Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ha a jelenlegi konfigomban le akarnám cserélni a proci/lap/ram duót, akkor milyen cpu-val járnék jobban? Egy A10 (mondjuk A10-6800K) szériással, vagy egy FX (pl. FX-6300) szériás AMD procival? Vagy 30-35k-ig valamilyen másik AMD?
Már sokadszor állok neki cserélni, de most talán el is jutok addig..
Köszi
Everybody lies.
-
debcamp
aktív tag
Ilyen is volt... [link]
-
törölt tag
fsp (modecom)
-
törölt tag
60k
van már vincsim , házam, csak procc kell ram , lap és jöhet egy ssd is a kisebb fajtából. -
törölt tag
vagy várjam meg a kaverit?
-
Stonerice
őstag
válasz Stonerice #12190 üzenetére
Nem, Árgépen használtan , hanem Hardveraprón használtan. Bocsi!
(#12192) nakos1212Mennyi a keret?
(#12194) nakos1212: Februárig kibírod? Ha kibírod, ha nem , nézz FM2+-os alaplapot, az a minimum
[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
törölt tag
áááá.
most egy olcsó gammer pc-n gondolkodom apuval, majd szeretnék bele rendes grafikust rész is az igp mellé, hogy meglegyen a dual graphics. -
Stonerice
őstag
válasz #94257664 #12189 üzenetére
Ahogy pénztárcája engedi az embernek. Játékra érdemesebb lenne egy Athlon 760K. Vagy esetleg ha megteheted, akkor egy AM3+-os Fx 6200, és e-mellé jöhetne egy HD7770. Attól függ mivel szeretnél játszani. Ha egyáltalán játékra kell
Most nézem , hogy újonnan olcsóbb az FX 6300 Árgépen Használtan elég jóáron hozzálehet jutni. Majdnem 5600K áron.
Fejleszteni tervezel, e a jövőben?[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
törölt tag
akkor érdemesb egy olcsóbb 4magos athlont+ egy 7770-et vegyek?
-
törölt tag
melyik a gyorsabb apu+hd6670 vagy egyedül 7770?
-
Stonerice
őstag
válasz #94257664 #12185 üzenetére
7750-el is beveszi a dual graphics-ot, már linkeltem régebben az Trinity apu topikba. De lassabb vele.
Szóval vagy veszel egy HD7770-7790 -et, és elleszel dual graphics nélkül, vagy pedig veszel egy Gddr5-ös HD6670-et és Dual Graphics-al kísérletezel. Sajnos nem mindenhol fog gyorsulni megfelelően. Amúgy is körülbelül 5-7 ezret kell rádobni a hd7770-re. Szerintem jobban megéri.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem lehet egy izosabbat mellérakni, ami támogatja a dual graphicsot?
-
törölt tag
szóval egy 6670-esel próbáljam.
-
törölt tag
amd 5600k-hoz lehet 7xxx-es radeont tenni dualba?
-
cajn
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem...
nem rég beszerezte egy Q9550-et...
a régim egy q6600..
a lényeg az lenne hogy melyik proci teljesít jobban azonos órajelen?
Mind kettő 3.2Ghz-n fut...
A statikus tesztekben (everest benchmark) A q6600 mint ha jobb lenne...
Ez valóban így van vagy pl játékok alatt a q9550 jobban teljesít?! -
Stonerice
őstag
válasz Stonerice #12176 üzenetére
Bocs, Ez lenne az
-
Stonerice
őstag
válasz Apollo_21 #12174 üzenetére
Így is megoldható! AMD Phenom II X6 1075T IHS REMOVE. Forrasztott
Az összerakás is megoldható hasonlóképpen, gondolom. Esetleg forrasztóanyag letakarítása után, kilehetne próbálni hűtőzsírral.
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Üdv Urak,
Bizonyára eshetett már szó erről, de nem találtam, így kérdeznék.
Mi az a legtöbb, amit még stabil működés és egészséges/hosszú élettartam mellett ebből kilehet hozni?Athlon X4 750k (alapon 3.4/4.0Ghz)
Alpenföhn Brocken
Asrock FM2A75 Pro4-MElőre is köszönöm megtisztelő válaszaitokat.
-
Stonerice
őstag
válasz Apollo_21 #12172 üzenetére
A kupakot lelehet venni?, vagy nemfog érni semmit? Ugyanúgy paszta kell oda is, mint intelnél?
Mármint, tegyük fel, levenném, és újrapasztáznám alatta, akkor jobb lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Adott egy AMD Athlon 64 X2 5200+ vagy 5000+, még nem tudom .
Akárhogy pasztázzák, irdatlan magas a cpu hőfoka. Sokszor ki is kapcsol a gép. Találkozot már valaki ilyennel?Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
stargazerhu
aktív tag
Hello,
Ha és mint ahogy amúgy nem. Az ember fia vesz egy 2011-es alaplapot és abba Xeon processzort rak pl Intel Xeon E5-2670 V2, akkor tudja azt ugyan úgy tuningolni, mint a sima asztali verziókat, mint pl a i7-4960X-et?
[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
Nincs másik LGA775-ös procim, amit ki tudnék próbálni az alaplapban. Meg eddig semmilyen módszer sem vált be, úgyhogy viszem szervizbe, azért köszönöm, hogy segítettetek.
-
Akmak
tag
Sziasztok!
AMD A10 5800K vagy AMD A8 6600K?
Melyik a jobb?
Mivel az a8 asnak nagyobb az órajele és nagyobb számú apuja is van.
Viszont az a10-es az a10-es ami felsőb kategória nem?
Ezek mellé menének:
-Asrock FM2A75 PRO4+
-Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G
Választ köszi.
Akmak[ Szerkesztve ]
Backup The World and Headphones on! AMD A8 6600k, Asrock FM2A85X Extreme4, Kingston HyperX DDR3 1600 2x2Gb
-
bobalazs
nagyúr
Core 2 E7200 kb hány mhz-en tud kihajtani HD7750-et?
-
hellboy0415
aktív tag
-
Vladi
nagyúr
Villámkérdés!
Az amd c-60 apuban, a gpu tud dinamikus frekvencia szabályozsát? Mert linux alatt akárhogy bűvészkedek csak ezt adj:
default engine clock: 200000 kHz
current engine clock: 200000 kHzil sole non sorge più ad Est!
-
hellboy0415
aktív tag
válasz bendzso #12148 üzenetére
Figyi, nekem is volt ilyen lapom és véletlen még a hiba is ki jött annó nálam. A helyzet ami az én gépemen akkor segített. dobtam bele egy másik procit, habár nem olvasgattam végig a beszélgetést de vagy a proci a ludas fázis vezérlő szált el ami nálam. zártad már a CRLCMOS érintkezőt totális bios reset???
Samsung S20 ULTRA
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz soldierboy #12158 üzenetére
"ha sokáig jól működött a gép, és csak aztán"
minden jól működő eszköznél ez van ha elromlik, vagy kezd meghalni
(#12157) TaylorXIII
s775-nél nincs tű a cpu-ban.
amúgy ha procira utaló hiba van, akkor mindenképpen érdemes lenne egy másikkal is kipróbálni...[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz soldierboy #12158 üzenetére
Ez még inkább a tápra tereli a gyanút szerintem. Viszont akkor már pontosan kéne minden. Főleg a kártya mivel rengeteg féle 1GB_os AMD kártya van. Meg processzor is pontosan kéne ha lehet és az alaplap sem ártana pontosan Vagy ha van lehetőség valakinél a gépet kipróbálni egy kölcsöntáppal akkor azt lehet meg kéne kísérelni.
-
soldierboy
tag
válasz soldierboy #12152 üzenetére
Szia!
Megkérdezem majd azt is. Az esetben is lehet a hiba oka a tápegység, ha sokáig jól működött a gép, és csak aztán kezdte el ezt produkálni?
-
TaylorXIII
őstag
válasz bendzso #12154 üzenetére
Ja, látom én más ledeket néztem mint te. Én phase LED-et néztem mivel nem konkretizáltad milyen LED világít
szerk: Én ezt már hamarabb megírtam még a válaszod előtt Nem tudom. Valami megoldás csak van. Mindent szétszedsz és csak az alapvető dolgokat csatlakoztatod? Azt már próbáltad? Ramokat külön-külön? CPU foglalatot megnézni valamelyik tű nem hajlott-e el vagy nem került valami piszok a foglalatba. A géped képes egyébként csipogni, szóval aktív a speaker?[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
válasz TaylorXIII #12155 üzenetére
Különböző LEDekről beszéltünk, amit te mondasz, az valóban a CPU túlterheltségét mutatja (mind a 4 fokozaté világít folyamatosan), amit meg én mondtam, az akkor villan fel, ha probléma lépett fel az adott komponenssel (jelen esetben a CPU-hoz tartozó villog). Amúgy mindketten ugyanazt a PDF-et linkeltük.
Ebből most mit szűrjek le, vajon működik a proci vagy sem? Lehet még valamit tenni házilag, vagy szerinted keressek szakembert? -
TaylorXIII
őstag
válasz bendzso #12154 üzenetére
Nem tudom akkor mi ez az ellentmondás de én ezt néztem http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-ep45-ds3p_e.pdf Adatlapodon ez az alaplap van.
-
bendzso
senior tag
válasz Sanyi.mTs #12149 üzenetére
Nem segített sajnos ez sem.
TaylorXIII: A hozzá kapott kézikönyv pedig azt írja, hogy: The 7 LEDs indicate if a component (including CPU and memory) or a device (...) works abnormally. The LED will light up during the POST when the components/devices have a problem. 22. oldal
Időközben teljesen szétszedtem, meg összeraktam, de most is ugyanazok a tünetek.
-
TaylorXIII
őstag
válasz soldierboy #12152 üzenetére
Tápegység pontos típusa és teljesítménye?
-
soldierboy
tag
Kedves Fórumtársak!
Egyik ismerősömnek problémája akadt a számítógépével (4gb ram, 2*320gb merevlemez, 1gb amd videókártya, 2*3,2ghz processzor).
A hiba megjelenése: bekapcsolásnál a bootolásnál, a Windows 7 logónál becrashel, és újbólindul a bootolás. Erre ő csak azt a megoldást találta, hogy újból telepíti a Windows-t, és akkor működött. Ezt viszont nagyon sokszor kellett eljátszania, és már napi szinten többször történik ez meg. Olykor a gép működés közben, teljesen lefagy, megáll a kép stb.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!
Ui.: nem tudtam, hogy pontosan melyik fórumba is írjak.
-
TaylorXIII
őstag
válasz bendzso #12148 üzenetére
Alaplapod kézikönyvében nincs szó olyanról, hogy azok a LEDek hibát jeleznének. CPU terheltségét jelzik:
The number of lighted LEDs indicates the CPU loading. The higher the CPU loading, the more the
number of lighted LEDs.
De ellenőrizd a memóriákat is, , hogy rendesen csatlakoznak-e vagy nem piszkos a foglalat vagy a ram érintkezője.[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
válasz TaylorXIII #12147 üzenetére
Sajnos nem.
-
bendzso
senior tag
Sziasztok, az asztali gépem nem jut el a POST screenig sem, folyamatosan újraindul, az alaplapon a processzorhoz tartozó hibajelző LED világít. Volt már bios reset, kivettem a procit, hűtőt, kicsit egyengettem a pasztát rajta, mi mást tudnék még kezdeni vele? Vagy innentől keressek egy szervizest?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Melyik a legegyszerűbb (de pontos) monitorozó, ha a maximális processzor használatot szeretném vizsgálni (elsősorban játék alatt)?
[ Szerkesztve ]
-
Ueda
senior tag
válasz Hardver Arc #12138 üzenetére
Nemrég éppen ezen ment a vita más topikokban és én sem értettem pontosan. De van egy felhasználás, ahol nagyon kell az erősebb proci, a többjátékos (multiplayer) módban. Egyjátékos módban alig van különbség a procik között : [link]
OS : EndeavourOS KDE . . . . . . Parancs menü : https://pastebin.com/u/txt444
-
Hardver Arc
senior tag
válasz TaylorXIII #12139 üzenetére
Értem
-
TaylorXIII
őstag
válasz Hardver Arc #12137 üzenetére
De GPU órajelben 7770 alapból 200 Mhzcel magasabb meg shader/TMU/ROP is több van benne szóval erősebb. Ahhoz képest buktak meg, hogy mit vártak tőlük. Bár az FX 4300,4350 FX 6300,6350 és FX 8320,8350 már jobban sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
válasz TaylorXIII #12136 üzenetére
Oké vágom akkor meg is van Köszönöm a segítséget..
-
TaylorXIII
őstag
válasz Hardver Arc #12135 üzenetére
Nem, nem lesz meg. De nem is kell az neked. A 7750 meg HD 7770 között meg nem 600 Mhz a különbség. Alapvetően erősebb az a kártya de memória órajele ugyanannyi mindkettőnek alap esetben. Ha mindkét kártya alap órajelein van akkor 7770 30%-kal erősebb.
-
veterán
válasz Hardver Arc #12133 üzenetére
Ha ennyi a keret, akkor 7770-est vegyél. De a procit megvetted már?
(#12135) Hardver Arc: Ok, akkor pont jó lesz a 7770, belefér a keretbe és jelentősen jobb, mint a dual graphics. Nem, ott nincs DG, de mindek, ha egyszer így erősebb a rendszer, mint a legerősebb dual graphics esetén lenne.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Hardver Arc
senior tag
válasz TaylorXIII #12132 üzenetére
úgy 50pezo van még rá hogy a vinyó kb 15,a ram 2*4gb 1600mhz kingston blu 19,a táp 12, és a többi videokarira de még az se jön ki jól... nah mindegy a lényeg xd hogy videokártyára egy 25.000 szánok.
De akkor 7700 lesz mert kb 600mhz el jobb mint a 7750[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Hardver Arc #12130 üzenetére
Persze, szóba jöhet. De miért állnál meg annyinál ha még 50k-t úgyis terveztél költeni? Nem igazán értelek. Na mind1 de HD 7770 helyett legyen inkább HD 7790.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz TaylorXIII #12127 üzenetére
de olyan lapom van.. amúgy 7770 is szóba jöhet? a 7850 nekem kicsit drága..
-
veterán
válasz TaylorXIII #12127 üzenetére
Adatlapot nem néztem, csak ezt írta: "van nálam egy asrock fm2 plussz alaplap 2és fél év garival", bár a gari miatt gyanakodhattam volna... Köszi!
(#12125) solfilo: Nem megy bele a Kaveri, nem figyeltem eléggé.
(#12131) Hardver Arc: Nem para, én sem figyeltem.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Hardver Arc
senior tag
válasz TaylorXIII #12124 üzenetére
igen k350.. de a dual graphics miatt elvileg a 6670 lenne a jó választás.. nemtom
-
veterán
válasz Hardver Arc #12123 üzenetére
Szerintem akkor ha nem elég ennek a teljesítménye, akkor vegyél mellé egy 7770-est 24-26-ért (vagy 7790, 7850) és kész. Felesleges platformot cserélned, ahogy fentebb is írtuk. Mivel a cuccok már megvannak, így jössz ki szerintem a legolcsóbban, illetve a lapod fogadja majd az érkező Kaverit is.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
TaylorXIII
őstag
válasz Hardver Arc #12123 üzenetére
Akkor csak egy vga kéne? A ház az K350 ugye? Szerintem vegyél egy HD 7850-t és annyi. Kész is a géped ami nem is éppen lesz gyenge játékra sem.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz solfilo #12121 üzenetére
Hát összesen most össze vissza vagyok mert apránként veszem a cumokat.. eddig van nálam egy asrock fm2 plussz alaplap 2és fél év garival meg mellé egy a10 5800k amit notebbokomra cseréltem gagyi brazos procis talán futottak rajta a gta vice city cod 2 stb hál isten megváltam tőle.. és a tápomat már irtam a ram az 2*4gb kingston hyper blue lenne 1600 mhz.. 1tb western digital vinyó 64mb sata 3.. cooler master elite knight ház
ezeket terveztem szal egy 50 rugóra számolok még úgy hogy ha szükséges akkor eladom a procit 24000be a lapomat meg 15000 be asrock pro 4 es.. meg mindenképp egy cooler master tx3 hyper hűtőt veszek bármelyik procim lesz,A dual graphics elvileg azt írták nem lesz tőle olyan hatalmas teljesítmény növekedés..
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Hardver Arc #12120 üzenetére
Szerintem sem vegyél FX 6300-t. Elég az A10-5800K és még dobhatsz mellé HD 7790/R7 260x/HD 7850-t is. A táp azt is bírni fogja. Egy HD 7870-hez viszont már kéne az FX 6300 bár 5800kval is inkább minimum fpsben lenne különbség és nem átlagfpsben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Hardver Arc #12120 üzenetére
Jobb az FX-6300, mint az A10-5800K, de a 7750-hez felesleges a csere (de még 7770-hez is), bőven elég hozzá az A10 is. Az FX-nek emellett magasabb a fogyasztása is.
Ha nagyon zavar, hogy nem lesz dual graphics, akkor vegyél egy Athlon II X4 750K-t vagy 760K-t és még spórolsz is.
mod: de egyszerűbb lenne, hogy ha leírnád, hogy most milyen alkatrészekkel rendelkezel, mennyi a kereted és hogy mit szeretnél, miben lépjen előre a rendszer.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok! Van egy a10 5800k procim és nagyon agyalok hogy lecserélem egy fx 6300 asra mert külön vga úgyis veszek valószínű 7750 vagy 7750 es karit.. jobb a 6300fx mint a a10 5800k?
a táp ehhez egy chieftech 450w 80p lenne szerintetek elég hozzá?[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Hali. Tegnap ebéd után beakartam kapcsolni a gépet, és nem ment. Kivillant a cpu led pirosan és nem volt kép a monitoron és a gép se töltött semmit. Most volt itt haver, nagyjából kiteszteltük. Próbáltuk másik táppal ugyanez a hiba. Másik rammal ugyanaz a hiba. Másik vga-val ugyanaz a hiba. Mindig csak a cpu led villan fel pirosan és kész. A konfigom az adatlapomon. Sajnos másik procival csak holnap tudom kiprobalni. Szerintetek ez alaplap vagy proci hiba? Ja és BIOS reset is volt, de ugyanaz a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Mikeee89
senior tag
Hello. Lenne két kérdésem.
Egy referencia amd hd 7770 mellé melyik core 2 quad lenne jó, azaz melyik hajtaná ki legjobban? Azért lga 775 mivel másik alaplapra, ramra nincs pénzem, a lapom (msi p43 neo f) meg támogatja a quadokat.
Az Intel core 2 szériában egy vagy többféle hűtő volt? Azaz egy intel pentium dualcore e5400-on (jelenleg ez van a gépben) levő hűtő alkalmas pl egy core 2 quad q8200-as lehűtésére?
Köszi a segítséget előre is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Zsivaagoo #12110 üzenetére
Harmincezer forintból akarok kihozni egy gépet, ami fullHD-n viszi a Battlefield 4-et
A legkomolyabb program ami futna rajta, az a Shogun 2 Total War, 1440*900-as felbontáson. Mivel jó áron tudok szerezni i5 750-et, így szerintem elhanyagolható, hogy nem a legfrissebb technológiát hordozza magában. Előreláthatólag egy HD6850 lenne a processzor párja (Pentium/Athlon). A processzor + alaplap párosra szánnék 30k-t. Néztem is a Haswell Pentiumokat, 15.500Ft-ért kapni a legkisebbet (3GHz), még azon gondolkodtam el.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Holnap megyek laptopot venni, tudnátok valami infót adni erről a prociról?
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Mister_X #12109 üzenetére
Kevés - 1-2 szálat - igénylő játékokra az Intel Pentiumai közül valamelyiket inkább újonnan.
i3 és a 4 magos FM2-es Athlonok közül a szorzózárasok nem érik meg a pénzüket. FM2-es Athlonból csak a 750K érdemes valamire. Olcsó processzor oldalon az intel 2 magosai jók (pénztárca szempontból) de kell melléjük diszkrét VGA.
Vagy FM2 APU-k az erős IGP miatt, de itt meg a későbbi fejlesztés lehet macerás.Azt írd le, hogy mennyit szánsz alaplap + proci + memó + VGA kombóra és mikre fogod használni.
Neked is, nekünk is könnyebb lesz egy jó tippet adni.---------------------
i5-ből pedig a 750-es az nagyon régi technológia.
[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Zsivaagoo #12108 üzenetére
De nem szándékozom 25-30k-t kiadni a processzorra, mert nem olyanokkak játszanék, ami igényelné ezeket. A Bulldozer amúgy is sokat eszik. Core i5-ből meg 750-eset néztem ki, de ha újonnan vennék valamit (valamiért más pszichikailag), akkor az a fenti kettő egyike lenne. Árban picit lentebb van az Intel, de ezek szerint az AMD jobban megéri?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Mister_X #12105 üzenetére
Játék/alkalmazás függő. 1-2 szál/mag-ig intel, 3-4 száltól X4 740.
De játékra elég gyenge mindegyik. i5 vagy FX-6300 a belépő az élvezhető játékra egy jó VGA-val.
[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Hardver Arc
senior tag
jah és még annyi hogy fm2+ alaplapra melyik menne rá a kettő közül?
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok! processzor hűtőt szeretnék venni még nem tudom hogy lesz kerett vagy a10 vagy a8 6600k procira
és a cooler master hyper 103 vagy a cooler master hyper t3 evo? mind kettő kb egy árba mozog és ahogy néztem teljesítményre is egyformák annyi plussz hopgy a 103 kék leddel világit.. -
Mister_X
nagyúr
Intel G2030 (vagy a Haswelles társa) vagy AMD x4 740 a jobb? Elsősorban játékra (nem kell magy dolgokra gondolni).
-
stratova
veterán
válasz Milgram1 #12103 üzenetére
Kis olvasnivaló ricshard444 kolléga tollából.
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Egy 3,4-es i7 860 kitudna hajtani egy 7970-et? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- általános iskolai rendszergazda
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest