Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
BalaNce87 #80 üzenetére
Igen, pár pályán az látszódott, mintha megunták volna a tervezést, és hagyták úgy a fenébe. Viszont megint más pályák meg olyan hangulatot árasztottak az aprólékos tervezéssel, hogy rendesen ott éreztem magam.
Megmondom őszintén, az első pályánál majdnem letettem a játékot. Az valahogy olyan gagyi és semmilyen is lett egyszerre. Aztán ahogy haladtam előre, úgy lett egyre jobb az egész, és nem akartam abbahagyni. Tény, hogy az MI buta, meg laggolt rengeteg helyen, de valahogy meg tudtam neki bocsájtani, mert rohadtul élveztem na.
Kíváncsi vagyok, a köv CoD-ot hogy hegesztik össze. A multira tojok nagy ívben, feneketlen kút, a versengésről szól, semmi másról, csakúgy mint a körülöttünk lévő világ.
Egy coop-módot százszor többre tartok mint egy multit, kár, hogy ebben nem volt, bár a története miatt nehéz lett volna kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végignézve az Off és Online magazinokat, megdöbbenésünkre mindenhol agyon van ajnározva az új CoD. A játékot kipróbáltuk több platformon is, és különböző furcsaságokkal találkoztunk, amit vagy szándékosan hagytak ki bemutatók nagy részéből, vagy csak nálunk jelentkezhettek.
- Milyen Blu-ray írót?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Battlefield 2042
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Külpolitika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest