Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Használ valaki BT fülest rajtam kívül?
Ha zsebben van a teló, pl. kerékpározás miatt, és olyankor telefonálára kerül a sor, rendszeresen érdekességeket csinál, ami alighanem abból adódik, hogy a zseben belül valamit érzékel a screen, aztán ebből mindenféle érdekességek születnek. Olyan is volt, hogy épp nem volt a BT aktív valamiért, csörgött, kivettem, fagyott... de nem úgy mint szokott, egyszerűen nem lehetett felvenni - de pl. notification működött.. BT be, kapcsolódva, fülesen felvettem, majdnem minden ok.
Értem én, hogy ez nem feltétlen hiba, hisz a fene tudja, hogy milyen tényleges érintéseket észlel ilyenkor, csak érdekelne, hogy tapasztalt-e valaki hasonlókat!Más: valami app repülőbe teszi éjjelre, és nem találom, melyiknél állíthattam ezt be
valami tipp, hogy deríthetném ki? Amiről tudom, hogy tud ilyet, már mindet megnéztem, semmi nyom!
Fagyás 8 nap uptime alatt csak egyszer volt... akkor nem volt köze WiFi-hez, de hogy valamit nagyon dolgozott, az tuti. Inkább 2/3g váltás lehetett. Ezzel amúgy játszottam egy keveset, a 2G-re korlátozás rossz 5letnek látszik, rendszeresen dobódik a hálózat - más kérdés, hogy aztán többynire magára talál, nem úgy, mint régebben, amikor ki kellett kapcsolni a telefont. Ilyen kikapcsolós játék egy jó ideje nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest