Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
SunMount3r #27 üzenetére
Jajj...miniszívroham megvolt.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #20 üzenetére
Úgy látom, az egér már elkészült hozzá:[link]
-
Heroes fan
őstag
32 biten direct x 10-en is fut?
-
Fred23
nagyúr
válasz
Heroes fan #24 üzenetére
Egyáltalán nem. 4GB RAM is elég volt a demo futtatásához! Meg jól skálázódik a motor, ahogy néztem, ha kevés a géped, elég visszavenni a felbontásból!
-
Heroes fan
őstag
Gépigénye tényleg olyan horror?
-
Fitzgerald
veterán
Nyomom a demót, nem rossz. Lesz még vele meló bőven, kíváncsi vagyok mennyit fog fejlődni a játék megjelenésig.
-
Fitzgerald
veterán
424000-nél vannak, össze fog az jönni. Hétfőn jön a fizum, beszállok én is.
-
szupermacs
veterán
válasz
SunMount3r #20 üzenetére
+1
-
SunMount3r
nagyúr
Erről a notiról, meg a gyűjtői kiadásról inkább nem szólok semmit, aki harap erre, annak az egészségére.
Pl. Kedvenc játékom a Portal, de eszembe nem jutna gyűjtői pénzkidobáson gondolkodni, még ha lenne is hozzá ilyen. Presztízs érték növelő marketing csalinak (attention magnet) tartom ezeket.
A játék viszont jöhet, de elég lesz azt a Steam-ről is lerántani, sallangoktól kímélném magam...
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
El is indult a kampány. A demo pedig tölthető steam-ről.
900 000 dollárt akarnak összeszedni, ami azért nem kevés. Jelenleg már 112 ezer dollárnál járnak, ami azt mondhatnánk, hogy elég masszív, lévén pár órája tart a dolog, de az ilyen kickstarter dolgok mindig az első pár nap mennek nagyon durván, utána az esetek nagy részében lecseng a támogatós láz. Szóval nem tudom összejön-e, szerintem necces.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Heroes fan #15 üzenetére
Razer Blade egyelőre csak ennyit tudunk. Jó kérdés, hogy a fullHD kiadásról van-e szó, vagy a nagyobbról. (ugye az 2000 dollár, a QHD+ a 2400 dollárba kerül)
-
Heroes fan
őstag
Paraméterei mik a gépnek?
-
LLKobe
veterán
Én sose játszottam az eredetivel, de mindenki mondja hogy mekkora királyság, akkor majd ez
-
Fitzgerald
veterán
Baszki, egyik első backer leszek az tuti, bár sokat nem tudok bedobni most.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #6 üzenetére
-
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus] #3 üzenetére
Nem rossz ez a kickstarter, de azért kicsit lutri. Oda kell figyelni rendesen, de ki is lehet fogni 1-2 gyöngyszemet.
-
ribizly
veterán
Na! Végre valami olyan, amire érdemes lesz pénzt kiadni. Azért mostanában a kickstarter-en ez elég ritka, ha software-ről van szó.
-
NomadND1
senior tag
A nap híre
Új hozzászólás Aktív témák
gp A közösségi finanszírozás kezdetével egy ingyenes, publiks demó is letölthető lesz azonnal.
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest