Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz Stalker78 #17049 üzenetére
Én úgy szoktam, ami szerintem elég hasznos, kétszer mentek minden lényeges küldetés kapujában vagy anomália való sétálások előtt, egy mentés majd közben folyamatosan gyors mentés, általában kissebb karcok és kevés stimpakkal megoldok minden nehézséget és eladok minden kütyüt és spórolok.Hát ez nem az a játék amiben több ezer kiló cuccost és arzenált lehet gyűjtögetni.Nagyon értékelek minden ingyenes módot, biztos sok munkával és idővel kell elszámolniuk, üres zsebbel.Egy biztos a Misery 2.0 nem két délutános rohanás, hanem kicsit túl realizált kihívás, és én szeretem a bebizonyítani, hogy van magyar virtus, ha csak játékról van is szó.Ne már francia, német vérpistikék lenyomjanak
[ Szerkesztve ]
tesztoszteronstalkerista
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest