Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Last Epoch
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
IP védelemre nincs szükségem, az értesítési ledet meg kiváltottam apk-val, így ezeket nem sorolom a hiányokhoz. Van viszont sokkal fluidabb működésű rendszer, nagyobb tárhely, nagyobb képernyő, hosszabb akksiidő. Nekem ezek többet nyomnak a latban. Persze megértem, ha valakinek meg az IP védelem és az értesítési LED a fontos.
-
Hatvan9
senior tag
1,5m mélységig, 30percig ellenáll, IP68 -as szabványt megkapta ami vízben való használatot is magában foglalja, sajnos erre a garancia nem terjed ki, vagyis erről nincs konkrét információ.
Egyébként az S9 melett A8 volt a tavalyi év, a víznek leginkább ellenálló készülék a piacon.(Jó pár tesz szerint) -
Hatvan9
senior tag
Igen a BB az más, nem véletlen hogy olyat használtak biztonsági és felsővezetők az iT szektorban.De androiddal a bb -t is kukázhatod ha félted az adataid vagy félsz hogy ellopják.
Hiába kapja meg, olyan mintha a fagyiból átennéd a rolot egy tál sz*rba és utána lenyalnád, de ezt a témát inkább hagyjuk ez már nagyon off.De ha akarsz fogadni én benne vagyok, 15 perc alatt beállíthatsz bármit ujjlenyomattól, jelkódig de ha saját müholdad van a horizonton az sem számít mert garantáltan egy új telefonként fog fogadni a mobilod 15 perc után ha szeretnéd.Itt ezeknek a funkcióknak annyi a haszna hogy a "részeg haver" ne tudjon hozzáférni a telefonodhoz, az már csak extra hogy ujj, arc, jelkóddal teszed ezt.Valódi védelem itt nincs. -
prisz
senior tag
Ez bullshit. Való igaz, hogy egyes userek meg a tizen-huszon éves mama kedvenceinek (ami egy kicsiny és selejtes tábor) orgazmusa van attól ha évente, vagy 1.5 évente cserél egy telefont, de a statisztika szerint a felhasználók többsége bőven évekig használna egy készüléket (már csak megszokásból is), ha megkapná a megfelelő támogatást és az újdonságokat. Ez pedig nem érdeke egy gyártónak sem. Nézz már körbe az elektronikai piacon. Vajon 20-30 évig működik egy hűtő vagy egy mosógép mint a régi "átkosban"? Ez egy agyonarjánozott fogyasztói társadalom, ahol te vagy én addig vagyunk a "kis kedvencek" amig szórjuk a zsetont....
-
shapphire
aktív tag
Azt nem írtam, hogy az összegnél a nem gsm boltos, nem szolgáltatói konstrukciókat figyelembe véve. Így már pontosabb.
A fenti keret alatt mit kapsz hosszútávú felhasználást feltételezve?
Régi flagship vagy szerű telefont amin alig vagy egyáltalán nem lesz szoftveres támogatásod vagy viszonylag friss telefont aminél tutti valami nem 5 csillagos, de még 4 se (pl.: akku, kijelző, hadver, optimalizáció, kamera, tárhely, stb.) vagy újonnan kiadott telefont nem igazán időtálló hardverrel, 2 éven belül jelentkező felület lassulással.
Vagy nem így látod? -
Atos23
senior tag
A hangrögzítést a közvélemény kutató cégek is használják, a Szonda Ipsosnál például hivatalosan ajánlott program az ACR a munkatársak számára.
A jogi dolgokba most nem akarok belemenni, a lényeg, hogy valakinek a megélhetéséhez kell az ACR, nem pedig arra, hogy felvegye a nagymamával folytatott receptcserés megbeszélést.
-
csaba1203
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Steam Deck
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest