Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
válasz
laszlolczka #3596 üzenetére
Maradjunk annyiban,hogy nem egy liga, próbáltam az S8-at is. És igen, tudok szöveget értelmezni.
-
laszlolczka
őstag
válasz
attilaxxxx #3597 üzenetére
Próbáltad resetelni a headsettet?
-
attilaxxxx
tag
Sziasztok!
Bluetooth headsettel az hiba jelenség áll fenn hogy ha bevan kapcsolva az adat, gerjed a bluetooth telefonálás közben.
Valami ötlet? -
Vitaqo
senior tag
válasz
laszlolczka #3589 üzenetére
Aha, butított, tehát nem jobb?
-
GEPESZ66
veterán
XEH
[link] -
kreg
aktív tag
-
csaba1203
addikt
válasz
laszlolczka #3585 üzenetére
Nem most fogom megvenni írtam majd ha beesik az ára egy év múlva kb. -
RBJ
addikt
Azért kezd gáz lenni, hogy t mobile verzión semmi október óta update fronton addig már más telefonokon a pie kezd lejönni.
-
csaba1203
addikt
Sajnos bejött,amire számítottam.A telefonom utódja nem az A szériából fog kikerülni.
Ez már a tepsi kategória,ami számomra kényelmetlen.
Valószínűleg S10e lesz az a még viszonylag kompakt mérete miatt ha kicsit lejjebb esik az ára.
-[link] -
-
DrDobos
őstag
válasz
bringasisti #3568 üzenetére
Igazad van
-
bringasisti
őstag
válasz
DrDobos #3564 üzenetére
Egyéni érzékenység függvénye nekem volt két alkalommal hogy rosszul lettem mert egyfolytában sokat telefonáltam egy nap. Az egyik alkalom az még a 450 es analóg rendszer, a másik a GSM kezdetén volt. Ma nyilván a gagyi készülék is alacsonyabb dózist nyom, de az ördög nem alszik.
-
bencsyp18
csendes tag
válasz
laszlolczka #3559 üzenetére
Nem találom :/
-
bencsyp18
csendes tag
válasz
laszlolczka #3556 üzenetére
Linkelsz ?
Az én kérdésemre senki nem tudja a választ app clonozasban ?
-
DrDobos
őstag
válasz
laszlolczka #3556 üzenetére
Ja ertem
-
DrDobos
őstag
válasz
laszlolczka #3554 üzenetére
Mégis hogyan?
De ha mar megis..gesztusvezerles mukodik?
-
DrDobos
őstag
válasz
laszlolczka #3552 üzenetére
Ez egy S9?
-
bionic
csendes tag
válasz
laszlolczka #3546 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
Vitaqo
senior tag
XEH-ra megjött a januári update.
-
bencsyp18
csendes tag
Dual Messenger beallitasokban hogy lehet más appot clonozni ? Nekem csak Messenger és Facebook van a listán de másnak meg igazából minden appot lehet.
-
bionic
csendes tag
Köszi a válaszokat laszlolczka és svbela.
Esetleg tud valaki ajánlani egy olyan kamera appot, ami tudd lassítva felvenni?
Nem egy meglévő felvételt belassítani. -
jupp008
senior tag
Sziasztok,
tervben van, hogy lassan vennem kell egy A8 -t. Kérdésem az lenne, hogy honnan lenne érdemes megvenni (számlával), van e esetleg ajánlott bolt - webshop.
-
kelly416
veterán
válasz
laszlolczka #3532 üzenetére
Igen, nagyon furcsa szerintem is, hogy a gyári sem frissül olyan ütemben, mint a telenoros, de sosem voltam egy nagy frissítés-vadász.
Nekem van tippem. Ilyenek úgy szoktak összejönni, hogy egy megnyitott böngésző ablak órákkal később aktív lesz, vagy vissza és újra előre lépsz pl. pont a megírt üzenet elküldésének folyamatában. Tehát itt most nyomok egy "ok"-ot, aztán órákkal később vissza lépek és újra nyomok egy "ok"-ot, akkor ismét elküldi ugyanezt, de jártam már úgy, hogy mobilról nyomtam "ok"-ot, és le is dobtam home gombbal a böngetőt. Aztán órákkal később ráböktem újra, és akkor küldte be csak a h.sz-emet. Lehet, hogy akár egy ilyen akadt be félúton. Ezért is tettem a szmájlit a végére, mert gondoltam, hogy nagy eséllyel nem szándékos volt.
-
csaba1203
addikt
válasz
laszlolczka #3532 üzenetére
Nálam is decemberi független XEH.
-
kelly416
veterán
válasz
laszlolczka #3529 üzenetére
Ezt már egyszer szó szerint megkérdezted ugyanígy reggel 8:08-kor. Sőt, választ is kaptál rá rendesen.Állírsd át a write only módot.
-
kelly416
veterán
válasz
laszlolczka #3522 üzenetére
Dec. 1. Az az érdekes, hogy Samsung Experience Service-es vásárlás gyümölcse.
-
laszlolczka
őstag
Nektek mikori a biztonsági javítás szintje?decemberi-januári?
-
bionic
csendes tag
Akinél fent van az Oreo, megnézné hogy a kamera módok változtak? Van olyan hogy videó lassítás, vagy lassított felvétel?
Köszönöm. -
Petya25
őstag
válasz
2019 Jan 1
Telenor -
gyuri2008
veterán
válasz
Nekem decemberi.
-
laszlolczka
őstag
Nektek mikori a biztonsági javítás szintje?decemberi-januári?
-
gyuri2008
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
D-Phrag #3516 üzenetére
Már a Motorola RAZR I is lötyögött, meg a Sony ION is. Pedig azokban bizony biztos nem volt ilyen. Viszont a Samsungnál azt mondták, amikor vettem, hogy az S8 szebb képeket csinál az OIS miatt, ebben viszont a videózás használ valami kézremegés kompenzáló izét (nem fejtették ki), ami miatt a videók jobbak mint S8-on. És ezt alátámasztom, az én kezem tényleg nem egy agysebész kéz, minden eddigi hosszabb videómon lehetett látni remegést, amit ezzel a telefonnal készült videókban nem látni. Igaz, lehet, hogy fHD videónál nagyobbat rögzít és ugyanúgy kompenzál, mint a youtube-on szokott lenni az ilyen a régi felvételeknél.
-
D-Phrag
senior tag
Heló! Érdekes feature-t vettem észre. Ha megrázom a telót valami lötyög benne, majd ha elindítom a kamerát, akkor megszűnik. Ez egy dolgogra utal, hogy van benne OIS.
Érdekes, mert eddig abban a hitben voltam, hogy nincs benne. Ezt igazolja a Mobilarenás teszt is, ugyanakkor a külföldi oldalon, ahol pl. S8-cal hasonlítják össze már megemlítik, hogy rendelkezik vele.
Nektek is tapasztalható a lötyögés? -
DrDobos
őstag
De varom mar az Android One-al a gesztusvezérlést..
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Hol lehet Jó áron kijelzőt cseréltetni ? már ha lehet viszonylag olcsón. sikerült megtörni a teló jobb felső sarkát kb 2 hete de lehet elég lenne csak a védő üveg csere.
Egy kérdés még itt a kijelző és,a védő üveg között nincs ragasztó ? ( mint a s8,s9nél is) mióta ki tört egy darab mintha porosodna a kijelző alatt. Volt anno j5 ösöm azt is le amortizáltam de ott is volt közte ragasztó.
Előre is köszi a válaszokat.
Szervíz bárhol az országban érdekel a posta összege már nem oszt nem szoroz. -
bringasisti
őstag
válasz
bringasisti #3511 üzenetére
Hülyeséget írtam, csak már nem tudtam törölni. Az alapértelmezett app ugrott fel és összetévesztettem
-
kelly416
veterán
válasz
bringasisti #3508 üzenetére
A kamera mellett nincs leírás? Vagy egy alkalmazás név, vagy egy qr kód legalább? Az enyém pl. a CameraFI app-al működik.
-
bringasisti
őstag
Üdv. Vettem egy endoszkópot és azt írja hogy az OTG üzemmód támogatás mellett a külső kamera üzemmód támogatás is feltétel. OTG átalakító van a külső kamerát hol tudom gondolom app formájában felrakni? Köszönöm
-
svbela
csendes tag
válasz
laszlolczka #3506 üzenetére
Én használom, de a verziószáma 8.7.8. Nincs frissebb. Szerintem is jó, de csak a gyári szoftver mellett.
-
laszlolczka
őstag
Használja valaki a Snap camera 8.8-as verziót?Mert a gyári kamera a fasorba sincs mellette.Rengetek állitási lehetőség,és nem használ tömörítést.A 700ft nagyon-nagyon megéri.
-
DrDobos
őstag
Valakivel elofordult az ma, hogy hiaba frissitgetem az idojaras appot, akkor is csak a település iranyitoszamat irja ki a telefonom. Ötlet?😄
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest