Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adalbert1
veterán
válasz
csaba1203 #4455 üzenetére
Én S10e-re váltottam, és nem bántam még meg - tetszik, hogy kompakt méretű, és végre ismét van OIS is - így sokkal jobb képeket csinálok, mint az A8-cal. Egyedül az értesítési led-ben visszalépés az A8-hoz képest, és a dual SIM-ben (ugyan az S10e is dual SIM, de vagy 2 sim-el használod, vagy 1 sim-mel + microsd-vel, viszont cserében a belső tárhely már 128G).
Így az A8 ment a fiókba tartalék telefonnak (igazából a kijelzője tele van sajnos mikorkarccal, így szerintem értelmes árat nem lehetne kapni érte, így meg jó lesz, ha a családban gyorsan kell valakinek telefon), az S10e-vel pedig legalább a garancia lejártáig tervezek, addigra már kint lesz a 12-es széria is.Igazából az A8-cal sem volt semmi bajom a gyenge kameráján kívül, illetve használat közben az S10e-ben nagyon megtetszett a wireless töltés, de amire én használom, arra a hardware teljesen elég volt.
Az idei A szériára tuti nem cserélnék, sokkal gagyibb hatása van, nincs IP68 sem és a hardware sem akkora előrelépés. -
PC Buldog
csendes újonc
válasz
csaba1203 #4455 üzenetére
csaba1203!
Teljesen én is így érzek az idei A szériával kapcsolatban, de mivel nem érzem szükségét évente a telefoncserének, simán kivárom a következő évi felhozatalt.
Nem dobbant egyik idei A-s modell sem akkorát, hogy ezért nagyobb mennyiségű készpénzt pazaroljak el. -
prisz
senior tag
válasz
csaba1203 #4375 üzenetére
Az a májusi kb. már május közepén megjött, ez teljesen más volt. 2 napja töltötte le nekem is ez a ki tudja mocsoda rendkívüli frissítést. Mondjuk nem tudom mit javítanak, ha minden tökéletesen megy. Gyanítom, hogy ez inkább az új Digi mobil kompatibilis profil VoLTE,VoWiFi frissítés volt XEH-ra.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
csaba1203 #4363 üzenetére
Nálam érezhető lassúlás történt de nem eget verő vagy lassú, így is korrekt, az akkumlátor ideje is rövidebb valamivel de nem sokkal, áprilisi update van fenn, legújabb mivel kedves Telenor nem sieti el így Június elején sem a Májusi frissitést.Visszaállítás még nem történt a telefon megvétele óta, lehet hogy ez nálad megvolt.
-
gps76
őstag
válasz
csaba1203 #4309 üzenetére
Felraktam én is telenoros a szoftver, de mintha akadósabb lenne, meg lassabban indulnának a programok. Most vagy felrakom a legutolsó tmobilost(mert ezzekkel még sose volt bajom más Samsungnál se), vagy csinálok egy gyári visszaállítást, teljes törléssel, mivel főverzió váltás volt.
-
shapphire
aktív tag
válasz
csaba1203 #4244 üzenetére
@Mágus2:
Nem mondom, hogy fotóstúdió minőség a cél, de azért a jelenlegi szinthez képest ugrás kellene.@csaba1203:
Nemcsak a samsung más gyártó stratégiája is ez. Kezdetben alsó közép felső kategória kialakítása, aztán az alsó és alsó közép megszűntetése. Mindenkit terelnek a középkategória fölé.
Régebben egy ace 4 kitkat rendszerrel igen jó ajánlat volt kb. 40 e forintért.
Ma, értelemszerűen nagyobb elvárások mellett kb. 70-80 alatt telefont venni hosszútávra nem ajánlott vagy komoly kompromisszumokkal kell számolni.A pixel3a nálam is felmerült, írtam is róla, de aztán olyat olvastam a hsz-nál, hogy egy fotózós napon (kirándulás) nem bírja a nap végéig. Kiábrándító.
Meg az országban kevés kereskedő árulja, jótállás kérdése, szervizelés lehet nem is itt történik. A stock droid felülettől kicsit tartok, megszoktam az SE-t, és az új UI is tetszik.
Ettől függetlenül kb. egyből megvenném a pixel3a-t. -
shapphire
aktív tag
válasz
csaba1203 #4241 üzenetére
Most A3 2017-et használok, de váltanék mert kezd egérmozis lenni.
A tesztből, meg a kommentek tartalmából/számából is látható, hogy jól össze van rakva a telefon.
Fontos lenne a kamera része, de jól jönne egy minőségi ugrás A3-hoz képest.
A tökéletes összeszerelést, soso IP védelmet még feladnám, de egy p20 pro vagy főleg egy p30, s9 meg azért drága.
Az A50 meg nem/vagy javításig (lesz?) értelemszerűen nem játszik, mert nem sikerült a kamera része. Finoman szólva. -
csaba1203
addikt
válasz
csaba1203 #3922 üzenetére
Nos ezért szeretem a Samsung-ot.Gyors probléma mentes telepítés.Minden megy akadás nélkül.
Sötét téma beállítva.A képernyő bekapcsolása a telefon felemelésekor végre áthozták az ios-ból.
A rendszer bejön és szerintem stabil de ha valami mégsem azt úgyis javítani fogják később.
Ennyi röviden ha valami lesz az itt téma formájában megjelenik majd. -
kelly416
veterán
válasz
csaba1203 #3395 üzenetére
Nem lett harapós, nem az a baj, de úgy írtad, hogy soha, mintha soha a kezedbe sem vettél volna egyet.
Én tettem rá egy custom romot, Feleségem, Édesanyám gyári rendszerrel érzik jól magukat. Biztosan volt az az időszak, amikor nem voltak jók a Xiaomik, a RN4 pedig kiemelkedően jó volt azt is aláírom. Az én meglátásom, hogy mára igen nagyot fordult a dolog és nem minden kínai gagyi-vacak. Nagyon nem. Szerintem.prisz:
A Huawei-el ne hasonlítsuk már össze, majdnem Samu árban adnak mindent. Katasztrófálisan megdrágultak. Nem is tudom, honnan veszed, hogy olcsó készülékeket árulnak. A Xiaomi üzletpolitikájáról meg elég sokat lehetett olvasni, nem reklámoznak sokat és minimális hasznot tesznek csak a telefonokra (legalábbis állítólag, de mivel 1000+1 lábon áll a cég, ezt akár el is lehet hinni, mivel minden másból is van hasznuk, cipőtől a robotporszívón át a fogkefékig...), ezért tudnak ennyire olcsóak lenni.
Annak az oka, hogy én custom romot tettem a telefonra, két dolog volt. Egyrészt el akartam kerülni a MiCloud-ot (nem, mintha a google nem tárolná felhőben Anyám nevét hat példányban, csak elég egy felhő is), másrészt és ez volt a nyomósabb ok, nagyon agresszív a Miui memóriakezelése. Ha ez a második nem lett volna, az elsővel megbarátkozom és nem cserélek romot én sem. De nem a kémprogramok miatt döntöttem így, hidd el. Már többször elmondták sokan, akik nyakig turkálnak a romokban és majdnem papírnehezékeket hoznak vissza a halálból pár pillanat alatt, semmiféle kém és egyéb cucc nincs a Miui-ban, nem küld semmit a rendszer sehová. Persze ez csak a Xiaomi és csak a Miui, ettől még természetesen igazad van, sok dzsunka gyártó telefonja, karkötője, vibrátora, és bármilyen okos eszköze adatot küldhet "haza", de még egyszer mondom, a RN4 esetében nyomát sem találták ennek olyan emberek sem, akik elég jók szoftverben.Egyébként meg el ne képzeljétek, hogy a Samu meg az almás nokiáék meg sok mindenki más nem monitorozza a felhasználók szokásait és nem gyűjti be az adatokat, amit csak megtehetnek bármilyen engedélyekkel. A Bixby, a Samsung cloud, meg a sok minden más szerintetek miből tanul és miből gyűjt adatot? Abból, amit Ti megengedtek nekik. És mit engedsz meg nekik? Ha a kamerához kell a kamera tárhely hozzáférése, engedélyezed. De nem egy mappára engedélyezted, hanem az egészre. És már kész is minden. Ugyan, hagyjátok már a sok nyavalygást. Ha nem akarjátok, hogy tudjon Rólatok az a sok ember, ne használjatok mobilt, meg semmilyen telefont, számítógépet, közösségi oldalakat, TV-t, semmit. Költözzetek tanyára, ahol villany sincs... ja? Az sem jó, mert az önkormányzat is nyilván tart mindenkit. Akkor menjetek lakatlan szigetre... de a drónok meg ne lássanak.
Vagy nyugodjatok bele, éljetek úgy, mint a legtöbb kispolgár, és higgyétek el, nem a Ti adataitokra kíváncsi senki. Egy szám vagytok max. egy-egy statisztikai rendszerben és ennyi.
-
prisz
senior tag
válasz
csaba1203 #3388 üzenetére
+1
ksziamiau, meg húvejje, nincs az az isten... Persze rohadt olcsón nyomják őket, de nem véletlen. Ha valaki egy picit is gondolkodik, lehetetlen ezeket a kínai vackokat ennyiből kihozni. Az állami támogatás vastagon benne van a piacszerzés végett. Persze ez qrvára nem érdekelne az alacsony árak miatt, de az már rohadtul fájdalmas, hogy a f@szom tudja milyen szerverre küldik az adatainkat. Mert, hogy küldik az biztos... -
kelly416
veterán
válasz
Ne is vegyél, ha így indulsz neki. De ne akard mindenkire ráerőltetni az előítéletedet. Nekem több, mint egy évig volt Redmi Note 4-em, nagyon szerettem. Feleségem és Édesanyám mindjárt 2 éve használnak szintén RN4-et megelégedéssel. Én le akarom cserélni az A8-at, feleségemnek felajánlottam a RN4 helyett, köszöni szépen, elégedett a Xiaomival. Fiam bő fél éve egy Mi A2 lite-ot használ, boldog vele. A RN4 topikot hivatalból is olvasom, nagyon sokan elégedettek.
Szóval tök jó, hogy véleményt alkotsz egy gyártóról tapasztalat nélkül, de ne kiabáld szét azt a nagyvilágba, mint tényt.
-
bwoay
nagyúr
válasz
szerintem nem az volt a kérdés, hogy te vennél-e Xiaomi telefont. aki A8-at használ, annak vélhetően valamilyen szempontból az volt a legjobb vétel, de ettől még nem lesz egyetemes igazság, hogy ebben az (ár)kategóriában ez A best buy. több alternatívája is van, én mondtam egyet. mondhattam volna az S7-et is, az is egy alternatíva, és természetesen abba is bele lehet kötni többféle módon.
-
kelly416
veterán
válasz
csaba1203 #3323 üzenetére
Egyébként tényleg. Céges email, meg minden ezen van már. Igaz, én is töröltem vagy tiltottam mindent, amit tudtam hogy szabad, meg hát na, a PUBG is éheske. Viszont a játék nélkül is legalább 40 alkalmazásom van, és van egy-két céges is, aminek futnia kell, és nem hiszem, hogy az optimalizálással foglalkoztak a legtöbbet. De játék nélkül tény, hogy 50% körül végezne éjszakára a teló.
-
-
csodavas
tag
válasz
csaba1203 #3074 üzenetére
A redmi előtt nekem Samu S4-em volt. Több mint két évig használtam, igen nagy megelégedéssel. Nagyon szerettem minden tekintetben. Aztán egy kicsit elkezdett hülyéskedni és úgy éreztem, hogy itt az ideje váltani. Akkor nem igazán voltak olyan samu ami elérhető árban lett volna számomra, ezért gondoltam, hogy kipróbálom a sájomit. Nem mondom, hogy csalódtam, de szerintem tudásban elmarad egy samsungtól. Örülök, hogy visszaváltottam, valahogy a samsungnál azt érzem, hogy minden úgy működik ahogy működnie kell. Remélem ez így is marad.
-
kzoli1994
csendes tag
válasz
csaba1203 #2868 üzenetére
Örülök neki!
Igen írják hogy nem minden készüléket érint, csak még nem jöttek rá hogy mitől függ...Azért akkor bátrabban megvenném ha mindenkinél megoldódna a dolog. Valaki már fél éve így kínlódik vele, és nem javítják ki.
Én arra gondoltam, hogy online rendelem meg és ha jelentkezik akkor 14 napon belül vissza viszem... -
sellerBP
tag
válasz
csaba1203 #2634 üzenetére
Megprobalhatod, meg azt amit ismeros is A5 2016 egy simes esetben a sim kartya cseret. Bar neki nem oldotta meg. Itt halozatkezelessel lehet gond. Milyen sw? Megprobalok utana nezni kulfoldi forumokom ok milyen verzioju sw-t hasznalnak, akiknel kijott hasonlo halozati gond.
-
sellerBP
tag
válasz
csaba1203 #2629 üzenetére
Pont, hogy dobalja hivast, vagy ki se csorog forumokon (kulfoldi) ez volt. Ismerosnek volt A5 2016 ugyanezt csinalta de az single simes volt. Eszrevette, hogy ki se csorgott, majd kapott egy sms-et telekomtol, hogy nem fogadott hivasa volt... Nalad ha bekapcsolod a "Dual Sim Always on -t", akkor is bontja a hivast?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest