Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
IvanJakab #2958 üzenetére
Nem bántott meg senki, de kezdett olyan érzésem lenni, hogy "minek írogatsz be ide ilyen hülyeségeket"? De betudom annak, hogy én sem vagyok fizikailag toppon, letaknyosodtam és a közérzetem rovására ment. Én bocsi mindenkitől.
Egyébként én bementem a MM-ba, megkérdeztem a telefont, aztán átsétáltam a Samsung-ba, ugyanannyiért adták, csak éppen kamatmentes részletre is el lehetett hozni, ami a MM-ban minimum 10% kamat, mire kifizetem a telót, úgyhogy asszem ezek után is Samu store-ban fogok vásárolni.
-
Czeri32
csendes tag
válasz
IvanJakab #2928 üzenetére
nálam ki van kapcsolva, mert az csak egy sima hívás átírányítást csinál egyik kártyát a másikra irányítja ha nem elérhető ennyi. De nem akkor van a baj ha a másik kártyán hívnak az nyilván ilyenkor ki van kapcsolva, akkor van a gond ha azon a számon hívnak amin beszélek
-
doongoo
addikt
válasz
IvanJakab #2903 üzenetére
Egyébként amikor azt írja ki, hogy távolítsd el az autó szoftvert, akkor nem csak a bekapcsolás erejéig kell eltávolítani? Mert anno mikor ezt kapcsolgattam, nekem is kiírta, hogy bontja a kapcsolatokat, meg minden, de utána ismét összekapcsolódtak. Szóval azt még megpróbálhatod ha gondolod, hogy bontod a kapcsolatot az autóval, eltávolítod a telefonról az autó szoftverét, majd bekapcsolod a csengőhang szinkront és újra visszateszed az autó szoftverét. Ha gebasz van, akkor még mindig vissza tudod csinálni.
Ezt még lehet, hogy megpróbálom
-
doongoo
addikt
válasz
IvanJakab #2900 üzenetére
Köszi a választ! Közben megtaláltam a telóban a beállítást (bluetooth menü - három pöttyös menü - telefoncsengőhang szinkron). Viszont nem játszik sajnos, mert ha be akarom kapcsolni, akkor kiírja, hogy távolítsam el előbb az Android Auto alkalmazást. Azt meg nem szeretném, mert ezt használom a kocsiban.
Asszem ennyi kényelmetlenség beleférKöszi még egyszer!
-
DrDobos
őstag
válasz
IvanJakab #2884 üzenetére
Ha csinálja majd es keznel lesz masik telefon levideozom, csak nehéz lesz valami video/zenet lejatszani es feltenni youtubera, hogy ne tiltsa le
a lenyeg, hogy ilyenkor az tortenik, hogy egy negyed masodpercig kihagy, es emiatt valahogy egy kis pukkanast lehet hallani. Van ugy hogy percenkent egyszer, van ugy hogy 10mp alatt 15x. A toltokabel kihúzasa szinte mindig megoldja a problemat. En napi szinten hasznalom a fulest, egyszer mar fulessel is csinalta.
-
-
kelly416
veterán
válasz
IvanJakab #2747 üzenetére
Igen, ahogy írták. Alapvetően elég a telefon, de mivel nem állandó a "víz van a csatlakozóban" fantom riasztás, bevizsgálnák a töltőt és a madzagot is. Sőt, megkért a srác, képeket is csináljak a hibáról, hogy legyen mit mellé tenni, ha Pesten sem akarná épp produkálni, ne küldjék vissza javítatlanul.
-
kelly416
veterán
válasz
IvanJakab #2696 üzenetére
Nem vettem kötekedésnek, bocsi, ha túlreagáltam.
Az magas ívben le van nemérdekelve nálam, hogy mennyit használ az erőforrásokból egy naptár widget (minimálisat egyébként), mert 50-60% között szoktam este nekiállni játszani (ha van rá időm) FreeFire-t, és utána úgyis töltőn szunyókál reggelig.
Az meg szintén ez a kategória, hogy kinek adok engedélyt, ha mát egyszer a google úgyis kapott mindenhez is. Persze, nem adok egy passziánsznak média vagy névjegyzék hozzáférést véletlenül sem, de emlékeim szerint ez pont csak a naptárhoz kérjogot. Hát had legyen neki.
A Samu sajátját ki sem próbáltam, mert ez bejött, és kész, ezt használom. Ez megint olyan, hogy ezt bármelyik telefonra feltehetem, ameddig egy samu naptár nem biztos, hogy felkúszna egy Sony-ra mondjuk. De egyébként jól néz ki így képen.
-
fil
őstag
válasz
IvanJakab #2696 üzenetére
A Samsung widget testreszabható, és a sötét téma még jobban is néz ki, de...
Van egy nagy hiányossága - feltételezve, hogy más platformokon (is) az ember a google csomagját használja - mégpedig az ,hogy pl. nem kezeli egyáltalán a "remindert/emlékeztetőt" ,ami pl szerintem nagyon jó. Másrészről a google szinkronizációja is néha megbotlik, nálam pl. előfordult, hogy ismétlődő eseményeket elkezdett igen nagy számban megjeleníteni. Ez persze mind ,akkor ,ha a google naptárral szinkronizálom.
Tehát egyelőre nálam is a google naptár maradt, és várom ,hogy egyszer csinálnak rá sötét vagy átlátszó változatot. Sajnos a google naptára sem tökéletes. Nem integrálják bele a "Tasks"-ot, a Keep integráció is sz.r, de eddíg nem találtam jobbat. A Calengoot-t használtam évekig ,egy próbát az is megér, jól alakítható, de fizetős. -
kelly416
veterán
válasz
IvanJakab #2691 üzenetére
Nem tudom, hogy tud-e többet egyáltalán, nekem a gmail acc-omhoz van rendelve a céges naptár, a saját naptár, a névnapos hülyeség, oda szoktam mindent beírni, ahhoz vannak a névjegyeim is lementve, minden abban van. És ha ez után veszek egy Xiaomi-t, Huawei-t, LG-t, akármit, nem kell samu naptárat külön telepítsek. Ennyi.
De mint mondtam, amit a képen is láthattok, az csak egy widget, ami a gmail-os naptáramat olvashatóvá teszi a kezdőlapon közel annyira testreazabhatóan, amennyire én szeretném. A widget szerintem ugyanúgy együtt működne Samu naptárral, vagy bármilyen más naptárral is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- iPhone 13 Pro 128GB
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest