Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobberBaron
tag
válasz hubai1979 #19294 üzenetére
up_sect_firsta_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(1)} true, true
Gyanítom, hogy ez egy modból van. Ez egy olyan x-ray logic izé.
Lefordítva, hogy ez mit jelent:
Az upgrade_hint_kardan(1) egy funkció az xr_conditions.script-ben.
Előtte a felkiáltójel ! azt jelenti, hogy a funkció nem igaz, vagyis hamis.
Az hogy kapcsos zárójelbe van téve a funkció {}, az azt jelenti hogy ez egy kondíciós lista része:
{"abban az esetben, ha..."}, akkor true vagy false,1) "abban az esetben, ha az upgrade_hint_kardan(1) funkció hamis, akkor az up_sect_firsta_exo_outfit = true", vagyis igaz"
2) "minden más esetben az up_sect_firsta_exo_outfit = true, vagyis igaz".Tehát ebben az esetben akármikor odamész a szerelőhöz, ezt az exo-t fel tudja javítani, nem kell hozzá semmi, a feltétel mindig igaz lesz.
Elég lett volna ennyit írni:
up_sect_firsta_exo_outfit = true
és ugyanazt éri el.Vanilla COP-ban ez van:
up_sect_firsta_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(1)} false, true1) "abban az esetben, ha az upgrade_hint_kardan(1) funkció hamis, akkor az up_sect_firsta_exo_outfit = false", vagyis hamis.
2) "minden más esetben az up_sect_firsta_exo_outfit = true", vagyis igaz.Itt az 1. esetben a szerelő nem tudja feljavítani az exo-t, mert hiányzik hozzá valami. Ha a funkció teljesül, vagyis megszerzed hozzá ami kell, akkor mehet a fejlesztés, a 2.-es pont igaz lesz.
up_sect_seconf_exo_outfit = false ;{!upgrade_hint_kardan(3)} true, true
Minden, ami a ; után van, az ki van kommentelve, vagyis a játék a sor további részét figyelmen kívül hagyja, csak ennyit olvas ki belőle:
up_sect_seconf_exo_outfit = falseEz az exo az adott szerelőnél egyáltalán nem fejleszthető.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
-
xFreex
aktív tag
Ha az a probléma, hogy az egyik fejlesztés "kiüti" a másik lehetőségét, akkor rosz helyen keresed a megoldást. Minden fegyvernek és páncélnak van egy upgrade fájlja ami tartalmazza, hogy az adott fejlesztés mit eredményezzen. Itt van egy Full upgrade mod. Ebből már talán ki tudod keresni, hogy mit kell változtatni. Vagy csak simán beleolvasztod a módba...
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
Balathruin
veterán
válasz Balathruin #19295 üzenetére
Most nézem: "tiltsa". Falu forever.
-
Balathruin
veterán
(Szerintem) A végére false, true kell. Gondolom ez azt pipálja be, hogy melyik modokat "tiltsa le" miután beraktad. "Letiltja" amit fejlesztettél, és a párját is.
Ennél: up_sect_secone_exo_outfit = false ;{!upgrade_hint_kardan(3)} true, true
A false alapra letilt a fejlesztőnél. Ha nem akarsz fejlesztői korlátot, akkor legyen olyan mint a többi, false, true-val.[ Szerkesztve ]
-
hubai1979
őstag
up_sect_firsta_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(1)} true, true
up_sect_firstc_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(2)} true, true
up_sect_firstd_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(2)} true, true
up_sect_firste_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(3)} true, true
up_sect_firstf_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(3)} true, trueup_sect_secona_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(1)} true, true
up_sect_seconc_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(2)} true, true
up_sect_second_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(2)} true, true
up_sect_secone_exo_outfit = false ;{!upgrade_hint_kardan(3)} true, true
up_sect_seconf_exo_outfit = false ;{!upgrade_hint_kardan(3)} true, trueup_sect_thirda_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(1)} true, true
up_sect_thirdc_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(2)} true, true
up_sect_thirdd_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(2)} true, true
up_sect_thirde_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(3)} true, trueup_sect_fourta_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(1)} true, true
up_sect_fourtc_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(2)} true, true
up_sect_fourtd_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(2)} true, true
up_sect_fourte_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(3)} true, true
up_sect_fourtf_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan} true, trueup_sect_fiftha_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(1)} true, true
up_sect_fifthc_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(2)} true, true
up_sect_fifthd_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(2)} true, true
up_sect_fifthe_exo_outfit = {!upgrade_hint_kardan(3)} true, true[ Szerkesztve ]
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
dodopek
addikt
válasz Antonius1978 #19290 üzenetére
A teljes alapjáték benne van, meg mocsár, ahol új küldetések vannak, és lowland, ami kezdő stalkereknek életveszélyes hely.
Olyan sok fordítandód már nincs, ha megnézed. Max 2-300 sor, mert a nagy része, és a fegyverek(OP ERIK) már készen vannak. Tehát gyakorlatilag csak a mocsár, és lowland küldetések szövege van. Küldtem egy .txt file-t mindíg, abban van, amit magyarítani kell.Menü, beállítások, majdnem az összes arti, alapjáték szövegei mind át lettek ültetve a fi féle magyarításból...
-
Antonius1978
addikt
válasz dodopek #19288 üzenetére
Sehogy nem haladok, ugye par napig nem volt netem, a tegnap meg nem foglalkoztam vele es ma sem.
De ha nagyon surgos, akkor holnap nekiallok valamennyit forditani.Bocsi, csak olyan a termeszetem, hogyha nincs kedvem akkor nem foglalkozok dolgokkal egy ideig...
Szoval akkor megintcsak a 3 palya + mocsar, es 1 uj hely ? az milyen palya, teljesen uj, vagy valamelyik elozo reszbol van beleteve ? -
Alienhun79
tag
válasz shield #19287 üzenetére
Hát azt a kis javítást nem vettem észre ups Azért most kipróbáltam vele és nem teszi 3.6 ra marad ötön, amúgy eddig két hibát vettem észre
duplikált két dolgot, hm (20 kg-s fú az nagyon nehéz) doksik Cordonból a katonai állomásról, másik pedig a transemitter abból is kettő van.Plusz egyszer be crashelt a Barnál, amikor csináltam az aréna hentet a harmadik után, valami script hibával kidobott, eddig ennyi.
tesztoszteronstalkerista
-
dodopek
addikt
válasz Antonius1978 #19285 üzenetére
Elég stabil. Nekem csak akkor hal meg, ha a mocsárban épp a tiszta égbolt táborban kap el a kitörés, de akkor mindíg. Amúgy még egyszer sem volt baj vele. Az alapjáték küldetései, + mocsár, és egy lowland nevű hely, ami erősen növeli a halálozási statisztikát, az alpha módra viselkedő zsoldosok miatt.
Az alapjáték küldetésein kívül vannak eddig ilyen keresd meg, hozd el, küldetések.Új képződmények, és hasonlók. Szerintem a kitörések nagyon szépek lettek. Tetszik a mod.
Hogy haladsz a fordítással?
-
shield
Topikgazda
válasz shield #19286 üzenetére
"4.TB3D_NS_109935_FIX_1, fix 2, fix 3" már nem is találtam, na mindegy de nézd meg mert "6.TB3D_NS_MMPatch_1_0_9_9_3_6, végén a javító pöcsöt"-re már van egy fix is. Ha ráraknád akkor lehet, hogy neked is beáll xxx36-ra.
Ha nekem egyszer összejön, mindjárt csinálok belőle egy tömörített exe-t, mert utána már nem kellene szarakodni vele.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
shield
Topikgazda
válasz Alienhun79 #19284 üzenetére
Köszi, én is megpróbálom így összehozni. Azért azt nem értem miért nem rakja a srác össze egy komplett cuccnak, miért jó ha ennyi sz@rságból kell összehozni. Na mind1, örüljünk hogy ez is van.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Antonius1978
addikt
Mi a helyzet az AMK Devolutionnal ? Milyen a mod ? Eleg stabil ? Es a tortenete ?
-
Alienhun79
tag
válasz shield #19281 üzenetére
1.torrentes verzió, ami games könyvtárba telepíti magát
2.Jammer_SS_109931, rá telepít ez benne van az install részben
3.PhotoRealisticZone2_v1.0.1.5_for_SS, ez tettem rá az Absolute Nature for SS by Aleks1970, helyett
4.TB3D_NS_109935_FIX_1, fix 2, fix 3,
5.TB3D_BlackByte_Weapons_Pack_103
6.TB3D_NS_MMPatch_1_0_9_9_3_6, végén a javító pöcsötA lényeg az, hogy nálam is amit Süni rakott fel képet olyan lett, tehát 1-0-9-9-3-5, a hatos javító cuccal, de sebaj, mert így is örülök mint majom a farkának
tesztoszteronstalkerista
-
shield
Topikgazda
válasz rétisün #19282 üzenetére
Én is ezt a két patch-et tettem fel, az xxx36 és a két tömörítettet ami kibontva kb. 1GB. Mást nem raktam hozzá. Látom, hogy még vannak kis fixek, különféle dll-ek, nem értem az miért van külön és nem berakva egy patch-be, ráadásul 2010-es cuccok.
Te a torrentet telepítetted?S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
rétisün
veterán
válasz shield #19281 üzenetére
én tettem fel hozzá javításokat, ez a verzió lett, ez már elég stabil, bár túl sokat nem játszottam vele, inkább az AMK magyarítást tesztelem
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
shield
Topikgazda
válasz Alienhun79 #19278 üzenetére
Nem rég felraktam én is, a srác tárhelyéről (most elkeveredett a srác tárhely címe) szedtem le a torrentes és a .db fájlos verziót is. Amikor fel patch-eltem, akkor ha jól emlékszem xxx35-nek kellett volna lennie, de alacsonyabb verzió maradt. Nálad melyik a legújabb verzió? Felraktam mindkét verziót, a torrentesben van gamedata mappa, amiben lehet turkálni, de a .db fájlosban már nehezebb. Kilehet bontani, de a vissza pakolása hogy menne azt nem tudom. Azt olvastam, hogy a .db fájlokat gyorsabban tudja kezelni a játék.
Érdekes volt a kezdés, a vasúti híd után a farm közelében kezdődött. Nagyon komor, mogorva volt a zóna.
Érdemes lenne összehozni hozzá egy fordítást, mert elég komoly mod lehet. Leírnád, hogy pontosan miket pakoltál fel. Előre is köszi.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Alienhun79
tag
Ámígók, a kicsit elfelejtett mód.Szóval fel patcholtam a mindjárt írom, hogy mit, 11-12 óra játszás után bug s eddig crash mentes Az egy érdekes kérdés a mód most COP vagy SHOC ?
Bementem ide,és kikötöttem itt
ennek örömére kiugrottam a napból,
és be xxartam itt a bokorban,
és utána haza repültem !!
A mód neve Stalkersoup, a kedvenc levesem.Max grafikán, fotórealisztikus cuccos rátéve, arzenál rátéve, legújabb verzióval, eddig frankón sívít 40-50 fps-el, tök süti.
[ Szerkesztve ]
tesztoszteronstalkerista
-
rétisün
veterán
válasz hubai1979 #19273 üzenetére
na: valószínűleg(!) a gamedata\configs\misc\stalkers_upgrade_info.ltx-ben kell az ilyen sorokat átírni:
up_sect_firsta_ak74u = {+jup_b217_tech_instrument_1_brought}, false %=upgrade_hint(st_upgr_toolkit_1)%
a false helyett true kell, értelemszerűen a megfelelő szerelőhöz, tárgyhoz tartozó sort. a toolkit_1 a durva munkához való szerszám, a toolkit_2 a finom, a toolkit_3 a kalibráló.
el kell mennem, nincs időm kikeresgetni azt a fejlesztést amin tudnám gyorsan tesztelni
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz hubai1979 #19273 üzenetére
itt már írtam róla, de olvasd el mindkét hsz-t.
ha kicsit jobban ráérek, még majd belematatok a config fájlokba, hogy lehetne megkerülni a szerszámok hiányát.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Most már linket is adok az AMK letöltéshez...
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #19266 üzenetére
Azt még nem tudom mivel új játékot indítottam.Teljesen az elejéről indultam.Jó szórakozást.
Аарпок
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #19264 üzenetére
Rémlik ez a küldi az SGM2.2 - ből és legutóbb is felvettem a Geo - ban.Sajnos az incorrect load crash kitolt velem,mert már az utazásokat is letiltotta.Bár még elég messze vagyok ettől.
Аарпок
-
Antonius1978
addikt
válasz dodopek #19262 üzenetére
Akkor aztan leszedem.
Van egy csomo fasza fegyver model az EnotbanAarpok csak azert kerdeztem, mert kisse osszekeveredtem, nekem nem volt banditas tamadas, de gondolom azert, mert egy rakas kuldit kihagytam, valahogy elmaradt.
Meg valami, ami a Geo 2-rol jutott eszembe : lesz olyan hogy keress 6 kepzodmenyt a Seraphim detektorral (ez a kiurites utan lesz, talan asszem akkor amikor megvan a 400 zombi, de lehet tevedek, mindenesetre beszelj a tudos muftival).
Hacsak nem cserelodnek a helyek, itt talalod oket : Zaton - Vaserdo es Bojler, Janov - cementgyar alatt Sztrelok levele helyen es a savas Ligetben, Pripjatyban az ovodaban es Inda anomalianal fenn a lakasban.
Csak akkor add oda, ha megvan mind a 6, en az elsot odaadtam, es megis meg 6ot ker a kuldetes, szoval ezt is buktam...
Szokolovnak nem muszaj odaadni a levelet, ha atmesz Pripjatyba, akkor o is ott lesz, de lehet hogy ez egy hiba, es o adna esetleg meg 1 labor infot, nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #19261 üzenetére
Igen,de ezt írtam is Van dolog ami nem változott.Szokolov immunis lett a saját levelére megint nem lehet odaadni neki.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
dodopek
addikt
válasz Antonius1978 #19261 üzenetére
Itt van a saját szerveremen.
-
McTuja
tag
soc-ba hol kell berakni a feliratot mert eljutottam a földalatti átjárohoz de mikor kutatom a holtesteket nemtom beirni a kodot a sima soc mod nelkul
https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #19252 üzenetére
Kösz az infót majd próbálom észben tartani,ha ott leszek.Tegnap 2 kemény küldetést csináltam meg a banditák támadását skadovsk ellen illetve Noé mutánsirtását.A skadovsk támadást 3 - szor kezdtem újra,mert állandóan elakadt a banditaroham,de harmadikra végigment.Noénál ment minden elsőre igaz David meghalt,de végigment a küldi és megkaptam Noétól a jutalmat.Eddig jól muzsikál a mód nem crashelt.Persze legutóbb is a kivonulás után kergült meg remélem most nem fog.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Antonius1978
addikt
Na visszakottettem a netet, itt vagyok.
A forditas az gyakorlatilag meg 0 van, kb 3 sort forditottam le.Mondtam, hogy lassan fogok vele haladni, egyreszt mert nem ertek en is sok mindent, masreszt meg Stalkerezek, tankozok, es massal is jatszom, meg filmezek, es neha nincs is kedvem forditani
Elnezest.
Visszatettem az Enotot, azzal a valltamaszos karabellyal akartam lovoldozni -
rétisün
veterán
válasz dodopek #19256 üzenetére
amikor kiszabadítottam mityájt, egy szó nélkül elindult vissza janov felé. itt mentettem el a játékot, mikor visszatöltöttem, néhány fura kanyar után visszament a banditatáborba, oda ahol fogvatartották, megint elindult kifelé, de most már megvárt, és megköszönte. most inkább a "menjünk vissza" opciót választottam, mert volt olyan, hogy elküldtem egyedül vissza janovba, csak a béna nem ért oda, így jutalmat se kaptam
hiba: az st_dialogs_amk.xml-ben megint egy 'e' hiányzik, a "felmászni a tetejére." szöveg helyett "felmászni a tetejére" van.
lehet most kéne bevetni a 'dialoghelpert' az angol szövegekhez, aztán megpróbálni valami érthető formába rendezni a gépi fordítást.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz rétisün #19253 üzenetére
Valszeg Te nem voltál nekik szimpi, mert nekem az irányító után ugyanúgy megálltak a bejáratnál megköszönni, mint máskor. Mityájért holnap megyek, ha lesz időm. Ha nem, akkor csak szombatn...
Hibát nem találtál? Nagyon durva, hogy hogy haladok a magyarítással, nem? :-) De az én munkám azt hiszem végetért. A maradék kb 20% szöveg arra vár, aki angolul is beszél... :-D
-
rétisün
veterán
ebből az AMK modból teljesen kivették a hálát
kimentem mityájt a banditák karmából, elmegy, egy mukkot se szól. megmentem topolt meg a bandáját az alagútban, ahol a pszi-mező van, meg az irányító jön, elmennek egy szó nélkül.
amúgy végre egy olyan mod, amiből az anomáliák nagy részét is kivették, nincs 5 méterenként valami szörnyűség. (tuodm, hozzátartozik a zónához, de akkor is) cserébe rengeteg izlom (vagy mi) van, meg macskacsapatok.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Aarpok #19238 üzenetére
Kikottek a netem most egy havernal vagyok.
A masik kuldetest nem vettem fel, csak az elsot.
Amugy asszem te panaszkodtal, hogy nem talaltal meg valamifele laptopot, amin az egyik laboros adat van.
Miutan elmennek a helikopterek, lesz az ezredes helyett egy masik ezredes, az ad egy kuldit, hogy keresd meg valami monolitos Charon nevu faszinak a dolgait.Lemesz Pripjatyban a laborba, es az egyik nagyobb lepcso mellett van egy kis folyoso, a vegen egy lejarat egy zugba.
Ott kapsz egy papirt, amit a Hajnalos vezernek kell megmutass.O elmondja, hogy az egyik faszi valami cuccot rejtett el Pripjatyban az iskolaban, vagy akorul.A cuccot az uveghazban talalod meg, a jobboldali soron.Vagy valami ilyesmi.
En 6 laborpapirt gyujtottem ossze...ennyi. -
shield
Topikgazda
válasz dodopek #19250 üzenetére
Innét szedtem le,de nem volt hatásos.
Végül is méregből támadtam, sorozatosan nyomkodtam a kötszer és az élet gombjait és szétlőttem őket mint a sz@rt az irányítójukkal egyetemben.
Olyan a Zóna mint egy virágos kert, jó a zene és a Sturmgewehr 44-em is jó muzsikál. "Hávájdizsi" az életem a Zónában.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
dodopek
addikt
-
shield
Topikgazda
Köszönöm a segítséget, végül én is ilyesmire gondoltam, hogy át kell valamit írnom, vagy a védekezést vagy a tűzerőt. Kell valamit csinálnom mert pillanatok alatt szét kapja a burámat. Egyszer sikerült bebújnom drótrácsok alá, onnét lőttem őket, akkor ketten voltak, de előkerült egy irányító is és nem volt tovább.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
-
op.erik
aktív tag
válasz shield #19243 üzenetére
Belépsz a játék főmappájába, majd megkeresed: gamedata\config\creatures. Ott az actor.ltx fájlt megnyitod és megkeresed ezt:
[actor_immunities_gd_novice]
burn_immunity = 0.7
strike_immunity = 0.7
shock_immunity = 0.7
wound_immunity = 0.7
radiation_immunity = 0.7
telepatic_immunity = 0.7
chemical_burn_immunity = 0.7
explosion_immunity = 0.7
fire_wound_immunity = 0.7A 0.7, az 70%-os tűrési szint a 100-ból. Minél kevesebb, vagyis 0.0 annál jobban bírod a kiképzést.
Az összeset írd át, minden nehézségi szinten.
A játékos sérülési mutatói. Ha mindet át írod 0-ra, tudomásom szerint nem sebezhet meg semmi.pl: fire_wound_immunity = 0.0
[ Szerkesztve ]
-
shield
Topikgazda
A ShoC tud valaki cheat-et a sérthetetlenséghez. Az OL2010-hez lenne szükségem, agroprom undergroundban a vérszopót nem tudom megölni, se kés, se sörétes, sem egy tárral a fejébe... nem akar megdögleni. Tovább kellene jutnom, hogy tudjam tesztelni a fordítást. Minden jó ötletet megköszönném.
-
op.erik
aktív tag
Na erre az álltra nem fogtok vadászni a AMK-ban, se kutyával... De a SAKO TRG-42-essel lehet majd irtani a többi dögöt.
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #19238 üzenetére
az AMK-ban meg nem is monolitosok vannak a moziban, hanem clear sky-osok, ha jól vettem ki az angol szövegből. így már értem, miért nem volt ott a koma a hídon,akinek a táskáját el kell(ett volna) vinni cyborgnak.
van még jópár 'keress ezt' 'szerezd meg azt' típusú küldi, amik az alapjátékban nem voltak benne. ha megvannak a cuccok (és nem felejtem el) csinálok képeket, hogy aztán dodo tudjom AMK aloldalt csinálni az oldalán
dodo: apró hiba megint: a küldi szövegében 'mocsaras terülteken' van, kimaradt egy 'e'
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #19229 üzenetére
A Geo - ban bővültek a monolith küldetések.Addig stimmel,hogy vissza kell szerezni a könyvesboltot a zsoldosoktól.Ez után a technikus nem a doksis küldetést adja,hanem le kell menni az undergroundba egy profsszort és kíséretét likvidálni majd megkeresni egy képződményt illetve modulokat megtalálni (Pripyat,Jupiter,Zaton).Itt a könyvesboltban van azonban egy másik monolthos akitől szintén lehet küldetést felvenni.Elküld Zatonba,hogy találkozz egy monolithos osztaggal.A beszélgetés után a szennyvíztisztítóhoz kell menni ahol katonákat kell likvidálni és egy helikoptert is (mint a CS - ben a kórháznál).Majd a csapattól kapott 3 robbanótöltetett lerakni és biztonságos távolságra elmenni (hídig),mert a töltetek felrobbannak.Vissza pripyatba a jutalomért.
Ui: amúgy újra felraktam a geot a javítással kíváncsi leszek meddig tudok eljutni vele.
(#19237) dodopek Szép képek
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
hubai1979
őstag
Ezt a módot szeretném letölteni ,de valamiért nem engedi regisztrálni,nem fogadja el a regisztrációt .Tudtok nekem segíteni ebben ?
-
hubai1979
őstag
válasz Antonius1978 #19234 üzenetére
Szedjed bátran ez cop mod,több mint két és félgiga de semmi nincs bene üres.
De találtam egy másikat.
-
hubai1979
őstag
Uncsi üres törlés.
-
hubai1979
őstag
Most szedtem le ezt a módot,próbáljátok ki akit érdekel.
Elsőnek csináltam Szakálnak a küldetést , elmentem a kotróhajóra ,de ahogy lássátok ,ott vártak a Monolitosok.
Jól harcolnak és jól fel vannak szerelve.Ahogy likvidáltam őket ,úgy ment a történet a megszokott módon.
Elvittem Szakálnak a leletet,kaptam némi pénzt meg valami ak valamit.
Vettem még egy pár fegyvert,kimentem a hajóról,hogy kipróbáljam ,rögtön a Monolitosok megtámadtak.
Kb 15 főt kilőttem,de ők csak jöttek folyamatosan.
Gondoltam megmutatom,ha tetszik valamelyikőtöknek , tölsétek le.[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #19229 üzenetére
-
Antonius1978
addikt
válasz rétisün #19228 üzenetére
Na jo, akkor en is varok minden kuldi utan 1-1 napot, addig visszamegyek Janovra es Zatonba, hatha kapok villam kepzodmenyt a Gauss pisztoly miatt.
Igen, legyszives tegyel fel, hogy lassam a modelleket.Eddig 2 fegyvernek talaltam meg a modelljet, ami kell nekem.Jobban mondva 3-nak, mert 2 fegyver teljesen azonos (a magyar fegyverek is, csupan urmeretben kulonboznek, na meg abban, hogy az egyik egyeslovest tud csak, a masik meg automata. SA85M - NGV).
A 3ik fegyver az egy modbol van, szep sarga, az lesz az NGM, arrol mar adtam hivatkozast a Youtubra.
Koszonom szepen. -
rétisün
veterán
fene megeszi, itt sniper szokott lenni a fene megeszi, a híd alatt, ahol olyan csúzli szokott lenni, mint streloké, ott is ilyen sörétes van
(#19221) Antonius1978: AKM 74 'tactic', AKM edition kell? teszek fel majd képet.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #19226 üzenetére
igen. én mondjuk vártam 1-2 napot (cyborg nem ad 1 nap 2 küldit) addig elcsászkáltam másfelé, gyűjtögettem az artikat, hasonlók, és amikor már tényleg nem adott semmi küldit, akkor folytattam a főszorit.
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #19224 üzenetére
asszen utána már csak valami rádiócuccot kell megkeresni, helyreállítani a monolit antennát, aztán kész.
-
Antonius1978
addikt
Megcsinaltam a monolitos ladak feltolteset, meg hany kuldetest kapok a monolittol vajon ? Mert utanna jon a Vulkan vagy mifele hadmuvelet es akkor biza ki kell csinalni oket ha jol emlekszem.
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #19221 üzenetére
lehet egyenként még megpróbálom, bár nem tudom lesz-e hozzá türelmem
most az AMK-vsl játszok, körülnézek milyen AK-k vannak benne, de majd csak később, most asszem elmegyek bringázni.
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #19219 üzenetére
nálam se bírja egy menetben lefordítani a 23 fájlt, ami a mappában van
hagyom a francba, nem érdemes vele vesződni, valamiért nagyon nem működik normálisan
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #19217 üzenetére
az élet vize hol lehetne máshol, mint ahol általában vizet találnak pl. a sivatagban?
közben én is kipróbálom ezt a dialoghelper progit, kiváncsi vagyok mi sül ki belőle....
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz h8core #19216 üzenetére
Nos, en csesztem el, mert egyszeruen felulmasoltam a jatek allomanyat a javitassal.
Utanna figyelmesen elolvastam es ugy jartam el, ahogy kell.
Eloszor atjavitod a save nevu scriptet, betoltod a jatekot, elmented, kilepsz, utanna atirod a load nevu scriptet, es kesz.Most mukodik, nem fagy ki, legalabbis ezzel az uzenettel.Most palyalepeskor fagy ki, memoria hiany miatt.Eddig jol alakulnak a dolgok.
Megtalaltam a 2 kepzodmenyt Szakallnak, Aarpok utmutatasa szerint megtalaltam a pripjatyi atjaroban levo kepzodmenyt is.Most kutatom az elet vizet, es Villamot kellene gyujtsek meg 4et a Gauss pisztoly miatt. -
h8core
csendes tag
válasz Antonius1978 #19215 üzenetére
Hiba volt, írja is, hogy nem fognak menni a régi mentések, csak akkor , ha átírod a script fileokban amit kell, van mellette egy útmutató is, én nem tudtam megoldani, ezért kezdtem újra, ezt elkapkodtad
De vigasztaljon az érzés, hogy újra kezdheted ezt a csodás modot, ez az igazi Stalker érzésI have no business with the army, or the USS!
-
h8core
csendes tag
válasz Antonius1978 #19213 üzenetére
Hail!
Leszedted ezt a kis javítást hozzá? Elvileg ezzel megszünik a folyamatos crash ami egy idő után minden utazásnál előjött.
Mivel nem jöttem rá pontosan mit is kell csinálni, hogy a régi mentésekkel használható legyen, ezért újrakezdtem és eddig minden rendben, pedig már megjelentek a különleges képződmények, amelyek a zavart okozták.
[link]És ez is David munkája
[ Szerkesztve ]
I have no business with the army, or the USS!
-
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #19205 üzenetére
Szintén Weörestől idézve, ez is illene a Stalkerbe:
Csiribiri csiribiri
fült katlan --
szárnyatlan szállj,
sült kappan!
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #19208 üzenetére
Ott lesz a kör alakú részen ahol támadnak a monolith erői (2 sniper illetve a rohamosztag). Én először a Kopacsiban találhatót vettem fel és utána mentem az undergroundba a másikért. (lehet nem jól emlékszem,de omega detektor kellett hozzájuk a bioradaros nem mutatta.)
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #19208 üzenetére
ez most melyik mod?
-
Antonius1978
addikt
válasz RobberBaron #19207 üzenetére
Leszedtem az uj SDH-t, azzal is teszek 1 probat.
Igen, ezeket a hireket en is lattam az Enotban meg Geo 2-ben, es maskepp nem zavart, csak bosszanto hogy nem ertettuk mit ir.Meg mennyit kell dolgozz a modon a befejezeseig ?
Valaki kapta meg Szakall kuldetese kapcsan a Walnut es ... nevu kepzodmenyeket ?
A Walnut Kopacsiban van, a masik a pripjatyi alagutban, de ott nem talaltam meg, lehet eloszor fel kell szedni a Walnutot ?[ Szerkesztve ]
-
RobberBaron
tag
válasz Antonius1978 #19206 üzenetére
Most látom csak, hogy Stalkerstein kirakta a Stalker Dialog Helper 5-t:
http://depositfiles.com/files/1lhmewf51
Azt is írta, hogy a progi nemsokára az xml fájlokon kívül képes lesz ltx és script fájlokat is fordítani. Rengeteg ruszki modban van ez a news rendszer (amit én utálok), ami scriptekben tárol cirill szövegeket.
@Antonius:
Nem tudom, hogy mi lesz, egyelőre be kéne fejezni a modot, aztán meglátjuk.
Nekem eddig jól működik az SDH, lefordítottam pár modot oroszról magyarra, semmi gond nem volt vele.
-
Antonius1978
addikt
válasz RobberBaron #19204 üzenetére
Értem, és akkor vele karöltve akarod megvalosítani Strelok álmát ?
UI : Amugy tudja hogy te magyar vagy ? O hova valosi ?
UI 2 : A mar leforditott allomanyokkal mukodik a program, de a weapons allomanynal kiakad, abban lattam olyant ami nem volt meg leforditva...
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Dhampir #19200 üzenetére
Ezt kell leforditani angolra ?
Ezt leforditani kell angolra ?
Ezt angolra kell leforditani ?
Ezt le kell forditani angolra ?
Kell ezt angolra forditani ?
Kell angolra ezt forditani ?
Kell ezt forditani angolra ?
Kell forditani ezt angolra ?
Forditani ezt kell angolra ?
Forditani kell ezt angolra ?
Forditani ezt angolra kell ?
Forditani angolra azt kell ?
Angolra ezt kell forditani ?
Angolra kell ezt forditani ?
Angolra forditani kell ezt ?
Angolra forditani ezt kell ?Na erre varrjanak gombot az angolok, jo forditgatast nekik
-
RobberBaron
tag
válasz Antonius1978 #19203 üzenetére
David Everett nem igazán modder, inkább játékos, a WIP-t sem ő csinálta, hanem ruszkik követték el.
Rengeteg fordítást csinált, iszonyúan sok moddal játszik, sokat látott és van szeme a hibák kiszúrásához. Nagy tapasztalata van fájlbuherálásban is, de a scriptelés vagy level editor használat még nem nagyon megy neki. Szerintem most tanulgatja ezeket, később talán képes lehet arra, hogy megvalósítsa a Strelok sztorit.
-
Antonius1978
addikt
válasz RobberBaron #19202 üzenetére
Nofene, mennyi ismeros
Es mi volt a velemenye, eszrevetele a COC-al kapcsolatosan ?
Neki akar fogni, hogy az altalad osszehozott modot tortenettel lassa el ???
Moddol is a srac ezek szerint ? (kozben utannaneztem, es nem o keszitette a WIP-t, hanem gondolom csak forditotta es pofozgatta). -
RobberBaron
tag
válasz Antonius1978 #19201 üzenetére
Na, kapaszkodjatok meg : David.M.E.
Igen, Ő, az aki feltoltotte a Way In Pripyat-ot
Ő az egyik, aki bétatesztelte a Call of Chernobyl-t (a modomat)!
Ő egyébként a Shadow of Chernobyl sztoriját akarja majd rátenni a pályákra. Remélem kitartó lesz. -
Antonius1978
addikt
válasz Dhampir #19200 üzenetére
Ezt kell leforditani angolra ?
Irtam RobberBaron altal ajanlott oldalra, es tudjatok ki valaszolt ? Jobban mondva atiranyitott o is masfele ?
Na, kapaszkodjatok meg : David.M.E.
Igen, Ő, az aki feltoltotte a Way In Pripyat-ot (mondjuk nem tudom, o keszitette-e)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Wii U
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest