Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix64
tag
Biztos sikerült elolvasni a hsz-t amire reagáltál vagy csak a 2. mondatig jutottál?
Nekem összességében tetszik a játék, bár igaz, hogy vannak idegesítő dolgok benne, kicsit szüneteltem is amíg nem orvosolják a fagyás problémákat. A legjobban az tetszik, ami másoknál a hátrány, hogy skill nélkül is elég jól elboldogul az ember és így elég jó kikapcsolódás tud lenni egy fárasztó nap után (persze addig amíg fel nem megy a pumpa, hogy már megint kifagyott ez a ....
, remélhetőleg egy patch hamarosan orvosolja ezt a hibát ).
-
Jhonny06
veterán
válasz
antikomcsi #96 üzenetére
Remek grafika? Te mivel játszottál? Vidd végig párszor pl. a helikopteres vagy a motoros-menekülős részt és rájössz, hogy mennyire szép.. maxon vittem végig, még mielőtt.
-
werszomjas
addikt
Én tegnap tettem fel ezt a Black Ops-t kb 40percet játszottam vele, azalatt annyit csináltam, hogy nyomtam a bal egérgombot lőttem, és haladtam szépen a pályákon előre, kb ennyi.
ÉS igen, azt mondom szar.Hangulatos meg minden, szép a graf, de 40perc után meguntam és delete lett belőle.
COD1 és COD2 számomra jobb, oda még kell skill, nem úgy mint ebbe, unalmas, MW óta semmi lényeges változás nincs benne
-
Ha maga a játék nem jön be annyira, még mindig mentőöv lehetne számára a "szépsége". Ha másért nem azért is érdemes lehetne végigjátszani, hisz a remek grafika tud bizonyos dolgokért kárpótolni. Viszont ez a játék nem fejlődött, azt kell mondjam, hogy nem szép. Nyilván jobb, mint mikor pálcikákat mozgattunk a képernyő szélein fel-le, hogy a kis fehér kocka ne nálunk menjen ki, de ez így 2010 év végén kevésnek tűnik nekem.
Nem is értem, hogy manapság mire vannak ezek a nagy gépigények, egy-egy kivételtől eltekintve ugyan olyan, vagy csúnyább a grafika, mint 2-4 éve.
-
jacis
nagyúr
Szerintem a zombis rész egy nagy ökörség volt részükről. Nem is értem, hogy egy háborús játékba minek kell egy ilyen baromságot beletenni.
Én nagyon sokat játszottam a COD2-vel PC online és imádtam. Nagyon sokat játszottam MW1 PC-n online azt is imádtam. Most megvettem a PS3-at és gondoltam megnézem a havernál a Black Ops-ot. A pályák szerintem nagyon gyengék a zombis rész botrány....
Így megvettem a MW2-t és teljesen megvagyok vele elégedve. Nagyon elvan találva a játék. -
madd dogg
senior tag
50Centet lőtték meg 9x, nem Xzibitet
Flameljetek, mert jó dolog, csak a nagy arc mellett ciki a tévedés
-
tomi_mod
aktív tag
Mennyi bezzegeskedő
Majdnem tetszett a cikk, jó hangulatú olvasmány, viszont az nagyon nem jött be, hogy ennyire szubjektív - éretm ,hogy ez a lényeg, de túlságosan az lett. Én is tudok úgy írni valamiről, hogy alapból nem tetszik, gondolom ezt abból, hogy az előző részekhez képesti újítások egy vesszőt nem érdemeltek ebben a betűhalmazban.Nem a cikk inkább pár komment alapján: a Cod2 dicsőítése, ez már ciki. Tolja már végig mégegyszer az illető és mondja meg miben volt jobb az utódoknál!
A scriptes dolgokat elcseszték, a spawn néha furcsa multiban, de ennyi. - na jó a dobozokat ultrahülyén dobja be. Én elsődlegesen multi miatt vettem és abszolute nem csalódtam. Aki meg csak tíz percet játszik valamivel és azt mondja szar... gondolom visszakérted a pénzed!
-
Gál István
senior tag
Én sohasem gondoltam volna hogy megörülök egy mw2-es lobbínak. A black ops után ez is megtörtént
-
KAMELOT
titán
úgy ahogyan van gagyi!
COD4-hez képest talán csak a grafika lett szebb!
Legfosabb az egészben az az idegesítően hosszú ,értelmetlen videók amiket még skippelni sem lehet.
A legjobb amikor a vietnámokat kell lőni azon a dombos pályán.
Kb. 45 percig a gépfegyvernél voltam lőttem őket ,de valahogy nem akartak elfogyni és mindig ugyan oda ,ugyan úgy mentek az emberek. Persze a csapattársak semmit sem lőttek ,nekem kellett mindenkit lekaszabolni.
Egyetértek a cikkben leírtakkal. COD 4-5-6 sokkalta jobb volt. Nem tudom mért kell ilyen gagyi játékot csinálni 2010-ben. MOHA sem külömb az meg mégsz.r.bb! Azt kb. 10 percig jáccottam!
Szép volt a COD7 reklámja csak maga a játék nem ér semmit. -
S0und
csendes tag
Linkre kattintva még nem értettem miért kapta a cikk a 'Trolletető' megnevezést. Elolvasva már értem.
Érdekes, hogy a cikk se említi azt, hogy mennyire rossz konzolport lett a játék. Most tényleg egy relatíve kis réteget érint az 50k-t PC-s playerpollból, de a játék borzalmas optimalizációs problémákkal küzd. Ha nem játszottam volna ki a játékot Boxon, PC-n esélyem se lenne, ugyanis a játék játszhatatlan. Több mint 1 hónap telt el a megjelenés óta, és 6 óránál többet nem játszottam MP-vel, pont a fent említett ok miatt. Talán a héten érkezik egy patch, ami vagy megoldja a probémákat vagy sem. De egy életre megtanultam, hogy ócska cég játékát mégegyszer tuti nem fogom megvenni megjelenés pillanatában. Vagy ha azt hallom, hogy teljesítmény problémák vannak a játékkal, nem leszek olyan naiv mint most voltam "-Majd kijavítják egy két napon belül."
Domination. Az egy másik nagyon érdekes szitu. Abban a rövid időben amikor játszottam nagyrészt DOM-ba töltöttem. Számomra inkább a furcsa spawn rendszer tűnt fel. Nem is nagyon feszegetem, de nem kicsit döbbentem le, amikor megnéztem ezt a videót:
[http://www.youtube.com/watch?v=oVnHLCJdRIQ]
Az, hogy BO az eddigi világtörténelem legpocsékabb konzolportja, hm... oké. De az, hogy egy játék nincs tesztelve, az egyszerűen megmagyarázhatatlan számomra.
-
wolfman
veterán
Hatalmas ez a trolletető! Végre egy teszt ahol nem a "hájpolás" a lényeg meg hogy "ha más is egekbe magasztalja akkor mi is, ne maradjunk egyedül" jellegű szösszenet, hanem végre rámutat arra, hogy mi a sz@r! Régen ezért szerettem az 576kbyte újságot mert ott még nyíltan írtak ha egy játék nagy rakás í@[íłŁ>íŁłŁ volt(persze finoman fogalmaztak), de ezek a tesztek mára kihaltak. ha kijön egy nagy név mindenhol csak jót olvasni róla, némi negatívumot esetleg, aztán kipróbálva kiderül hogy tele van hibával, vagy alapjában nem működik a dolog és köze nincs a tesztekben leírtakhoz.
Egy pár percre akartam leülni a gép elé, de mivel ennyire szabad felfogású ez a teszt, kénytelen voltam végigolvasni! Meghajolok a szerkesztő előtt!
-
kazso
tag
Végre egy normális cikk és reális értékelés a "játékról" (vagy inkább interaktív videóról
).
-
LackoMester
addikt
Igen vannak hibái a játéknak, igazából a single résszel nem volt gondom, na de a multival annál inkább, be is fejeztem egy időre. 2 hét után visszaálltam a MW2-re.
-
PAtr0n
addikt
válasz
BalaNce87 #80 üzenetére
Igen, pár pályán az látszódott, mintha megunták volna a tervezést, és hagyták úgy a fenébe. Viszont megint más pályák meg olyan hangulatot árasztottak az aprólékos tervezéssel, hogy rendesen ott éreztem magam.
Megmondom őszintén, az első pályánál majdnem letettem a játékot. Az valahogy olyan gagyi és semmilyen is lett egyszerre. Aztán ahogy haladtam előre, úgy lett egyre jobb az egész, és nem akartam abbahagyni. Tény, hogy az MI buta, meg laggolt rengeteg helyen, de valahogy meg tudtam neki bocsájtani, mert rohadtul élveztem na.
Kíváncsi vagyok, a köv CoD-ot hogy hegesztik össze. A multira tojok nagy ívben, feneketlen kút, a versengésről szól, semmi másról, csakúgy mint a körülöttünk lévő világ.
Egy coop-módot százszor többre tartok mint egy multit, kár, hogy ebben nem volt, bár a története miatt nehéz lett volna kivitelezni. -
ttt1
őstag
Én az utobbi 10 év összes fpsét végigjátszottam (kivéve mw2,mert ott kicsit kiakasztott az a linealitás ami volt,pl egyik helyen volt egy 40 cm köfal 100 m de csak egy 20 cm helyen lehetett átugrani,mert készitök ugy gondolták) és ennek fényében a crysis mégiscsak 1 jo játék. Van ai van szabadon bejárhato terület 1-1 "missiont" többféleképpen meg tudsz oldani ,rombolhato környezet és még sztem szép is. Mindez single játékra vonatkozik multirol nem tudok nyilatkozni.
-
Nagyon egyetértek a cikkíróval!
-
ProEvoFan
nagyúr
BO vásárlás helyett megveszünk egy MW2 Map Packet
-
WongFeiHong
senior tag
Azért nem kell lehúzni teljesen mert igaz hogy 3 patch kellett neki hogy játszható legyen viszont a vietnami részeknél én még jobbat nem láttam Codokban.Ott teljesen beindul a game és még a cselekmény is sokkal jobban leköt mint bármi másnál. A multiról nem szólok semmit mert sztem olyan mint az eddigi.Agyatlan futkorászás csalókkal spékelve...
Kövezzen meg mindenki de nekem bejön az SP része sőt még a MoH is nagyon tetszett ebben az évben -
Nipponka
tag
100%-ban egyetértek. Sok év óta ez lett a legszarab CoD. Nagy csalódás volt számomra.
Engem pl. halálra idegesített a sok átvezető script.
-
BalaNce87
addikt
Ez kérlek szépen így van, ahogy mondod.
Én is azt mondom singlebe szépen leverte a nagy iw-t, egyszerűen jobb lett a történet a jelenetek, környezet, maga a hangulata, és nem lett annyira tipikus cod dara, látszik legalább hogy próbáltak kicsit változtatni a monoton játékmeneten, és nem eladni ugyanazt a lapos zs kategóriás sztorit.
Számomra meglepően jobb lett mint az eddigiek valahogy szabadabbnak éreztem magam, nem tökéletes, volt pár rész amiről virított az igénytelenség, de cod-hoz képest ez már jónak számít. -
PAtr0n
addikt
Mivel nem multizok, csak az SP-ről tudok szólni:
Szerintem a modern érában egyenlőre ennek a játéknak normális a története. Az első pályát kivéve az összeset élveztem, és vártam vajon milyen csattanót szánnak a végére. Bizony meglepődtem, és majdnem tapsoltam.
Akárki akármit mond, én is szerettem az MW1-et, de a nyomába nem ér ennek a történet tekintetében. Az MW2 meg pláne, annak semmi története nem volt, csak a szokásos összeesküvés elmélet. Persze ebben is megvan az oroszmajmolás, de jóval szerethetőbb, átélhetőbb formában. Igen rengeteg hibája van, szript-duty, de valahogy a hangulata egy jó B kategóriás filmét hozza. Egy olyan filmét, ami az iMDB-n legalább 7.5-öt, de inkább 8-at kapott volna.
Ami miatt igenis jó játéknak tartom, az maga a hangulat ami végiglengte az egészet, és az, hogy tudni akartam mit jelentenek a számok.
Ja és kár véleményt formálnia róla annak, aki nem ért angolul. Annak az egész teljesen mást élményt nyújt.
Mellesleg még valami. A BC2 is egy kalap fos, 0 történettel, ellenben szép grafikával, hangulatos, adrenalinpumpáó akciókkal. Ezt tudja, vagyis multiban állat lehet. -
dízelracer
őstag
Vakuljatok parasztok!
Ezt jó volt olvasni. Kevés dolgot rühellek annyira mint amikor egy átlagos játékot az egekig magasztalnak...
#4: nálam is az a favorit a mai napig is.
#16: szép sorminta.
#44: Bár mindegyikőnk gépén elfutkosnak a friss játékok is mégis a mai napig minden lanpartinkon előkerül a Quake 3 Arena, MoH:AA, CS1.6, BF1942, Unreal Tournament 2003 és a CoD2 is. A szerény látványvilág ellenére játékélményben simán többet nyújtanak mint ezek a mai grafikára kihegyezett csili-villi bughalmazok.
-
Entryy
aktív tag
"mire belelendülnénk, hogy odafigyeljünk, hogy miért is záporoznak körülöttünk golyók, már záporoznak is megint, így ez itt sem dominál azon által, hogy a végén egy kellemes csattanót rejtettek, amire bár számítottam, mégis megmosolyogtatott."
Ennek semmi értelme. Tipikus töltelékszavakkal kirakott bulváros stílus, amit legalább egyszer át kellett volna olvasni.
-
BalaNce87
addikt
Én sem értek de egy 10 éves cs-be erőteljesebbek a hangok. Amúgy ott van a youtube ott átjön hogy hogyan is kéne szólnia. Hangtompítóval olyan a hangja a fegyóknak, mint valami légyfing, itt bo-ba legalábbis, de cod4-be se jobb az a csilingelő hang, elég fura és vicces.
Waw-ba se tiszták a hangok, gránátnak is elég fura lett, és mivel ugyanazok csinálták nagy valószínűséggel a minősége is kb ott található meg.
Mondom igazából nem csinálok belőle óriási ügyet, de ha már ennyire reklámozzák felbérelhetnének fegyverszakértőket akik értenek is hozzá. Persze mindig jöttek anno is cod4-ről a fejlesztői videók hogy meghívták a hadsereget és segítettek a munkába csak ez nem látszik meg rajta, lehet reklámszövegnek jó volt.
Én tényleg azon szoktam meglepődni hogy minden fps-be legyen az világháborús vagy modern a hangok mind eltérőek, nem értem ez hogy sikerül, ugyanannak a fegyvernek hogy lehet teljesen más a hangja? -
BalaNce87
addikt
4-8 évig nem fogja húzni, cod4 az utsó rész ahol még úgy ahogy leragadtak az emberek, többi az töltelék.
Cod1-2-be még jók a hangok, cod4-be is közeledett már az erősen s..hoz, a többi meg csak követte ezt a vonalat. Nem szeretem hogy ahány játék annyi hang. Bevallom igazából sose figyeltem a hangokat inkább játszottam meg nem is érdekelt, de így belegondolva semmi köze ahhoz ahogy valójában kéne szólnia a fegyvernek, nem érezni hogy ereje van, mintha valami műanyag fegyver lenne a kezedbe, az egész mű. -
Jaffafa
aktív tag
Véleményem kizárólag a multira korlátozódik, lévén a single-t még nem próbáltam.
COD4 volt az elsö a sorban és ott is csak akkor toltam a single-t, ha nem volt net. Aztán jött a MW2, ami nekem nagyon bejövös volt. A hangulat, a hangok, mind-mind nagyságrendekkel jobb volt, mint a MW1-ben. Az egy gáz, a dedikált szerverek hiánya volt, amivel mondhatni totál elqrták az egészet. A Black Ops óriási csalódás nekem. Tudom, hogy más a fejlesztöcsapat, de akkor is. Itt pont fordítva van. A dedikált szerók királyok, mert nincs probléma a laggal, de szinte minden más sokkal szarabb. Nemtom, nekem a grafika sohasem volt szempont, mert FPS- multi közben nincs idöm azt figyelni, hogy most akkor csillan a füszál végén a vízcsepp, vagy sem. Letojom. Itt viszont a pályák színvilága egysíkú és nekem az MW2 grafja jobban tetszett (maxon játszok mindegyikkel). A respawn rendszer minden eddiginél szarabb, de ami a legrosszabb, azok a hangok. Kizárólag multizok, és ott sokszor a füled a 3.ik szemed, amit itt el is felejthetsz, mert pl. Treyarchéknál, ha jön a heli jobbról, hallod rendesen, majd teszel egy félfordulatot és a heli hangja eltünt, nincs sehol. Visszafordulsz, megint ott van. Térérzet egyenlö a nullával. A fegyverhangokról nem is beszélve, mintha valami paródia lenne.
Szóval, ha a Black Ops ugyanaz a játék lenne, mint a MW2 (engem még az se zavarna, ha minden ugyanaz lenne benne) és lenne dedikált szeró, akkor még havidíjat is fizetnék, mert a köv. 4-8 évre meglenne a szórakozás. Így meg megint csak várjuk hogy mikor lesz egy normális FPS progi a kínálatban. -
Jhonny06
veterán
Maxon toltam végig a játékot, de botrányosan szar volt. Gagyi grafika, szar fizika.. az egyetlen jó az volt benne, hogy viszonylag hamar véget ért. Már kínomban röhögtem annál a résznél, ahol motorral kellett menekülni és "bárhová" lőttél shotgunnal, lerepült a motorról a katona és felrobbant a jármű. Vagy a helikopteres rész. Simán nekimehettél bárminek, semmi nem lett. 0 irányíthatóság, mindenhol kidolgozatlan textúrák, mintha egy 2000 körüli játékkal játszanék. A Medal of Honor kb. dettó ugyanez, csak egy kicsit eladhatóbb formában. A bugokat már meg sem említem..
Már régóta az egyetlen játszható FPS a BC2. Remélem a Crytek mutat majd valamit..
-
Malachi
addikt
mi a haverokkal COD-dal kezdtük a multit anno, irgalmatlan csatákat nyomtunk, utána COD2, COD:MW is adta még elég rendesen, szerettük. az MW2 annyira elkúrta a multit, amennyire csak lehetett, pedig első nap vettem meg - az eredménye meg annyi lett, hogy a Black Ops-ot már meg se vettem, nem érdekel az egész szarakodás. rendes szervereket akarok, mint régen.
a single player részeket végig nagyon szerettem, bár emlékezetes csak az MW2-ből a Washington pálya maradt, a Black Ops-ból pedig a csónakázás Rolling Stones-ra. az mekkora hatásvadászat volt, a pofám leszakadt, de végig futkosott a hideg a hátamon.
jól eltalálták na.
nem tudom mi lesz az FPS-ekkel, lesz-e még valaha klasszikus, rendes, hosszú és élvezetes SP bármelyikben. de lassan már kinövök belőlük, legtöbbször csak a Kongán keresek valami jó kis flash játékot és gyűjtöm a badge-ket. vissza a gyökerekhez, platform és srcollozós shooter, mint a leges-legelején C+4-en.
-
aram01
nagyúr
kb ez az én véleményem is,jó cikk gratulálok
-
cbr688
senior tag
szerintem az egyik legjobb cod a 4 volt 10 alatti latency ezzel a fossal 50 alatt nincs is.
single player 0,csupa bug, multi élvezhetetlen,tökéletesen leírtad,semmiből nem kapunk eleget. mw2 után azt mondtam jó volt lehetne több erre 6 óra alatt végigvittem bénázásokkal együtt.szánalom h 10k egy ilyen nudli inkább veszek három orange boxot és játszok a haverokkal team fortress 2-t...sajnálom h bedőltem a marketingnek... -
nofi
addikt
Jó kis írás. Pont a napokban akartam változásképp a boxra valami FPS hentelést venni és eszembe jutott, hogy Black Opsról mennyi jót írtak, de gyanús volt ez nekem, így hát a szintén kimaradt Modern Warfare 2 lett megrendelve
-
jimessor666
aktív tag
válasz
northmahri #62 üzenetére
"A grafikára szemet hunyok mivel box úgyse tudna többet."
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan... ?
-
Silentfrog
veterán
A cikk olvasása után a hozzáfüzésem csak annyi lenne .
Ámen! -
Misály
addikt
Legtobbet talan a cod1-el jatszottam multiban a sorozatbol, elotte meg a multi fps-ek nonplusz-ultraja: q3 ( aki ezzel vitatkozik az vagy fiatal vagy bena hozza, esetleg avpbuzi cs-ben ). A Cod4 se volt rossz bar ha egy doubletapes m60-al nekimentel a vilagnak akkor eselye nem volt az ellennek.
Ez meg egy vicc.
Egyebkent voltak nem olyan reg ( par eve ) jo single fps-ek, Prey, Doom 3, Cryostasis legalabbis en ezekkel talalkoztam ami le is tudott kotni. Ja meg call of ctulhu, meg most volt ez a horror aminek nem jut eszembe a cime ( Amnesia talan ) csak amiota 94 centis tvn van a gep azota nem merek vele jatszani
( pedig a silent hill sorozat utan azt hittem birom a horrorjatekokat )
-
northmahri
tag
Nem értek eggyet....
És igen nem vagyok fanboy, spec a cod 4 óta nem vettem egy codot sem. A MW2-t cseréltem BC:2-re.
Nekem például nagyon bejön a játék. A grafikára szemet hunyok mivel box úgyse tudna többet. A zombimód zseniális, különösen amikor én és bátyám + 2 ismeretlen online játékostárs. A felülnézetes játék is élvezetes amikor átjönnek a haverok és röhögni akarunk( a másik játék erre a Kung Fu Panda-legjobb). A 4 személyes multi is marha jó haverokkal. A Multiplayer is király, azt inkább egyedül tolom, nem a bátyámmal, mert a Guest nem fejlődik. -
BalaNce87
addikt
Arról hallottam panaszt hogy a kést azt elszúrták, olyan mintha kard lenne a kezedbe, és ezek után jön a kérdés minek fegyver ha van nálad egy 10 méteres kard? a gameplayekből nagyon nem tetszett hogy több a melee kill mint fegyverrel történő, így néha egy eszetlen rohangálás az eredménye.
tDr1v3r: Az baj hogy már a modern is kurva unalmas nagyon megszaporodtak, erről a black opsról meg nem lehet eldönteni hogy most modern vagy régi, mert van benne hello kittys red dot és hasonló, tele van olyan fegyverekkel amik nem is léteztek még akkor. A waw-ba is ez nem tetszett hogy világháborús témába belepakolnak red dotot meg acogot csak nem úgy hívták hogy annyira azért ne legyen gáz. Nem azt mondom biztos volt akkoriban valami rászerelhető távcső nem csak mesterlövészekre, de annyira ötlettelen lett, 1 db saját ötletük nem volt.
-
dabadab
titán
Oké, akkor megnyugodtam, hogy ismét nem maradtam le semmiről, mehetek vissza nyomni a Commandot
-
r-chee
őstag
Na, ezt a cikket és egy belinkeltet elolvasva nem telepítem fel a játékot, megy is neki mindjárt SHIFT+DEL. Igen, virágboltinak.Játszok helyette inkábbb több kör Bad Company 2 multit, lehet, hogy single-nek is nekilátok újra, mert nagyon filmszerű volt az egész játékmenete, igazi rossz társaság fílingű. De itt figyel gépen CoD4 is. Ezeket legalább megérte megvenni
.
-
Gergosz2
veterán
Ma ötször fagyott len nekem mindíg az after match valamiben.
Legjobb cod az az 1-uo meg a 2 volt.Sosem feledem a Tudatlan szervern játszott 45-50 fős sd partikat Zakopane pályán.Nekem a Cod ezt jelenti.
Azmw még úgy ahogy jó volt.Az 5 nekem tetszett csak kevesn multiztak vele pc(annál többen konzolon)
Az mw2 nekem csalódás volt.Elvették tölünk a dedikát szervereket m eg maga a játék nem állt össze nekem.De szerintem juó grafikája llett.A cod7..Hát(mélylevegő ,megnyugszik
)
Tiszta bug ez a f*s!!!Mindíg kifagy az after match reportnál vagy csak random játék alatt.Grafikailag hát......Mindenképp sz*rabb mint az mw2.Nagyon hasonlít a cod5 grafjára.
Sokan szidják a claymore-t meg a gránátvetőt.Szerintem nincs vele gond .
Szerintem nagyobb baj az hogy lövöm az ellenséget mint állat ő meg 10+ méterről lekésel.Ugyan már. -
a000
őstag
Szerintem is a játék egy nagy kakk. Főleg az a sok szörnyű kis film benne, azt hittem megőrülök tőlük.
-
Löncsi
őstag
Köszönöm, hogy megírtad a cikket.
Látom nem vagyok egyedül a játék minőségével kapcsolatban.
-
Geffry
aktív tag
Sajnos egyet kell ertsek jonehany dologgal, el lett kapkodva a jatek. Viszont ami engem a legjobban irrital, az nem is csak a CoD hibaja, hanem kvazi minden FPS-e ugy nagyjabol 2004 ota: a hossza.
A multira valo kihegyezes sajnos az egyszeri "gemer"-nek nagy torespont volt, elvette a single-rol a figyelmet a profit javara.Szegyen vagy nem, en orultem hogy vegre kijott egy uj meszosztolsz jatek, ahol a logikaval szembeszalva egyszemelyes hadseregkent probalok kulonbseget tenni, holott a fent leirtak szerint elmehettem volna egy kolbaszos kenyerert is mig ugyanugy teljesitem a feladatot...
Ettol fuggetlenul viszont ha en, es ez kizarolag maganvelemeny, szorakozni akarok egy jatekkal akkor az szoljon arrol amit a valos eletben nem tehetek meg, a grafika meg ilyesmi ilyenkor mellekes, nekem az is boven eleg lenne ha mezesmadzagkent nyujtanak ezt az amugy kivalo pentek esti filmnek valo forgatokonyvet mindenfele adrenalinbombaval, hogy kijojjon belole nemi plusz jatekido.Szoval en ilyen alapon mar most megadnam a 7-et a jateknak, de meg meg a 8 fele is hajlok, hisz totalisan ki lehet kozben kapcsolni az agyunkat es zombi uzemmodban loni mindenre ami mozog... meg amugyis... mindenre ami csak van.
Koszi a cikket!
-
törölt tag
azért szerintem a mai napig is sokan vannak, akik egyáltalán nem multiznak, mert idő hiányában 1 nem fejlődnének 2 agyonlőnék ahogy felkel, és 50x vicces, aztán abbahagyja az ember. nekik azért kéne gyúrni single módra is, de ez mostanában nem divat sajnos... remélem azért nem sikkad el teljesen
-
proci985
MODERÁTOR
hát, 2011 elején jön a DeusEx3. remélem január végén, akkor lesz időm kitolni rendesen. és remélem, hogy jó lesz.
másrészről meg: ha az ember nem akar interakciót, ott valamelyik akciófilm. ha igen, akkor voltak rendesen utóbbi években jó fpsek, aminél legnehezebb fokozaton kellett gondolkodni is, de minimum nagyon gyorsnak lenni. átmenetnek ott a Black Ops.
zárójelben: azért voltak keményen szivatós játékok legnehezebb fokon: FEAR, Crysis, Stalker CS, Bioshock, bár én már megint a Deus Exet viszem végig. pontosabban a nameless modot, ami legalább annyira jó, mint amennyire elsőre baromságnak hangzott. aztán jöhet a SystemShock2
-
GAbre
veterán
Szépen megmondtad!
És igazad van elég sok helyen...
Up!!!! -
szaszabee
aktív tag
Én elviselnék még 2 világháborus visszatérést Jó grafikával Szerintem lenne rá igény
-
WesTM
őstag
Ez a rész egy fos volt. Tény és való.
-
BalaNce87
addikt
Igen igen akkor inkább multi volt a másodlagos, a net hiány miatt is gondolom, bár azért mert multi lett az elsődleges később, azért nem szarnám le totál a kampány részét, lehetne ötletesebb végre ha már ennyire erőltetik ezt a részét, de mint már mondtam bo-nak sikerült valamennyire kilábalni ebből, ezért tetszett is összeségébe. Nehezen indult be eleje az tényleg csak darálás volt aztán jöttek jobb érdekesebb részek.
-
Xaels
félisten
válasz
BalaNce87 #38 üzenetére
A régi MOH játékoknál(na meg sok másiknál is) az is közre játszott az erős Single kampány tekintetében, hogy nem volt ennyire elterjedve a multi. Nem volt annyi embernek internete otthon illetve nem volt ennyire egyszerű sem a multizás.
Amúgy:
A Treyarch nem csinált igazából semmi újat már a WAW-nál sem. Fogtak egy csomó modot illetve olyan dolgot amit a játékosok szerettek és belezsúfolták az alapjátékba. Mindent beleömlesztenek, csak elfelejtenek azon gondolkodni, hogy legyen valami egyensúly abban amit művelnek. WAW-ban hiába voltak ott a Rifle-k amikor szembejött a juggeres tunker aki csak a fejesbe akart belehalni. Vagy a Bouncing betty ami szinte láthatatlan volt és teljes körben hatásos volt. A "járművek" meg katasztrofálisak voltak, valaki belekempelt és alig lehetett kiszedni.
-
Xaels
félisten
válasz
zoli197705 #32 üzenetére
"Másszóval én minden elismerést megadok az Infiniti ward programozóinak hogy kaptunk 1 ilyen minőségű játékot tőlük! Akárhányszor is játszottuk végig!"
Ez Treyarch gyártmány. Az IW meg feloszlott.
-
BalaNce87
addikt
Azzal pedig teljesen egyet tudok érteni hogy a singlet nem lett annyira gány mint a legtöbb, jobban össze lett rakva, voltak gyenge részek, de összeségében ez már egy jó singlenek számít egy multinál kihegyezett játéknál, azaz nem csak 1 db küldetés lett igazán jó, mint cod4-be a sniper mission.
A medal of honor-ba (nem a mostani) is volt multi de valahogy akkoriban a single-el is foglalkoztak, nem volt ennyire látványosan elhanyagolva. Érdekből meg tényleg nem kell single kampány anélkül is megfogják venni, ez a single nem nekik való, nem megy nem ez hozza meg a sikerét.
Amúgy még cod1 single is egész jó hangulatú volt persze azelőtt akkor még nem volt tucat ilyen fps és volt értéke.
Sokan istenítik a cod4 és mw2 singlejét ezt meg iszonyat mód lehúzzák, pedig valójában előző kettőnél jobb lett összeségében, ezért is gondolom hogy többségnek érdekes az ízlése, ami tényleg más lett nem rohanok meg rambózok az a rossz, ami meg ugyanolyan darálás az meg a jó? -
törölt tag
válasz
zoli197705 #32 üzenetére
"Köztük én is ez igaz!
Másszóval én minden elismerést megadok az Infiniti ward programozóinak hogy kaptunk 1 ilyen minőségű játékot tőlük!"
én meg skizofrén vagyok és én is.az a minimum elismerés a programozók és a cég felé hogy megveszed a játékukat, ha már tetszik is...
-
Kanczy
veterán
Kinek hogy... én a singlet még el sem kezdtem, így arról nem tudok, ill. akarok véleményt mondani, a multi viszont valami egészesen zseniális. Sokaknak bejön az egyjátékos kampány is, úgyhogy nem kéne "tényekkel" dobálózni. Főleg egy olyan játékkal kapcsolatban, ahol teljesen egyértelmű mindenki számára (felteszem azoknak főleg, akik meg is veszik, a többiek pedig nem kifejezetten érdekelnek), hogy 99% a multiról szól
-
myckie2
őstag
Azért annyira szörnyű nem volt
csak semmi újdonságot nem hozott sajna és ez a hülye menü miatt mindig beadott kilépésnél és belépésnél egy elnyomhatatlan videót -,-
-
zoli197705
csendes tag
Vérfagyasztó pacifizmus?
Ja csak azt nem vette észre senki aki fikázza a CoD ot hogy a videón a tavaris azért fekszik rendesen jópárszor!
Igy én is végigcsinálnám élőben![Warezt hagyjuk ki, ha egy mód van rá..] - KrenAtesz
Másszóval én minden elismerést megadok az Infiniti ward programozóinak hogy kaptunk 1 ilyen minőségű játékot tőlük! Akárhányszor is játszottuk végig!
[ Módosította: KrAt ]
-
BalaNce87
addikt
Nekem már a cod4 se volt az igazi de az még kúltúrált volt elvoltam vele, azóta meg egy maszlag az egész sajnos, nem akarnak továbblépni és tényleg valamit kezdeni a sorozattal, nem hiába lett anno sikeres, az első rész újdonság volt, de azóta kihasználják a sikerét. Egy pc-n születő játékra szarnak egy nagyot, sajnos 2-n is meglátszott már hogy konzolra is kijött, visszanövő élet és a többi marhaság.
Nem azt mondom hogy újítsák szénné, de ez amit műveltek egy mw2 után az nem sok, mi az hogy csinálok egy hasonló játékot egy új alcímmel és már mehet is vadonat új játékok közé? mi ez a hozzállás, basszus ha nemtudnak új játékot csinálni akkor meg mit erőltetik? persze a legtöbb konzolosnak ez elég, tisztelet a kivételnek.
Még egy ilyen egyszerű motornak az optimalizálását is elszúrták, ezek után hogy várhatják el hogy van aki fizessen érte? akárhogy is nézem a fórum nagy része panaszokból áll. Méha megis akarnám venni nem tenném, mert nem garantált hogy jól fog futni, ennyi pénzért meg elvárnám hogy a seggemet is kitöröljék, miből van aranyból? Azért megkéne becsülni azokat akik még fizetnek érte és nem figyelmen kivül hagyni a pc-t.
Mw2-ből elég volt egy free weekend nem tetszett túlzsúfolt lett számomra az iwnet az max rádobott egy lapáttal. Valakinek annyi elég/biztosíték hogy vannak dedikált szerverek? ez alapjában véve a játékon semmit nem változtat, attól még ugyanaz marad. Akiket ismerek és megvan nekik az mw2 nem panaszkodtak iszonyat mód az iwnetre úgy érzem az is túllet lihegve egy csöppet, ettől függeltelnül igen szar és meggondolatlan megoldás.
Ezekkel nem kell játszani, hogy kiismerjük őket, cod-nál nincs ilyen hogy ez most tök más, megvannak a tipikus codos dolgok amik sose fognak eltűnni a játékból, azaz lerí róla hogy ez egy call of duty lett.
Sajnos ezek ilyen érdek játékok adjuk ki, majd jöhet a következő, a support az meg így nem igazán "divat".
10 év után ellesz felejtve, látszik hogy az 1 és 2 az igazi, akik azzal kezdték alapjában véve annál maradtak ha tehették, csak legtöbb embernek az a felfogása hogy kijött az új akkor most azzal KELL játszani így a régi csapat és játék megy a levesbe számukra.
Kevés sorozat jut el eddig, de ez véletlenül sem azért van mert a világ legjobb multis fps-ről beszélünk, csak a legtöbben ezt ismerik mást ki se próbálnak, ez az etalon. Csak tényleg nem értem ennyi idő után mi az ami még ott tarja az embert a gép előtt, mivel évente jönnek így a szavatosságuk is csökken, hamarabb meglehet unni, én ezért mindenképp várnak a vásárlással és nem csapnék le rá azonnal. Nekem cod2 volt az első multis játékom, cod4-et vártam hogy jó lesz, aztán waw egy skinpack tovább meg nem folytatnám. Nemtudom mit kell erőltetni, oké pénz pénz, de tényleg ha valami nem megy akkor ne, maradjon konzolra ha azt a részét jobban támogatják. Sose mondtam hogy nem érdekelnek, csak nem tartom őket korrektnek hogy van képük 2000 ft-nál többért adni ezeket a játékokat, én annyiért meg is venném őket, de ha mai napig egy cod2 majdnem 4ezer ft akkor sajnos nemtudok pozítivan hozzáállni. Persze mindig több lesz az aki megveszi, csak nekem ez a hozzállás amit művelnek nem szimpatikus. -
Arena87
aktív tag
Barlangban élsz ember? Ekkora marhaságot hogy hordhat össze épelméjű ember?
Igenis 10 évvel ez előtti játékok ezerszer jobbak voltak, mint mai tucat játékok. (tisztelet a kivételnek: halo). Most mi van? Gány összetákolt játékok 0 játékélménnyel 0 történettel stb.És ezerszer több bug-al. Ebben a játékban MI kábé 10 évvel ez előtt még jónak számított. Várjál csak? Dehogy is. Már UT99 felül múlta akkori játékok szintjeit MI terén.
-
Yoshida
aktív tag
(csak a multiról fogok beszélni végig)
Nekem win7 64bit alatt iszonyat laggolt, 40-50fps-em volt 3.1ghz core2 és 460gtx-el, ami még elmenne, de amint rádlőnek, leesik az fps 10 alá. Vagy elkezdesz tüzelni, és ugyanez.
Kipróbáltam, egyik délután felmentem egy üres szerverre, lövök, stabil 50fps. Ahogy jöttek fel az emberkék, nem laggolt, simán végigjátszottunk egy mapot, semmi lag nem volt. Következő pálya elejére megtelt a szerver, és ugyanúgy laggoltam
(játszhatatlan gyakorlatilag)
Ezután kijött a patch2 és már pár fős szervereken is laggolt. Na itt felraktam egy 32bit xp-t, a win7 mellé, egyéb okból kifolyólag, és kíváncsiságból elindítottam a black ops multit (steamben, ha ugyanarra a könyvtárra installálod, és azzal az accountal lépsz be, egyből megtalálja a játékot).
Semmi lagg, tök folyamatos, talán picit több fps is volt, végre olyan a játék, mint eddig az összes többi.
Közbe feltornásztam a core2-t 3.4GHz-re, meg egy két dolgot le lehet venni cfg-be, és 80-100fps van stabilan, nem esik le ha rád lőnek akkor se.XP előtt vissza akartam szerezni a játék árát, most hogy jól fut, már csak a felére tartok igyényt
-
samu74
addikt
Egyetèrtek a cikkel...Ez volt asszem az első CoD amit nem játszottam vègig.
Nyomába sem èr BC2-nek. -
Boxi88
őstag
Nagyjából egy véleményen vagyunk a játékról! Elszomorító, hogy 2010-ben ilyen rövid és bugos játékokra telik csak a készítőknek...
-
wwenigma
Jómunkásember
Csatlakozom, nagyon jó a single, az átvezető videókat nem szabad kihagyni. Multija is odaver.
-
Gude
senior tag
Ez a cod sem jött be.Marad a BF
-
CptMisi
őstag
Érdekes...Nem vagyok híve az új CoDoknak, de ez a rész nagyon bejött...pedig előítéletekkel vártam a játékot...
-
Frankó, jó egy kis őszinteséget olvasni végre
-
Ant@
senior tag
10 éve miért nem volt ennyi gond egy multis fps-el, miért volt elég hozzá 1 db patch vagy még annyi se? mi változott talán a mentalitás?
Azé mer sokkal gyérebbek voltak az elvárások. Csak próba képen rakd fel a dosboxt aztán indíts egy Half-Life 1-et, az kb pont 10 éve volt. Meg fogsz lepődni mennyire szar egy mai tucat FPS-hez képest. Pedig akkor az volt az ász.
-
Kiprobaltam, kemeny 15 percig tudtam jatszani vele, annyira gagyi.
-
törölt tag
ezért a cikkért!
-
tDr1v3r
veterán
10 éve miért nem volt ennyi gond egy multis fps-el, miért volt elég hozzá 1 db patch vagy még annyi se? mi változott talán a mentalitás?
Mert akkor több évet szántak a játékok fejlesztésére... ennél meg max 2-t. De van egy sejtésem, hogy 1,5-nek is jó lesz az...
Az meg nem fejlesztés, hogy visszarakták a dedikált szervereket. -
Ant@
senior tag
Elég harmatos. Egynek jó volt, de semmi több.
-
Szerintem jó, én szeretem!
(L)
-
Akos96
senior tag
Örülök, hogy a hordós jelenetnél nem csak én csesztem el egy csomó időt az életemből. Ott akadtam ki nagyon a játékra. Fél óráig lövöldöztem az ellent, halálmegvető bátorsággal rohantam ki a csúnya Vietkong-katonák köze, és néha puszta kézzel győztem le őket. Mindezt azért, mert elmulasztottam a "robbantsd be a hordókat" megjegyzést a társamtól.
-
zH.
senior tag
"Nem értem egyes emberek mit várnak egy lerágott csonttól?"
Miért jó szerinted a sok hatalmas újítás? Végre nem a játékos hostol ,nincs lagg ,meg lobbykkal való szerencsétlenkedés. A hackelt lobbykrol amik felvisznek 70-es szintre inkább ne is beszéljünk. Játszottál te CoD6-al és CoD7-el is ,vagy csak a véleményeket olvasod?
Nem 1 féle játék ,de minden régi Settlers-es állítja ,hogy a 2. és a 3. a legjobb. Sok idióta fícsőr meg csillogás miatt mindenki maradt annál."sőt megint van a sok öntörvönyeskedő pöcs admin."
Nehogy már erről a játék tehessen. 2. Prestige-ben járok , topic-ba linkeltem már pár videót és statot és még egyszer sem volt adminnal gondom."A multiját meg már most csak a bugok tartják össze meg a sok error üzenet, mi lesz később ha már most ennyi a gond?"
Mondj már kérlek ilyen hibaüzeneteket és bugokat ,mert én még eggyel sem találkoztam ,ráadásul topicban sem láttam olyan sokat. Arról nem beszélve ,hogy a régebbi CoDok is bugosak ,pedig már egy ideje kintvannak.
"nem értem hogy sikerült egy cod-ot elcseszni, ctr c ctrl v egy kis módosítás és készen vagyunk."
Még egyszer megkérdezem. Játszottál te CoD6-al és ezzel? Teljesen más a kettő.@rup1u5: Aki csak letölti megérdemli a szar single-t.
Nem bírtam olyan 5 küldetésnél tovább ,de elvégre ez egy multiplayer játék.
-
rup1u5
nagyúr
Vérfagyasztó pacifizmus a Call of Duty: Black Opsban
szánalmas scripthalmaz, csilli-villi cukormázban.
a konzoloknak köszönhetjük, hogy ilyen primitív játékokat tolnak elénk.
az biztos, hogy egyszer végigszaladok rajta, hogy lássam a "filmet" de hogy pénzt nem adnék érte az már a linkelt videó alapján is tuti! -
BalaNce87
addikt
Nem értem egyes emberek mit várnak egy lerágott csonttól? nem lesz jobb a helyzet azért mert ez egy újabb rész a dedikált szerverek se hoztak semmilyen változást sőt megint van a sok öntörvönyeskedő pöcs admin.
Multija biztos jobb viszont azt meg hamar meglehet unni mert kevés az új dolog, és miután azokat megtapasztaltad utána ráunsz, hiába lesznek új mapok (pénzért) nem növeli már az élettartamát.
A multiját meg már most csak a bugok tartják össze meg a sok error üzenet, mi lesz később ha már most ennyi a gond?
Látszik is sajna az utóbbi 3 év részein hogy 1 évre készítik őket csak húzza ki ameddig meg nem jelenik a következő rész, ezért ennyire igénytelen.
Sajnos több a negatívum a játékkal kapcsolatban hiába jött hozzá egy két patch, nem értem hogy sikerült egy cod-ot elcseszni, ctr c ctrl v egy kis módosítás és készen vagyunk.
10 éve miért nem volt ennyi gond egy multis fps-el, miért volt elég hozzá 1 db patch vagy még annyi se? mi változott talán a mentalitás? -
zH.
senior tag
Igaz ,hogy most nincs időm elolvasni ,de annyit tudok hozzáfűzni a játékhoz ,hogy most tartok 63óránál ,tegnap megpróbáltam kicsit MW2-zni de nem bírtam 5perc-nél tovább. Gondolom nem hiába nem állt át rengeteg CoD4-es..
Mindenkinek más az ízlése ,én pár percig bírtam a Cod6-ot aztán Exit. Szóval szerintem nagyon jó lett a Cod7 ,egyetlen hibája ez a kifagyás , nekem mostanában 1x jelentkezett (tegnap) ,fórumban sem olvastam róla mostanában. -
szaszabee
aktív tag
Nincs azért olyan rossz mint a Moha
-
Neoteric
addikt
Teljes egyetértés.
Ha CoD, akkor nekem még mindig a CoD2 az igazi. -
Jakesz
addikt
Az nem igaz, hogy ennek a résznek a legrövidebb a single része. Az MW 2 jóval rövidebb volt.
-
madstunt
addikt
Bazze rég olvastam ilyen vigyorgós tesztet
respect
-
kexksz
addikt
Sajnos nagy részével egyet kell hogy értsek...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végignézve az Off és Online magazinokat, megdöbbenésünkre mindenhol agyon van ajnározva az új CoD. A játékot kipróbáltuk több platformon is, és különböző furcsaságokkal találkoztunk, amit vagy szándékosan hagytak ki bemutatók nagy részéből, vagy csak nálunk jelentkezhettek.
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest