Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Atom_Anti #418 üzenetére
Például annyi, hogy az Intel 4 hónappal hamarabb megkezdte a gyártást?
Egyébként bemutattak egy Win 8-as tablet-notebook hibridet, és kiállítottak 50 notebookot (Brazos 1/2, Llano, Trinity). A The Verge ezeket nem említi, mert az nem lenne szenzációhajhász. Azt is megmutatták, hogy mit tud a Windows 8, mert a Trinity-hez már van WHC driver, így azzal megy az összes funkció. Ezt persze az MS-től Steven Guggenheimer mutatta be, de a lényeg, hogy csak a Trinity-n tudták megtenni. Végig kellett volna nézniük az AMD előadását. Az volt vagy három óra. Persze megértem őket, nekem is kín szenvedés volt, mert sok volt benne a szórakoztató rész, amin én annyira nem szórakoztam, de mindegy.
Az előadás végén bejöttek a csajok mutogatni:
[link] és [link] - ezek az új E szériások
[link] - ezek az új A szériások (van még az MSI-nél GX60, de azt ne várd el, hogy egy törékeny csajszi tartsa )
Holnaptól kint lesznek a gyártóknál is a többi géppel együtt. Majd lőnek róluk képeket. Most, hogy lementek a bejelentések mi is jobban tudunk ezekre koncentrálni.
Majd lesz a hónap közepén az AMD saját rendezvénye. Oda is visznek gépeket.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- ryzen 5 1600x six core am4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest