Hirdetés
-
GAMEPOD
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Elgondolkodtam, hogy mifele nagy teremrol van szo, es leesett, a viztisztito alatt levo nagy teremrol, nos, tobbszor tapasztaltam, hogy sem a legjobb fegyverek loszerei, sem granatveto nem a leghatasosabb a Metro szorny ellen, hanem egyedul a reces tojasgranattal lehet viszonylag konnyen kinyirni, meg kessel, ezeket hasznald.Szerezz be minel tobb granatot, es kozepen felmaszol az emelvenyre, es dobalod a granatot, amig ki nem purcan.
Az hogy nem mukodik rendesen a jatek, az szerintem vagy monitorkartya driver, vagy esetleg nem a legfrissebb Windows, valamint a C++Redistributables meg NetFrame keretprogramok hianya miatt lehet.Kb 1 eve ujra vegignyomtam a modot, es nekem abszolute semmi hiba sem fordult elo ujabban, ha jol emlekszem, meg a statikus megvilagitast sem kellett atallitsam mint regebb.Tehat mindenkeppen tegyel ujabb drivert ha lehetseges es a 2 emlitett keretprogramot csereld mas verziojura, vagy telepits fel tobb fajtat. Ahogy magamnal nezem, van 2005, 2008, 2010, 2013 es 2015-os verzio egyidejuleg fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Futás, futópályák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Villanyszerelés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honda topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest