Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimba1
aktív tag
7.0 - nál legutóbbi frissítés óta (pár napja jött)
Nem működik a hosszú gombnyomásra előjövő osztott képernyő.
Dupla érintéses alkalmazásváltó működik. Nektek is ilyen? ZPLH verzió. -
nuri
aktív tag
válasz LilProphet90 #16165 üzenetére
De, működik 2.2.12-es verzióval, tedd fel a frissítést.
-
joe2119
tag
Android 7.0 alatt hogyan lehet kikapcsolni ,megszüntetni a Fiókokat /Google , Samsung/ ?
GALAXY S7 (SM-G930F)
-
samu74
addikt
14. Megújult, változatos színek a tárcsázó felületen: különböző színek rendelhetők kontaktokhoz,
amik megjelennek hívás indítás és hívás fogadás esetén
Ezen kicsit húzgálom a szám,szerintem tök béna lett...A 6-os droidon legalább a hívókép kb. a képernyő fele,a 7-es meg egy 12 mm-es körbe "bigyeszti" a képet...-----------
-
kerxy
őstag
válasz TODI1111 #16169 üzenetére
Szerintem nem titok, mivel van már nyílt béta. Íme:
Nougat news- megjelenés januárban, S7/S7 edge első készülékünk, 7.1.1-el kezd.
1. Intelligens kezelő beállítható widget-ként Edge UX-en: gyorsan és egyszerűbben kezelhetők az Akkumulátor, Tárhely, Memória és Biztonsággal kapcsolatos beállítások.
2. Vásárolható Samsung Cloud tárhely: 15 GB alap, ingyenes tárhelyen felül. 50 GB / 0.99 euro 200 GB/2.99 euro. Továbbá menthetők natív appok back up-ba, mint Naptár/Kontaktok és kiválasztott third-party appok.
3. Samsung Pass: weboldalakon való bejelentkezés és banki ügyintézés egyszerűsítése ujjlenyomat használatával.
4. Third-party applikációk beállítása a Quick Panel részen: pl. gyors gomb Spotify app ki-, és bekapcsolására, Twitter app háttérben történő szinkronizálásának ki- és bekapcsolása.
5. Applikációk „alvó” módba helyezése egy gombnyomással: app ikon folyamatos nyomva tartása Alvó módba helyezés kiválasztását követően nem fogad frissítéseket és küld értesítéseket, ennek köszönhetően nagy arányban javítja a telefon üzemidejét.
6. Naptár app fejlettebb, újabb felületet kapott: új UX átláthatóbbá, letisztultabbá teszi az alkalmazást.
8. Megújult Quick panel: legördülő sáv átláthatóbb, tisztább felületet és új színeket kapott. Változtatható elrendezés (3x3,4x3,5x3 felület).
11. Változtatható kijelző felbontás: HD, FHD, WQHD felbontás közti választás.
12. Blue light filter (Kékfény szűrő) funkció bekerült
13. Megújult Akkumulátor beállítás: grafikon akkumulátor használatáról (legutolsó feltöltést követően). Közepes és Magas energiatakarékos üzemmód közti választás lehetősége (a készülék tételesen kiírja az üzemmódba való váltás ideje alatt, hogy milyen beállításokon változtat az energiatakarékosság érdekében).
14. Megújult, változatos színek a tárcsázó felületen: különböző színek rendelhetők kontaktokhoz, amik megjelennek hívás indítás és hívás fogadás esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz viewdetails #16184 üzenetére
Rendben, most megcsináltam, egy wipe cache-el együtt. Kíváncsi vagyok, jó lenne gyalu nélkül megoldani a dolgot.
-
viewdetails
addikt
-
Formaster
addikt
válasz benicsalad #16180 üzenetére
Elvileg a google drive-ba lehet csinálni mentést a telóról, de nem tudom, akkor megszűnik-e a probléma, vagy újra előhozom a mentéssel
-
benicsalad
csendes tag
válasz Formaster #16175 üzenetére
Én is így voltam. Sajnos FR és utánna minden jó. Fogalmam sincs miért evett ennyit a telefon előtte. Amúgy egy kérdés, van valami app amivel simán vissza lehetne állítani mindent a telefonon (olyan mint az ios-nál az iCloud) nem kell újra rendezgetnem az ikonokat hanem minden vissza áll úgy ahogy előtte volt.
-
Formaster
addikt
válasz viewdetails #16142 üzenetére
-
papi77
addikt
Akik sokat fotóznak azokhoz egy kérdés: szerintetek az s7 edge jobb képeket készít a gyári fényképező appal?
Az első: NOKIA 1611
-
Deck
titán
válasz Martonlud89 #16167 üzenetére
Bármikor vissza teheted. De hidd el nem fogod, sokkal jobb az új 7-es mint a 6-os.
PS5
-
Martonlud89
újonc
Egy hónapja használom a telefont és minden várakozásomat felülmúlja. Több mint 3 év iphone 5s után váltottam. Aki ezen a telefonon agyal, válassza bátran! Az esetemben ami pro: brutálisan jó üzemidő, a vízállóság nem kamu :-), akadásmentes touchwiz, kamera pro módja! Eleinte féltem hogy a 4 colos iphone után folyton kiesik majd a kezemből de nagyon jó fogásra is.
Abban tudtok segíteni hogy android esetében hogy megy, ha megjön a nougat és nem tetszik, mennyi időm van, hogy tudom visszatenni a 6ot? (Itt is van olyan baromság hogy meddig írja alá az apple?
-
LilProphet90
senior tag
Samsung Cloud azóta sem működik (gondolom nektek sem), december utolsó napjaiban írtak vissza valakinek, hogy most frissítik, és helyre kell jönnie, de már ennek is több, mint egy hete. Addig is a Smart Switch használatát javasolják PC-n, bár az nem ment le mindent.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Ákkk
addikt
válasz kengyel #16160 üzenetére
Biztos,hogy csak 7.0 lesz de miért is várod a 7.1.1 et az nexusok esetében más ennek a rendszernek nem sok köze van a stock nougat droidhoz. Főként, hogy a samsung eddigi romjai is részben támogatták amivel a nougat újitott.
Az s8 fog 7.1.1 el jönni akkor kapja meg az s7 is☺
Amúgy igaz elindult.Szombó
Nincs tikosítva adatod.Telo kikapcs e a micro sd ki és be. Ha úgy megy akkor a telefonban formázd meg a kártyát nálam is csinált hasonlókat.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
tabaga
tag
Én is berakok egy karácsonyi akkumulátor használatot. Nem nagyon nyomkodtam a telefont, max kicsi böngészés volt még némi telefonálás. 26-an autoztunk egy keveset, így aznap volt cella valtogatas is. Nappal végig be volt kapcsolva a wifi, ha jól emlékszem. Itthon nem túl jó a térerő: kb 1 csík vagy nulla van, ahogy a képernyőmentesen is látszik.
Nincs túl erős antenna az S7-ben az biztos.(23% jel nélküli idő enyhén ciki)
[link]
[link]
[link] -
Streampunk
tag
válasz migabi24 #16155 üzenetére
Örülnék neki hogy vmit tényleg javítanának. Mert a telefon fő funkció olykor olykor használható gondolok itt a hívásra. Ma is ritkán hívók erről a telefonról de akkor se tudok csak ha oda vissza kapcsolgatom a repülő üzem módot illetve zabálja az aksit a Cella. Telekomos vagy elgondolkoztam egy kártya cserén hátha bejön.
-
Szombó
senior tag
válasz Burt1793 #16154 üzenetére
Próbálkoztam.Volt már újraindítás,kényszerített leállítás.Felraktam a CleanMastert és tökéletesen működött,ami elvileg ugyan ez.A tárhely-eszközmemóriából is simán takarítok.Illetve az intelligens kezelő is működik rendesen.Elvileg mindegyik ugyan azt csinálja.Gyári visszaállítás lesz a vége.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
migabi24
nagyúr
Megjött nekem is a 10Mb telekom frissítés, nem a biztonsági patch jött hanem valami javítás mert a szoftver és a modem verzió is más lett
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
-
ShadowLac
addikt
Nekem német független.decemberi frissítéssel.
Már 7 hónapos és tökéletes.
Unalmas.s line tok, sima fólia. Több nagyobb leejtés, de nincs semmi törés, repedés.
kb 1.5-2 nap aksi idő. 4-6 óra kijelző idő.
Akadás vagy hasonló.apróbb röccenés sincs.
Ha gondolkozol ilyen telefonon akkor vegyed bátran.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Burt1793
veterán
válasz Szombó #16144 üzenetére
Minél többször megcsináltatod vele (vagy minél sűrűbben), annál gyorsabb, nekem most is 880 MB felesleges adatot ír, kb. havonta szoktam törölni egy wipe cache mellett, most se törlöm, kell az neki.
(#16145) euzsolt: Még annyit tudsz tenni, hogy a beállításokban a google biztonsági mentést kikapcsolod.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz viewdetails #16142 üzenetére
Köszönöm! Töröltem, jelentkezek a fejleményekkel...
-
Szombó
senior tag
Hali.Valaki nézze már meg hogy a saját fájloknál ha indít egy tárhelyhasználatot mennyi idő alatt végez.Nekem már 15 perce ellenőriz.Az S5 ennél itt gyorsabb volt.Előre is köszi.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
viewdetails
addikt
válasz Formaster #16139 üzenetére
Mielőtt ágyúval a verébre, az alkalmazáskezelőben a Google Play szolgáltatásoknál töröld a cache és adatterületet (nyivákol de ne törődj vele), restart, és biztos ami biztos alapon recoveryből egy wipe cache.
Ez általában megoldja.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Formaster
addikt
válasz bulikavagyok #16138 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Formaster
addikt
válasz bulikavagyok #16134 üzenetére
Factory resetet a menüből válasszam vagy wipe data? Gondolom akkor ne is próbáljak meg mentést csinálni a telóról, mert ugyanitt fogok tartani...
-
kengyel
nagyúr
válasz Formaster #16133 üzenetére
Azt is nézd már meg, a Google miket szinkronizál, nem e akadt be valami. Például, nálam a Gmail megy szinkronizációban, a többit kikapcsoltam. A Samsungnál sem szinkronizálok semmit.
(#16135) papi77
Nekem is a lista alján van, de a nagyja nincs szinkronban. Kikapcsoltam !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
nagyúr
-
nagyúr
-
daveed
tag
válasz bulikavagyok #16090 üzenetére
Motorola Atrix...
-
rgeorge
addikt
Norvég Telenorhoz már megérkezett a BPLB frissítés, igaz, hibás dátummal mutatja a sammobile. Ez azt jelenti, hogy napokon belül jön PAN-ra is.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Richie86
senior tag
válasz viewdetails #16123 üzenetére
Hát annak nekem is magas az értéke, de a wifi (egyelőre) normálisan működik.
-
Burt1793
veterán
válasz viewdetails #16125 üzenetére
Rakd fel azt az XEH-et és állj át a 4 FR/flash-re. Azt hittem, hogy problémamentes ez a telefon (nálam az), erre kiderül, hogy nálatok nem annyira...
Láthatod, a Gapps az nálam nincs is benne mindig a listában.Az XEH felrakásával változott, biztos sok mindennel együtt, hiszem ezért mentem augusztusi PAN-ról novemberi XEH-re, egy-két lengyel szokással még meg tudok békülni (semmi mást nem vettem észre).
A PAN-nal nem az volt a bajom, hogy nem tudta ezt az üzemidőt, hanem az, hogy a régi biztonsági frissítés egyre jobban elszomorított és a kamerán pl csiszolgattak folyamatosan. Még mindig augusztus elejin van, elég lesz nekem 1,5-2 év múlva ez a lemaradás ezzel a telefonnal, most, amikor még viszonylag új, kérem a frissítéseket havonta. Kicsit gyorsabb lett amúgy, bár lehet, hogy az FR az oka, mivel fél évig szemeteltem a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
válasz Burt1793 #16124 üzenetére
Állandóan 20+ %, nyilván arányaiban csökken magas SOT-nál, de folyton listavezető GApps-val együtt.
Most játszom, megnézem NEE-vel, az is BPJJ modemes mint a mostani XEH.Engem sem az LTE felirat zavart, hanem hogy ha reset után változik, akkor mi még...?
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Burt1793
veterán
válasz viewdetails #16123 üzenetére
A lengyelek nem értik a 4G-t, engem nem zavar, itthon az összes samsung 4G-t ír, ez most legalább különleges.
Ha egy nap alatt egy óra kijelzőidőt csinálsz, akkor is legfelül van a cella? Többet merül, mint amit én fent linkeltem? Amúgy elég hektikusan működik ez az aksistat jelző, néha meghülyül, ha nem merül nagyon, ekkor lehet, hogy csak bugos. Ez, hogy a cella elöl van, azt is jelenti, hogy pl a kijelző fogyasztása egész emberi lett, nem feltétlen rossz dolog. -
viewdetails
addikt
válasz Burt1793 #16122 üzenetére
Burt1793
"Nekem is LTE-t ír most 4G helyett, sokkal menőbb." 4 HR után sincs 4G?Richie86
Az engem se, inkább a Cell Standby magas értéke, meg az, hogy pár napja elkezdte játszani, hogy ébrentartja a wifi-t, bármit is csinálok vele.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Burt1793
veterán
válasz viewdetails #16120 üzenetére
Az augusztusi telenoros is tudta ugyanezt kb., hibahatáron belüli a különbség.
Amikor most dec 27.-től 30.-ig sikerült egy rekordhosszúságú 3 napos készenlét, akkor is a kijelző volt legelöl nálam, illetve a többi fogyasztó se volt sokkal lejjebb a cellánál:
Ebben is lett volna még, csak hallgattam zenét kijelző nélkül. Azért jött össze ennyi, mert nem ment non-stop a mobilnet, csak amikor használtam. Régen az S2 így bírta ki az egy napot, ez így tud hármat.
Nekem is LTE-t ír most 4G helyett, sokkal menőbb.
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
válasz viewdetails #16120 üzenetére
Köszi, tényleg nem zavar, ha jól működik meg minden rendben akkor nekem tök 8 hogy november van odaírva vagy december
A Nougatra leszek kíváncsi, de mindegy mikor jön, mert az MM-el is meg vagyok elégedve.
-
viewdetails
addikt
válasz Richie86 #16118 üzenetére
Richie86
Mivel a változásokat nem publikálják csak a changelog számot, az meg BPJ6 óta 9113173 a TMH-ra, ezért a biztonsági frissítéseken/apróbb hibajavtásokon kívül sok mindent nem tartalmazhatott a dolog, modem verzió is maradt ugyanaz...Streampunk
Burt1793 újrarakta XEH (OXX) CSC-vel PAN helyett és odáig van meg vissza. Esetleg próbáld azzal.Nekem - elavult - szokásom, hogy a fw csere után mindig nyomok egy alaphelyzetbe állítást. Mikor felraktam a XEH-t, beállt a közismert lengyel kódra, 4G+ kijelzéssel, reset után lett belőle LTE+. Apróságnak tűnik, de emiatt visszaraktam a TMH-t, mert ki tudja, mivel járt ez még.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Tesztelo.hu #16108 üzenetére
Ugyanez a jelenség nálam is kb. 3-4 hete.
Szintén próbáltam mindent a factory reseten kívül, de egyelőre semmi sem segített.
Az enyém telenoros. Nektek milyen firmware van a telefonon?Curve és Revolut ajánlókódot kérd privátban.
-
Richie86
senior tag
válasz viewdetails #16117 üzenetére
Nem Tuti, hogy eddig is novemberi volt. Mindegy igazából nem izgat, csak működjön jól
-
Richie86
senior tag
válasz LilProphet90 #16115 üzenetére
Nekem is.
-
LilProphet90
senior tag
válasz viewdetails #16112 üzenetére
Nekem maradt a novemberi biztonsági szint az update után.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Streampunk
tag
válasz viewdetails #16112 üzenetére
Igen az. Akkor ettől ne várjak gyógyulást a cella akku evészetre. 🙁
-
viewdetails
addikt
válasz Streampunk #16110 üzenetére
De az, BPLM és csak biztonsági frissítést hozott
-
Streampunk
tag
Sziasztok! Telekomos romra érkezett egy nagyjából 10 megás frissítés ezt tudja vki mit javított vagy ilyesmi? 😊
Az biztos hogy nem a decemberi update 😕Én is hasonló problémával küzdök cella mindennél jobban eszi az akkut első helyes már a kijelző lecsúszott a dobogó harmadik fokára 😀
-
Burt1793
veterán
válasz Tesztelo.hu #16108 üzenetére
Részvétem. Valamit nagyon elrontotok. Ebben van 3 óra spotify bluetooth-on hangfalra küldve, netezős, 8ball pool-os kijelzőidő. Térerő egész nap közepes alatti, wifi ON.
Alig van valami letiltva, most már az NFC-t is használom (persze nincs mindig bekapcsolva), screen mirroring sincs tiltva, ezek amikor nincsenek bekapcsolva nem merítenek, nem kell tiltani.
<<-|||||||||||||||||||||||||||->>
Az általad említett 25-30%-os 8 órás merülés nem látható, ez majdnem dupla annyi készenlét, wifivel, zenével, mint írtam... fél éve ilyen, sose csinált ilyen csúnya merülést. Múltkor a spotify rosszalkodott, nem is használtam, merített rajta 5%-ot, ki is írta az intelligens kezelő, hogy nézzek rá, mert nem bír magával, de ez is csak egyszer történt meg eddig.
Megjegyzés: én a második olyan napon, amikor ilyet merül (mint nálatok), nyomnék egy FR-t. Aztán még egyet. Utána menne a kukába.
[ Szerkesztve ]
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz benicsalad #16027 üzenetére
Hasonlót tapasztal az öcsém és én is, kb. 3-4 hete. Előtte 15%-ot merült egy tétlen 8 órás intervallumban, mostanában pedig 25-30%-ot, és a rendszer eszi az aksit, nincs nagy fogyasztású app a listában. Újraindítás, wipe cache nem segít a dolgon.
-
laslie92
senior tag
Sziasztok. Valahogy megoldható lenne hogy hosszú záridő legyen fél perc ne csak 10 másodperc? Akár knox ugrással is
[ Szerkesztve ]
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
-
Burt1793
veterán
válasz viewdetails #16100 üzenetére
Én tegnap kocsiban játszottam egy honfoglalót, csodálkoztam rajta, 5-6 percenként merült egy százalékot országúton menve. Utána beértem egy térerőmentes (edge van) helyre, hirtelen elkezdett melegedni a teló és annyit merült két perc alatt, mint korábban két játék alatt, ami mondjuk 25 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest