Új hozzászólás Aktív témák
-
tytyty
tag
Baromi idegesitő játék lett. Legalábbis bill.el. Mingyárt megnézem kormánnyal is,de a fizikája kamu. Olyan mintha lenne,de nincs.Csak akor lesz jó a köröd,ha játék által megálmodott iven mész. Hihetetlen ocska reakcioi vannak az autonak. Totálisan rossz irányba fordul ki, egyenesbe is bekacsázik 180nál.
Leginkább a Packmanra hasonlit. Lényeg,hogy összeszedd a zöld nyilacskákat az uton és ne lépj a gázra ha sárga lesz. Lehet kormánnyal jobb lesz,de 70 megás ferrari virtual race porig alázza sztem. A töltési sebessége még ugyahogy elmegy,de azt nagyon nem értem,hogy ha autot akarok venni akor mi a franc tart anyi ideig az uj auto megrajzolásánál. A blur tragédia. A visszapillantó mosodik el.... Ami ugye velem együtt mozog.
Számomra az nfs a porsche-nél meghalt. Utána jöttek a ratyi vin disel ökörségek, amit csak az ezelötti nfs tudott alulmulni.
Kormányyal azért még nekifutok egyszer,de csodát nem várok. -
Pityesz82
tag
Uristen,ezt a jatekot rendesen elkurtEz a ratyi iranyitas,borzalom!!
-
proci985
MODERÁTOR
kifutottam...
szóval 7zip szerint egyszerűen nem stimmel a file mérete(!). a zip tartalma 770mega, ehhez képest a tömörtett file 1.13 giga
szóval... van valakinek hasonló baja? mit lehet vele csinálni? 7zip is crcsnek írja, de kétszer végigment a letöltés, tehát rendben kéne lennie...
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #72042496 #34 üzenetére
GTR bekapcsolt segítőkkel easyn nagyon felhasználóbarát. hardon is el lehet billentyűzni vele, csak nem minden autóval (Radical/S7 még okés, Viper okés, Koenigsegg meg kormánnyal is para). szerintem annak nagyon eltalálták a nehézségét.
apropó: win7 alól demo nem települ, corrupt letöltést ír, kétszer is... e mondjuk arra is gondoltam lehet a kevés helyem a cn a ludas de könyörgöm, olyan nehéz lenne megírni azt a szerencsétlen rutint úgy, hogy a célvinyóra tömörítse ki kapásból a cuccokat? illetve olyan nehéz lenne megírni azt a szerencsétlen rutint úgy, hogy a ne tömje tele a tempet letöltött DXel amikor nekem csak a játék kéne, és azt se a rendszerpartícióra kértem letölteni...
krómX: van helyed rendszerpartíción? milyen rendszer? nekem ugyanez a problémám vista kompatibilisben is.
harmadszorra is immár winXPsp2 módban is group5.cab CRC hibával leáll unexcepted end of archive hibát dob.
[ Szerkesztve ]
-
Karee11
tag
Azt nem tudom megfigyeltétek -e, de ha neki mentek egy falnak elég nagy sebességgel, akkor a kamera kimegy a kocsi tetején egy kis időre! Ez még semmi... az eredeti Trailer-ben is sok bugot mutatnak (pl. az árnyék átlátszik a falon, meg ugyanúgy kimegy a kamera ütközésnél)
Gratulálok EA! Még jó, hogy nem vettem meg, hanem más úton szereztem meg... -
Sanyix
őstag
Azt a q ezen akkorát röhögtem! Ezt valami vicces oldalra fel kéne rakni mondjuk a szánalmas.hu-ra.
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Robi86
senior tag
Na EZ???!!! most akkor mi? Demohoz cd-t kér ez a szar?...vagy mi?
-
ToBeY
nagyúr
Torrent oldalas demo letöltés nincs valahol?
-
Paul119
addikt
hangok 5 pont játék élmény 2 , borzalmasan nehéz irányítani, ha rá tolok egy kis segítést mintha nem is én irányítanám a kocsit,kár érte..
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Hebry
senior tag
Szerintem ez egy fos.
Azt a tulajdonságát is elvesztette, hogy az ember csak leül játszani egy kicsit.
Ezzel nem lehet, mert 10 perc, mire betölt, az autó nem azt csinálja, amit én nyomogatok.
Az 1-es szekciót kivégeztem, de nagyjából ennyi elég is volt belőle, mert se türelmem, se kedvem, egy ilyen borzalomhoz. -
GAbre
veterán
Nagy xar az egész!
Állandóan ki kell választani a nyelvet,a grafika kb olyan mint az elődjéé!
És nem tetszenek az ilyen "legális" versenyes játékok...Avatar
-
nanus
senior tag
Játszani csak belső nézetben érdemes,igy még a billentyűzetről is irányitható ha nem is tökéletesen,csak be kell állitgatni....,de külsőbe akkor is pocsék.Nekem csak egy mezei saitek gémpadom van de azt nem tudtam működésre bírni.
A MostWanted volt az nfs utolsó darabja ami jó volt,onnan csak a lejtő és ez még nem az alja !
Egyébként tökéletesen fut egy Phenom9950, ATI 4850 /512 vel 1680x1050 ben .[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
Én sokkal jobban szeretem a pályaversenyzést, legyen az arcade vagy szim, szóval én kifejezetten örülök a Shift-nek. Majd a Burnout srácok összedobnak egy frankó classic NFS-t jövőre. Ezen a részen kívül nekem eddig a legjobban az Underground 1-2 és a Most Wanted tetszett, meg persze a Porsche.
Hörcsög Powa'
-
Xaels
félisten
Az irányítást most nem szidom mert nekem nincs se kormányom sem komoly analóg karos gamepadom. Viszont az egy vicc, hogy külső nézetből teljesen másképp reagál az autó mintha belső nézetből irányítanád... Grafika szép, de ha sok autó van teljesen értelmetlenül el kezd lassulni a dolog és a PhysX-et sem értem szinte semmi extra nincs benne amihez szükség lenne rá. de az tény ha beállítód akkor egész szépek a törések csakhát...
Az NFS névhez visszatérve ez NEM NEED FOR SPEED! Az az illegális versenyekről szólt olyan autócsodákkal amiket az átlag ember nem engedhet meg magának. Én még az Underground szériát is szerettem Igaz amikor átment nappaliba elkezdett ott is romlani a színvonal bár az MW még le tudott kötni és jó volt a játékélménye. A Carbon sajnos addig bírt leszegezni amíg jöttek a klasszikusabbnál klasszikusabb Muscle car-ok.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ToBeY
nagyúr
Felraktam a demot és mikor elindúlna a futam csupa fekete a képernyő semmit nem lehet látni ez mitől van?
-
huskydog17
addikt
Nem értem, hogy miért mondogatják sokan erre, hogy feltámadt az NFS mikor szokás szerint semmi köze nincs hozzá.
Olvastam teljes elemző cikkeket róla és szinte mindben azt írták hogy újra a régi, hát egy frászt!
Az igazi NFS-ek az 90-es évek végén voltak és az ötödik rész (Porsche Unleashed) volt a legutolsó normális NFS epizód.
Az NFS HP2 még az eredeti nyomvonalon haladt, de sajnos nem sikerült túl jól, az olyan félig meddig volt az.
Utána viszont nem csináltak többet.
Én még mindig várok egy IGAZI NFS-re, nem pedig egy másik autós játékra. Egy NFS nem erről szól, hanem nyitott, szép tájakon a legjobb és legerősebb sportkocsikkal való száguldozást! Erre már sok-sok éve várok, de úgy néz ki hiába.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Silentfrog #19 üzenetére
Azt ki lehet kapcsolni menüben...
Kormánnyal sokkal jobb mint billel..
Véleményem szubjektív...
-
Silentfrog
veterán
Nekem kifelyezetten nem tetszett.Az első pályák rövidebb idő alatt megvoltak,mint amennyi idő alatt töltödött be.
Lehet ,hogy nem megfelően állitottam be de nem igazán élvezetes a játék,hogy egy zöld vonalat kell követni,és akkor kapok jo képességeket,ha tartoma vonal közelségét!
Onnan tudom,hogy mennyire tetszik egy game,hogy mennyire fáj a csuklom a játék után,itt nem nagyon gyorsan meguntam és igy nem nyomta szét az egérpad a kezemet.
A grafikára nem lehet panasz,de engem egy kicsit sem kötött le,az utcai versenyek jobban bejöttek.... -
Sanyix
őstag
Én egy eredeti teljes verzióval próbáltam. Egy szar. Ofc mint jópár éve minden résznél megint hazudtak, ezúttal azt hogy olyan nfs porsche unleashed szerű félszimulátor lesz, de maradt sima iqlight dodzsemes arcade (nem kell előzni, átmehetsz a másik kocsi alatt, vagy egyszerűen félrelököd), elég könnyű vezetni segítségek nélkül, a kocsi mozgása abszolút irreális.
És emellé még a grafikájához képest irreálisan nagy a gépigénye, nem kicsit. Egy olyan gépen ahol a grid max grafikával, 16x-os af-el vígan fut, ez igen csúnyácska minimum közeli grafikával is akad, főleg proci miatt, ami érthetetlen, mert se ai-nak nevezhető képződmény nincs benne, se olyan fizika amit egy 486-os proci ne lehett volna képes lazán számolni...Mellesleg minden eltűnt az nfs-t nfs-é teszi. Semmi illegális verseny, sem rendőrök, sem forgalom, csak egy unalmas pályaverseny amiből 1000 féle van, ráadásul az is jól elcseszve. Nemtudom milyen a mostwanteddel kezdődő utáni béka segge alatti színvonalhoz képest, de ez azért van, mert a fostengerből ez sem emelkedik ki
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
-
zoltanz
nagyúr
Egy ATI Radeon HD3850 -el mennyire pörögnek az FPS számok, vagy milyen VGA kárta ajánlott? Állítólag ATI kártyákkal nem valami huszáros, de egy Geforce 9600GT -vel jó.
[ Szerkesztve ]
-
_Orbi_
aktív tag
Hát nem tudom. Tény, hogy szép játék, de nagyon erősen látszik rajta, hogy csak a külcsín volt a lényeg, amikor csinálták. Lassan tölt be, idegesítően lassú a menüje, külső nézetben mozognak a képernyőn a betűk és "ugrál"/ pattog az autó (egy versenypályán! )" miközben a kamera mozog. Szóval totál nem lehet irányítani, mert annyira zavarja az embert. Fizika szintén nulla. Legalább mentek volna el a készítők egy körre valamilyen versenyautóval mielőtt megalkották ezt a "fizikát".
Részemről egy ugyan olyan hulladék játék, mint az előzőek.és most lehet utálni, lehet szidni, mert fikázom, de nem érdekel, akkor is egy kaki marad
-
proci985
MODERÁTOR
a demo tényleg csak 510 mega, viszont a bootvinyóra kidobál még 500megányi adatot. tehát a TEMP internet filest nem törölni amig nincs feltelepítve mert a telepítő hibával leáll.
mellé van dobálva a directX is, asszem az a méretbeli probléma. tapasztalat win7 alól.
-
olanor
tag
Mindenki áradozik erről a Shift-ről hogy feltámadt az NFS stb,stb. Lehet egyedül vagyok ezzel a véleménnyemmel de szerintem meg igenis hülyeség volt ilyen irányba elvinni a dolgokat. Én személy szerint utálom a szimulátorokat és jó hogy volt arcade jellegű autós játék. Nem azt mondom hogy a Pro Street vagy az Undercover jó volt , mert nem így van. De vissza kéne kanyarodni az Underground irányába esetleg még a Most Wanted is egész jó volt.
Egyébként a hírhez még annyit hozzá fűznék hogy igen figyelemre méltó hogy adtak ki demót is , mert sajnos nem jellemző. Így eltudod dönteni bejön e a stílusa a játék megvétele előtt.
-
proci985
MODERÁTOR
gyors mirror itt használjátok ezt, a másik kettő tetűlassú. kivételesen a hivatalos oldal még bírja a strapát
kíváncsi leszek
a topikjában CPUlimitáltság merült fel ati kártyákkal, mondván physix... no igen ám, de nekem az bűzlik, ha very high beállítások és physix mellett nem döglik meg gtx260 alatt bármi (illetve a 295 alatt felbontás függvényében). főleg, hogy indulásnál van gond... mint az utóbbi három NFSben (ennek az volt előzőeknél az oka, hogy a kocsik poligonszáma nagyon magas volt a területhez képest... optimalizáció piha!). mind1, van ati kártysám és quadom, feladatkezelővel/rivatunerrel -mi a bottleneck- is hajlandó vagyok játszani, szóval jövök megerősíteni
a rángató input szintén ismerős valahonnan...
hm, nekem egy 1.13 gigás exe jön éppen lefelé
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Jó későn jött a demo
Üdv: Csabee.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
zoltanz
nagyúr
A demo neve SHIFTDemo_0018_alpha_18_PC-DVD_DEMO.zip ez stabil? Mit jelent, hogy alfa verzió itt most? Működik? Mert most feleslegesen nem szedem. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem meg az a fura, hogy ha kikapcsolod a blur-t, akkor is van, meg ha van akkor a műszerfalat blur-ozza, nem a pályát....
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Na végre, most majd jól kipróbálhatom, milyen lett. Ha beválik, akkor megyek is a CD Galaxisba. Régen vágyom már egy olyan NFS-re, amiért érdemes pénzt adni.
-
- = Zk = -
félisten
MW, Carbont azért nem irnám le, de TE tudod. Mind1.....
Akik figyelték a Shift topicot, és még nem próbálták, azoknak kötelező darab. Szerencsére én "kölcsön" példánnyal próbáltam....
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
14adam
addikt
Azt tartom furcsának ebbe a játékba,hogy mész és elötted az ellenség,de mégis beléd megy valaki hátulról
-
Misi 007
őstag
Az elmúlt évek szemeteit (Most Wanted, Carbon, ProStreet, Undercover) szerintem mindenképp űbereli...
Egyedül a külső nézet ami ritka gagyira sikerült bár aki sose játszik külső nézetbe annak mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest