Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Telenoros S8 / S8+ra van Android 8 Oreo? Telenor oldala szerint csak 7 van, de S9re van Oreo..
Ha mégis van rá, csak a telenor idióta, akkor kg tudnátok mondani hogy működik vele?
Akarok egy másodlagos telefont de legyen elérhető az Oreo.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Tomiii258 #46978 üzenetére
Szia,
Persze, ezt is megértem és eddig ez az első olyan ok aminél mondjuk látom, hogy na van értelme. Barátnőm dettó ugyanez a 2 ezer olvastan sz*rjával..
Viszont aki meg pont az ellenkezője mint én, mindent tisztán és jól tartok, nekem pont jól jönne.
De a lényeg, hogy ezt el tudom fogadni, ez nem fog eltántorítani, viszont remélem lesz beállítási lehetőség a későbbiekben.
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok,
Mivel nem találtam külön Galaxys topicot, ezért ide írnék..
Én voltam az, aki nagyon szerette volna, ha rádumáltok egy S8-ra, és sikerült is..
Lassan kézbe veszem, de addig is van egy dolog amihez vagy hozzászokom, vagy elmondjátok hol tudom beállítani, hogy új működjön mint IOS-on.
Jelenleg egy Galaxy A5 2017-et használok cégesnek, de haverom S8+-ja is ugyanazt produkálja, miszerint ha pl kapsz egy új smst, vagy üzenetet messengeren vagy értesítést facebookon, akkor ugye jelez a telefon és kirakja az ikon fölé a számot, hogy mennyi olvasatlan üzeneted / értesítésed van.
Na most, ha neked tegyük fel 5 olvasatlan mailed, bemész a mail appba, és anélkül hogy elolvasnál egyet is kilépsz, leveszi az 5-ös miniszámot az ikon felől és nem jelzi tovább, de ha elolvasol egyet akkor sem írja ki ,hogy van még 4.. ugyanúgy semmi. Ez szinte minden alkalmazásra ráhúzható, messenger, facebook, gmail, üzenetek, talán még a hívásra is, de ebben nem vagyok biztos. Nézegettem haver telóját, meg a sajátomat is de nem találtam rá módot, hogy ott maradjon.
Én személy szerint ezt arra használom, hogy ne felejtsek el valamire válaszolni ha akkor nincs időm amikor az értesítés jön, vagy reminderként magamnak, elolvason de visszarakom a mailt olvasatlanba, hogy kint maradjon az 1-es, legyen ez magán jellegű levél vagy közösségi média, vagy munka. De ha eltűnik onnan a szám miközben valójában olvasatlan, akkor ez nem működik jól, vagy az én agyam gondolkodik másképp.
Nálatok mi a helyzet, van aki próbálkozott megoldani?
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
#37254912 #46714 üzenetére
Hát igen, szolgáltatóknál el vannak szállva az árak.
T-nél 200 körül van az S8, Telenornál 190 fele. Nekem az a baj, hogy a privát számom is telenoros flottás a családomon keresztül.. így nekem csak és kizárólag készülék kell.
Viszont most pl MM-be 160 a telefon, laptopszalonban 150 alatt, szóval szolgáltatónál most jelenleg nem éri meg egyáltalán.
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok,
Érdemes még S8at venni? Tudom, ez egy hülye kérdés..
Az S8 formája az a forma, amibe szerelmes vagyok, viszont az Android az, amit nem kedvelek. Van egy céges A5 2017-em és katasztrófa minden téren, de jövő héten beújítok a cégnél egy iPhone 7est, ezért feleslegesnek érezném privát telefonnak az iPhone 6S-t, ezért gondoltam adok egy újabb esélyt az androidnak és egy felsőkategóriás (vagy még csúcskategóra???) telefonon lehet más élményben lenne részem.
Szóval szerintetek érdemes még S8-at venni? 21 vagy 24 havi 0% THM-re venném, így az a kérdés, hogy van-e még benne két év támogatásban, minőségben, sebességben, stb. 4GB RAM elég lesz?
Akkumulátora mennyi romlott nálatok az idő előrehaladtával? Alapjáraton kihúz 1 napot? 4 óra képernyidő összejön átlagos használattal? Én nem navigálok és nem is hallgatnék rajta zenét, erre ott lenne a céges az esetek 90%-ban, én telefonálnék, közösségi média, privát levelezés, meccsösszefoglalók, stb..
Vagy ugorjak S9 felé? Arról azt hallottam, hogy az akkumulátor nem az igazi?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
sebgutkopf #39897 üzenetére
Én pont az akkuidő miatt váltanék, mert az IOS elkezdett buz*zni az akkuval, meg az új IOS és rakás szemét.. és hamar merül a telefonom. Plusz váltanék a szépség és jobb kamera miatt.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
sebgutkopf #39897 üzenetére
Cégesem és Galaxy A5 2017 és minden percét utálom amikor használnom kell..
Nagy a különbség minőségben és teljesítményben a privát 6S-hez képest.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Tujmos #39852 üzenetére
Köszi!
Én 6S-t váltanék sima 8-ra. Három távoli kollégámnak van S8-a egy közvetlen kollégámnak S8+. Összehasonlítottam a 6S-sel teljesítményben, igazából jó volt látni, hogy a 6S hozta a szintet.
Nehéz kérdés.. igazából főleg a szépség miatt váltanék, mert nagyon tetszik az S8 formaterve, viszont az iphone sok év után is iphone marad, és 3-4 főverziót mindig megkap az aktuális készülék, ez droidon már kevésbé igaz.
De ezt a döntést nekem kell meghoznom, hogy a szépség megér-e annyit, hogy nem kapok teljesítményben jobb telefont, de legalábbis én nem tudom kihasználni. Mint írtam nem fotózom, ezért a kameraképesség is elhanyagolható, bár abban lemossa az iPhonet.
Még1x köszi!
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
#54715584 #39850 üzenetére
Sziasztok,
Szeretnék tapasztalatokat olvasni azoktól, akik a közelmúltban jöttek át iPhone-ról S8-ra.
Gondolkodom a váltáson, 155-ért a médiában ajándék 20 havi hitelre. Egy iPhone 6S-t cserélnék le, sebességben számítanék kis előrelépésre, de nem durván, illetve szebb, jobb kijelzőre és bomba kamerára.
Van esetleg olyan, akinek van összehasonlítási alapja? Nem akarom spammelni a topikot, privát üzenetet is olvasok. Céges telefonom van egy A5 2017, de az akkora szutyok, hogy megingott a Samsung telefonokba való hitem, pedig tudom, hogy nem szabadna összehasonlítanom a kettőt.
És a kulcskérdés nálam: milyen az üzemidő, ha nem játszom rajta és keveset fotózok? Navigáció és zenehallgatás is max havonta 2x. A tesztben 5 órát írnak viszonylag intenzív használat mellett, viszont az intenzív használat nem jellemző, így két napot kibírna?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem felétek, hogy lehet valamit tudni arról, hogy ez a készülék miért nem kapható már hivatalos helyen Coral Blue színben? Illetve valaha egyáltalán kapható volt?
Samsung hivatalos oldalán sem látom, esetleg ez a szín nem európai modellhez készült? 1-2 GSM boltban kapható, a következő verzíóval: G950F (Europe, Global Single-SIM), tehát az előző kérdésem sem állja meg a helyét.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje elköltöztem droidról ilyen olyan okott miatt, de mostanában elgondolkodtam az S8-on, mert a formája és a kijelzője szerintem páratlan, valamint van pár droid fícsör ami ios-en nincs, de szeretném kipróbálni.
Lenne pár kérdésem:
A garanciáztatás hogy történik? IOS-en világgarancia van, még ha csak egy éves is. Ha veszek egy S8-at, valamelyik gsm boltban, újat, eu régiósat, akkor fogják nekem szervizelni itthon, ha van számla mellé?Amennyiben nem, akkor tudtok ajánlani olyan boltot amelyik vállalja, hogy ők akár külföldre küldik és szervizeltetik nekem?
Az összefoglalóban leírt kamera fókuszvesztés mennyire gyakori jelenség? Illetve mitől éghet be az AMOLED kijelző? Ez mennyire gyakori, illeve mennyi idő után történhet meg?
Köszönöm,
Kiss Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...