Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
antikomcsi #106 üzenetére
Azt, hogy nem tudsz fogalmazni. Semmi értelme a hozzászólásodnak. Először leírod, hogy a grafika kárpótolhatna, aztán meg közlöd, hogy nem szép. Az egyik mondat üti a másikat.
-
Jhonny06
veterán
válasz
antikomcsi #96 üzenetére
Remek grafika? Te mivel játszottál? Vidd végig párszor pl. a helikopteres vagy a motoros-menekülős részt és rájössz, hogy mennyire szép.. maxon vittem végig, még mielőtt.
-
Jhonny06
veterán
Maxon toltam végig a játékot, de botrányosan szar volt. Gagyi grafika, szar fizika.. az egyetlen jó az volt benne, hogy viszonylag hamar véget ért. Már kínomban röhögtem annál a résznél, ahol motorral kellett menekülni és "bárhová" lőttél shotgunnal, lerepült a motorról a katona és felrobbant a jármű. Vagy a helikopteres rész. Simán nekimehettél bárminek, semmi nem lett. 0 irányíthatóság, mindenhol kidolgozatlan textúrák, mintha egy 2000 körüli játékkal játszanék. A Medal of Honor kb. dettó ugyanez, csak egy kicsit eladhatóbb formában. A bugokat már meg sem említem..
Már régóta az egyetlen játszható FPS a BC2. Remélem a Crytek mutat majd valamit..
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végignézve az Off és Online magazinokat, megdöbbenésünkre mindenhol agyon van ajnározva az új CoD. A játékot kipróbáltuk több platformon is, és különböző furcsaságokkal találkoztunk, amit vagy szándékosan hagytak ki bemutatók nagy részéből, vagy csak nálunk jelentkezhettek.
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- F-Secure termékek
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest