Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Gabor777 #14274 üzenetére
Garancia levél
És a legnépszerűbb hibák : képernyőfagyás, 3G eldobása, Gps nem talál holdat, véletlenszerűen kikapcsol a telefon, képernyő nyomásra elszíneződik és a kedvencem " Napsütésben be lilásodik a képernyő" (újpestiek előnyben)stb. stb.
Ha komoly kár van a telefonon, ebben az esetben nem cserélik, de ha ilyen kis hajszálkarc és használati nyomok ezekért nem szólnak semmit.
De ha nincs semmi bajod a készülékkel, akkor nem érdemes cseréltetni, mert lehet hogy még rosszabbat kapsz -
w333
félisten
Parancsoljatok
-
w333
félisten
Látom kijött az új B06 frissítés
valami változás, illetve a legtöbb problémák javítva lettek már végre ?
Szinte éreztem különben ... mire eladom a telefont tuti hogy megjön a frissítésés meglátjátok hogy nemsokára Jelly Bean is lesz
-
w333
félisten
Igen ezt írtam ...
De mivel egy kicsit félreérthető voltam, itt: Link javítottam a hsz.
Lehet hogy ez egy ilyen nap, de ne rajtam töltsétek már ki
És azért olvasom az emberek siralmait mert amiben tudok segítek, lehet hogy neked nem kell, de szerintem azért másoknak elég jó esik ha valaki tud rajtuk segíteni -
w333
félisten
válasz
Keeperv85 #13917 üzenetére
Ezek nagyon jó hírek és reméljük hogy végre kiadnak már egy olyan szoftvert is amiben ezek a hibák már javítva vannak,nekem már nincs meg a teló, de örülök hogy végre van valami reménysugár
És legközelebb ha újra meglátogatod őket, majd vigyél magaddal egy pendrive-ot is, hogy másolhasd rá a B06-ot
-
w333
félisten
válasz
feelurself #13810 üzenetére
Hát pl. én sem jókedvemből adtam el a Grand X IN-t, hanem egyszerűen azért mert már nagyon belefáradtam ezekbe a kis aprócska bug-okba, amik egy idő után nagyon idegesítővé tudnak válni
Mivel minden telefonomat kb. 2 évre tervezek így most berendeltem akciósan egy "Galaxy S3 LTE" amiben már 2GB/RAM van, biztos ami tuti alapon, és elméletileg ma meg is kapom
Hozzáteszem hogy én eddig nagyon "Samsung és amoled" ellenes voltam, csak hát most a ZTE egy kicsit kiverte nálam a biztosítékot, és csak azért is Samsungot rendeltem
(#13811) mate3553:
Igazad van
nem az Android hibája, hanem a ZTE+Intel = hardver+software hibája, mert pl. én most a kis régi Blade 1 telefonomat használom ami 1 mag 600mhz és 512/RAM és a 2 nap alatt ilyen 2mp. késéssel még nem találkoztam.
-
w333
félisten
Egy kicsi lehet hogy félreérthető voltam
de én nem azt mondtam hogy most mindenki vigye vissza a telefonját
Én arra írtam akinek folyamatosan van valami bug a telefonjával, és nem tud ezzel együtt élni pl. a 2mp késés, 3G hálózat eldobása, képernyőzár fagyás stb. hogy nekik van ez a lehetőség hogy kicserélhetik a telefonjaikat egy másik hasonló készülékre -
w333
félisten
válasz
feelurself #13804 üzenetére
Köszi
-
w333
félisten
válasz
Keeperv85 #13799 üzenetére
Miért szenvedtek ennyit ezzel a telefonnal ?
Én örülök hogy végre eladtam, de ti miért nem viszitek vissza és kértek helyette valami másik készüléket pl. Galaxy S Advance- re ebben a kategóriában ?
Igaz hogy egy kicsit kevesebb RAM van benne de sokkal stabilabb jobb telefon amire hivatalosan van Jelly Bean és kis millió főzött rom ... -
w333
félisten
Nekem nincs Lila képernyő napfényben
azaz ZTE Blade One
-
w333
félisten
Nálam Facebook-on nem működik a "Like" gomb
pl. ha egy fényképet akarok Like-olni csak kattan de nem kékül ki a Like gomb ... érdekes
-
w333
félisten
Új Play Áruház 4.0.25 Link
-
w333
félisten
A ma esti friss ropogós főzött rom-ról van már valami infó
-
w333
félisten
És ezzel a gyári B03 rommal vannak valami hibák? képernyőfagyás, adatkapcsolat illetve hívás megszakadás ?
vagy valamiféle rendellenesség ? mert ha minden ok akkor ebből lehetne készíteni egy jó kis főzött romot
De persze ha az osztrák rom tökéletes amiben már a friss kernel van akkor az jobb lenne -
w333
félisten
válasz
pappbence96 #13351 üzenetére
Ez már sajnos reménytelen
ezzel együtt kell majd élni mert valószínűleg soha nem lesz javítva ..
-
-
w333
félisten
De most tényleg minden héten ezzel kell majd szórakozzak hogy cseréltessem a telefonomat
Semmi megoldás? frissítés? főzött rom ? forráskód ? vagy akármi ?
Ez a telefon most már nagyon undorító, és így kiadni egy telefont és forgalmazni hogy ez egy használhatatlan hulladék
Nagyon megbántam hogy megvettem, ettől már tényleg akármi jobb, mert azzal legalább telefonálni lehetNe haragudjatok de most már egy kicsit felhúztam magam hogy mindig akkor van valami baj ezzel a telefonnal amikor használni szeretném ...
-
w333
félisten
-
w333
félisten
És innen "Orange San Diego" semmi hasznosat nem lehet összeszedni ?
-
w333
félisten
Akkor ennyi ... szerintem mindenki törődjön bele hogy nem lesz frissítés
-
w333
félisten
válasz
bubi92 #13073 üzenetére
Most tényleg nem lenne egyszerűbb aláírást (peticiót) gyűjteni
Csak valaki készítsem már egy ilyen oldalt és akkor mindenki aláírhatja
És akár több web-oldalon is tudjuk reklámozni így még nagyobb lehet a sikerÉn megmerem kockáztatni hogy közzel 10 ezer szavazat is összegyűlhet
-
w333
félisten
válasz
bubi92 #13062 üzenetére
Én benne vagyok, de igazából mindegy hogy melyikbe is megyünk ha sokan vagyunk
Vagy esetleg először próbáljunk ki egy ilyen nemzetközi "aláírásgyűjtést" (amit reklámozhatunk több oldalon is hogy jó sok aláírás legyen) hogy adják ki a JB-t vagy legalább egy ICS frissítést amiben ezek a hibák javítva vannak ...
Vagy akár Forráskódot ...
Valaki aki ért hozzá csináljon már egy ilyen digitális aláírást gyűjtő oldalt amit elküldhetünk majd a kínai ZTE-nek !!!Szerk.
Ha csapatban összefogunk akár 99% hogy sikerülni fog kicsalni egy frissítést vagy akár a JB-t de az is lehet hogy a forráskódot kiadják
próba cseresznye
-
w333
félisten
Szervezzünk egy találkozót, kb. vagy 100-an legyünk, majd egyszerre látogassunk meg egy T-pont-ot a felsorolt hibákkal ...
Kíváncsi lennék mi történne, talán Rendszerösszeomlás? -
w333
félisten
válasz
grandvitara #13011 üzenetére
Miért nem használod a gyári ICS billentyűzetet ?
Beállítások / Nyelv és Bevitel / Alapértelmezett / Magyar Android Billentyűzet -
w333
félisten
A ZTE most tényleg sz@rik ránk ? miért nem adnak már ki egy frissítést amiben a legtöbb hiba javítva van ?
-
w333
félisten
válasz
szobipeti199 #12732 üzenetére
Igazából wifi-nél szokott lenni képernyőfagyás, azonkívül nem sok mindenre
És még annyira hogy ha kézbe veszed akkor "normálisan"!!! (nem kell erősen nyomkodni) érinted a kijelzőt ne legyen képernyő elszíneződés, de ez azért elég ritka jelenség szerintem -
w333
félisten
Ez a Google Talk magától kijelentkezés és internet lefagy meg ilyenek ... Szerintem semmi baja nincs a Rom-nak ez 99% hogy szolgáltató miatt van
már 2 napja wifi-n vagyok és még 1X sem jelentkezett ki a Gtalk vagy fagyott volna le az internet ...
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Keeperv85 #12651 üzenetére
Csak egy hülye kérdés de hátha nem kérdezte még senki
És mondjuk mi a helyzet azzal a rom-al amivel kijött a gyárból ? igen a B03 -ra gondolok mielőtt lefríssűlt volna OTA-n, arról mi a tapasztalat mert én igazából ahogy megvettem a telefont kb. 30 perc mulva már fent is volt a B04 -
w333
félisten
válasz
szobipeti199 #12642 üzenetére
A Google Play-en (régi nevén Market) a 25 billió alkalmazásból van vagy 10db. olyan alkalmazás ami még nem működik
-
w333
félisten
LOL most nézem a Facebook új frissítésével nem lehet Like-olni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB - Deep Purple - Ajándék 40.000 Forint értékben
- samsung galaxy z fold 3
- Xiaomi Redmi 12 8+8Gb ram/256GB Dual-Sim független /Dobozos,hibátlan /Garancia:2026.04.
- Független Iphone 13 Pro 128GB 88% Akku Hibátlan Működés Dobozos Olcsón Eladó
- iPhone 11 64GB Független Karcmentes Fóliás
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest