Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
ertem, ilyen ez a konzolos faj, sokkal gyengebb genetikai allomannyal rendelkezik, mint az eletre termett pc-sek... nagyon gaz, amit mondasz es ahogy mondod. Majd legkozelebb, mikor a kornyezetemben emelyeg valaki (mint ahogy a hobbiton is tette, vagy esetleg 3ds filmeknel is tapasztalja), majd azt mondom, hogy hulye, mert masok megmondtak, hogy nem is emelyeghetne. Vagy az is lehet, hogy befejezem a hazudozast, mert teljesen valotlan dolgokat hazudok megtortentnek
Lehet, hogy a jateknal valoban nem fog ez kijonni (marmint a rosszullet) es csak egy jobban sikerult marketingduma, de ettol fuggetlenul, amit irtam az all, marpedig te allitod, hogy az nem letezik
-
dilipok
veterán
azert mert neked, egy cikkironak, nekem(meg sokan masoknak) ez nem okoz problemat, nem ertem miert kezeled tenykent, hogy az emberek egy reszenek ez okozhat rosszulletet
Orulj neki, hogy neked ez nem problema. Inkabb orulni kellene, hogy gondoltak erre is (meg ha esetleg mas is huzodik a hatterben)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Spanyolországban házal a Naughty Dog a PS4-re érkező The Last of Us spéci kiadásával, innen szivárogtak ki részletek.
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest