Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Akkor marad a honor 10,s8am volt de bánom hogy eladtam ,igaz a honor is nagyon jó viszont a Samsung jóban bejön . De a honor elég nyomott áron megy ,sajnos és így csak a8 ra futná belőle . De ha a kamera nem olyan jó akkor viszont megint értelmetlen a csere . köszönöm.
-
prisz
senior tag
Sziasztok!
Függetlenre (XEH/XEH/XEH) kijött már a pite? Jelenleg kikapcsoltam az automatikus frissítést, mert eddig hibátlan az oreo. Inkább megvárom a bátrabb userek tapasztalatait, és utána frissítenék... -
unlock
csendes tag
Sziasztok! Mióta frissítettem nem tudom beállítani, hogy alvó üzemmódban kikapcsoljon a wifi. Lehet vaksi vagyok de nem találom.
-
batai15
félisten
Kamera mennyire jó? honor 10em van, viszont akku idő ip védelem és a komptaktság miatt (na meg samsung felület jobban bejön) el gondolkodtam rajta.
-
Hanz
tag
Nekem egy hete fent van a pie. Többnyire elégedett vagyok vele. 6-7 óra képernyőidő megvan. Egyedüli bajom hogy az arcfelismerés most nemigen működik.
-
-
Csatsa
tag
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Zsoltinho24 #3883 üzenetére
Nekem is SER van gyárilag, csak ugye XEH a CSC.
-
batai15
félisten
Sziasztok milyen lett a one UI ? Kamera javult ?
-
wetsom
tag
Az enyém független és már fel is ment a 9-es.
-
kreg
aktív tag
Feltoltam gyorsan. Rögtön van is egy jó kérdésem:mi a bánat az az ébresztés hanggal, és hogy kell használni? A beàllitàsokban nem találtam róla semmit. Ui. :az éjszakai mód jó lett.
-
Vitaqo
senior tag
Azt tudja valaki miért szívat a telefon? Játék közben elsötétíti a képernyőt, majd kiírja hogy: fut egy játék. A feloldáshoz húzza el a képernyőt. Már 2x meg akartam taposni. Érzékelőt nem takar a kezem, már átforgatva is csinálja.
-
jtzk
tag
Sziasztok!
Egy leharcolt, eleje-hátulja karcos, sarkain leejtésnyomos A8-at (64Gb), ami egyébként tökéletesen működik, mennyiért lehetne eladni?
Köszönöm a választ!
Üdv,
Joci -
zolokas
aktív tag
Sziasztok! Hol lehet beállítani azt hogy, ha jön értesítés messenger akkor villogjon kéken a led felül, az a érdekes ha pl sms-t kapok azt jelzi de messengert nem!
-
Zsoltinho24
tag
Amugy nem vagyok el ájulva a Pie-től.Gyorsan merül tőle telefon.A ram kezelése gyenge az oreohoz képest.Kinézetben nem jött be.Egyébként mi az első kiadásu One UI kezelő felületet kaptuk meg.S8-tól felfele a másodikat.
-
Zsoltinho24
tag
válasz
Karesz1113 #3857 üzenetére
Nekem vodás a készülékem.Én függetlent tettem rá.Nekem így néz ki.XEH/XEH/VDH.
-
Zsoltinho24
tag
A másik hogy a sim kártya automatikisan állítja be a nyelvet.
-
Karesz1113
csendes tag
válasz
Zsoltinho24 #3855 üzenetére
Akkor bocsi, céges telefon, valami nagykernél vették nem igazán foglalkoztam vele!
-
Zsoltinho24
tag
válasz
Zsoltinho24 #3855 üzenetére
Ha függetlenre ki jött volna akkor így nézne ki!XEH/XEH/XEH
-
Zsoltinho24
tag
válasz
Karesz1113 #3854 üzenetére
ITV az olasz rom.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Zsoltinho24 #3852 üzenetére
Csináltok gyári visszaállítást majd 9-re váltás után,vagy megvárjátok,hogy működi-e enélkül problémamentesen?
-
Zsoltinho24
tag
válasz
Karesz1113 #3850 üzenetére
Igaza van az elöttem szólónak.Még nem jött ki függetlenre.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Karesz1113 #3850 üzenetére
XEH-re még nem jött.
-
katokacaj
tag
válasz
kelly416 #3839 üzenetére
Az a baj, hogy elektronikus a szamla. Konkretan nem kaptunk semmit csak a telefont, gondolom ezert mondtak ezt a T-nel..en sem ertem, mert ha eladod a telefont nem neked kell utana garanciaba jarkalnod az uj tulajjal... mindenesetre hetvegen beviszem, hatha tudnak valamit mondani. Otletem sincs, mi baja lehet.
-
GEPESZ66
veterán
Elég jól leálltak a 9-es droid terítésével.
-
kelly416
veterán
válasz
katokacaj #3837 üzenetére
Szerintem a számlával és a garilevéllel, no meg a készülékkel és tartozékaival fáradj be egy Samsung Experience Service-be, és megtudod az igazságot, de legjobb tudomásom szerint 24 hó gari van a T-ben eladott készülékekre. Vagy legalább hívd fel a Samu központját, kérdezz rá telefonon, ha nincs a közeledben SES, hogy hová kellene bevidd?! Lehet, a Telekomba is viheted.
Az meg, hogy kinek a nevén van, szerintem nettó baromság. Nem egyszer vettem már használt telefont, ami szolgáltatónál garis volt, ugyanúgy legarizták nekem is. Kellett a számla, meg a garipapír. De ezért mondom, kérdezz rá Samsungéknál, és ha van SES a közeledben, azzal jársz a legjobban. Nekem pl. töltő garizásra a SES-ben azt mondták, hiába Telekomnál vettem a telefont, vigyem csak nyugodtan hozzájuk mindenestől és majd rendezik, mert a Telekom is hozzájuk vinné, csak plusz adminisztráció meg plusz idő... -
katokacaj
tag
válasz
kelly416 #3836 üzenetére
T mobile honlapjan 12 honap garanciat ir es 24 ho reszletet. Persze lehet hogy rosszul informalodtam. A problema, hogy edesanyam neven vam, mert az o elofizetesehez vettuk akciosan, viszont tobb, mint 150 km van koztunk. Hetkoznap egyetemen vagyok, hetvegen dolgozom. Nem tudunk azert talalkozni, hogy elvigye a telefont a t-hez, mert a T-nel azt mondtak nekem, hogy csak o viheti be, mert az o neven van.. (ha eladom a telefont akkor mi van , mas nem garanciazhatja? Nem is ertem.. )
-
katokacaj
tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, teljesen el vagyok már keseredve.
A telefon hónapok óta meg van gajdulva, folyamatosan (pár percenként , néha óránként, vagy naponta) újra indul, random alkalmazásokat zár be (hol a billentyűzetet, hol messenger, hol google play, hol samsug health stb) , lényegében használhatatlan. Még 10 hónapig fizetem, a garancia meg csak egy év volt rá.
Gyorsítótár törlés, újratelepítés, gyári visszaállítás, csökkentett mód mind volt, nem segített. A szoftverfrissítés megjött, gondoltam majd megoldja a problémát, de ott olyan újdaindulási ciklusba került, hogy csak csökkentett móddal tudtam eljutni a pin kód beírásáig. Mindent próbáltam már amit átlagos user tehet. Hol lehet a hiba? Help me pls! -
DrDobos
őstag
válasz
szegnyereg #3829 üzenetére
Sok infoval nem szolgaltam, de ha igy gondolod, nincs mit
-
zolokas
aktív tag
válasz
laszlolczka #3827 üzenetére
Aha! rootolni azért nem fogom!
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok! A sok Samsung applikációt hogy lehet letörölni? Annyi felesleges app van! Vagy csak tiltani lehet?
-
törölt tag
Elméletileg a 3 mobilszolgáltatoból 2,még húsvét előtt 🐰"kitolja" a pitét 🐣.
-
DrDobos
őstag
válasz
szegnyereg #3819 üzenetére
Sosem szoktam kukackodni. Most sem en kezdtem szerintem 😏
-
bwoay
nagyúr
válasz
szegnyereg #3819 üzenetére
nincs mit. hát igen, a kettős mérce
-
bwoay
nagyúr
válasz
szegnyereg #3816 üzenetére
csak rákerestem így hirtelen kíváncsiságból:
létezik
mondjuk ez nem fólia, hanem üvegde azért olyan nagyon nem is kellett az internet mélyére túrni,
ha már Google a barátunk -
DrDobos
őstag
válasz
szegnyereg #3814 üzenetére
Az mi
-
szegnyereg
csendes tag
Sziasztok
Betekintésvédő fólia létezik ehhez a típushoz?
-
Bohus
aktív tag
Feltettem én is a Play Store-ból az ACR hívásrögzítőt, és valóban nem rendel nevet v. telefonszámot a mentett hívásokhoz, erre már fel is hívja a figyelmet a telepítésnél. A honlapjukon javasolják is más áruházból letölteni az alkalmazást, mert ez a korlátozás csak a Google verziónál él.
Leszedtem, a Galaxy Store-ból ismét feltettem és működik rendesen, név szerint jelennek meg a rögzítések. -
laszlolczka
őstag
Teritik a piét,vagy 6 régióban is megjelent.Szerintem jövőhét végéig megkapjuk.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
monti0222w #3809 üzenetére
nálunk apum élettársa futott bele ilyenbe.
én nem akartam tökölni, ment a reset. és megmondtam, hogy play áruházból és csak olyat, ami több milliós letöltéssel rendelkezik. (tudom, ennél is meg van az esély, de kisebb) -
Zsoltinho24
tag
válasz
laszlolczka #3806 üzenetére
Biztos ami biztos alapon.Régen nagyon sokat romolgattam.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Zsoltinho24 #3804 üzenetére
2 reset mért kell? Mert ilyet még nem hallottm.Nem kötözködés képpen kérdezem,de a cs is resetel.
-
csaba1203
addikt
válasz
Zsoltinho24 #3803 üzenetére
Ruszkiknak mindegy
Remélem mi már atomstabil verziót kapunk. -
Zsoltinho24
tag
válasz
laszlolczka #3802 üzenetére
Odinnal tettem fel.Sima csct tallóztam be.utána még nyomtam neki egy factory resetet.
-
Zsoltinho24
tag
válasz
laszlolczka #3802 üzenetére
Nem a home csc-t hanem a simát.Egyébként nem véletlenül kapja meg mindig elöbb az orosz a frissítéseket mert gondolom oroszba tesztelik még.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Zsoltinho24 #3801 üzenetére
Hogy tetted fel?Melyik cs tallóztad az odinba?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Programozás topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen NAS-t vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple TV eladó
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest