Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
kavics #38980 üzenetére
Azt írtam volna valahol, hogy ugyanazzal a kártyával több Revo account is volt topupolva? Szerintem nem írtam ilyet! Ilyen nem történt. De akkor újra: 2019 elején én és asszony is regelt magának. Asszony soha nem használta, de még pénzt sem tett rá soha, sőt, valószínűleg végig se ment rendesen a regisztráción (identity validation; szelfi, ID fotók) és soha meg se nyitotta utána már az appot, majd új telefonja lett, teljességében feledésbe merült, hogy neki egyáltalán van fiókja. Ezt fogadd el, hogy nem hazugság. Lfsz se emlékezett már erre, ezer meg ezer meghatározó, fontos, tragikus, traumatikus, stb eset történt azóta az életünkben, ...hadd ne magyarázkodjak. Lényegtelen.
Én azóta is használtam a Revo appot, de mivel nem volt a saját nevemre szóló bankkártyám, az Ő neve alatt futó bankkártyával topupoltam évekig (azóta lett egy új, mert a régi lejért, de ez már részletkérdés; ugyanúgy a nevére szólt). Sem az én Revom nem lett mással topupolva, sem ezek a bankkártyák soha nem töltöttek más Revo accot az enyémen kívül.
Azt az utolsó beszélgetésünk során meg is erősítette a supervisor, hogy nem ezért lett tiltva az accom... de szerintem ismétlem magamat, ugyanezt írtam le korábban is.
A másik meg, hogy olvashattunk itt olyan esetről is, hogy egy családon belül össze-vissza, random több kártyával is történtek topupok, az acc felfüggesztésre került, bekérték a kártyákról a fotókat, megkapták, accot feloldották.
Mindegy már, én ezt el is engedtem (és ahogy olvasom, nincs is más megoldás, mert akinek eddig bármikor is tiltották, kb. soha nem tudta meg egyértelműen, hogy miért (hacsak nem valami nagyon egyértelmű oka volt)).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest