Új hozzászólás Aktív témák

  • IvanJakab

    kezdő

    válasz doongoo #2901 üzenetére

    Érdekes volt amit mondtál, mert nálam ez eddig is be volt kapcsolva (csengőhang szinkronizálás) és a rádiósmagnóban mégsem a telefon csengőhangja szólt :D. Mondjuk amit a rádiósmagnóba szereltem, az csak egy kínai Bluetooth modul, egyedi szoftverrel. Abba nem tudok belenyúlni. És azt gondoltam, hogy az autódat se lehet mahinálni.

    Egyébként amikor azt írja ki, hogy távolítsd el az autó szoftvert, akkor nem csak a bekapcsolás erejéig kell eltávolítani? Mert anno mikor ezt kapcsolgattam, nekem is kiírta, hogy bontja a kapcsolatokat, meg minden, de utána ismét összekapcsolódtak. Szóval azt még megpróbálhatod ha gondolod, hogy bontod a kapcsolatot az autóval, eltávolítod a telefonról az autó szoftverét, majd bekapcsolod a csengőhang szinkront és újra visszateszed az autó szoftverét. Ha gebasz van, akkor még mindig vissza tudod csinálni.

    (#2902) attilaxxxx:

    Akkor eléggé hardverhiba gyanús a dolog. Én is szentségeltem mert állandóan megszakadt a Bluetooth kapcsolat a laptop és a telefon között. Szétszedtem a laptopot és láttam, hogy a Bluetooth antenna csatlakozója le van csúszva a laptop Bluetooth paneljáról. Rádugtam rendesen és azóta hibátlan. Szóval nem kizárt, hogy a telefon hardverhibás. Azt nem javaslom, hogy szétszedd, de gondolom még garanciás.
    Én 3 különböző fülessel, okosórával használom, néha az autó kihangosítóján is beszélek, de ilyen hibával nem találkoztam amit felvázoltál. A legfrissebb gyári független rom van a telefonomon.

Új hozzászólás Aktív témák