Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
"Nem értem egyes emberek mit várnak egy lerágott csonttól?"
Miért jó szerinted a sok hatalmas újítás? Végre nem a játékos hostol ,nincs lagg ,meg lobbykkal való szerencsétlenkedés. A hackelt lobbykrol amik felvisznek 70-es szintre inkább ne is beszéljünk. Játszottál te CoD6-al és CoD7-el is ,vagy csak a véleményeket olvasod?
Nem 1 féle játék ,de minden régi Settlers-es állítja ,hogy a 2. és a 3. a legjobb. Sok idióta fícsőr meg csillogás miatt mindenki maradt annál."sőt megint van a sok öntörvönyeskedő pöcs admin."
Nehogy már erről a játék tehessen. 2. Prestige-ben járok , topic-ba linkeltem már pár videót és statot és még egyszer sem volt adminnal gondom."A multiját meg már most csak a bugok tartják össze meg a sok error üzenet, mi lesz később ha már most ennyi a gond?"
Mondj már kérlek ilyen hibaüzeneteket és bugokat ,mert én még eggyel sem találkoztam ,ráadásul topicban sem láttam olyan sokat. Arról nem beszélve ,hogy a régebbi CoDok is bugosak ,pedig már egy ideje kintvannak.
"nem értem hogy sikerült egy cod-ot elcseszni, ctr c ctrl v egy kis módosítás és készen vagyunk."
Még egyszer megkérdezem. Játszottál te CoD6-al és ezzel? Teljesen más a kettő.@rup1u5: Aki csak letölti megérdemli a szar single-t.
Nem bírtam olyan 5 küldetésnél tovább ,de elvégre ez egy multiplayer játék.
-
zH.
senior tag
Igaz ,hogy most nincs időm elolvasni ,de annyit tudok hozzáfűzni a játékhoz ,hogy most tartok 63óránál ,tegnap megpróbáltam kicsit MW2-zni de nem bírtam 5perc-nél tovább. Gondolom nem hiába nem állt át rengeteg CoD4-es..
Mindenkinek más az ízlése ,én pár percig bírtam a Cod6-ot aztán Exit. Szóval szerintem nagyon jó lett a Cod7 ,egyetlen hibája ez a kifagyás , nekem mostanában 1x jelentkezett (tegnap) ,fórumban sem olvastam róla mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végignézve az Off és Online magazinokat, megdöbbenésünkre mindenhol agyon van ajnározva az új CoD. A játékot kipróbáltuk több platformon is, és különböző furcsaságokkal találkoztunk, amit vagy szándékosan hagytak ki bemutatók nagy részéből, vagy csak nálunk jelentkezhettek.
- Interactive Brokers társalgó
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest