Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz bobalazs #24441 üzenetére
Vilagos, a kerdesem meg mindig az hogy eladhato e egy hibas processzor
Es amit irsz anugyis nem teljesen igaz, működőkepes procit raktam le pihenni nem kell -elvileg- letesztelnem h mukodik e, pont ezert van a probagari.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz bobalazs #24439 üzenetére
Nálam elegge meg volt rugva a dolog mert nekem az alaplap is meghalt, szal nem tudtam tesztelni. Beraktuk egy masik gepbe amiben 6700 volt es nem adott kepet de azt gondoltuk bios update kellene. Eladtam de a vasarlo visszajott h nala sem jo, szal alaplap mellett a procit is leirhattam.
Csak felraktam az alaplapot for fun 5kert es kb 10en irtak 10p alatt.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Papaj x
senior tag
válasz bobalazs #24282 üzenetére
Nyilván, de gondolom ezt nem nekem akartad címezni.
devergo74: Én is azt javallom, nézd meg eszközkezelőben, hogy mi a "probélma", s utána lehet előre lépni.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
hokuszpk
nagyúr
válasz bobalazs #24268 üzenetére
>>> Alapvetően munkára van használva a gép (amikor van), játékra kevésbé. <<<
egyreszt ezesetben tuningot felejtsuk el ; es meloja valogatja, de sokszor jobb a 8 magos Ryzen, mint a 6 magos Intel. A 4/8 sima 7700 -nal szerintem mindenkeppen jobb lesz.
Ráadásul melléböktem, mert a 8600K az csak I5 6/6 ; a 8700K a 6/12 de van ahol az is kikap ; 3800XT -m van, az default allapotban a 10-es Intel genből csak a 10/20 -as -t nem veri meg.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
DravenMoral
senior tag
válasz bobalazs #24223 üzenetére
Itt a legfőbb kérdés, hogy van e kifejezetten olyan jó minőségű thermal pad, mint legalább egy Thermal Grizzly Kryonaut paszta.
Ami legalább ugyan olyan jó tulajdonságokkal van felvértezve, és maximum 0.5mm vastagságú.És egyébként nekem jó lenne biztosan valami silányabb, sokkal vastagabb thermal pad is, ami sokkal több levételt is kibír egymás után, és nem kell takarítani utána.
Vannak processzorjaim, amiket csak teszt próbából teszek a gépbe, és már szinte gyűlölöm állandóan újrakenegetni a procikat, utána pedig takarítani a friss pasztát..
Nem is költséghatékony, és még időigényes is, +fölösleges orvosi alkohol fogyasztás, ami megint csak pénz. -
DravenMoral
senior tag
válasz bobalazs #24218 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
Magát az elképzelést youtube-on, elég sok videós szemszögéből.
De nem tudom elképzelni, hogy jobb lenne a hőelvezető képessége, még ha nagyobb w/mk-val is van meghírdetve.A Gelid GP-Extreme/Ultimate thermal padokat pedig magyarországi weboldalak is árulják, piacvezető padok, a legjobbak közé tartoznak.
-
lypen99
aktív tag
válasz bobalazs #22077 üzenetére
Egyszer proci, máshol VGA igényesek a gamek.
Nem tudom követni, ajánlottak a 775-s Quad mellé 750 Ti-t vagy RX550-t.
Talán ha igaz, fogok kapni egy Xeont (1366 azt hiszem, hirtelen nem ugrik be a számozása, 4/8-s), hozzá kell mellékeljek egy VGA-t és kész az eredmény.
Nem tudom mit fog hozni, mivel most egy 2/4-s ULV i5 van nálam, de nagyobb munkához már ideje lesz egy PC.
Na mindegy, azért köszi idővel megnézem mit tud majd az a Xeon egy olyan VGA-l amit kihajt.
-
-
chris0000
őstag
válasz bobalazs #21989 üzenetére
így igaz...Kaby Lake-től felfele... [Intel Graphics Technology] 4K support
berakom ide is ha vki keresné a fórumon később...
Intel UHD graphics 7. gen már biztosan.
a Hd graphics 630 is támogat 4096x2304@60Hz
thx.üdv. -
Sztyepadzso
őstag
válasz bobalazs #21956 üzenetére
Köszi a választ, utánanézek! Annyit még kérdeznék, hogy ha a vízhűtés megjön, annak milyen a hőmérsékletfüggése? Saját maga kalkulálja a ventilátorok fordulatszámát a víz hőmérsékletéből, vagy CPU-alaplap páros ad neki hozzá adatot?
Addig beszúrom ezt a videót, ez a Wot közben mutatja a teljesítményadatokat a telefonon(minecraftot nem vettem még fel eddig) . Kb a 8. másodpercnél látható egy szép nagy hőmérséklet-ugrás, 63°C-ról 73,8°C-ra, átmenet nélkül. Ugyanakkor utána a hűlés lépcsőzetesen megy, kb 1 másodpercenként vesz mintát. Aztán 17 másodpercnél megint egy ugrás, 78, 5°C-re, aztán megint hűlés
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest