, hogy befejezettnek mondhassam a modot. -
Antonius1978
addikt
válasz Timstrike #37559 üzenetére
Persze, beteszem ide a hivatkozast, meg mukodik, amit Lacikanak toltottem fel. Egy ketmagos AMD-n es 1 gigas kartyan is gond nelkul fut, nincs nagy grafikai tuning, csak az Absolute Nature ami picitt jobba teszi a novenyzetet, ennyi.
1 - [link]
2 - [link]A 2 allomanyt siman bemasolod a patches alkonyvtarba, es maris jatszhatsz. Jo jatekot
Ha valami nem kerek, akkor irj -
Antonius1978
addikt
válasz lacika93 #37557 üzenetére
En sem orvendek a pokoknak, de viszonylag egyszeruen le lehet oket rendezni, menj az iranyito kis barlangjaba, nyird ki, Mirone nevu sztalker hullajanal megkapod a rejtekhelyet, ott talalsz egy popec fegyvert, bovitsed a tarat, kerul amibe kerul es maris sikerrel szembe tudsz szallni a pokokkal, ha ovatos vagy, az egyik feltetel az, ahogy Shield is emlitette, fel kell ugrani valami magasabb helyre, ha nem sikerul, akkor futas, amint meghallod azt a fejhangu sivitast, amikor eleg messzire elfutottal, akkor visszafordulsz, s a tavcsoves fegyverrel leszeded oket, 5,45-os loszert hasznal, turheto mertekben hozzajutsz ehhez a loszerhez, es a fegyver nem kopik egyaltalan, ugy van beallitva.
Modder : en is szivesen megismerkednek 1-2-vel, mert jo lenne pontratenni a Turult is, mert kimaradtak belole dolgok, amit be kellene fejezni. Amugy nem tudom mennyi veszodsegbe kerul kiiktatni egy ilyen teremtmenyt az egesz jatekbol...
Ha mar Turul, majd irok egy kis szosszenetet, mert mar par honap mulva lesz 10 eve, hogy felkertem xFreex-et egy fegyvercserere, es mod lett belole
-
Antonius1978
addikt
válasz Plazmacucci #37541 üzenetére
Ok, na en megyek is vissza a Zonaba, majd kesobb benezek.
-
Antonius1978
addikt
válasz Plazmacucci #37537 üzenetére
Ezert ajanlottam a Way/Road to Pripyat-ot, tiszta Sztalker erzetet ad, nem hosszu erosen, nem kell sokat maszkalni, mert nincs olyan sok kuldetes benne.Ha hosszabbra vagysz, akkor a Spectrum Project, ha esetleg valami masra vagysz, akkor The Project Medeiros, Zaton tele van banditakkal, elfoglaltak a Szkadovszkot is, te Noe vagy, a zakkant fazon Ha ez erdekel, dobj 1 uzit, hogy megadjam a hivatkozast, ha ujra megtalalom, a forditas angol gepi az megvan a Moddbn.
-
Antonius1978
addikt
válasz SpazzMaticus #37535 üzenetére
Hat, akkor pontositom a szavaimat, nem az az idegesito, hogy sokat kell maszkalni - ebben igazad van, hogy ez elvezetes, addig amig esszeruen vannak a dolgok osszeallitva - hanem az, hogy foloslegesen, ilyenkor a modder elszurja a dolgot, ha mar el kell menjek a Barba Kordonbol, akkor a Szemettelepen es a Barban is lehessen valamit csinalni, nem az hogy elcaplatok a Barba, egyet beszelek, oszt mehetek vissza Kordonba jelenteni, na ez kurvara folosleges, ha mar igy akarja a modder, akkor teleportaljon minket viszza Kordonba jelenteni.Akkor meg ott van az, hogy a ruhak rosszul vannak belove, nem lehet sokat futni bennuk, nem tudsz 50 kiloval sok cuccot osszeszedni, sokat vissza kell menj egy harc helyszinere (igy voltam a True Stalkerben pl a Szemettelepen), de ha penzt akarsz, akkor muszaj, de folosleges, mert en ugy csinalnam, hogy ha 1 szinteren mindenkit lelosz, automatikusan osszegyujtene neked a ladadba, vagy mondjuk az lenne a leghelyesebb, ha az egeszet betenne 1 relytekhelyre, aminek a koordinatait el tudnad adni sztalkereknek x osszegert, annak fuggvenyeben, hogy mi van a rejtekhelyen.Es onnan azon nyomban mehetnel tovabb kalandozni, mert mondjuk a csaposnak eladnad a koordinatkat kesobb, es o meg eladna a sztalkereknek es kesz.
A palyak lehetnek gyonyoruek, ha nem kell felfedezd minden sarkat, mert keves a kuldi az adott palyan es ha bosszanto a jatekmenet...engem sosem erdekelt a grafikaja ennek a jateknak, hanem a tortenetek, melyek a modokban vannak.
A jatekmenet ne legyen se lassu, se nehez, mert abban nincs elvezet egy ilyen jateknal, akkor elvezetes, ha turheto cuccal kezdesz, es addig zsakmanyolsz, kepzodmenyvadaszkodsz, amig megveszed a legutosebb cuccot, es fegyvert, akkor te vagy a Zona bajnoka, vigan mehetsz barmerre, mert nem doglesz meg hamar, a cuccaid se kopnak olyan nagyon stb.Ne ugy legyen mint a Miserybe, hogyha kiteszed a labad, mar sugarzas van, es te ott allsz 1 szal borkabatban, es konnyen megdeglessz Ez baromira esszerutlen, hisz te sem lennel hulye 1 szal bugyiba bemenni az atomreaktorba, nem? Pedig a Misery pont ilyen suketseg, ha a Szkadovsz korul sugarzas van, akkor a Szkadovsz is baromira kellene sugarozzon, nem? Na mind1, ennyit a Miseryrol.Elkepzelheto, de nem biztos, hogy te meg nem untal ra az ilyesmire, mert nem jatszodtal annyit mint en, en viszont mar igen, 15 eve jatszom a jatekkal, a magyarra forditott modokat mind vegigtoltam, tobbszor is, valamint az angol nyelvuekbol is rengeteget, azokat is tobbszor, es ezert nem tudom megerteni, hogy aki moddol, az nem latja hogy hibadzik valami a cucc korul? Jo pelda erre, a Szovetseg Ideje 3, na az aztan egy idegtepo mod, menj A-bol B-be, B-bol menj vissza A-ba, es ez igy van mind az 500 kuldetessel ami benne van kb Ha jol emlekszem 2 honapig nyustoltem, pedig a hosszabb modok is olyan legtobb 3 het ahogy emlekszem, de ez 2 honap.Remelem egyszer te is kiprobalod
-
Antonius1978
addikt
SaGa, ha jarsz errefele, es nem vagy elfoglalt, szetnezel egyet ezen az oldalon a sok mod kozott? vagy egy rakas, melyet nem ismerunk.
-
Antonius1978
addikt
válasz Plazmacucci #37527 üzenetére
Szerintem is, vedd ugy, hogy ez a LA egy fejlettebb valtozata, mas tortenettel, ennyi.
Ha Stalker elmenyre varsz, akkor vedd elo a Spectrum Projectet, vagy a Way in Pripyat-ot, szamomra ezek adjak vissza a legjobban a Stalker erzest. Nemreg ujra vegigtoltam a Wind of Time-ot es a Space Anomaly-t is, sajna mindkettoben vannak nemszeretem dolgok.
Most a The project Medeirost fogom ujrajatszani, az vagany volt, valami banditas tortenettel. -
Antonius1978
addikt
válasz Plazmacucci #37524 üzenetére
Hat, vannak benne jopofa ujitasok az teny. es par dolog ami nem tetszett, csak akkor kezdjel neki, ha nem unod, hogy sokat kell maszkalni, a la Lost Alpha, vagy ne mondjam a Szovetseg Ideje 3-at na abba kellett aztan sokat koricalni, csak azert vittem vegig, mert jo volt a tortenete. A TS-ben sokat kell caplatni, viszont a tortenet az mas, van benne egy uj palya is, ami udito volt szamomra, igaz hogy nem voltam tole elajulva, amiket ott kellett csinalni, de jol hozzaidomult a tortenethez. A vegen lett valami nalam, asszem kifagyott, es pont valami uncsi dolgot kellet csinalni, szoval letoroltem, es a befejezest, kb 15-30 percet megneztem a YT-on.
Csak akkor fogj neki, ha nagyon izgat a tortenet, mert maskepp szerintem a regebbi nagyobb modok sokkal jobbak, erdekesebbek.
Mint emlitettem, van benne par bosszanto dolog is, szoval merlegelj, sok maszkalas+bosszanto dolgok, vagy viszonylag jo tortenet, ennyi, ez a jatek 1x jatszos, ha megcsinalod, tobbe nem fogsz ranezni, na jo, mondjuk 5-10 ev mulva, mire elfelejted hogy mirol volt szo. -
Antonius1978
addikt
válasz lacika93 #37518 üzenetére
Ertem, nos, ha az alapjatekkal jatszol, akkor jo(bb) lenne, ha a mi Turul modunkat tolnad vegig, mar csak teszt jelleggel is, hogy bizonyos dolgokrol mi a velemenyed, szerinted mi az ami hianyzik meg esetleg a modbol es egyeb velemenyek.
Mindjart feldobom valahova es a hivatkozast megirom magan uzenetben.Remelem lesz kedved kiprobalni
-
Antonius1978
addikt
válasz lacika93 #37514 üzenetére
Lehetseges, hogy van olyan mod ebben a modban, ami megnoveli a fu suruseget es azert lassul le? En 2 helyrol tudok, ahol gyarilag beszaggat, 1.amikor kezdjuk a jatekot es megyunk par lepest, 2. Janov palyan a tudosbunker es az allomas kozott akad be egy pillanatra.
Az Arsenal az fegyvermod ugyebar? az Absoluta Nature az meg a tajat alakitja at, mi is hasznaltuk Free-vel a Turul modunkban, az Atmosfear az mit csinal?
-
Antonius1978
addikt
válasz lacika93 #37511 üzenetére
Nem tudok hozzaszolni, ha sehol mashol nem talaltal hasonlo hibat, akkor esetleg elszigetelt eset lehet a tied, lehet Dx frissites is kell - habar az nem valoszinu, de a NetFrame es meg van egy masik ilyen keretprogi, lehet esetleg azokkal lenne a baj? Nezz utanna, azaz telepitsd azokbol is a legujabbakat, mas otletem nincs.
-
Antonius1978
addikt
válasz Laris2 #37484 üzenetére
Persze, az ekezetes betuk hianya nem gond, en igy szoktam meg ekezetek nelkul, mivel igy gyorsabban tudok irni az angol billentyuzeten, szerintem masnak sem gond, mindenki tud ekezetek nelkul is olvasni es ertelmezni.
A vegigjatszast en fogom feszegetni, ha sikerul tampontot talalnom itt a forumon, szerintem volt szo errol a modrol, csak par dologra emlekszem, a verszivora az erdoben, a gyar elleni sztalkertamadasra a banditak ellen, a terkep felso felen levo helikopternel egy kuldetesre, es arra, hogy a sztalkerbazison elakadt a kuldetessorozat amikor jatszodtam, igy a modot nem fejeztem be, ennyi. Majd meg benezek, hogy lam masnak van-e valami hozzafuznivaloja...Elore is mindent koszonok. -
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37475 üzenetére
Szevasztok, nahat, de jo hogy megemlitodott a Pain of the past, par eve jatszodtam vele, de egy kuldetes utan elakadt, a bazison, vagy kocsmaban nem lehetett beszelni valakivel egy kuldetes utan, mint latom, van hozza egy fix is, lehet azt javitja : [link]
Ha elokerul a magyaritas, akkor felteszem a modot, ra a magyaritast es a fixet is es kiprobalom, kellene elerhetoseg aztan a modhoz es magyaritashoz.
-
Antonius1978
addikt
válasz SaGa59 #37414 üzenetére
Regenyek : az igen, jo termekeny fordito vagy Csak kivancsisagbol, hogy fogynak? Ugye a sci fi iro emlitette hogy csokken irantuk a kereslet...
A Valhalla, ha az amire gondolok, akkor nem fogott meg, a Skyrim tenyleg vagesz cucc, mondjuk kivancsi vagyok hogy te milyen modokkal hasznalod szivesen, amugy az en kedvencem a Fallout 3, az mindent visz
Ha jol emlekszem a Skyrim 2011-be jelent meg, akkor mar 12 eve nyustolod?
Esetleg dobj 1 privi uzit kepekkel, hogy lassam hogyan nezhat ki neked a jatek...vagy van Skyrim forum is? Valoszinuleg, de nincs a kedvencek kozott, mindjart meg is nezem... -
Antonius1978
addikt
válasz SaGa59 #37410 üzenetére
Osszesen mostmar hany regenyt forditottal le? Szoktam beszelgetni 1-2 (sci-fi/fantasy) iroval, es az egyik epp nemreg mondta, hogy atvalt tortenelmi regenyekre, mert azok joval kelendobbek, a sci-fi irant megcsappant a kereslet, ha minden igaz, ezert is olvashattam el tole 4 tortnelmi novellat, amit o kuldott at velemenyezesre.Ha mar FB, gondolom van neked is, majd megkereslek.
Modok : remelhetoleg egyszer amikor ugy alakul, akkor majd lesz idod az orosz modokkal is foglalkozni, mar csak azert hogy kaphassunk majd meg par tortenetet a tobbiek melle.
Hat ha mar Skyrim, akkor szerintem majd a Witcher 3-at is nezd meg, marha jo jatek, szorakoztatot, en epp most jatszom 4ikszer, mondjuk 2 honapja nem toltam, epp a tegnapelott jatszodtam egy fel orat vele, akkor lattam hogy 2 honapig hanyagoltam -
Antonius1978
addikt
válasz hubai38 #37401 üzenetére
Szevasz, hat legkevesebb 1 eve nem sztalkereztem, egy havernek kellett feltegyem, aki szinten megszallott es igy magamnak is feltettem 1-2 modot es vegigtoltam, most megint szunet mert szakacstanfolyamot csinalok, meg mas jatekokkal nyomulok, es segitek egy sracnak aki a Hoi4-ben csinal magyar modot.
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37397 üzenetére
Emlekszem meg erre a forumra, regisztraltam is, de a dolgokat megis itt beszeltuk meg, nem ott, oda esetleg az adott modok problemait lehetne tarolni, kepekkel stb, meg legyen egy hivatkozas akkor egy olyan oldalhoz, mint amilyen az elozo volt, hogy lehessen olvasni rola, meg meglegyenek a hivatkozasok...
Dhampir : az egyik modban ezt ugy oldottak meg, hogy szuntelenul spawnoltattak a szornyeket menet kozben, na az meg idegesitobb mint a sima maszkalas...
Alusky, nekem semmi sem villan be...
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37389 üzenetére
Hat nem tudom, hogy mennyi igeny van ra, en mar ugy vagyok vele, hogy lassankent unni kezdtem, mivel a magyarul elerheto modokat tobbszor vegigvittem, es az angolul elerhetoek egy reszet is, a tobbit ugye nem, es mar sok ujat nem tud mutatni a jatek, lassankent kezdem unni a hibakat, az olyan kuldeteseket, ahol foloslegesen setaltatjak a jatekost, pelda erre egy jobbacska mod, asszem angolul toltam, A-bol mentel B-be, onnan vissza kellett caplass A-ba, hogy onnan menj C-be, vissza A-ba, onnan D-be, stb ez rohadtul unalmas es idoigenyes, pedig egy egyszeru teleportalassal meg lehet oldani az ilyesmit, a SoC modok nem igazan vonzanak, valahogy nem tetszik a fohos menedzselese, vagy ilyesmi, meg a mas beallitottsaga a jateknak, nem is tudom megfogalmazni.A palyak is unalmasak mar, hisz legalabb par szazszor jatszodtam mar rajta stb stb.Persze ha jon ki ujabb mod, ami picitt mas tortenetileg, meg masok a palyak, az erdekelni fog.
Laris2 : Nem is muszaj TZS akkor oldalt csinaljon, az osszes modot be kell pakolni kulon egyenkent leirassal a fejlecbe, oszt jo napot...
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37385 üzenetére
Koszi szepen, hogy idot szantal a dologra, jo lenne, ha valakinek lenne ideje, hogy az osszes modot egy helyre tegye, es kotegelve, magyaran a Gamedata mappat .DB allomannya alakitani, akkor nem kell semmit vacakolni, a DB-ket masolod be a megfelelo alkonyvtarba, es kesz is, a modokat is konnyen lehet igy csereberelni.
A Chernobil Chronicles latom nincs kozottuk, azzal szerettem volna jatszani, ujbol, na de sebaj, majd maskor. -
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37379 üzenetére
Az jo lenne, ha ujra meglenne az oldal a felpakolt cuccokkal, mert ma osszeirtam a modok listajat ugy nagyjabol amikkel jatszodtam, es majd a havernek fel akarom oket tenni szerre, mert szepen boldogult az AMK-val is, annak ellenere, hogy csak az alap COP-t nyomta vegig vagy 100x
-
Antonius1978
addikt
válasz ' Tzs , #37375 üzenetére
En is orulok, hogy el lehet erni az AMK-t, a tobbit nem neztem, mert a magyaritas kellett nekem, de a tegnap aztan elhoztam a havertol, mivel kesore valaszoltatok.
Epp jo, hogy megvan az AMK kepekkel alatamasztott leirasa, mert epp a gyarban vacakolok valami doksik utan Sebhelyesnek, annak idejen asszem szova is tettem, hogy a magyaritasban pontositani kellene hogy megis hol keressuk, mert ha nem, bolyonghatunk egy rakas idot, anelkul hogy rajonnenk, most kivancsi vagyok, hogy hol is vannak, mert nem jut eszembe - no meg is van, a lezuhant helikopter mellett ami a gyarba csapodott be[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Tegnap ujratettem a jatekot egy jo baratomnal, aki Stalker megszalott (55 eves) es meg tavaly marciusban lementettem neki az AMK Devolutiont es mindent ami kell hozza, es ma en is kedvet kaptam, hogy ujrajatszodjam, de a magyaritast mar nem tudom leszedni, mert nincs TZS oldal, valaki fel tudna nekem tolteni?
-
Antonius1978
addikt
Vissza kellett oolvassam amiket irtal, igy sokkal erthetobb amit irtal, engem is megfogott, eleg jonak tunik, az a lenyeg, hogy ne legyen olyan nehez annyira mint a Misery, mert azt 3x elkezdtem es 3x hagytam abba kb, egyszeruen idegesito es idohuzas volt...Majd valamikor felteszem a gepre, a Moddbrol kell lszedni, es annyi, vagy meg kell valami masis hozza?
Amugy lattam egy Fallout 4 modot, ami Stalker, az is nagyon jonak tunikErdekes, jopofa, ahogy sutik a szalonnat Majd holnap meg dumalunk, csak akkor fogok raerni
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Most nezem a YT-on, hogy van Stalker Gamma, Escape from Pripyat, Dark Signal, Expedition nevu mod, egeszen erdekesnek tunnek, valaki probalta oket?
-
Antonius1978
addikt
Megtalaltam az osszefoglaloban az egyik modot, amirol beszeltem, a Pain of the Past az edgyik, de a magyaritashox nem mukodik a hivatkozas...a masik szinten egypalyaS MOd mar nen rudom melyik...es regebb meg lattam YT-bon egy szinten egypalyas modot ami keszites alatt volt, kar hogy nem emlekszem a nevukre.
Valaki szokta figyelni az uj (es regi) modokat?
-
Antonius1978
addikt
Aham, kosz az otletet, ez picitt elfogadhatobbnak tunik, de picitt meg visszafog a mikromanagement, majd egyszer valamikor kiprobalom, de nem egyhamar, sokt jatek van felteve, valamint egy HOI4 jatekmodderenek akarok segiteni, hogy vegre legyen nagyjabol befejezve az Expanded Hungary.
Azon gondolkodom, hogy utoljara 2 mod fogott meg, az egyik csak palyat tartalmaz es amolyan nyomozosdi, a masik is talan ilyesmi, csak tobb palyaval?! Talan az elsoben egy foldalatti laborban ebredunk, onnan kell kitorni a zombik kozul, a masik mod vagy talan ugyanez, hogy egy verszivot kell levadasszunk az erdoben, egy hazbol indulunk...az egypalyasrol meg annyit hogy van valami banditabazis, meg valami stalkerbazis is, ott lehet valamit csinalni es ha jol dereng nekem ott beakadt a jatek...
3ik dolog, ami pl COP mod, azt ki vallalna el,l hogy foltozassal, magyaritassal es minden egyebbel egy erre valo progival ugymond kotegelje? mi ezt csinaltuk xFreex-el, a`z adott allomanyt csak bemasolod a Bin-be, es mar megy is a mod, ezt csinaltuk a Turul moddal, amit valamikor amint helet talalunk neki, jo lenne mar megosszam, de lam TZS oldala nem megy, oda szerettem volna.
-
Antonius1978
addikt
válasz Dhampir #37335 üzenetére
Igy van, en az egesz jatekon csak annyit valtoztatnek - hogy a tulbonyolitast elkeruljuk - hogy a fegyverek tobbet sebeznenek, hogy mondjuk 1 mutans 2-3 lovesbe fajjon, lejjebb vinnem a talalhato loszermennyiseget, es hogy a loszer tobbe keruljon, valamint valosaghubb vasarlas-eladas aranyt es ennyi, egyeb bonyodalom nem kell, habar en elvezem a mindenfele mikromanagment dolgot, de a jatek feluletevel sem all eleg osszhangban...
-
Antonius1978
addikt
válasz Laris2 #37333 üzenetére
Szia, ma delutan epp vegigolvastam a SoC forumot, olvattam amiket irtal - a modokrol es a forditasokrol is, de nem sokat ertettem meg a felsorolt modokbol, mert nem nagyon ismerem oket, valoszinuleg SoC modok (amiket nem kedvelek annyira, mint a CoP modokat). A CoP modok, - a mostaniak - meg mind erre a Misery meg Anomaly modokra epulnek, azokat majmoljak, es en egyaltalan nem orvendek ennek, mert tul bonyolultta es nehezze tettek a modokat, ez mar egyaltalan nem szorakoztato szamomra, ruhellem, hogy annyira nehez, azaz rosszul beallitott 1 mod, hogy 1 het jatek helyett 1 honap mulva kapom meg ugyanazt a tortenetet, es ez engem nem vonz mar, inkabb a tortenet sem erdekel...CoP modokat is forditottal/forditanal? mivel nem emlekszem mar...
-
Antonius1978
addikt
Szevasztok, hogy vagytok, mint lattam 1 eve jartam itt utoljara...Van valami uj mod amivel nyomulni lehetne? TZS oldalat is fel akartam keresni, de nem mukodik, vajon miert?
-
Antonius1978
addikt
Erre tudok neked valaszolni, ha jol emlekszem, akkor fel kell menned a szollo-indakon abba a lakasba, es ott lesz 1 papir, egy ertesito, hogy a csapatod az iskola alagsoraban var rad. Ha jol emlekszem, az sem tragedia, ha nem mesz fel hogy elvedd a papirfecnit, mehetsz egyenesen a suliba, ugy talalod meg a csapatod, hogy oda kell menj a suli udvarara, es a bal sarokban van egy kissebb lepcsohaz, ami levisz egy kis alagsorba, ahol van 1-2 szoba, a leghatsoba amikor be akarsz menni, akkor betoltodik az a foldalatti palya ahol a kis csapatod van.
Mivel a sulinak 2 udvara is van, azaz vegulis 3, akkor szerintem a masik oldalon kell keresd a lejaratot, azaz ahol Zuluval harcoltok a mutansok ellen az alapjatekban, annak a helynek a tulso felen. -
Antonius1978
addikt
válasz Dhampir #37187 üzenetére
Hat fene tudja, de ha TZS oldalan van fix, akkor lehet hogy az az oroszhoz jar? Mindenesetre nem vesztesz semmit, ha felteszed a fixet, nem? Vagy szedjed TZS oldalarol, es tedd a fixet is ra, es akkor nem lehet semmi gond
Kekeeci : akkor jol van ha Fang adja, viszont lehet hogy jol emlekszem, hogy a liftet is be kell inditani a lefelso emeleten?
-
Antonius1978
addikt
Huha, ez jo kerdes, most kapasbol nem tudom megmondani, mert ugye annyi moddal jatszodtam, hogy sok minden keveredik, lasd az elozo bakimat is a folt kapcsan.
Sajnos nem jut eszembe, ugyanis a legtobb modban benne van Pripyat, es a labor is (tehat nagy esellyel keverem az emlekeimet), mindenesetre nezz szet a legfelsobb emeleteken, mintha ott lenne egy lelott tudos, es nala lenne 1 kartya, esetleg nezz szet a foldszinti mellekhelysegekben, talan az egyik WC cseszeben lesz. Azaz valamelyik modban/modokban igy volt.Na de varj baszki, hisz most ugrott be, hogy Dodopeknel minden szamon van tartva, nezd meg az o oldalat, ha elakadsz, miert is nem jutott ez eszembe eddig.
Ahogy nezem, itt nem is kell menni a laborba, azaz de, varj csak mostmar bevillant hogy megis le kell menni gyogyszerert, de az istennek nem emlekszem, hogy hogyan jutunk le oda. Most olyasmi dereng, hogy a legfelso emeleten el kell inditani a liftet - es akkor lehet kulcs nelkul, a lifttel siman lemesz, majd meglatod.
[link] - ezt mindenkepp nezd meg -
Antonius1978
addikt
Na bocsesz hogy csak most valaszolok, szoval ha jol emlekszem, akkor - hoppa, gondoltam leellenorzom a Moddb-n azt a foltot, amirol Dhampir meselt, es hat hogy nincs hibajavito foltozas. Sajnalom, de akkor ugy tunik, hogy - es most neztem epp utanna - szoval eltevesztettem a dolgot, a folt az a Chernobyl Chronicles-hez van, mostmar eszembe jutott, ott van egy jelenet a mosodanal, hogy ki kell hallgass egy uzletelest talan a Zsoldosok es Monolith kozott?! mar nem tiszta, naszoval az atvezeto animacio feltesz teged a mosoda tetejere, es onnan nezed vegig a targyalast, ott valami lovoldozes lesz, es ott kapsz valami nyomot, ami alapjan el kell menned az egyik tombhazhoz, mert ott van az a monolitos, akinel egy kepzodmeny/mutargy/ereklye - nevezd ahogy akarod - van, ami tulajdonkepp a Monolith egy darabkaja, es csak a birtokaban tudsz atjutni a Eromuhoz.Mindjart megnezem TZS oldalan, hogy nala van-e valami folt a WiP-hez, talan van, es valami konnyito foltocska?
Itt is van, itt valoban van valami fix, de nem emlekszem, hogy mire vonatkozik : [link]UI : ha meg nem nezted vegig TZS oldalat, akkor most tedd meg, rengeteg jo mod van ott magyarul, amit erdemes vegigtolni...es van meg par mod, ami csak angolul van legfeljebb, pl most a Spatial Anomaly ugrik be, az is nagyon fasza, ha tudsz angolul.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Mert igy csinalta meg a mod keszitoje - a jatekban hulyeseg, de lefordiva a Stalker vilagara esetleg azzal magyarazhato, hogy minden kitores utan elzarodik a visszafele ut (uj anomaliak jelennek meg, vagy a mashol levok oda vandorolnak), ne izgasd magad, majd hozzaszoksz, amugy sem kell olyan tul surun visszajarni, kb 3-4 alkalommal...
-
-
Antonius1978
addikt
Nos lehet hogy akkor ez is bekavar, ha nem eredeti a jatek, habar en eredeti jatekot hasznalok es a NO-CD exe-t, hogy ne mind kerje a CD-t ugyebar. A jatekokat olyan 12-13 eve vettem meg, Bukarestbol rendeltem egy cegtol, marmint a ShoC es a CoP-t.
Visszaterve arra, hogy mint emlitettem, nekem nem omlott ossze a WiP amikor le kellett menni az Alagsorba, talan azert volt, mert en eleve Dx9-el jatszodtam, es nem Dx10-11-en? Mar nem tudom megmondani, de mindenesetre ugy emlekszem, hogy most nem volt ilyen gond, amikor eloszor vegigjatszodtam, akkor mintha lett volna, de arra sem merek merget venni.
Legeloszor amikor jatszodtam, akkor egy GT 9600as 1 megas kartyam volt es valami 4200as AMD proci, utanna egy 1,5 megas 680-as Nvidia ha jol emlekszem es FX 4300as AMD, most ugyanaz a proci van es januartol egy 6 gigas 1060-as, mindig 7es ablakban jatszodtam
Annyit tudok meg megemliteni a Stalker jatekok kapcsan, hogy rengeteg mod van, amiben latom, hogy foloslegesen futnak a hatterben valami (hibas) szkriptek es szerintem azok is terhelik a jatekot, magyaran hajlamosabbak lesznek az osszeomlasra velemenyem alapjan.
Erdekes amugy, hogy meg az eredeti jatekban is van par apro hiba, pl nem tetszik neki, bizonyos - a jatekhoz atalakitott - hangallomanyok formatuma.Ezekrol is mind hibauzeneteket ad ki, erre akkor derult feny, amikor xxFreexx-el csinaltunk egy ugynevezett magyar modot, melybe en magyar zenet akartam pakolni, es ott vevodott eszre. Asszem o megtalalta a progit, amivel olyanna lehetett a zeneanyagot alakitani, hogy a jatek nem pofazott erte, az alap dolgokat is atjavitottam vele, ezert ez a mod, amit egy alapjatek megspekelve par fegyverrel es pancellal meg meg par egyeb aprosaggal a legstabilabb mod lett, vagy 50x jatszodtam vegig, es csak 1-etlen 1x omlott ossze, az is valami virusirto frissiteskor. -
Antonius1978
addikt
Hat ez roppant erdekes, en amiota Stalkerezek - mondjuk ugy 2010-tol, osszesen 10 fagyasom ha volt, de lehet kevesebb.
De mivel most nem a Wind of Time-al jatszol - annak lehet picitt magasabbak voltak a kovetelmenyei esetleg - akkor miert nem teszed ujra a jatekot a rendes Windowsodra, es ugy probald ki a Way of Pripyatot? -
Antonius1978
addikt
Akkor szerintem itt lesz a baj, az a virtualis dolog nem tudja ugy kezelni a jatekot, mint egy teljes rendszer, amihez minden a rendelkezesre all. Nem ertem, mert nem tudom hogy neked miert kell emulator hogy futtasd a jatekot? Miert nem siman inditod es kesz? Vagy W10-ed van es azalatt nem fut? Netan ez valami Linuxon futo emulator?
-
Antonius1978
addikt
Elgondolkodtam, hogy mifele nagy teremrol van szo, es leesett, a viztisztito alatt levo nagy teremrol, nos, tobbszor tapasztaltam, hogy sem a legjobb fegyverek loszerei, sem granatveto nem a leghatasosabb a Metro szorny ellen, hanem egyedul a reces tojasgranattal lehet viszonylag konnyen kinyirni, meg kessel, ezeket hasznald.Szerezz be minel tobb granatot, es kozepen felmaszol az emelvenyre, es dobalod a granatot, amig ki nem purcan.
Az hogy nem mukodik rendesen a jatek, az szerintem vagy monitorkartya driver, vagy esetleg nem a legfrissebb Windows, valamint a C++Redistributables meg NetFrame keretprogramok hianya miatt lehet.Kb 1 eve ujra vegignyomtam a modot, es nekem abszolute semmi hiba sem fordult elo ujabban, ha jol emlekszem, meg a statikus megvilagitast sem kellett atallitsam mint regebb.Tehat mindenkeppen tegyel ujabb drivert ha lehetseges es a 2 emlitett keretprogramot csereld mas verziojura, vagy telepits fel tobb fajtat. Ahogy magamnal nezem, van 2005, 2008, 2010, 2013 es 2015-os verzio egyidejuleg fenn.
-
Antonius1978
addikt
Szeva, ne add fol, mert ez a mod a Stalker jatekok gyongyszeme, elkepeszto atmoszferaval, meg idaig egyik sem volt ilyen fasza, talan meg a Chernobyl Chronicles kozeliti meg.
Probald azokat a Netframe marhasagokat, es egyeb ilyen keretprogramot is frissiteni, talan ott van a kutya elasva. -
Antonius1978
addikt
válasz Csimba Wamba #37096 üzenetére
Aham, most visszaolvasva egyertelmubb, hogy a COP-hez is van Spawn menus programod.A tavcso attol fugg, hogy hanyfele modellt tettek bele a keszitok. Ha neked 2-t mutat, mast nem tudsz eloszedni, mert nincs fizikai modellje.Kb.
-
Antonius1978
addikt
válasz Csimba Wamba #37094 üzenetére
Jah, igy mar ertheto, hogyha valami utkozott, habar nem ertem hogyan...
Asszem a COP-ben kulon spawnolo progi szukseges, vagyis valami ilyesmire emlekszem talan a Wind of Time kapcsan, amikor mintha TZS tett volna bele ilyesmit - elnezest ha rosszul emlekszem. -
Antonius1978
addikt
válasz Csimba Wamba #37092 üzenetére
Szia, esetleg jatssz csak DX9-el es nem lesz ilyen gond, nem tudom, de probald meg.
Nekem regebb, kb 2 eve forma, amikor megint ujrajatszodtam, akkor nalam nem volt semmi gond, lehet epp azert, mert egy regi videokartyaval toltam ami csak DX9-et birt meg. -
Antonius1978
addikt
Valaki jatszott a Demosfen nevu moddal? Amolyan Anomaly mod ha jol velem, csak konnyebbnek tunik, egyelore videokartya miatt nem tudom jol futtatni, szaggat.
-
Antonius1978
addikt
válasz SaGa59 #37030 üzenetére
Majd felveted itt a lehetseges cimeket - mint regebb - es a legjobban hangzot megszavazzuk
Igy utolag tekintve, lehet jobb lett volna az elso resznek Akiket a Zona osszehozott es a masodik resznek meg a Akiket a Zona osszekotott cimet adni...felteve, hogyha a tortenet szempontjabol megfelelo lett volna ezeket a cimeket adni.Dhampir
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest