Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvanJakab
kezdő
válasz
doongoo #2898 üzenetére
Pedig az autóval van valami beallitasi probléma, mert nálam a telefon csengőhangja szólal meg az autorádióban. Igaz, nekem nem gyári a fejegységem.
Kiindulópontként írom, hogy a fülesemben is a telefon által beállított csengőhang szól abban az esetben is, hogyha pl a karórámon más hang van állítva.
Ugyanakkor az itthoni rádiósmagnóban a rádiósmagnó csengőhangja szól.
Összegezve: a végerősítő határozza meg azt, hogy milyen csengőhang szól. Jelen esetben nálad a Suzuki.
Ez persze csak az én velemenyem, de meglatjuk, más hogyan vélekedik 😊
Én a helyedben lehalkítanám nullára az autó csengőhangját és akkor a telefont fogod hallani. A médiát ettől függetlenül le fogja halkítani bejövő hivaskor, így meghallod ha hívás van. Persze probald ki ha ezt választod. -
doongoo
addikt
Sziasztok,
pár napja van meg a teló, de egy dolgot nem találok benne: hogyan lehetne a telefon csengőhangját használni az autós fejegységhez bluetoothon csatlakoztatva (hívásnál azt szeretném, ha a teló csengőhang szólna). Egy Suzuki Vitara-ról lenne szó és azon a legfrissebb szoftver van, de a menüjében csak annyit látok, hogy szürke ez az opció, ezért az a tippem, hogy a telón kéne valamit engedélyeznem ehhez.
Valakinek tippje esetleg? Előre is köszi! -
goped
csendes tag
Sziasztok!
2 napja indokolatlanul, és random, tehát nevesség érintése -nékül elkezdte" az eszköz nedvességet észlel" üzeneteket. És persze a vízcsepp ikont.
Lett rá megoldás vagy szerviz? Amikor nincs jelzés gyorsan töltöm. De ez így nem jó. Köszi. -
DrDobos
őstag
Sracok azzal lehet kezdeni valamit, hogy a gyari fényképezovel keszult kepeket ne forditsa meg?
-
IvanJakab
kezdő
válasz
DrDobos #2888 üzenetére
Kipróbáltam. Most vagy nem hallom, vagy nem csinálja. Pedig aláztam is közben, mert programokat nyitottam meg, fényképeket néztem miközben hallgattam a YouTube-ot. Az akku 87%-on volt, úgy dugtam rá töltőre.
Mondjuk most eszembe jutott, hogy 2-3 frissítéssel ezelőtt volt mp3 szaggatás, de az Bluetooth audio használata közben. De most jó volt a youtube a saját hangszóróból. Mondjuk én nem a Youtube alkalmazással próbáltam, mert az le van tiltva. Hanem böngészőből. -
IvanJakab
kezdő
válasz
DrDobos #2886 üzenetére
Értem már. Nekem azért nem jelentkezett szerintem, mert én éjjel töltöm és nappalra majdnem mindig elég az akkuban lévő delej. De ma mindenképpen kipróbálom, ha az asszony felkelt, most nem akarok ricsajozni 🤣
Viszont ha nem mindenkinél csinálja és a hangszórócsere sem oldotta meg a dolgot és még ráadásul töltés közben jellemző a probléma, akkor 2 dologra gondolok.Az egyik az, hogy ugye a töltés már egy elég nagy melót ad a telefonnak. És még közben terhelve is van a stream-mel, meg a videolejátszással. Lehet, hogy ez okozza a pattogást. Nem feltétlenül a fizikai problémára gondolok. Tehát nem úgy képzelem el, mint mikor leállítod a motort vagy az autót és a hőtöl kitágult motor "zsugorodni" kezd és az is pattog, hanem arra gondolok, hogy az elektronikai képességei a telefonnak erre nem nagyon lettek felkészítve, hogy töltés közben is terheljék. Hiszen a fejlesztők ezeket együtt nem is tudom, hogy vizsgálják-e. Megírják a szoftvereket PC-n egy emulátorban és kész. Nem tudom, hogy kifejezetten töltés közben tesztelik-e és azt, hogy az alkatrészek megfelelnek-e ekkora igénybevételnek. ne felejtsük el, hogy ezek a töltők már nem 5 Voltosak mint 2-3 éve, hanem 9V. Azt is ki kellene próbálni, hogy sima töltésnél is csinálja, vagy csak gyorstöltésnél.
A másik amire gondolok, az a töltő. Mindig az eredeti töltővel töltöd és akkor is csinálja, vagy utángyártottat is használsz? Ugyanis mobilozásaim kezdetén észrevettem, hogy az utángyártott kínai occso töltők nincsenek belül felszerelve elektronikai zajvédelemmel. Különféle zavarásokat csinálnak tehát. Ez nagyon ismert az elektronikában. Tehát occso töltővel töltöttem az autóban a telefont és bezavart az erősítőbe és akkor hallottam pattogást (más telefon márkánál ráadásul). Így tud olcsó lenni amúgy a kínai, hogy kihagy a portékáiból fontos dolgokat. Azóta amúgy csak gyári töltőt használok. Ha 16 ezer, akkor annyiért veszem meg, de kizárólag gyárit. Régen, mikor nem voltak árnyékolt tévéantennák, akkor elment egy motoros a ház elött és behangyásodott a tévé képe. Vagy Feltettem a Simsonra egy ruppótlan digitális kerékpár kilométerórát, akkor álló helyzetben de járó motorral 88 km/h mutatott a zavar miatt. Amikor márkásra cseréltem a kerékpáros km órát, akkor jó lett. Szóval ilyenekre gondolok.
-
DrDobos
őstag
válasz
IvanJakab #2884 üzenetére
Ha csinálja majd es keznel lesz masik telefon levideozom, csak nehéz lesz valami video/zenet lejatszani es feltenni youtubera, hogy ne tiltsa le
a lenyeg, hogy ilyenkor az tortenik, hogy egy negyed masodpercig kihagy, es emiatt valahogy egy kis pukkanast lehet hallani. Van ugy hogy percenkent egyszer, van ugy hogy 10mp alatt 15x. A toltokabel kihúzasa szinte mindig megoldja a problemat. En napi szinten hasznalom a fulest, egyszer mar fulessel is csinalta.
-
-
IvanJakab
kezdő
válasz
DrDobos #2878 üzenetére
Ott nagyon rosszak ám a fényviszonyok is. Ilyen fény mellett a profi gépeknél is ügyeskedni kell ám, hogy normális képet csináljon az ember. Kicsit sokat vártok el ezektől a telefonoktól. Láttátok már mekkora kamera van egy ilyenben? Mint egy ing gombja. Maga a kameraszerkezet kisebb, mint egy negyed dobókocka. Ha ezt nézzük, akkor szerintem nagyon profi cucc ez.
Szerintem felesleges keresgélni a fantomhibákat 😊 -
IvanJakab
kezdő
Én sem nagyon értem, hogy mit kell figyelni a videón. Lehet, hogy ez enyém is ilyen, csak nem tudok róla.
(#2867) kzoli1994
Én még soha nem találkoztam olyan telefonnal, amin minden stimmelt volna. Valamilyen bakit minden gyártó elkövet. Az egyiknek az automatikus fényérzékelője rossz gyárilag, a másiknak a háza repedezik, a harmadiknak lötyög a gombja, a negyedig állandóan töltőcsati hibás. Ennek most ez a baja, hogy pattog a hangszóró. Bár én nem hallok ilyesmit, meg őszintén szólva le is sz@rnám.
Engem sokkal jobban zavar, hogy mostanában már nem old fel olyan pontosan az ujjlenyomat olvasó, mint mikor megvettem és ez az Oreo óta van.
Sokkal jobban zavar az, hogy az erősödő csengőhangot nem tudom kikapcsolni. Én azt akarom, hogy egyből teljes hangerőn csengjen. Jobban zavar az, hogy ennyi pénzért nincsen benne EIS. -
DrDobos
őstag
válasz
DrDobos #2874 üzenetére
Végülis megoldottam a feltöltést, feltettem youtubera, ha minden igaz ITT meg tudjátok nézni. Kérlek ha tehetitek valamikor nézzetek rá, esetleg ti is csináljatok ehhez hasonló tesztet, de erősen kétlem hogy nektek is csinálná ezt, mert ez reményeim szerint "csak" szoftveres gond. Előre is köszi a segítséget
-
DrDobos
őstag
válasz
kzoli1994 #2872 üzenetére
Nekem is jelen van a hiba, ahogy leirjak. Annyi kulonbseggel, hogy folyamatosan puffog pl youtube videonal, samsung music playerben is. A hiba persze nincs mindig jelen, egy heten egyszer ketszer elojon. Elofordult az is, hogy nagyon puffogott, lehuztam toltorol es a hiba elmult. Ugyanakkor nekem szerintem az elolapi kameram is hibás. Hogy nem csak en gondolom igy, ha jobban raerel csinalok egy felvetelt a jelensegrol, es megmutatom nektek mit gondoltok, csak meg nem tudom hogy a videot hogy osztom meg veletek.
Ui.: A telefont ahogy megvettem kb 1 hónapja, ahogy lefrisítettem a szoftvert rajta, előtte és utána is volt factory reset. Amikor felfedeztem a hangszoro és kamera hibát, szintén egy factory, amely azonban nem segitett.
-
kzoli1994
csendes tag
válasz
csaba1203 #2868 üzenetére
Örülök neki!
Igen írják hogy nem minden készüléket érint, csak még nem jöttek rá hogy mitől függ...Azért akkor bátrabban megvenném ha mindenkinél megoldódna a dolog. Valaki már fél éve így kínlódik vele, és nem javítják ki.
Én arra gondoltam, hogy online rendelem meg és ha jelentkezik akkor 14 napon belül vissza viszem... -
kzoli1994
csendes tag
Sziasztok!
Mi a helyzet most az úgynevezett típus hibás A8-al? A hangszóró problémára gondolok, amit több helyen is lehet olvasni. Pl. itt:
https://eu.community.samsung.com/t5/Okostelefonok-T%C3%A1blag%C3%A9pek/Galaxy-A8-A530F-hangsz%C3%B3r%C3%B3-akad%C3%A1s/td-p/581836Van rá már megoldás? Ti is találkoztatok már ezzel? Illetve ha igen, akkor a vásárlás után mennyi idővel jelentkezett a hiba?
Ilyen telefont szeretnék venni, de így nem merek... Nekem nagyon fontos a hangszóró mivel napi szinten több órát használom...
-
RBJ
addikt
Elemlapma használat közbe valamit nyomtam és előjött fényerősség állítási lehetőség.
Gondolom ez a fényképezésre nem vonatkozik.
Hol tálalom megint az állítási lehetőséget azóta nem tudom elővarázsolni. -
fil
őstag
válasz
#72630400 #2861 üzenetére
Nem biztos. Én most cseréltem le a majdnem 4 éves Honor 6-ot erre. Annak az akkuja még bőven kibírt egy napot intenzív használat mellet (némileg csalódás is ebből a szempontból az A8, mert semmivel sem bír többet).
Amennyiben az akku az egyetlen probléma, az azért cserélhető rentábilisen. Általában egyéb elavulás miatt nem éri meg. -
fil
őstag
Van arra mód a Samsung óránál, hogy a másodpercet is mutassa ,mint a Google clock?
-
goped
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan funkció mint az LG G2 -nél pl. Képernyő koppintásra be és kikapcsol a kijelzö. Értem hogy ujjlenyomat de, pint is be tudom ütni ha le van téve de így nyomkodni kell a gombot. Thx -
attilaxxxx
tag
Mi van akkor ha Telekomos független telóra ráhúzok egy full független szoftvert?
-
Tuomas
addikt
Helloo!
Tudtok arra magyarázatot, hogy ha bekapcsolom a helymeghatározást, miért írja ki az itthoni wifi hálózatomra, hogy nyílt hálózatra csatlakoztam?
Ha kikapcsolom a helymeghatározást, nincs ilyen. -
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2838 üzenetére
Hát...Akkor így marad 😊
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2836 üzenetére
És ha hardveres a gond? Mármint telefon hardver. Hiszen a Bluetooth-ba nem igazán lehet belenyúlni.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2832 üzenetére
Másik telefonnal próbáld meg.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2827 üzenetére
Semennyire nem befolyásolja. Az a program azoknak jó, akiknek a lakásukban minden okos Samsung. Azokat lehet vele vezérelni. Illetve annyi hátránya lesz ha eltávolítod, hogy a külön alkalmazáshang opció nem lesz választható. De a jelek szerint úgyse használod, hiszen nem is tudtad, hogy van.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
kelly416 #2825 üzenetére
Amikor megjelenik az értesítés, picit húzd el jobbra. De ne teljesen, mert akkor kipöckölöd. Tehát picit jobbra, majd engedd el. Akkor megjelenik egy harang és egy fogaskerék. Bökj a fogaskerékre, majd lesd a képernyőt. Diszkrét villanással jelzi, hogy hol kell kapcsolni. Ha ráböksz, akkor tovább tudod hangolni.
(#2823) attilaxxxx
Az nem lehet, hogy az autó kihangosítót kellene frissíteni? Amúgy nekem is eldobálta egy időben a headsetet. igaz, nem telefonálás közben, hanem csak úgy. Kicseréltettem garanciában, azóta nincsen bajom. Mondjuk azt írtad, hogy mindkét headsettel ezt csinálja, szóval ezt kizárhatod.
Én azt hiszem még annyit kipróbálnék a biztonság kedvéért, hogy törölném a párosítást, majd letakarítanám a SmártThings nevű appot. Majd restart, újrapárosít és próba.
Ha ez nem oldja meg, akkor az autó szoftverét frissíteném. Vagy egy másik telefonnal próbálnám. Csak van mégegy a családban. Hogy legalább kizárd azt, hogy rossz a telefon. -
kelly416
veterán
válasz
DrDobos #2814 üzenetére
Csak nézd meg, mire válaszoltam. Nem volt véletlen.
Egyébként meg az volt az egyik gond, es szoftvercserével javították. Ez nekem kissé érdekes, de ez van. A másik meg amire válaszoltam.
7up:
Ok. És melyik értesítést kapcsoljam ki, hogy ne írja ki mindig a messenger fogyaszt üzenetet? "Eszköz karbantartása"? Arra tippelnék a lista átnézése után. -
zeee
senior tag
Közben rájöttem hogy hülyeséget beszélek mert szüksègem van a dual sim-re, úgyhogy a az erősebb P20 ami kicsivel drágább de belefér még a keretbe.
-
Gabis
őstag
-
zeee
senior tag
Sziasztok! Tékomnál szerződés hosszabítás előtt járok, két telefont néztem ki. A Galaxy A8-at, illetve a Huawei Mate 20 Lite. Árban ugyanott lennék mindkettővel. Biztos hülye kérdés vagy egyeseknek polgárpukkasztó, ezért azoknak a segítségét szeretném kérni a döntésben, akik el tudnak ettől vonatkoztatni és tudnának tanácsolni pár szóban hogy melyikre voksolnának. Eddig egy iphone 5S-t nyúztam, de belefáradtam abba hogy be van lassulva és az alma szarik rá ,,vegyél újat!” hozzáállásába.
-
tamasgal
senior tag
Sziasztok! Ez a model képes arra, hogy USBC-HDMI átalakítóval filmet küldjön a tv felé? Köszönöm
-
kelly416
veterán
A "vizes az usb csatoló" fantom jelenség miatt valami szoftverfrissítést csináltak a telefonon ami azon segített is, de ugyanúgy nem tudom kikapcsolni most sem ezt a nyomorult értesítést, mint ahogy előtte sem tudtam. Azaz kikapcsolom... látszólag, de ugyanúgy kiírja, hogy "a messenger használja az akkumulátort".
SAOMC_SM-A530F_OXM_XEH_00_0008
520081a559ef6595
Ha ez mond bárkinek bármit. Nekem semmit. -
kelly416
veterán
válasz
Czeri32 #2799 üzenetére
Egyikőtök sem gondolkozott még azon, hogy a Samsungot keresse meg ezzel? Mégiscsak ők tehetnek igazán bármit is, mivel nagyon szoftveresnek tűnik...
Hoppá, későn lapoztam. Szóval a bluetooth eszközt kell resetelni. Fura.
Bár az én fantom-vizes usb csatlakozómat is szoftvercserével javították, miután a többszöri hard reset sem segített. -
GEPESZ66
veterán
válasz
attilaxxxx #2810 üzenetére
Szívesen!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
attilaxxxx #2808 üzenetére
Bocs,telefonról írok,így tudom beszúrni.
https://www.techwalla.com/articles/how-to-reset-a-plantronics-bluetooth -
GEPESZ66
veterán
válasz
attilaxxxx #2805 üzenetére
Azért egy próbát megér.Kollégának valami hasonló gondnál tegnap ezt megcsináltam,segített.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
attilaxxxx #2796 üzenetére
Töröld a telefon menüjében a párosítást.
A headset típusa után írd be a keresőbe, hogy hard reset.
Hajtsad végre a hard resetet a headseten.
Ezáltal a headsetet teljesen alap állapotba hozod, mint ahogy a telefonnál is szokott lenni.
Ezután párosítsd ismét. -
IvanJakab
kezdő
válasz
attilaxxxx #2800 üzenetére
Egészen véletlenül nincsen bekapcsolva nálad a "külön alkalmazáshang" funkció? Ez állítja be, hogy melyik program hol szóljon. Például ha hallgatod a zenét telefonról, miközben navigálsz, nem a kihangosítóból szól meg a navi hangutasítása, ha így állítod be. Így nem halkul el mindig a zene, ha utasítás van.
Egyébként alapértelmezetten a hívás hang az autórádión szólal meg akkor is, ha Bluetooth fejbeszélő csatlakoztatva van. Sőt, ma amikor fülesen beszéltem, közben beszálltam az autóba, akkor automatikusan az autó kihangosítójára váltott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Warframe
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest