Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz Zsoxx #37161 üzenetére

Elgondolkodtam, hogy mifele nagy teremrol van szo, es leesett, a viztisztito alatt levo nagy teremrol, nos, tobbszor tapasztaltam, hogy sem a legjobb fegyverek loszerei, sem granatveto nem a leghatasosabb a Metro szorny ellen, hanem egyedul a reces tojasgranattal lehet viszonylag konnyen kinyirni, meg kessel, ezeket hasznald.Szerezz be minel tobb granatot, es kozepen felmaszol az emelvenyre, es dobalod a granatot, amig ki nem purcan.

Az hogy nem mukodik rendesen a jatek, az szerintem vagy monitorkartya driver, vagy esetleg nem a legfrissebb Windows, valamint a C++Redistributables meg NetFrame keretprogramok hianya miatt lehet.Kb 1 eve ujra vegignyomtam a modot, es nekem abszolute semmi hiba sem fordult elo ujabban, ha jol emlekszem, meg a statikus megvilagitast sem kellett atallitsam mint regebb.Tehat mindenkeppen tegyel ujabb drivert ha lehetseges es a 2 emlitett keretprogramot csereld mas verziojura, vagy telepits fel tobb fajtat. Ahogy magamnal nezem, van 2005, 2008, 2010, 2013 es 2015-os verzio egyidejuleg fenn.

Új hozzászólás Aktív témák