- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BIOS frissítés
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltinho24
tag
válasz
Milánka #5077 üzenetére
Én horror áron cseréltem ki az akksit.15.000ft volt.Gyári akksit raktak bele olyan tavaly tavasszal.
Bőven ki bír 1 napot.Egy adott telefonnál max 1akksit érdemes bele rakni mert utána már necces az akksi kapacitása.És még valami.Azt tapasztaltam hogy a frissítések csak rontják a telefon használatát.A kamera pocsék lett miután frissítgettem.Nem érdemes frissítgetni a telefont. -
Milánka
csendes tag
válasz
Zsoltinho24 #5076 üzenetére
Hát köszi!
Sajnálom, mert még mindig jó kis teló!
Viszont így már nem foglalkozom akksi cserével bele, mert úgyis másik után kell néznem (bár az már tepsi méret lesz, horror áron, ahogy látom).
Tartalék telónak, stb. jó lesz.Sziasztok!
-
Milánka
csendes tag
Sziasztok!
Várható még valami security patch a (semi-annual támogatásban) vagy a 2021 novemberi volt az utolsó?
Neten találtam inókat, hogy pl. dél-amerikai régióban jött ki 2022-es is, de ha ide még mindig nem gyűrűzött át, hát...
Köszi!
-
gjoco1
addikt
válasz
Zsoltinho24 #5072 üzenetére
Igen , eléggé besült . Szerintem sokan váltottak . Nekem még megvan , de kizárólag a korizáshoz használom . Távolság mérésre , illetve , ha új figurát gyakorlok és állványról felveszem magam . Valóban jó kis telcsi . Használható . Igaz Én is Samu Note 10 + ot használok amúgy .
-
Zsoltinho24
tag
Úgy látom a topic halott lett.Kár érte.Én még mindig ezt a telót használom.Igaz már túl vagyok egy akksi cserén.Amíg megy és nem adja be a kulcsot addig használni fogom.Jó teló az A8.
-
gjoco1
addikt
válasz
bringasisti #5070 üzenetére
Írtam .
-
bringasisti
őstag
Gyerekek, és tők hülye vagyok az angolból, és az informatikából. Egy képernyő mentéssel fűszerezett elérési útvonalat tudtok adni?
-
gjoco1
addikt
válasz
bringasisti #5068 üzenetére
Nem is látok olyan opciót .
-
gjoco1
addikt
válasz
bringasisti #5065 üzenetére
Kuglin is nézheted . Suerintem Én is onnan kerestem.
Itt warez .
jupp008 is adott 5letet . -
jupp008
senior tag
válasz
bringasisti #5065 üzenetére
Alapesetben Google Play 2.3.224 verzió az aktuális, én is ezt használom (S9). Azért írtam, hogy nem tökéletes minden.
Ha régebbi verzió kell bármilyen programból akkor az APK Mirror oldalról.
-
bringasisti
őstag
Köszi, de hol keressem Samsung, vagy a kugli, vagy alternatív oldal?
-
gjoco1
addikt
válasz
bringasisti #5063 üzenetére
Keresd meg a 2.3.219 et . Én azt használom. .
-
jupp008
senior tag
válasz
bringasisti #5059 üzenetére
Sajnos nem lehet visszaraknia korábbi főverziókat.
Esetleg próbáld ki ezt a hívásrögzítőt: Cube ACR. Nem lesz olyan jó mint korábban de a semminél talán jobb. A hívott fél hangja néhány hívásnál teljesen érthető - néhány hívásnál azonban nagyon halk .
-
bringasisti
őstag
Azt meg tudja valaki oldani, hogy a 8-as verziót vissza lehessen tenni?
-
bringasisti
őstag
Nem tudom él e még a topik, de egy számomra nagyon komoly probléma történt. 8 as droid után a frissítést nem telepítettem, hogy a telefon rögzítés megmaradjon. Mindig mikor feldobta, a később opciót választottam. Ma megint megjelent a választási lehetőség, és mivel volt néhány zavaró porszem a kijelzőn, a kezemmel letöröltem, és erre elindult a telepítés. Nyomkodtam minden gombot hátha ki tudom kapcsolni a telefont, de nem sikerült. Így már nem működik a hívás rögzítés. Idegen nyelvet nem beszélek, a rögzítés létfontosságú, nem értek a telefonhoz, örülök ha önállóan egy sms küldés sikerül. OTP számlám
a telefonon van. Ha tud valaki biztonságos megoldást a droid 8 visszaállítására, vagy más megoldást akkor segítsen, még úgy is ha pénzbe kerül! -
Fecy
tag
Helló!
Egy olyan problémám lenne, hogy a gyerek tok felrakása közben előhozta a recovery menüt és valamit elnyomott. Egy downloading felirat volt a képernyőn.
Újraindítottam azóta minden ikon és gomb körül amira rá nyomunk kék keret van, plusz kétszer kell nyomni hogy induljanak az alkalmazások vagy a menü.
Ja és nyomkodás közben mindenféle csilingelő és zenélő hangot ad ki
Szerintetek ezt ki lehet kapcsolni. Néztem mindent, de nem találtam semmi erre utalót.
Vagy ez valami kisegítő lehetőség?Előre is köszönöm a segítséget!
-
gjoco1
addikt
válasz
bringasisti #5049 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
bringasisti #5047 üzenetére
Ha még használod és nincs vele gond , veszel egy [akkut] , és sufniban berakatod .
Szerintem nem nagy kltg . -
gjoco1
addikt
válasz
bringasisti #5045 üzenetére
Hát sajnos a szolgáltatások díja is megugrott , mint minden manapság . Mivel nem garanciálisak már ezek a telefonok , így ha cserére szorulok , biztosan " sufni " cserére viszem Én is .
-
gjoco1
addikt
válasz
bringasisti #5043 üzenetére
-
bringasisti
őstag
Aksi csere Samu szervizben mibe fáj? Volt mostanában valaki?
-
Sanyi.mTs
addikt
függetlenre ma jött (nekem) 2021. november 1-jei biztonsági frissítés.
-
_DiEGO_
őstag
Hoppsza, a 3. képet majdnem nem toltam fel ha már rányomtam...
-
_DiEGO_
őstag
No, hazaért párom, neki is ez van A8 kártyafüggetlen és vodás cimbitől szereztem meg 20K -ért
és 4G támogatott ! Nálunk sajna nincs elég 4G lefedettség, emiatt megyen 3G -n. Automatán egyből a 4G -re megy s nem arra ahol a legerősebb a jel/térerő. Telekomos a SIM benne. Itt is cserélni kellett, de a méret miatt
-
_DiEGO_
őstag
Vodafone-os Android ? Max pár alkalmazás vodától. Oprendszerek a gyártó/fejlesztőké. Nem hinném hogy akárkik is belepiszkálhatnak oprendszerekbe azon változtatva.
Én tennék egy próbát szolgáltató felé, hogy ez nem-e a SIM kártya miatt van ?
Lehet egy csere megoldaná.... ?ezt találtam hamarjában: [link]
-
Tapló
csendes tag
Alighanem ott a probléma, hogy vodafoneos android van rajta, és ez nem tudja a VoLTE-t. Szerintem ha ezt szeretném, akkor egy megoldás van, ha új android-ot teszek rá, de ahhoz meg nem nagyon értek. ROOT meg ilyenek, egyszer szerettem volna egy LGG4-et soha nem idnult be többet
mondjuk már haldoklott. Ha valakinek van valami ötlete, linkje, stb, azt köszönöm!
-
Atos23
senior tag
Nekem működött a net hívás közben, de csak úgy, ha a mobilnet azon a SIM-kártyán van aktiválva, amiről éppen beszélsz.
Keresztben nem megy, azaz, ha a másik kártyán van a net, és nem azon amiről telefonálsz, akkor soha nem fog menni. Mert egyszerre csak egy Simet kezel teljes körűen az elektronika.
-
Tapló
csendes tag
válasz
Sanyi.mTs #5030 üzenetére
Igen, nézelődtem a neten, és láttam, hogy van ilyen opció a Kapcsolatok/mobilhálózatok menüpont alatt. Nálam nincs. Illetve megnéztem a Sim kártya állapotánál a Mobilos hanghívás hálózattípusát, és ott LTE van. A másik telón, amiből áttettem a SIM kártyát, azon működött. Ebben nem. Ez egy vodafonos, már függetlenített nem DS telefon. Nemtom mi lehet a baj
-
Tapló
csendes tag
Na valószínűleg az volt a baj, hogy helyreállítottam az adataimat a másik telóról, és valami hülyeséget hozott magával, nulláról telepítve jó lett.
Viszont ennél a telefonnál hogy működik az internet hívás közben? Leginkább sehogy?
-
Sanyi.mTs
addikt
Tegnap frissült a független A8.
Augusztus 1. a mostani biztonsági frissítés. -
gjoco1
addikt
válasz
bringasisti #5024 üzenetére
Köszi ! Gondolom csak az volt a hunyó . Igaz mostanában nem használtam ( korizáshoz csak ) , úgyhogy majd kiderül.
-
Atos23
senior tag
válasz
sparta2 #5022 üzenetére
Ma bekapcsoltam újra az A8-at, hogy még egy pár adatot lementsek róla. Nehéz ezt mondani ennyi közösen együtt töltött idő után (komolyan, mint egy kapcsolat
), de egynapi Almázás után az A8 sajnos használhatatlanul lassúnak érződik az Almához képest.
A megemlékezésemből
kifelejtettem, hogy azért is cserélem le, mert naponta többször előfordult, hogy amikor álltam a villamosmegállóban, és nem töltött be másodpercek után sem a BKK-futár, akkor majdnem az aszfalthoz csaptam mérgemben. Szóval jobbnak láttam inkább mihamarabb eltenni a fiókba. Az biztos, hogy megtartom, mert a mai napig egy nagyon szép tárgynak gondolom.
-
sparta2
tag
"az utolsó frissítésekkel szinte szándékosan megölik a telefon gyorsaságát"
Sajnos ezt én is igazolni tudom! Tavaly nyáron vettem meg kifutóként az A8-at, mert fontos volt por és vízállóság épeszü áron. Nem volt gond a gyorsaságával és nálam 2 napig bírta egy töltéssel. Május elején kapott egy frissítést ami után 2x tűzforróra melegedett és a vaku is tönkrement.Az aksi üzemideje 4-6 órára esett vissza. Mivel garis volt még visszavittem. Elvileg alaplapot cseréltek benne, de valójában egy orosz piacra szánt vadiújat kaptam vissza egy hónappal ezelőtt. Az aksi megint 2 napot bír, de kegyetlen lassú sajna. -
Atos23
senior tag
Memento:
Bátran mondhatom, életem eddigi legjobb és legszebb (!) telefonja volt a Samsung Galaxy A8 2018.
Utolsó darabosként vettem egy Mediamarktban 2019 legelején, azaz kb. 2,5 évet használtam. Kihagyhatatlan áron volt kitéve. Amikor még a Telekomban 130-ért árulták, akkor vettem meg 70-ért újonnan, 2 év garival az üzletből.
Soha, semmi baja nem volt. Mindössze egyszer küldtem garanciális szervízbe tavaly nyáron, ahol kapott egy akkucserét. Erre a cserére amúgy nem is lett volna szükség, csak féltem attól, hogy a gari letelte után előjön az általatok említett akku-probléma.
Sajnos a belső tárhely egyre kevesebb lett, nem akartam tovább az SD-kártyát sem bővítgetni, és úgy éreztem, hogy a legutolsó frissítés nagyon belassította a telefont.Tegnap este bementem nézelődni ugyanabba a MM üzletbe, hogy mégis milyen Samsung telefonok vannak. És a sors megismételte önmagát, ott volt kitéve kihagyhatatlan áron egy utolsó darabos Iphone 11 Pro Max készülék.
Elhoztam.
Szóval ez lett a Samsung (talán méltó?) utódja, remélem ugyanolyan szép és megbízható társam lesz, mint az A8 volt.
Fontos megjegyeznem, sohasem fogom elfelejteni az Androidos telefonoknak, hogy az utolsó frissítésekkel szinte szándékosan megölik a telefon gyorsaságát. Mivel a barátaimtól azt hallom, hogy ilyen jelenség egyáltalán nincs az Almás társaságnál, ezért bátran váltottam most a konkurenciához.
-
gjoco1
addikt
válasz
tghwinner #5017 üzenetére
Köszi !
Tehát erre a vasra sem jellemző ilyen jelenség. Az jó . Elképzelhető , hogy önállósította magát
[ez] a tok . Igazán nem is szeretem , de muszáj védekeznem az esetleges bukások miatt .
Görkorcsolyázásnál sajna benne van a pakliba egy csúnya esés .
Atos23 ugorj be egy GSM boltba , vagy vegyél egy magasnyomású levegő [spray] - t . Azzal szépen lehet a hangszórót és az USB -t is tisztítani. -
Atos23
senior tag
Van valamelyikőtöknek tippje kíméletes beszédhangszóró tisztításra? Kefével nem szeretném, mert van rajta egy drága bubifólia, aminek a reszelés nem a barátja.
Esetleg valami áztató folyadék + porszívóra kötött vékony szilikoncső?
Már abszolút nem hallok szinte semmit a hívott félből.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Van még valaki rajtam kívül , aki használja még ezt a telcsit ?
Három hete jutottam hozzá , nagyon patika állapotban . Minden tökéletes , DE a mai nap történt egy eset , amit nemigazán tudok hova tenni. Több Samsung telcsit fogyasztottam már el , sőt az elsődleges is Samsung , méghozzá Note10 Plus.
Ezt kizárólag edzéshez használom ( görkori ) a Healt miatt és az esetleges baleset miatt sajnálnám a Note-ot , ha törne.......
Az volt ma , hogy lementem gurulni és tettem fel a karpántba lapuló telcsit , hogy kezdem a köröket és azt vettem észre , hogy bekapcsolt magától . Méghozzá Download módba .
Semmire nem reagált. Lenyomtam a szokásos kilométereket , majd még egy pár gombkombinációs nyomkodás után újraindult ( eddig hibátlan ) .
Jellemző erre a sorozatra ez a random jelenség ? -
bringasisti
őstag
Mikor töltöm a telefont 1A van korlátozva rendesen melegszik, és használat közben is. Megnéztem a malac perselyt van e benne elég tartalék apró. Nem tudom érdemes másik aksi vagy egy új készülék mert nekem ez minden még elég
-
tghwinner
csendes tag
Június 13.-án váltottam telefont, Galaxy A52 5G lett a választás. Könnyű volt az átállás, 1-2 dolog változott a One UI-on, de szerencsére lehetett "butítani". Nagy a telefon, de ezt elengedem. De most nem ezzel kapcsolatosan jelzek vissza. Édesanyám használja az általam nyugdíjazott A8 2018-at. A telefon méretével nincs gondja, ennél nagyobbat nem tudna egy kézzel használni. Volt, amit meg kellett szoknia a TouchWiz után, de 1 hét után már belakta a telefont. Sokat játszik rajta fejtörőkkel, de nem tudta lemeríteni a telefont 1 nap alatt. Itt látszik az, hogy mennyire másabb az én felhasználási szokásaim. Nekem már kezdett kevés lenni, 2 SIM kártyával és folyamatos aktív mobil és wifi hálózati kapcsolattal. Előfordul, hogy 1 percre kezembe veszem a telefont, jól eső érzések fognak el. Még mindig jó telefon, alap feladatokra még mindig tökéletes. Nehéz bevallani, de kevés volt az aksi kapacitás.
-
-
-
beadzo
csendes tag
válasz
tghwinner #5006 üzenetére
Az utolsó frissítésig nekem se volt gondom a melegedéssel, merüléssel. Általában 2 napot kibírt 2 kártyával is. A frissítés után a melegedés anmyira nem is tűnt fel, inkább az éjszakai merülés lett szembetűnő, pedig a wifi és a mobilnet is ki volt kapcsolva.
Amúgy kicsit vicces, hogy a #4967 hsz-omban pont én írtam, hogy semmi baja az akkunak. Aztán mégiscsak lett baja. -
tghwinner
csendes tag
Nehezen, szívszorítóan távozom a Galaxy A8-as tábortól. A telefont édesanyámnak ajándékozom, beázott a Galaxy A3 2016-os telefonja. Az első komolyabb telefonom volt (előtte Galaxy Y, Galaxy S Advance felhasználó voltam), a pályakezdői első fizetésemből vásároltam, pár nap múlva 3 éve. Nagyon hozzám nőtt a készülék, a mai napig teljes mértékig kiszolgált Messengerben, Viberben, videó hívásban, mobil hívásoknál, GPS-ben és online rádió hallgatásban. Elég ritkán lassult be, de az is inkább az utolsó hónapokban. Ez a telefon után érkeztek a többkamerás rendszerek, a kijelzőbe épített kamera és ujjlenyomatolvasó, meg a "Glasztik" szörnyűség... Nem is vitt rá a hajlandóság, hogy cseréljek telefont, nagy visszalépés jött. A Galaxy A52 5G-vel szemezek (szolgáltatónál csak az 5G-s variáns van), Samsungnál maradok, és a Samun belüli telefonok közül talán ez az a telefon, amiben látom az A8-as örökséget, igaz csak egy kis mértékben. Aki még használja, annak kitartást vele, egy igazán jó kis telefon ez még mindig (a Galaxy A32-t is veri a mai napig
).
-
sparta2
tag
Látom te is megkaptad az áprilisi frissítést. Én május 20-án reggel frissítettem de 11 körül keményen melegedett a zsebemben a teló, nem is értettem. Délután 4-kor már 15%-on volt a reggeli 100-hoz képest. Az frissítésig átlagos használat mellett 2 napot bírt, azóta teljes töltöttségről, este 10-től reggel 8-ig, az éjszaka alatt 25-30%-ra merül. Ja és meghalt a vakum.
Mondhatom, hogy köszönöm Samsung!? -
beadzo
csendes tag
Tegnap reggel megadta magát az A8-am. Az esti 50%-ról reggelre lement 5%-ra, felraktam tölteni, és ekkor kezdődött a bootloop. Szervizben annyit mondott a srác, hogy valószínűleg zárlatos lett az akku, és ez hazavágta az alaplapot. Ennyit a megkímélt, karcmentes telefonról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest