Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabor777
aktív tag
-
Mate
nagyúr
Mi nem igaz? Voltál a wifi hálózatomon vagy mi?... Mint írtam, nekem is bármelyik wifihálózattal megtalálja kivéve az itthonival. Ez tény, és biztosan igaz.
Bonkheads:
Ne ronts el semmit. Ha van valami hibája cseréltesd azzal, de ne a karccal. Ha karcon kívül nincs más hibája, akkor meg ne cseréltesd, mert csak rosszabbat kaphatsz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
illes.bence #15488 üzenetére
Ugye az ilyen dolgokat nem egy nyilvános fórumban kellene megbeszélni, ahol a szolgáltató, és a gyártó is olvasgat...
-
Mate
nagyúr
válasz
illes.bence #15479 üzenetére
Ha visszaviszed valamilyen hibával cserére, valószínűleg kicserélik gond nélkül.
Más:
Egyre érdekesebb, hogy idehaza wifin nem találja meg a frissítéseket a telefon, viszont bárhol máshol, másik wifivel megtalálja. Mi lehet az oka vajon?
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Volt rajta fólia?
-
Tomacko
őstag
válasz
Kiegészítve az előttem szólót akkor cserélnek neked ilyen "hibára" talán, ha külön kötöttél biztosítást a telefonra.
-
spinkler
tag
válasz
airwawes #15474 üzenetére
Sajnos az új modellek sem hibátlanok. Egyes modellek, mint ami nálam is van ugyanúgy lilásodik a kijelző, majd ha lesz rá lehetőségem illusztrálom is képpel. A mostani készülék nem tudom mi oknál fogva nem igazán kezeli jól a memóriát, sok app benne marad ami eddig sosem. Hangminőség ugyanúgy f*s, stb..
-
illes.bence
tag
Sziasztok. Minap észre vettem egy apró karcot az érintőképernyőn Arra lennék kíváncsi, hogy garanciával, cserélnék-e? Kép (Szar fotó lett, csak a karcot nézd)
-
Csapoati
nagyúr
Erről kaphatnék egy jobb minőségű képet (a fémesebb hatású keretről)?
-
ragnar69
csendes tag
egész jól hangzik.
-
ragnar69
csendes tag
lemaradtam valamiről? milyen új típus és milyen fémes hatás?
-
-
airwawes
tag
A westendben gond nélkül cserélték képernyő remegés és nem talál gps jelet hibákkál. (Legfelső emelet) Ja és új típusú.
Ez a fémes hatás nagyon bejön.
-
heidricha
őstag
Használ valaki BT fülest rajtam kívül?
Ha zsebben van a teló, pl. kerékpározás miatt, és olyankor telefonálára kerül a sor, rendszeresen érdekességeket csinál, ami alighanem abból adódik, hogy a zseben belül valamit érzékel a screen, aztán ebből mindenféle érdekességek születnek. Olyan is volt, hogy épp nem volt a BT aktív valamiért, csörgött, kivettem, fagyott... de nem úgy mint szokott, egyszerűen nem lehetett felvenni - de pl. notification működött.. BT be, kapcsolódva, fülesen felvettem, majdnem minden ok.
Értem én, hogy ez nem feltétlen hiba, hisz a fene tudja, hogy milyen tényleges érintéseket észlel ilyenkor, csak érdekelne, hogy tapasztalt-e valaki hasonlókat!Más: valami app repülőbe teszi éjjelre, és nem találom, melyiknél állíthattam ezt be
valami tipp, hogy deríthetném ki? Amiről tudom, hogy tud ilyet, már mindet megnéztem, semmi nyom!
Fagyás 8 nap uptime alatt csak egyszer volt... akkor nem volt köze WiFi-hez, de hogy valamit nagyon dolgozott, az tuti. Inkább 2/3g váltás lehetett. Ezzel amúgy játszottam egy keveset, a 2G-re korlátozás rossz 5letnek látszik, rendszeresen dobódik a hálózat - más kérdés, hogy aztán többynire magára talál, nem úgy, mint régebben, amikor ki kellett kapcsolni a telefont. Ilyen kikapcsolós játék egy jó ideje nem volt.
-
Fitzgerald
veterán
Kozben utananeztem. A MediaTek procival, IPS kijelzovel, 1 giga rammal, es PowerVR sgx531-el szerelt Grand X is legit. Ki hitte volna. Elsosorban a kinai piacra keszult, szoval custom romokat egyenlore nem igazan talaltam ra. Ha tud valaki kifejezetten erre a tipusra romokat, az sikitson mar please.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Fitzgerald #15468 üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
Hali sracok. Itt is megkerdezem, mert a Grand X topik meghalt:
Valaki segitsen mar ezt tisztazni: A Grand X-ben most akkor IPS, vagy TFT kijelzo van?Ez az egyik.
A masik: GeForce GPU van benne, vagy PowerVR 531 ultra? Azert kerdezem, mert pont most keszulok egy ilyet bizniszelni, es nem egyertelmu a dolog...a tesztben TFT-t ir Bog GeForce GPU-val, a srac akivel uzletelnek pedig IPS kijelzot PowerVR kartyaval...Koszi! -
ggeleven
őstag
válasz
Csapoati #15464 üzenetére
A miénkről is tavaly februárban hallottunk először (igaz a Tegra2-es verzióról), de gyakorlatilag novemberre került csak a kezünkbe...ebből gondolom csak, hogy ez is jó ha befut Karácsonyig! Az meg innen nézve elég messze van!
Mondjuk maga a hardver nagyon erős középkategória lesz! Erre már érdemes lesz cserélni a miénket!
-
gzbotii
nagyúr
Szep. Masfel hetig nem volt bajom kijelzo fagyassal, errefel ma este 3x produkalta.
Persze azalatt a masfel het alatt otthon voltam ahol nem volt Wifi... -
NagyBence
csendes tag
válasz
philoxenia #15449 üzenetére
konkrét játék pl amit utoljára próbáltam a modern combat 4,
-
NagyBence
csendes tag
Hello!
Nekem olyan problémám lenne,hogy bizonyos játékok nem futnak.
Pl. megnyitok egy játékot betölti az elejét hogy gameloft,unity stb. aztán kilép.
Miért lehet ez?ZTE Grand X IN
-
kelzsoca
félisten
válasz
sil3ntbeatz #15440 üzenetére
Ne is álmodozzatok.
-
Mate
nagyúr
válasz
golyós #15437 üzenetére
Nekem dobálja a hálózatot mostanság néha, de nem zte a ludas, hanem T. 4 T-mobilos készülék van a családban és pl. hétvégén mind a 4 szarakodott. Valamit buherálhatnak a környéken. Ami mondjuk vicces, hogy még így is megbízhatóbb mint vodafone vagy telenor, mert azok aztán.... Nagy nulla mind a kettő.
kelzsoca: Képernyőfagyás is közte lesz?
Tudni, hogy mi okozta a gondot?
-
golyós
addikt
Mostanában sűrűn kiírja a telefon, hogy hálozati kapcsolat hiba.
Játszom a Carmageddonal és közben is.
Mitől lehet ez?Más tapasztalt ilyet? -
kelzsoca
félisten
Friss infó:
Úgy néz ki hamarosan érkezik az a csomag OTA-n a készülékre (héten-jövő héten várható) ami kijavítja a már régóta fennálló problémákat.
-
Canonfan
senior tag
válasz
bajaki #15329 üzenetére
Szia!
Én már használom a V3-mat mióta publikálva lett és azt kell hogy mondjam, hogy nem vettem észre hogy jobban merülne. Sőőt...szerintem tovább is bírja nálam. (ehhez hozzátartozik ahhoz hgy V2-t rendesen belaktam akkor már és lehet hogy volt valami ami húzta az akksit). Szóval szerintem nem merül jobban, legalábbis én így tapasztaltam.
A másik kérdésedre sajnos nem tudok választ adni.
Köszi a válaszodat,
sajnos viszont úgy látom többeknél jobban merül B06 után, illetve nekem most B04-el is jobban merül az utóbbi időben, (valami megint eszi az aksimat
) szerintem én egyelőre maradok a B04-nél...
Az ES Root Explorer problémára viszont van egy tippem.
Nekem még a gyári B04-es rom van fent Nextgen-es módszerrel rootolva, és a napokban vettem észre hogy az új, 3-as ES File Explorernél nekem sem megy a Root explorer ("A teszt nem sikerült, az önt telefonján ez a beállítás nem működik.") viszont a régi ES-el biztos ment, mert a massstorage appot azzal másoltam be a helyére és adtam neki jogokat. Szóval lehet nem a B06 miatt nem megy hanem a 3-as ES nem szereti a telefonunkat ki tudja,
csak sajnos letesztelni nem tudom B04-es romon úgyhogy csak tipp...
-
heidricha
őstag
Valami történt... lassan eléri az uptime az egy hetet. Semmi hálózat dobálás, vagy ilyesmi, spontan reboot-ról nem is beszélve. Appok ugyanazok, user is... csupán nincs 2g-re visszafogva... a hálózati figyelő figyelmeztet a 2g/3g váltásokra, ilyen vam bőven, viszont gond egy szál se. Vagy én valtoztam, vagy a hálózat. Esetleg a napkitörésnek még lehet hozzá köze... ;-)
-
gzbotii
nagyúr
Napokban elegge romlott az uzemidom. Gozom nincs mitol...gyari es Nova Launcherel is, programot egyett raktam ra azota...erdekes.
-
counterbill
senior tag
Nekem is merül mint állat. Bár én a launcher-re tippeltem de ezek szerint nem csak nekem tűnt fel úgy hogy ezt kizárom.
-
bsanzika
tag
válasz
Tigryss76 #15426 üzenetére
Nekem frissítés óta meg pont fordítva, fényévekkel javult az üzemidőm! Eddig nap végére bármit csináltam szükség volt a töltőre, de most ha még játszok is 40% alá nem merült nap végére! Igaz töröltem a regpont és nem megy folyamatosan a wifi, tuti ez is sokat beleszámít...
-
formengil
tag
Olvasgattam egy kicsit a Carmageddon oldalán. Azt írják hogy annyi a hátránya a promo verziónak, hogy mivel azt törölték playről, nem tudják megoldani hozzá a supportot. Tehát nem lehet majd frissíteni, ha megjelenik frissítés.
-
TBG
senior tag
válasz
illes.bence #15423 üzenetére
Elvileg nem.
-
illes.bence
tag
Sziasztok. Úgy érzem mintha egyre kevesebbet bírni a telefon aksija. Megrövidítheti az aksi élettartamát, ha mondjuk, töltés alatt játszunk. Váltogatjuk a fényerőt, nem mindig töltjük fel 0-ról 100%ra stb.? Aksi akadémiás cuccokat ne linkeljetek. Köszönöm!
-
Jano_023
őstag
Én a GSam monitorral követem hogy mi mennyit eszik. Főleg ha egy programot teszek fel. Ajánlom.
-
heidricha
őstag
válasz
gzbotii #15418 üzenetére
A Go az kicsit csalós. Rengeteg extra vacok van hozzá, lehet, hogy párat akkor is aktivál, ha nem kéred. Sosem szerettem, bár ilyen bajom nem volt vele. Ha merül vele, akkor alighanem ébren marad a teló, az nem lehet normál launcher funkció miatt. Szerintem nem mindenkinek van így, aki a Go-t használja, de ezt majd megmondja, aki ebben a cipőben jár.
Így már érthető viszont a kérdés. Nekem egyik sem csinált ilyet:
Nova (jelenlegi)
ADW EX
Apex
Holo -
heidricha
őstag
válasz
gzbotii #15416 üzenetére
Hogy szeretnéd lemérni a launcher fogyasztását? Szerintem semmi eltérés nincs.
Használatban persze van, kinek ez jön be, kinek ama; de pont a fogyasztás... Valahogy nem látom, hogy lehetne ebből bármi használhatót kihozni! Az idő elenyésző részében használom a launcher-t, ha volna is eltérés, engem még sosem érdekelt! -
gzbotii
nagyúr
Aki hasznal(t) Apex launchert, attol kerdeznem, hogy fogyasztasban jobb mint a gyari?
-
golyós
addikt
válasz
counterbill #15413 üzenetére
Ez elég meggyőzőén hangzik, azt hiszem megvan a befutó.
Köszönöm a segítséget. -
golyós
addikt
válasz
counterbill #15410 üzenetére
Köszi!
Könnyű felrakni?Amit most kidobtam könnyű volt de a bubukat nem lehetett kitolni alóla annyira ragadt.
Én is a fényesebbet raknám mert így fólia nélkül nagyon tetszik csak féltem a kijelzőt. -
formengil
tag
-
formengil
tag
válasz
golyós #15405 üzenetére
Nekem a sz@r telefonkarcolós tokomhoz adtak fóliát, ami viszont fantasztikusan jó. Olyan volt, hogy mindkét oldalán a fóliának volt védőfólia, meg két papír címke ami megkönnyíti a lehúzást. Először a tapadós feléről kellett lehúzni, de mivel a külső felén még fenn volt a másik fólia, ezért elég merev marad ahhoz hogy buborékmentesen fel lehessen rakni. Aztán miután bankkártyával vagy valamivel az esetleges bubikat kinyomkodtad, le kell húzni a külső védőfóliát és kész is.
Nagyon karcálló, mert kb egy hónapja van fent és hajszálkarc sincs rajta. Az előző márkás fólián egy hét után már sok karc volt.
-
formengil
tag
válasz
counterbill #15404 üzenetére
Nekem még mindig a promo verzió van fent és.minden nap játszok vele. Eddig nem kérte hogy fizessek. Persze tényleg nem sok annyi pénz érte, de amíg a promo működik addig nem veszem meg.
-
golyós
addikt
Tudom, hogy lerágott csont de:
[link]
Ilyet használ valaki?
Sajnos leszedtem a szállítási fóliát mert zavartak az apró karcok.Felraktam az S line tokhoz kapottat de az nagyon gyenge mínőség volt, le is szedtem.(hiába a fürdőszobai felrakás, mikro bubik maradtak rajta és nem tudtam kinyomni alóla)
Esetleg itthon kapható jó fóliát tudnátok ajánlani? Vat.ra és társoldala jó, mindkettőn fenn vagyok)
Ebay oké lenne de nem beszélni inglisül igy ezt hanyagolnám. -
counterbill
senior tag
válasz
formengil #15353 üzenetére
PROMO VERZIÓ tehát csak 1 napig van ingyen. Egy napig próbálhatod ki aztán meg kell venni. Van free verzió de az nem a teljes.Kevesebb autó stb. Úgy h érdemes volt megvenni már pénteken. Pár pályán már túl vagyok teljesen élvezhető mint anno gépen. 400 forint nevetséges ár egy ilyen játékért. Rég nem találkoztam droidon ilyen jó gamel.
Már csak egy RTS-t szeretnék mint anno windowsos pdamon az Age of Empires
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Politika
- LEGO klub
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest