Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marci.32

csendes tag

Nem tudom, hogy mit vagytok úgy kiakadva az egér megemelésén, mindenkinek egyéni preferenciája, hogy hogyan használja.

Én is vertikális egeret használok lassan 4 éve, természetesen egészségügyi okokból. Én kis területen mozgatom az egeret, és inkább emelem, mert számomra így kényelmesebb.

Hama EMC-500-at használok, vezetékesben elég könnyű, de az elemes verzió se sokkal rosszabb. Most már talán a Trust csinálja ugyanazt a típust, a Hama nem.

Valakinél az is felmerült, hogy levegőben van a keze/csuklója. Én eleve zselés csuklótámaszt használok, mert kénytelen vagyok.

Ahány user, annyi probléma... akinek (még) nincs problémája, annak elhiszem, hogy tájidegen a vertikális egér, de egyre több embernek a megélhetését jelenti. Utólag azt mondom, hogy bárcsak eleve ilyet használtam volna mindig is (megelőzési céllal), akkor talán nem lett volna gond a kezemmel.

Amúgy az általam megszokott "olcsó kínai" vertikális egerekhez képest az MX Vertical valahogy kényelmetlen volt, amikor kipróbáltam, nem állt kézre. Ez megint egyéni dolog...

Új hozzászólás Aktív témák