Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
sparta2 #5022 üzenetére
Ma bekapcsoltam újra az A8-at, hogy még egy pár adatot lementsek róla. Nehéz ezt mondani ennyi közösen együtt töltött idő után (komolyan, mint egy kapcsolat
), de egynapi Almázás után az A8 sajnos használhatatlanul lassúnak érződik az Almához képest.
A megemlékezésemből
kifelejtettem, hogy azért is cserélem le, mert naponta többször előfordult, hogy amikor álltam a villamosmegállóban, és nem töltött be másodpercek után sem a BKK-futár, akkor majdnem az aszfalthoz csaptam mérgemben. Szóval jobbnak láttam inkább mihamarabb eltenni a fiókba. Az biztos, hogy megtartom, mert a mai napig egy nagyon szép tárgynak gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest