Hirdetés
- Diablo IV
- PlayStation 5
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 3
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Dark Souls sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvanJakab
kezdő
válasz
kelly416 #2692 üzenetére
Bocs, nem kötekedni akartam, csak pont azért nem értettem amit írtál. Hogy gmail accountot használsz. én is pont ugyanígy csinálom, ahogyan te. Viszont a Google naptárat ugyanúgy fel lehet venni a Samsungba. És a Google naptárban vannak a különféle rétegek (névnap, munkahelyi, saját). Valamint a Samsung naptár nem kapcsolható ki root nélkül, tehát most párhuzamosan két naptár alkalmazás használja az erőforrásokat. és a Samszng widget is testreszabható. A widget színe, hogy hány %-ban legyen átlátszó, havi, vagy folytatásos bontás (mint a képemen). Szóval ezért kérdeztem csak, hogy mivel tud többet a harmadik féltől származó alkalmazás, akinek jogokat ad az ember a telefonján.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest