Új hozzászólás Aktív témák
-
northmahri
tag
No komment a komik javára.
Ne ettesetek má hogy jobb a cod 1 és a 2. Csak azért mondod mert ez fut a gépeden, és az osztálytársaitok gépein. A másik ok hogy már nagyon megszoktátok a régi style-t és nem akartok váltani az áttekintethetetlen perkek, equipmentek, atachmentek sokaságába
.
Az AI meg minden játékban hülye. Cod 6 ban viszonlag jók voltak.
Am meg SZENZÁSIÓS ism. SZENZÁCIÓS a kampány.Money for nothing and chicks for free! Nem saját felmérés,de ha van időd: http://logout.hu/bejegyzes/djculture/mennyi_memoria_van_a_fo_gepedben/hsz_1-25.html#rel_msgs
-
Lacika112
aktív tag
Nagy boldogan hazavittem hogy játszok 1 jót DE
ez nem játék hanem 1 kupac trágya
single rész leginkább 1 rémálomra hasonlít mind COD-ra ezt komolyan mondom
rettenetes, iszonyatos, szenvedős, unalmas cod1 be se volt ilyen buta az mi (de korábbi játékoknál is ritkaság)az 1 et imádtam 2 őt is 4 türhető 5 elfogadható 6 dettó mint a 4
BO úgy elrontották ahogy csak lehet még hogy 7 pont ha nem lesz több bug áááááá
akkor eléri majd a 2 pontot azt is csak azért mert néhány átvezetőfilm nem sikerült roszraSZÉGYEN HOGY KI MERTÉK ADNI
ez az én véleményem nem kell vele eggyetérteni csakhogy ez a valóság
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
madgie
titán
1: bármilyen harckocsit, repülőt elintézhetsz, akár egyedül is. Használd a tracert, használd az eszed, ha nem tudod tracerelni a helit, mert le tudja dobni magáról, akkor tanuld meg kezelni az M136-ot. Egy lövés, volt heli, nincs heli. Ez nem konzol, ahol a helisek uralják a játékot, egy jobb képességű játékos hamar ráérez az irányításra, onnan nem nagy kunszt levadászni, legfeljebb közben kétszer lelő. Tankot még egyszerűbb elintézni, főleg ha egy normális squadban vagy.
2: kihajlás nekem nem hiányzik, bespotolom, egy ideig látom merre van, ki se kell nézni. A többiek is látják, pontot kapsz érte, mi kell még?
3: nincs fapisztoly, az alapstukik legtöbbször nem gyengébbek, mint a kaszt utolsónak unlockolható fegyvere, maximum amiatt hiszed táposabbnak amazokat, mert addigra van ACOG, vagy red dot, megkönnyítik a célzást. Egy engineer is bármikor méltó ellenfél az LMG-vel szemben is, viszont tudni kell, mikor érdemes szemből nekimenni és mikor keress inkább fedezéket/kerülj. Ha meg gyengének találod az SMG-ket, elő kell venni a shotikat, úgy aprítasz vele, mint a nyű (igen, távolra is a 12 gauge lőszerrel... annyi a titka, hogy nem ész nélkül kell nyomni a gombot, hanem inkább csipamódra egy lövésre kell koncentrálni, hogy az betaláljon.. .egy lövés, egy halál, tiszta sor). Ja, mellesleg egy MP-421-es hatlövetű pisztoly is jó társ közelharcban, hamar fekszik attól is az ellen.
4: nem kapsz a SPECACT-tal új fegyvert. Átmázolt stukikat kapsz, terepszínnel, meg új hacukát magadra. Tehát nem fizetsz a jobb cuccért, mert nem leszel ettől jobb, csak az új ruci miatt jobban kitűnsz a többiek közül (az ellen valszeg elsőre rád lő, mert ugyanazt hiszi, amit te: ennél biztos tápos stuki van)
Visszatérve a fapisztolyra: pont a COD-val szemben hátrány ez, ahol olyan idióta perkek vannak, hogy gyorsabban tárazz, meg hat AK-47 férjen el egyszerre a kezedben?
ADAM1337: a topik címe: Trolletető
[ Szerkesztve ]
-
Godlike
tag
Hidd el szagolom azt is, de a lebútított irányítás nem méltó egy ilyen játékhoz. Az hogy harckocsival netán repülővel irthatod az ellent meg egyáltalán hülyeségnek tartom. Sosem egyenlítődik ki a két oldal. Mit tudsz csinálni egy olyan csapatban ahol mondjuk nem sorsol melléd olyan embert aki profin repülőzik, a másik oldalon viszont van egy zsonglőr, elárulom semmit. Ugyanez igaz az összes járműre. Az meg hogy képtelen vagy megvédeni magad egy magasabb fokozatú játékostól hála a fapisztolyodnak ami ugye neked a rangodnál fogva jár hát...
Más: Kedvencem a vegyél kiegészítőlemezt akkor olyan puskákat kapsz ami a többieknek nincs...
Godlike
-
Godlike
tag
A legjobb a COD2 ez nem vitás, de valószínűleg azért mert a 2vh fegyverek nem adtak lehetőséget az ész nélküli tüzelés közbeni rohangálásra. Szerintem az MW1 a legerősebb COD egy hibája van volt ami sajnos nem elnézhető: a karakterek elütnek a környezet színétől, hibás árnyékkezelés, piros sapkában rohangálás stb. ...számomra ez elég nagy blamázs... nem volt mindegy, hogy melyik pályán melyik csapatba kerülsz.
Az MW2 legnagyobb visszalépése a (streamen kívül bár engem az annyira nem zavar) a kihajlás megszüntetése, cserébe viszont nem világítasz ha lefekszel a fűbe. 2 hónap MW2 után ez MW egy kacsavadászat volt számomra, nagyon könnyűnek éreztem.A BC2 és MOH amit sokkal taktikusabbnak szokás mondani ahol se kihajolni se feküdni nem lehet egy vicc.
Attól hogy nagy egy pálya nem lesz taktikusabb egy játék maximum ha mész előre egyszerre többen látnak és előbb lőnek le. Ha az egész csapat egyszerre nyomul ész nélkül akkor nyertek lásd az új MOH....
Engem a single player sosem érdekelt, nem tudják vagy nem is akarják jóra megcsinálni, nem is játszottam még egyikkel sem
Godlike
-
PAtr0n
addikt
Van benne 1-2 húzósabb rész, de mindegyik CoD-ban voltak, és lesznek az újakban is ilyenek. Még az agyonszeretgetett 4-ben is voltak flusztráló részek, nem is kevés.
Ha már 178 millió ellenfél, akkor már inkább a 4-el kéne példálózni, nem ezzel. A 4-ben sokszor több alkalommal haltam meg mint ebben, pont azért, mert majndem minden pályán millióan lőttek. Mellesleg mindegyik részt Hardened fokozaton játszom.
Buta társak? Ismerős mindegyik CoD részből.
A BC2-t meg a grafikája, és a nagyon jó élményfaktor adja el, nem a története."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
jimessor666
aktív tag
Elhiszem és tudom,hogy tud sz@rul kinézni a BO,ill. jó pár másik játék minden platformon,de ez nem feltétlenül a HW hibája,hiányossága,ahogy te is mondod; optimalizáció és hozzáértés,amihez persze sok idő és energia kell,ebből is látszik,hogy ők mit-miből és mennyit fektettek ebbe a játékba...
私たちに聞いてください。!
-
sasa134
addikt
Pár nap szabadság alatt volt szerencsém a Black Ops-hoz- hááát, ez szerintem nagyon méltatlan a CoD sorozathoz. Még a névhez is. 1992 óta nyomom PC-n, találkoztam pár játékkal, de most hirtelen nem is tudok visszaemlékezni, mi váltott ki belőlem utoljára egércsapkodást. Most a Vietnam-i pályán 87-ik újrapróbálkozásra tudtam magam átvergődni, a szörnyen buta társak és a 178 millió ellenfél sűrűjében. Kiborító...A hangulata messze nem jön át, ez egy rosszul sikerült próbálkozás CoD név alatt. De a név önmagában kevés. A vicc az, hogy még így is jobb a MoH (2010)-nél. Az egy kövér vicc, de tényleg.
Nálam még mindig a BC 2 és a MW az etalon!Avanti Roma
-
nakos
senior tag
válasz
jimessor666 #207 üzenetére
Ja, persze az optimalizalason is sok mulik, csak sok ceg sz@rik ra... ezert erdekes hogy lam lam a Gran Turismo 5 tud dobbenetesen jol kinezni... bezzeg latnad a PS3-on egy-egy surubb csataresznel mennyire fos lesz a grafika a Black Opsnal... kulonsoen 1080p-s TVn...
-
PAtr0n
addikt
válasz
Invadrr_Zim #203 üzenetére
Ez így is van, csak kötekedtem picit.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
nakos
senior tag
Nekem speciel az offline mode nagyon bejott PS3-on nyomtam (atmentei PC gephiany miatt) de alig varom hogy PC-n is vegigtoljam. A grafika sajnos valoban PS3-on olykor olykor atvaltott kb 800x600-ba elsimitas nelkul..
gondolom ennyit birnak mar csak a 3-4 evvel ezelotti konzolok. De PC-n aki tolta nagyon dicserte a grafikat.
Egyebkent mivel a tobbi COD se volt hosszabb 6-10 ora jateknal, itt se vartam tobbet. Ezt hozta is, nem csalodtam mert nem vartam mast. Viszont az offline stori igencsak erdekfeszito, meg akkor is ha utolag belegondolva erthetetlen hogy mi ez az "emberek hordozzak a kodot" logika. Viszont valtozatos tajak, es van ujitas is (lasd tenger alatti jelenetek stb) illeteve nekem a helikopteres reszek is bejottek. Kelloen latvanyos esemenyek, mint pl a ideggaz robbantas sargas fustje (ejjellato szukseg) stb... egesz jopofa volt. Kimondottan feludito a mostani sok igen lapos jatek mellett...
Nekem 9/10-es offline alapjan. Sajna multira nem volt meg idom.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz
Invadrr_Zim #203 üzenetére
Sajnos sokan nem így látják.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Invadrr_Zim #199 üzenetére
Az iskoláját, ezekkel a címekkel megfogtál! :-)
Akkor kijavítanám magam: Cod-ok közül mondj olyat, ami hasonló összetettséggel bír. ;-)
De valóban, van sok olyan FPS amire jó visszagondolni, és egyedi, emlékezetes hangulattal bír.Blackdragon:
Igazából hosszú idő után ez olyan játék számomra,amit már most újra kijáccanék, de még hagyom ülepedni, addig kitolok 2-3 másik game-et. Most pl. a Spellforce 1-et nyüstölöm, anno valahogy kimaradt az életemből. Ha megvan, jöhet a 2. :-D"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Black Dragon
addikt
Tényleg tökéletes elemzés, pontosan így gondolom én is, de mindenki aki fikázza, az a többi cod singlet akarja visszakapni...
A másik, hogy szerintem 2x kell kijátszani ahoz, hogy érted ténylegesen a történetet, mert amikor elsőre kijátszod nem érted a dolgokat, de amikor másodszorra belemész, akkor már tudod mi miért történik, és élvezetesebb, de lehet csak én vagyok így vele.
-
PAtr0n
addikt
válasz
mrhitoshi #197 üzenetére
Tulajdonképpen itt azt kell eldönteni, hogy azért játszik e valaki az adott játékkal, mert valamiféle filmességre vágyik, és elvárja tőle, hogy jó története legyen, vagy csak azért mert szimplán csak szórakoztatásra vágyik.
Az a helyzet az MW1-el (és a 2-vel is), hogy nagyobb rétegnek átláthatóbb, "populárisabb" történettel bír, mint a BO. Igazából már az elején belesulykolják a játékosba, hogy Al-asad, és Zakhaev a rosszfiúk, ellenük kell harcolni, és ennek tudatában mindjárt más a játékélmény. Az MW2-ben is majdnem ugyanez a helyzet, a 3. WH fenyeget, hála Makarovnak, és később kiderül, hogy Shepard generális is belekeveredett a politikába. Túlságosan kiszámítható volt számomra, a másik meg, hogy ez a terrorista majmolás már unalmas.
A BO-ban pont az a jó, hogy nem tudjuk miért van Mason-nek részleges memóriazavara, és nem tudjuk mit jelentenek a számok, amit annyira ki akarnak szedni belőle. Szépen lassan jönnek elő a múltban történt események, és kezd összeállni a kép, ami tényleg csak a végére lesz igazán teljes. Ezért mondják sokan rá, hogy unalmasak, fárasztóak a pályák közötti átvezetők, holott ezektől áll össze az egész. Aki meg nem vágja az angolt, inkább halgasson, ne írjon véleményt róla.
A másik meg az, hogy a mellékszereplőknek is sokkal több jelentőségük van mint az előbb említett 2 CoD-ban.
Persze bele lehet kötni a néhány pályán lévő kidolgozatlanságba, abba, hogy azért a Treyarch-os csapat még egy-két dologban bénább mint az IW, de történetileg egy olyan játékot hoztak létre, ami messze felülmúlja az MW-ket, és ehhez hasonló történetvezetés, megvalósítás, még egyetlen FPS-ben sem volt. De lehet példákat felhozni, rajta..."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
mrhitoshi
veterán
Még az MW1 sem az igazi. Aláírom ,hogy jó játék, tény, de hogy az MW1-nek jobb a története azon vitáznék. A Cod7- ben tényleg sok csavar van, jól kitalált történet, és jól is összerakott. Az MW1 viszont csak egy full Amcsi kampány végül is, ami azt mutatja be, hogy milyen gonoszak is az Arabok stb.... Na szóval ez annál azért jobb.
PS4
-
PAtr0n
addikt
válasz
Gál István #195 üzenetére
Max az MW1, ha valamilyen történetről is beszélünk. MW2? Ne viccelj.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
xxxbence
csendes tag
milyen fantaziatlansag? full jok a helyszinek, tortenesek, xtra csavarok, erdekesek a palyak. van ez 10/8 mondjatok mar jobbat ebben a kategoriaban...
-
LW
őstag
Elkezdtem olvasgatni a kommenteket, hnap még folytatom. A cikk tetszik, szó szerint trolletető.
Annyit még írok, hogy ez volt az első Call of Duty, amit megvettem (igaz beduin verziót)...
éééés azt kell, h mondjam még egyáltalán nem bántam meg. Tudok addict lenni (pl. WoW rend szerint kihozza belőlem), de ezzel csak 10 órát játszottam, 2 szint hiányzik az 50hez és szinte mindig núktávnon játszok.
Eleinte engem is érintettek kellemetlenségek. Gondolok itt mapváltáskor fagyásra, nagyon hozzú játékközbeni spekulálós ledermedésre és ilyenekre, de ezekre pár napon belül jött patch és azóta nem tapasztaltam ilyet. Sokan panaszkodnak a laggra, viszonylag jó masinával és internettel efelől nem volt gond.
Ha már mindenképp MW2vel hasonlítjuk össze, akkor érdemes megemlíteni a szeretett IWnet szolgáltatásait, szerverkeresést és egyéb finomságokat. Volt szerencsém kipróbálni és hát ha be is jutottam 4 percre egy szerverre (utána jött a Server Disconnected), akkor is legalább 2 csíterrel találkoztam a csatamezőn. (Utóbbival ritkán ugyan, de BOban is találkoztam)Naszal a lényeg, hogy a rohadt idegesítő szinglit nékem kompenzálja a kellemes hangulatú multi, ahol nem olyan rossz a sok streak, napalm, bombázás, valkűrrakéta, RCXD, a veszett ebek és a többiek, ha te nyomod meg a 6ost.
A cikkhez esetleg tudok ajánlani pár kapcsolódó képet. Vannak köztük mókásak.
üdv. LW
-
gantum
tag
ez olyan, mint amikor felcseperedsz és megmondják, hogy nincs mikulás. tudod, hogy valami nincs rendben, de amikor megmondják akkor összeáll a fejedben, hogy nahát. tényleg!
én még nem játszottam vele, de ami késik nem múlik.
én az eddigi codokat azért szerettem, mert lehetett lövöldözni, szép volt. bár már nem ülnék le megint a cod2 elé, mert tudod, hogy milyen idiótaság volt némelyik küldetés közben. a 3hoz is volt szerencsém, az detto. a 4. rész nagyon tetszett, mert jók voltak a küldetések, a sniperes pálya a LÖVÉSig nagyon tetszett.
a zombi módot, meg inkább úgy kell felfogni, hogy ezek új mappok a l4d-hez.az árral szemben úszás pedig tetszik, mert nem kamus, nem "fizetett".
-
baliii
senior tag
Mai napig a Half-Life 1 a legjobb game, amivel játszottam, 2. helyen diablo2, és Gears of War... De azért hibák voltak régen is, szép nagyok, pl Half Life Blue Shift-ben volt egy bug, be kellett volna vmi dobozt tolni egy sugár útjába, de egy láthatatlan fal nem engedte... Eléggé vertem a fejem, és nem a láthatatlan falba
-
Tottika
tag
válasz
mrhitoshi #182 üzenetére
Nem jót hoztál fel,hozd fel legközelebb a Farcry-t vagy a Crysis-t,mert 2különböző játék a cod és a gta.Véleményem Gta úgy fos ahogy van,már nem is tudom mióta nem töltöttem az újakat de ez ugye nem az a topic
[ Szerkesztve ]
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
ProEvoFan
nagyúr
kezdnek visszamenni az emberek az utált IWNetes MW2höz
-
hoffman_
nagyúr
Nana, azért Michael Bayt ne m fikázni, mert odacsapok
Stohl Bucis CoD-ot viszont kijátszanék, azért pirospont
Sajnos féltem ettől a teszttől, az lett amit vártam, most már tényleg fogalmam sincs, hogy megvegyem-e.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Tottika
tag
Üdv!Én becsületböl végigtoltam az első 2pályát,de nagyon gagyi
Annyira,hogy már szinte nevetve játszottam.Összevisszaság az egész,nevetséges.Ha multizni akarok még mindig az AA3-al teszem,single-re pedig egyenlőre a Cod előző része alkalmasabb.
Ez a játék 12-16éves kis szarosoknak való akiknek kell,hogy el ne tévedjenek,annyira felbasz ez a full arcade ,,előre megírt hova menjek" dolog...Egy új Farcry kellene már...
Aki meg felhozta a gta-t,mi köze a gta-nak egy fps-hez????Ja és ez épp az a játék ahol csak mész és darálod a népet az előre megírt forgatókönyvel....[ Szerkesztve ]
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
FireKeeper
nagyúr
Ugyan még a játékkal nem játszottam (ami késik, nem múlik
) a cikk nagyon tetszik, a rovatcím (trolletető) meg külön hatalmas pirospont
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
rolkaDb
aktív tag
Nagyon jó kis cikk lett, köszönöm!
-
jimessor666
aktív tag
válasz
northmahri #174 üzenetére
Most ha a grafikai teljesítményre gondolsz,azért többet tud maga a konzol,mint amit a BO nyújt látványvilág tekintetében...
私たちに聞いてください。!
-
-
northmahri
tag
válasz
jimessor666 #65 üzenetére
Az XBOX 360-ra értettem a dolgot.
Aminek már rég le kellett volna váltódnia mert olyan gyenge mint a fosom.
(2 xbox tulaja)Money for nothing and chicks for free! Nem saját felmérés,de ha van időd: http://logout.hu/bejegyzes/djculture/mennyi_memoria_van_a_fo_gepedben/hsz_1-25.html#rel_msgs
-
mrhitoshi
veterán
Azt nem értem, hogy aki fikázza a Single-t az miért csak azt tudja mondani, hogy túl sok videó, lineáris pályák stb..
Ha nem linearitás kell arra ott van a GTA, azt nyomhatod addig míg ki nem akad a géped. A videókról meg csak annyit, hogy ha nincs bejátszás, nincs történet, hanem csak darálsz mint az állat, abban mi a jó ?
Szerintem egy jó single rész attól lesz jó, mert szépen a történet darabonként össze áll, és míg végig nem viszed a játékot addig építi a történetet, és ebben az a jó, hogy arra késztet, hogy értsd meg a történetet, nem pedig mész órákon át, és darálod a népet stb..
Nem ér 9-10 pontot a játék ez kétségtelen, na de mégis mit vártatok ? ilyen világban élünk...[ Szerkesztve ]
PS4
-
ViTaZi
aktív tag
Amúgy nem én írtam BO topikba, hogyha nem lesz patch a közeljövőben eladom a BO-t... Mégsem ilyen jó ez a gém?
A pc-s támogatással van a gond, maga a játék jó. De ezt már elfelejtetted elolvasni.
De azt hiszem ez BF: BC2-nél is megvan ez a probléma.
Battlefield: Bad Company 2 megvolt 1 hét után nem bírtam tovább egyszerűen rosszul van összerakva (az egész). Haveromnak eladtam inkább. Örültem h meg bírtam tőle szabadulni.
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
dudika10
veterán
Én is leírom a játékról a véleményem bár valószínűleg senkit nem érdekel.
PC-n volt szerencsém majdnem végig játszani.
Rohadt hosszú átvezető videók, teljesen lineáris az egész, az egésznek film hangulata van.
Sztori elmegy kategória nálam, nem rossz, nem jó.De, nekem sokkal jobban bejött a 2 szálú történetvezetés a COD4-ben vagy 6-ban.
Nem úgy ülök le játszani ezekkel, hogy "legyen élethű", hanem azt nézem, hogy mennyire tud magával ragadni és ebben ez a rész nálam nagyon gyenge volt. COD4 és 6 simán lekötött, ez nem, nem is veszem meg és nem is játszom ki még egyszer.Multiról nem nyilatkoznék, tudom, hogy egyesek szerint csak az számít, de én csak a COD2-vel multiztam, ha multi akkor nálam Quake a nyerő a mai napig.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Xaels
félisten
Nem fogok vitatkozni. Metacritic és meglátjuk kinek dől a mérleg.
Amúgy nem én írtam BO topikba, hogyha nem lesz patch a közeljövőben eladom a BO-t... Mégsem ilyen jó ez a gém?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #149 üzenetére
De nem az enyémet verem hanem a t..
Bár nem nekem szántad szerintem én is tudok mondani pár példát.
'Mondj egyet is ami tényleg jobb! Nem ami számodra jobb ,hanem minden téren jobb mint BO!'
COD: 1, UO, 2, 4. Battlefield: 2, Bad Company 2. És ha nem cseszte volna szét a Valve, akkor első sorban ide rangsorolnám a Team Fortress 2 is.Bad Company 2
Persze nagyon jó játék
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
Hogy jobb mint a Medal of Honor?Na attól nem nehéz jobbat csinálni mostanság.De ami igaz az igaz nem tökéletes a COD,de nekem azért bejön.
duree54
-
bagyulajuve
addikt
válasz
sellerbuyer #140 üzenetére
én egyetértek veled, engem is ez bánt a legjobban. abba is hagytam mert már untam a sok videót
Resistencia eterna
-
joshua7
veterán
Egyetértek a cikkel, bár szerintem egyszeri végigjátszásra azért jó volt. Nekem a sztori tetszett (bár kiszámítható volt)., meg a graffal sem volt bajom.
Viszont összességében mégsem tartom olyan játéknak, amit többször is végigvinnék, nekem több szinten a CoD az NfS-t juttatja eszembe. Ott ugye ott tartunk, h hosszú évek óta jön évente az újabb adag, ami többnyire egy fosch, de mégis mindenhol 8-9/10-et kap. Azokat már évek óta csak kipróbálom, a CoD azért viszont még tart ott, h végigvigyem. Ahogy az NfS-nél is a régieket tartom jónak (2, 4, Porsche, esetleg HP2 (1 és 3 kimaradt)), itt is a CoD 1 és 2 volt a jó, az utána megjelentek egyszeri végigjátszásra voltak csak érdemesek. Ja, kizárólag single-ről beszélek.[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
Xaels
félisten
Hát ez így van. Szoktam "trollkodni" BO topikban és láttam, hogy már jelennek meg a community mod-ok. Amint elterjed alig lesz igazi alap BO szerver ugyanúgy ahogy COD4-ben is alig lehet találni alap szervert. Vagy promod, vagy hc, vagy mind2.
#160: Tudom sajnos a régi alapjáték ma már nem "menő", mert nem elég casual a sok csili-vili cucc nélkül. Én már egy ideje fel sem tettem pedig anno amikor megjelent az Orange Box, Steam-en vettem meg külön a TF2-t mert a többi nem kellett és csak így lehetett külön hozzájutni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Silenzio
addikt
Az első nap és az első krekkel próbáltam ki a cumót. Semmilyen szaggatás nem volt. A multiról nem nyilatkozom értelemszerűen. Nekem a játékmenet tökéletes volt, és végre van értelmes sztorija is.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem értek egyet a cikkben foglaltakkal, inkább azt, hogy vannak, akiknek semmi bajuk nem volt a játékkal. Ja de, egy dologra felfigyeltem, a csuklóból leszakadt kezek a levegőben maradnak.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Xaels
félisten
Igaz CS kimaradt meg a BF1942. Főleg annak a tudatában, hogy COD4 óta folyamatosan a CS-t koppintják a community módhoz. De darálásnak lehetne még az UT szériát is említeni, igaz a 3-as jelzést kapott változat elég könnyen a feledésbe merült, viszont a 2003-2004 nagyon jók voltak csak ott sem kellett volna kiadni évenként a részeket.
-
buzus
aktív tag
Azért a sima BF1942 is nagyon ütős volt a maga korában. Ha azt felújítanák az lenne a kedvencem. Amúgy amiket felsoroltál jók, ütősebb címek multiban mint ez a játék. Ráadásul ne felejtsük el a talán legnépszerűbb multiplayer FPS-t a Counter-Strike ot, amiben semmiféle grinding nincs, mégis minden idők legjátszottabb FPS-e mindmáig.
-
Xaels
félisten
Nem félek
Szerintem több mint ezer órát öltem abba a játékba és rengeteg szép emlékem van a klasszikus változatról, de ez a kereskedős - mikrótranzakciós hulladék amivé lett nem jön be.
-
Xaels
félisten
Bár nem nekem szántad szerintem én is tudok mondani pár példát.
'Mondj egyet is ami tényleg jobb! Nem ami számodra jobb ,hanem minden téren jobb mint BO!'
COD: 1, UO, 2, 4. Battlefield: 2, Bad Company 2. És ha nem cseszte volna szét a Valve, akkor első sorban ide rangsorolnám a Team Fortress 2 is.
-
_Scythe_
aktív tag
Crysis 2, mikor jösz már...?
-
wednesday
őstag
Egyetértek én is a cikkel. Nem ér ez a játék távolról sem 9+ pontot. Ilyen pontszámot olyan játéknak kéne kiosztani, amiről 5-10 év múlva is még beszélnek és ahhoz hasonlítanak dolgokat. 3 év múlva ki fog már beszélni, vagy emlékezni a BO-ra? Senki mert az aktuális COD lesz a sláger.
Egyébként az egész pontozás el van b@szva, de nem csak ennél a játéknál. Ez érne talán 7 pontot ha, technikailag minden rendbe lenne körülötte. 7 pont már annak számít, hogy egy jó játék, de semmi extra, nem igen van előrelépés, de el lehet vele játszani. De ilyet nem írunk rá hiszen a mai világban a 8 pont is már szarnak számít.
-
bunfi
őstag
És ebből eladtak 8,4 milliót? Hát szép. Úgy tűnik nem érdemes a szó szoros értelmében jó és tartalmas játékokat csinálni, mert csak a parasztvakítás kell.
Mellesleg örömteli, hogy a német PC Gamer 65%-os és a Hardwired 68/-os értékelése után itt is megkapja ami kijár neki. Aki pedig a Metacritic oldalának értékelésével akar vitatkozni, az nézze csak meg, hogy más játékokra milyen pontszámokat adtak... és ha fanboy akkor sírjon is mellé
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
kapeti07
senior tag
A Black OPS -al nekem olyan érzésem volt mintha a COD4 kiegészítője lenne.
Nem tudom de mostanában csak a BC2 tud lekötni. Sokat játszottam a COD5 multival, de a Battlefield magjelenése óta már letöröltem a gépemről.
A Cikk egyébként kiváló.
Xbox: kapeti
-
CsiguszMaxim
senior tag
Azért az durva (legalábbis számomra), hogy sokan azt hozzák fel a játék védelmére, hogy az előzőnél mennyire jobb volt
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
ViTaZi
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
Csak példa volt a 12k.
Mondandóm arra irányult, hogy a vélemény nem kiváltság, amit a boltban kell megvásárolni, hanem alapvető emberi jog. Az eltérő vélemény pedig nem ekvivalens azzal, hogy Ő valamit rosszul csinált, vagy elrontott. A hiba lehet benned is...
Ez mi?
Magyar. Igen, régen ilyen is volt. Kár, hogy kiment a divatból...
De hát ezt nem tudodhatod... -> Tanulj már meg rendesen fogalmazni ember..
Saját udvarodon sepregess, mielőtt más portáját fricskázod.
Aki nem vette meg az ne nyafogjon, mert ilyen szar mert olyan szar, mert egy árva garazst nem adott ki érte. Maximum a villanyszámlában jelentkező + lehet odaírni neki mint pénz amit beleölt a letöltésébe.
De attól még csalódhat benne, vagy nem? Ha 'Józsi' fél éve erre vár és meglátja nem lehet csalódott, csak ha meg is veszi? Vagy az érzelmi kár az smafu? Csak a pénz számít?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ViTaZi
aktív tag
Szerintem sokkal jobb Mulitplayerrel rendelkező játékok léteznek mint ez. Single-ről meg ne is beszéljünk, dettó. Látom sok ember elnézi a játék hiányosságait és szereti azt amit a Tréj csinált, de úgy gondolom ez a rész nem az igazi. Szerintem ha csinálnánk egy szavazást a többség azt mondaná inkább egy korábbi Call of Duty játékot játszott többet, élvezett leginkább.
Mondj egyet is ami tényleg jobb! Nem ami számodra jobb ,hanem minden téren jobb mint BO!
Azzal hogy azt mondod már ne is haragudj, hogy aki nem veszi meg nem tud objektív véleményt formálni egy-egy játékról marhaság. Egy WoW nál még azt mondom igen, ott a tört szerver sosem lesz olyan mint az eredeti mert nagyon sok dolog van amit nem lehet leutánozni és nem is tudnának. De itt, jelen esetben, és az fps-ek többségében primitív a multiplayer grind szerkezet, amit könnyű szerrel le lehet utánozni.
Aki nem vette meg az ne nyafogjon, mert ilyen szar mert olyan szar, mert egy árva garazst nem adott ki érte. Maximum a villanyszámlában jelentkező + lehet odaírni neki mint pénz amit beleölt a letöltésébe.
braner00 kerüljétek!
-
buzus
aktív tag
Szerintem sokkal jobb Mulitplayerrel rendelkező játékok léteznek mint ez. Single-ről meg ne is beszéljünk, dettó. Látom sok ember elnézi a játék hiányosságait és szereti azt amit a Tréj csinált, de úgy gondolom ez a rész nem az igazi. Szerintem ha csinálnánk egy szavazást a többség azt mondaná inkább egy korábbi Call of Duty játékot játszott többet, élvezett leginkább.
Azzal hogy azt mondod már ne is haragudj, hogy aki nem veszi meg nem tud objektív véleményt formálni egy-egy játékról marhaság. Egy WoW nál még azt mondom igen, ott a tört szerver sosem lesz olyan mint az eredeti mert nagyon sok dolog van amit nem lehet leutánozni és nem is tudnának. De itt, jelen esetben, és az fps-ek többségében primitív a multiplayer grind szerkezet, amit könnyű szerrel le lehet utánozni.
-
Mappa
addikt
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #136 üzenetére
Hol van az megírva, hogy az embernek 12 rongyé' szopnia kell, hogy véleményt alkothasson?
Mivel a játék nem csak singleplayernől áll és nem is az a legfontosabb, hanem a multiplayer, azt meg úgye officialon tudud milyen is igazából. De hát ezt nem tudodhatod...
Jah és a játék nem 12 rongy volt, hanem 9500ft postával.
Nekem legannyira szar
Ez mi? Tanulj már meg rendesen fogalmazni ember..
Kr/\toS: Annyian felhozzák az Infinity Ward és a Treyarch közti kreatív amplitúdó differenciát pedig távolról sincs akkora különbség; sőt személy szerint a treyarch-os részek sokkal jobban tetszettek.
+1
Csak a pc-sekkel többet kéne foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
sellerbuyer
őstag
válasz
sellerbuyer #140 üzenetére
Ja hát és akkor arról nem is beszélve, hogy CoD hangulat 0.0 egész végig! Nevetséges, szánalmas, pénzlehúzós, promora hajtós díszgém.
[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
Ezt most komolyan kérdem:
Csak nekem tűnt fel, hogy az egész "játék" jóformán csak videókból áll????
Hát egyszerűen hülyét lehet kapni tőle, hogy nem hagy játszani maga a játék! Már alig várom, hogy vége legyen a videónak (amit persze nem lehet és/vagy nem érdemes elnyomni, ha egy kis story-t is akarunk), hogy játszhassak, erre bedob egy olyat, ahol annyit játszhatok, hogy megnyomhatok egy gombot, majd megint bazihosszú videó, majd megint gombnyomásos rész.... Hát ez egyszerűen nevetséges! Nagy, híg f...s az egész, egy nulla! Élvezhetetlen!
Végre megtalálom az egyetlen fikázó cikket, de amit fent leírtam, ebben sincs kidomborítva, csak halványan van megemlítve ilyesmi, de könyörgöm, ez ordííííít! Hogy nem lehet ezt észrevenni? Barátaim, ismerőseim is csak néznek rám, mikor mondom nekik, azt mondják, hogy ők nem vették észre, hogy sok lenne a videó... Hát erre nem tudok mit mondani...
[ Szerkesztve ]
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
#56573440 #138 üzenetére
Valójában nem magyarázom a tutifrankót mert őszintén szólva leszarom a CoD sorozatot sosem szerettem igazán.
Másik oldalról nézve végig játszottam az összes résszel(kivéve a 3) viszonyítási alap az van. Annyian felhozzák az Infinity Ward és a Treyarch közti kreatív amplitúdó differenciát pedig távolról sincs akkora különbség; sőt személy szerint a treyarch-os részek sokkal jobban tetszettek.
Mert felnőttesebbek. -
Kr/\toS
senior tag
A nagy fikázások közepette kérdem én:
-Melyik CoD-ban volt okos az MI?
-Melyik CoD-ban volt szabadon bejárható terület?
-Melyik CoD-ban volt überbrutál minőségű hang?A válasz prózai: egyikben sem. Pl a hangok a legszembetűnőbbek, lazán meg lehetne csinálni életszerű hangzásúra a játékot; de nem akarták, mert a sorozat védjegye a szódásszifonből-fröcskölő-hangú fegyverarzenál.
Bármelyik esszenciális összetevőt változtatnák meg, már nem lehetne CoD-nak hívni a szériát. -
TESCO-Zsömle
félisten
-
törölt tag
Na, akkor jelenleg fps vonalon pc-re mi ajánlható, ha lanon is nyomnánk páran néhanapján, meg egyedül is élvezkednénk? Viszont netre nem feltétlen mennénk.
-
DeSanto
őstag
Ezzel én is nyomultam...
Akkori kedvencem. -
ViTaZi
aktív tag
válasz
Rebirth II. #128 üzenetére
Elvagy te tévedve. Az a MoH egy nagy rakás ***. Teljesen gagyi, minimális vagy nulla recoil, stb. Nálad lehet a gond,ha fordítva látod
BO azért kb. 100x jobb. De gondolom mind1 eredetibe van meg, és úgy alkotsz véleményt.
A cikken pedig jót nevettem.
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
hemaka
nagyúr
de jót nevettem
mudi︎️ • Fuji GFX 50S/35-70/110f/2 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Rebirth II.
tag
Amikor játszottam a Moh-val azt hittem ennél szarabb single player nem létezik. Amikor játszottam a OB-vel rájöttem igenis van szarabb single player.
-
JanR
addikt
Nekem kifejezetten tetszett a single része
-
Xaels
félisten
PS3-ra -> 576: 14e, CDG: 14e.
X360-ra ott a Live ami fizetős, de nem vészes és november óta hivatalosan is elérhető hazánkban. PS3-on meg PS NETwork van ami tudtommal ingyenes. Internet előfizetés természetesen mindkettőhöz szükséges.
-
AssAssynn
őstag
Hát én csak halkan jegyzem meg, hogy sokan (én nem) emiatt vettek új gépet, s most van olyan is akinek a jobb gépén laggol, mint másnak a régebbi gépén jobban fut...
Szóval csak annyit akartam, hogy egy játék miatt ne gondoljuk át az életünket (:"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
mrhitoshi
veterán
Ez már azért túlzás kicsit...
Lehet tele van bugokkal, én nem tapasztaltam sokat, bocsánat, hogy szépen viszi a játékot a gépem. A single sokkal élvezetsebbe mint egy Cod 4. Cod 7-ben van valamennyi történelmi áttűnés, és el gondolkoztató, nem pedig gyilkolod 100-számra az arabokat..
A multi sokkal elfogadhatóbb mint a Cod 6, nincs szarakodás, oda mész ahova kedved tartja. Én játszottam 60-80 órát a Cod 6 multijával, meg is untam, mivel annyira szar volt, hogy az már fájt. Cod 7 a sok csicsáival, nagyobb kisebb Bug-jaival, sokkal elfogadhatóbb mint a Cod 6. Cod 6 se volt rossz játék, de amit a multi művelt, annál mérföldekkel jobb a Cod 7. Arról nem is beszélve, hogy ha bedobott egy lobbyba, akkor akármilyen ökörrel összekerülhettél, ordított a hülye gyerek mint a fába szorult féreg stb...
A zombie módot lehetett volna jobbra is csinálni, de így is elfogadható, még ha nem is hiper szuper, több 1000órát töltesz el vele. A single-höz vissza térve: el gondolkoztató, még ha nem is jön át az érzés, de meg kell egy szinten érteni. Vannak részek a cikkben mivel sajnos egyet kell, hogy értsek, de ez azért már túlzás.Lehet én vagyok ilyen szinten igénytelen, de ha valakinek ennyire nem tetszik egy játék, akkor csináljon magának, vagy egyszerűen ne foglalkozzon vele, mert így eléggé irigykedés szaga van.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Megse merem kérdezni mennyi lehet az ára mondjuk ps3 vagy xboxra
Emberek le vagyok maradva.
Valaki világosítson fel, xboxal vagy PS-3 al is lehet neten keresztül gamélni?[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Angel1981
veterán
Végre egy jött "ilyen" (korrekt) értékelés!
-
BalaNce87
addikt
Én nem is ezt mondtam hogy nem számít a hallás csak hogy a fegyver hangok nem valami jók, sőt.
Amit mondasz azzal egyet értek, anno cod2-be nekem is nagy különbség volt hangfal után a füles, sokkal jobban mélyebben lehetett hallani a részleteket. Ezek szerint félreértettelek de nekem az jött le hogy azt írtad a hangok jobbak mw2-be mint mw-be de akkor inkább hangzást akartál írni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Jaffafa
aktív tag
válasz
BalaNce87 #74 üzenetére
Márpedig a multiban a 3.ik szemed a füled. Ha nem tudod mi folyik körülötted hallás alapján, akkor sokkal nehezebb. A MW2-ben egy lövés után szó szerint pontosan be tudtad határolni, hogy melyik irányból jött, akár alulról is, mert figyeltek erre, nagyon helyesen. Fejhallgatóval (én azzal játszom) jön ki igazán. Jön a heli jobbról, félfordulat, és a heli hangja eltünt az éterböl. egyszerüen katasztrofális.
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
BalaNce87
addikt
Ezért is mondtam hogy igénytelen eléggé, sokszor nem azért halok meg egymás után többször mert béna lennék csak ilyen volt egy résznél hogy ott védjük a bázisunkat, lőném ki a tankokat, erre közvetlen mögöttem volt az ellen és sorozott hátba ezerrel, körülöttem meg 30 társ... majdnem a legnehezebb fokozoton ez kissé irritáló volt többször is, ott ctr alt del és bezárás volt, mondom anyáddal szórakozzál.
Olyan lő le aki nem is feléd néz meg ilyenek, a vége felé is amikor heliből kell leszedni egy ellenséges helit az is esélytelen volt nehéz fokozaton, azt idegességembe levettem legkönnyebbre de még ott is megszívatott 1-2x, mert annyira elfuserálták azt a részét.
Egy idő után nincs hozzá türelmem már és berohanok a tömegbe és ész nélkül futok (nem mintha ész kéne hozzá) mert annyira unom már ezeket a dőjjél rá az egérre és minden jó lesz részeket. Előfordult olyan is hogy elsőre sikerült egy nehezebb rész majd a közepénél meghaltam valahogy és előről aztán már az elején szívtam a tetős részt, nemtudtam eljutni oda ahova elsőre lazán sikerült, mondom ez mi fedezékbe vagyok és onnan kapom, fingom sincs honnan lőnek, pedig már ötödjére futok neki.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #100 üzenetére
Ha esetleg jó pár napos lekötésre vágysz próbáld ki bg1-2-öt graf is elmegy főleg ,hogy bg1-nél meglehet oldani,hogy bg2ös grafikája legyen.
Én már rég letettem az új codokrol összes egy kaptafa,régi jó kis cod1-2 azok voltak a szép idők
Jó írás grat.[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Jhonny06
veterán
válasz
antikomcsi #106 üzenetére
Azt, hogy nem tudsz fogalmazni. Semmi értelme a hozzászólásodnak. Először leírod, hogy a grafika kárpótolhatna, aztán meg közlöd, hogy nem szép. Az egyik mondat üti a másikat.
-
-
Greyfoot
tag
A cikk valóban szubjektív volt(mi nem az amúgy ha valaki ír valamiről?
) és lehúzza a játékot, de ami igaz az igaz. Gaz, meg Cpt. Price óta minden csak másolás, azaz bőrlehúzás, eredetiség zéró pont zéró. MW2 és ez is csak a lére ment a több millió példányszám eladására. A mai időkben semmi szükség játékokra a ahol gondolkodni, problémákat kell megoldani. Ha évente ki lehet adni ilyen gagyi játékokat(ráadásul év végére időzíteni a megjelenést) akkor a multik mint az Activision vagy EA pénznél vannak. A többi nem számít. Pont ezért nem lesznek Jagged Alliance vagy Baldurs Gate-hez hasonló játékok, a közönség amit kiszolgálnak nem olyan széles, arról nem is beszélve, hogy azok a játékok fel sem készítenek az igazi háborúra(az Irakban és Afganisztánban harcoló fiatal katonak többsége 16-17évesen még CoD4-el játszot mielőtt a karabélyt a kezébe vette.)
A játéknak amúgy van még egy óriási bakija, pont a fegyverek. A story nagy része 1968-ban játszódik: Steyr AUG, Enfield SA80 nem is létezett még papíron sem, PSG-1-ről meg ne is beszéljünk, nyolcvanas évekig meg sem jelent.
Értem én, multiban még elmenne, de single playerben mi a sz@rt keresnek?Nothing is constant but change itself
-
M3Ny3'T
senior tag
Viszont akkor mindenkinek magának kellett mindent fejlesztgetnie, itt viszont mint említve volt a cikkben, az MW motorját használják, ami azért -valljuk be- jókora időspórolás a fejlesztőknek (a minőség rovására).
Egyet értek a cikkel, sok CoD-ot végigvittem, de ez...SEMENNYIRE nem volt emlékezetes. Maximum az MI és a végtelenített spawn okozta idegörlő pillanatok maradtak meg...
A történet is nagyon sovány (egyetlen bedrogozott katona nem áldoz fel fél hadsereget 3 ember megölésére).#100: Engem is csak a Mass Effectek szögeztek oda.
[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Xaels
félisten
válasz
radi8tor #102 üzenetére
Jelenleg 576-nál 12e míg CDG-nél 13e. Ennyi pénzért nem néznék el ennyi hibát és nem tudom megérteni azokat akik úgy tesznek, hogyha már ennyi pénzt kiadtak érte akkor elnézzük a hibáit. 1-2 apró beleférne, de ennyi és ilyen szintű nem.
Anno BC2 sem indult döccenés mentesen, de ott olyan élményt kapott az ember amikor ment, sőt még most is szerintem, hogy az apró bugokat el tudja nézni mert nem került aranyárba a játék és annak ellenére, hogy nem tökéletes, még mindig olyan élményt tud nyújtani amire más nem képes. Triple kill amikor a kemperek elfelejtenek kimenekülni az összeomló épületből. Adrenalin pumpáló tankcsaták stb...
1,5hónapja összesen 5e forintért vettem meg a karácsonyi ajándékot párom testvérének a Dragon Age: Origins és a Star Wars: The Force Unleashed személyében(mindkettő remek játék). A COD4 is ugyanennyibe kerül a WAW meg 8e.-be. Azt mondom COD-ot soha többet, pláne nem ennyiért...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sokan szerintem máshogy állnának hozzá (ehhez) a játékhoz, ha megvették volna a boltban. Ha már kifizetsz érte x ezer HUF-ot, akkor lehet elnézed a hibáit. De az is lehet, hogy nem...
Más a helyzet azokkal, akik -1 napon vették meg a játékot.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
iwu
addikt
Egyetértés a cikkel!
Nekem egy rész tetszett, amikor a hajóval kell elindulni, és a Robbie Williams szám indul rá...ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végignézve az Off és Online magazinokat, megdöbbenésünkre mindenhol agyon van ajnározva az új CoD. A játékot kipróbáltuk több platformon is, és különböző furcsaságokkal találkoztunk, amit vagy szándékosan hagytak ki bemutatók nagy részéből, vagy csak nálunk jelentkezhettek.
- Router gondok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple TV+
- Vallás
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...