-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
Superhun #9398 üzenetére
Nincs hiba csak nem értek hozzá hogy kell. A gagyi modokat én is be tudom rakni ahol csak egyszem fájl van de itt ez van írva, hogy
Other files needed:
1. Forge Client (adfly) (tested with Forge 7.8.0.684)
2. GUI Api 0.15.6-1.5.2
3. CustomMobSpawner 2.2.2 Mirror (forum) please make sure you have the latest version of CustomMobSpawner.Aztán nem tudom mit kezdej vele. Ezeket is adjam hozzá a launcherben?
-
kmisi99
addikt
Valakinek sikerült már FTB hez hozzá adni a MO' creatures modot?
-
balikabo
tag
Idő szűkében most egyenlőre csak eddig, lassan haladok mert sok a dolgom mostanában.
-
törölt tag
ehh
asszem kinyírtam a világom... az a baj hogy rp2 lesz ez ahogy látom, és egy timer a ludas... valami ötlet azon kívül hogy mceditben kilövöm a chunkot? akkor törölhetem is a mappot, mert gyak alatta van a földben a teljes ae storage, matterfab, a 4 reaktor, és a fél fúziós reaktor.
-
beast27
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, elkezdtem építeni egy saját rendszert is, még nincs kész de elég közel járok a megoldáshoz
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
föccer
nagyúr
válasz
#56573440 #9384 üzenetére
Ezaz, ilyesmit építettem én is, csak éppen felső világítás volt.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
beast27
senior tag
Közben én próbálkozok az a megépítésével és arra jutottam hogy egy t flip-flop szerű szerkezet kéne amiben a piston-ok 2 block-ot tologatnak és felülről egy piston az alatta lévő block-ot le/fel tologat
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
föccer
nagyúr
válasz
Superhun #9382 üzenetére
Dede, a lényege az volt, hogy 1 sticky piston felhúzott egy blokkot, oldalról betoltam egy másikat, majd a stiky visszatolta. Ha az egyik egy glowstone, akkor ezzel lehetett régen villanyt csinálni. Elég kis helyen elfér, mert mag aa világító rendszerbe be volt építve a t flip-flop. Sajnos képet nem találtam róla, de este áttúrom a gépemet, háth van valahol lementve egy. Talán még a tutorialt is megtalálom ami alapján építettem, de most mennem kell doktori védésre. Majd este megkeresem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
válasz
beast27 #9378 üzenetére
Sajnos ez ennél bonyolultabb. Két piston nem elég. Ha csak egy blockot húznál fel a plafonról, akkor csak oldalról tudod betolni a glowstone-t, de akkor persze már eleve világít ott fent. 2 blockra kell felhúzni a takaró blockot a plafonról, aztán közvetlenül alá betolni a glowstone-t, majd letolni egyel a takaró blockot, ami a helyére tolja a glowstone-t. Ezt visszacsinálni még bonyolultabb, és nem is biztos, hogy simán megy az első kör pistonjaival. Sztem k*rva bonyolult elektronika kell hozzá...
Edit:
föccer: sztem te olyan csináltál, ami egy takarásban lévő glowstone-ról veszi el a takaró blockot, magát a glowstone-t nem mozgattad. Amit ő szeretne, az nagyságrendekkel bonyolultabb.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz
beast27 #9380 üzenetére
Csináltam már ilyet, de elég régen. Meg kell keresnem itt a topkban, mindjárt előásom.
üdv, föccer
-
beast27
senior tag
-
föccer
nagyúr
válasz
beast27 #9378 üzenetére
Miért nem csinálom meg glowstone lámpákkal? Sima jelre kapcsolnak, nem kell szórakozni a pistonokkal, meg t flip-flopokkal.
üdv, föccer
-
beast27
senior tag
Sziasztok
Kéne egy kis segítség redstone-os témában
Egy olyan világító rendszert szeretnék építeni egy kar meghúzására egy ház plafonjábol egy piston felhúz egy block-ot és annak a helyére egy másik piston egy glowstone-t tol be, és a kar ha még egyszer meghúzom a kart akkor ennek az ellenkezője történjen. Nem vagyok kezdő redstone-os de ez már nekem magas. Remélem érthetően írtam leOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
törölt tag
bár már vége a leadásnak asszem megvan a feladatom júliusra
aztán jönnék játszani kicsit a ph szeróra.... szabad ?
-
törölt tag
válasz
#56573440 #9375 üzenetére
persze csináltam. az volt a heppje, hogy maceratornak meg volt adva két "egyforma" pattern (egyik tin ore-ral, majd másikkal), aztán csak állt és lesett. mert Tin dustból már csak egyféle volt, azt egyértelműen lekezeltem.
másik megoldás, hogy törölni a craft queuet majd újrakezdeni, de hát az nem egy túl jó megoldás.
nekem azt csinálta, hogy ha bővítettem, vagy elvettem a hálózatból egy kábelt, akárhol, akkor törölte a craft queuet. -
törölt tag
válasz
#19617792 #9374 üzenetére
csinálj crafting monitort, és akkor látod hol áll. az a baj vele, mármint az egész rendszerrel, hogy nem "élő" a monitorozása a készletnek. tehát ha valahol beakad, elfogy az adott nyersanyag, de te adsz neki pl, akkor nem veszi azonnal észre. ezt ki lehet védeni úgy, hogy eltörsz egy vezetéket pl és visszateszed, vagy rácsatlakoztatsz egyet és belbontod, akkor újra megnézi mi van a "bankban". nekem erre az egyik mapon van egy deployer-blockbreaker összeállításom is, egyszerűen ideggörcsöt hozott rám a dedikált szolárgyártó rendszer, az újonnan beeső uu-t egyszerűen lassan vette észre, az elején az meg elég problémás volt. ezzel meg lehet oldani, rákötni egy timerre vagy egy gombbra és egyből rájön hogy mi a helyzet
-
törölt tag
válasz
#56573440 #9373 üzenetére
jaja, még jóhogy van thermal expansion, és egész ügyes kis gépek vannak benne. nekem eddig 6 quarryból összesen 2 iridium esett
végül maradtam én is a thermal expansion generálásánál, szükség szerint még konfigolható.
AE van ennyire okos? nem is tudtam, az süti. mondjuk lehet ezért nem akart időnként tint készíteni nekem, mert több pattern volt ugyanarra és elakadt köztük.
a Tinker's Construct annyira jó. nagyon feelinges szó szerint magam összerakni egy szerszámot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#19617792 #9370 üzenetére
alap ic gépek szeirntem így nagyon jól beleillenek a techtreebe, az elején thermal expansion feldolgozással tudsz értelmesen haladni, amikor van már cuccod hozzá akkor lehet áttérni ic-re oczve sokkal gyorsabban és solarokkal kvázi ingyen hajtható. matterfab annyira nem vész, 2-3 szerencsésebb quarry már elég hozzá, nekem volt már hogy egy 64x64-es plains-en felhozott 4 iridiumot
én az összes mod közül a thermal expansion generálást szeretem, mert elég jól elosztja az érceket magasság szerint, tehát pl rezet nem találsz gyémánt szinten és társai. egyébként van egy ore dictionary, ami tartalmazza hogy milyen réz a réz, és a receptekben felhasználható mindegyik. ae is felismeri mindet, ha az egyik elfogy akkor a másikat veszi elő, tehát nem kell hozzá csak egy pattern.
a modok configjából tudod kiszedni hogy generáljon vagy se, nekem a thermal exp elég jónak tűnik ilyen téren.
ic2 gépek hangját alapból tiltani az isten
én ideggörcsöt kaptam tőlük mindig
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
és amit nem értek, Tekkit Liteban benne van a TreeCapitator, FTB-ben nincs alapból. miért hagyták ki? isten áldása az a mod.
kezd néhány WTF gyűlni. Twilight Forest world ID-je a 7, ami simán össze tud akadni egy Mystcraft age-dzsel, ha az is 7-est kap. jobb lett volna, ha nem feltétlen int kellene ID-nek... bár a 8192 jó lesz neki, nem valószínű, hogy valaha valaki annyi age-t csinálna.
illetve IC2-es gépek hangja mé' van letiltva? olyan jó hallgatni ahogy dolgozik a macerator, furnace, compressor, stb. vagy épp búg a geothermal generator.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#19617792 #9370 üzenetére
mert az nem lenne jó, ha minden mod generálná a saját copperjét, tinjét, stb. egy az, hogy nagyon hamar OP, másrészt managelni is problémás. AE patterneket mindhez elkészíteni... blaaa.
mert egy mod reze és tinje is elég, ha azt nem olyan túl nehéz megtalálni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#56573440 #9366 üzenetére
nekem kicsit össze-vissza a Gregtech, mert az oké, hogy vannak drágább gépek, de alap IC-s gépeket nem kellett volna drágítani (oké, konfigolható, de az úgy nem "vanilla"). a Matter Fabricator meg maga a lehetetlen.
meg most kicsit a mágiás, farmos részeket szeretném kipróbálni. persze GraviSuitetal
egyébként melyik az a mod, amely leginkább hajlamos rezet és tint generálni? mert Thermal Expansion, IC, Forestry is rak le... aztán Rubber treek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
miért? alapvetően én mindig azért hagyom abba a mappot, mert már semmi se drága, bármit megépíthetek, bármit csinálhatok, stackekben állnak a nyersanyagok, és most akkor lehet dönteni, hogy építek még 5 hp kazánt, meg 10 quarry-t? gt-vel az elsőnapos quarry-m szépen kitolódik a 3.4. napra jobb esetben. és utána is elég sok dolog kell ha egyklikkre hv solart szeretnék gyártani, mivel a uu termelés beindítása se annyira egyszerű
persze így lassabban lehet haladni, de mondjuk engem már nem nagyon hoz lázba egy sima gt nélküli pack, ha igazán ráfekszek akkor egy hét alatt kimaxolható egy map technikailag. a házépítésemet már bemutattam az előző szerón, szal abba se nagyon tudom kiélni magam
nomeg gt-vel végre lehet ic energiát is küldeni iparilag.
addig én se nagyon piszkáltam amíg nem volt ae, mert akkor tényleg abból állt volna a játék mint régen az ee2-vel, hogy egész nap a házban gubbasztok és craftolok, így viszont tanítható az összes perverz recept, és belátható időn belül gyártható szinte bármi. az más kérdés hogy a legtöbb mocskos drága, dehát érted. legalább a tonnaszámra álló nyersit lehet valamire használni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#19617792 #9365 üzenetére
az elején én is fújtam greg-re aztán most meg tolnám az acrába a titánt, meg a többi okosságot, csak időm nincs
jó az, igazából akkor ha "hc" arc vagy, értsd akár 1-2 óra után fut az első quarry szortírozással, feldolgozással. onnantól semmi se drága. kivéve ha gregtech-et tolsz, mert ott agyf@szt kapok néha egy alap recepttől, amire lekraftolom szidom mint a bokrot, aztán mégis jobban esik lerakni azt a nyomorult quarry-t
és akkor még hol van a többi multiblock rendszere, ami nélkül persze lehet élni, csak minek
-
törölt tag
nah, összeraktam a FTB 1.5.2 betara épülve egy naaagy modpackot, kb. FTB Ultimate csak Gregtech nélkül. eddig süti
[ Szerkesztve ]
-
balikabo
tag
Az elmúlt 2 napban nem sok időm volt vele foglalkozni, de azért csinálgatom:
-
törölt tag
Nem játszom, de beleakadtam egy videóba youtub-on, ami kapcsolatos a minecraft-al: diamond sword. Lehet, hogy már láttátok is, mert úgy látom népszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Serricon
senior tag
hawaii dizsi napfény!
Na miután kipihentem magam nekilatunk a nagy projekteknek..
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #9358 üzenetére
úgy, hogy folyamat töltessz egy barelt, bár ez így talán nem a legjobb
vagy leállítod a cobble-nek szánt darálóba vezető export buszt vagy ami van egy level emitterrel ha túl kevés van már.
Szerk: nekem futott egy olyan rendszerem, amiben ként külön rendszer volt, az egyikbe beesett a cucc a quarryból, a másik az csak recy-re volt kötve meg uu-ra. onnantól egyszerűbb volt kicsit, mert elég volt kikapcsolni a quarry-s rendszerből cobble-t átpakoló kaput, és vége. persze lehet hogy van logikusabb megoldás is
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Azt, hogy is lehet megoldani, hogy mondjuk 64 Stack Cobble-t eltároljon a többit pedig elküldje? Jelenleg az egész megy a megsemmisítőbe, de szeretnék tárolni egy kisebb mennyiséget.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#19617792 #9352 üzenetére
fent export bus oldalt import bus. az exportba megadod hogy mit szeretnél ha a rendszerből ráküldene. a rollingban betolod a receptet, az export buszon keresztül meg szépen feltölti azt, és gyártja is. import bus behúzza a kész cuccot. innentől már csak szabályozni kell, az meg egyéni döntés
vagy kihúzol egy rs jelet a rollingba és manuálisan állítod le (de akkor is felpakolja 64 ig az összes slotot amit lehet), vagy az export busz oldalára tolsz egy level emittert, és megmondod hogy pl iron plate-ből kéne 200 darab mindig raktáron, ha megvan rs jelet adjon, a buszt meg beállítod hogy rs nélkül dolgozzon.
lehetne még játszani me interface-el, de azzal nem sok értelme van, ki kell próbálni, nálam nem tolta bele még automatikusan a gépbe csak a saját invertoryjában tárolta le a vasat. én az előző megoldára szavaznék
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Rolling Machinet hogy tudom automatizálni AE rendszerrel?
-
Serricon
senior tag
válasz
#19617792 #9350 üzenetére
Hálózatok közötti kapcsolat elég kidolgozatlan még, de ha egy hálózatban van a távoli részleggel, és itt kiveszem az üres diszkeket, akkor ha beteszem a másoló boxba, az szépen leszippantja, és betölti a másik helyen lévő üres helyre.
Egyébként az lenne a terv, hogy külön alhálózatokat hozok létre bizonyos funkciókhoz, pl fafarm üzemeltetés, kazán tápolás, biofuel gyár, stb.. mind külön hálózat, és interfészeken keresztül tudnak majd csereberélni.
Így elvileg, ha nem vagyunk ott, lekapcsolhatjuk a főrendszert (raktár, autocraft), és csak a létfenntartó részlegek mennének.
Már nem mintha baj lenne a fogyasztás, csak szép megoldás lenne, és talán kevesebb kliens lag. -
Serricon
senior tag
válasz
#19617792 #9348 üzenetére
Mókás lesz majd átcuccolni az új kecóba a diszkeket.. Bár arra is gondoltam, hogy kihúzok egy ~500 blokknyi ME kábelt az új helyig, ott lerakom a Drive-okat, és szépen feltöltöm oda mindet.. amúgy is át kéne forgatni előformázott lemezekre, mert most ömlesztve van, és így nem optimális a helyfoglalás..
-
törölt tag
válasz
Serricon #9347 üzenetére
csak egy darab Quarrym van, ami lefutott 4-5x, de így is annyi matim van, hogy nagyjával nem tudok mit kezdeni.
a cobblestonet, dirtet, sandet, gravelt és egyéb hulladékokból nem tárolok nagyon sok ezernyit, 32 stack ezekből egyelőre untig elég. a többi megy a Recyclerekbe és onnan a Mass Fabricatorba (Gregtech ellenére ezt használom inkább, de talán majd megépítem a Matter Fabricatort...). a Thaumcraft, Mystcraft még új nekem ahogy a méhészkedés is... automatizálni is szeretnék sok dolgot, így nem fogom egyhamar megunni.
és persze nem számoltam azzal, hogy a Mo'Creatures miatt se közel, se távol nincs egy tehén, malac vagy bárány, mert mindet felfalták a ragadozók, így kereshetek azt is.[ Szerkesztve ]
-
Serricon
senior tag
válasz
#19617792 #9345 üzenetére
Alakul, de addig tűnik csak soknak amíg meg nem telik.
Nálunk 20 Drive, abból 10 tele 64k storage-al és lassan bővíteni kell mert elfogy..
Közben rájöttem akkor van piszok nagy lag a házunkban, ha mennek a quarryk.. az AE rendszerbe másodpercenként párszáz item vándorol be a 64*512-es quarryből..kicsit sok az update.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
hmm, nem túlzás az egy kicsit, ha van 6 darab ME Drive-om és mindben 10 db ME 64k Storage?
-
-
balikabo
tag
-
balikabo
tag
Belső torony építés, arra gondoltam hogy középen legbelül meg egy hatalams torony lesz, bár még ki kell találnom hogy hogy is
-
balikabo
tag
HALI!
Hétvégén nem volt időm csinálni csak egy kevés jelenlegi állapot:
a jobb bástyán van még mit dolgozni és kicsit átalakítottam a két középső tornyok tetejét
-
törölt tag
válasz
Superhun #9335 üzenetére
ahogy látom bármin amíg kicsi a szoba. 5 magas kell legyen a hely minimum. a wiki is érdekes ezzel kapcsolatban:
Each head fires individually, allowing a Wither to attack up to three different mobs at the same time. Withers need at least 5 block high airspace to fit, but as of snapshot 12w41b, they can no longer be trapped (and suffocated) in smaller rooms. Every few seconds, the Wither will break any block that comes into contact with it, except bedrock and end portal frame.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
netpeti98 #9330 üzenetére
Kb. a recommended a minimum, eltekintve a 4 giga RAM-tól, minimumhoz elég 2 szerintem.
[ Szerkesztve ]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
X3B6O0X
aktív tag
Szerintem az első hszben lévő gépigényt már frisíteni kellene, ugyanis már Optifine-al sem állja meg a helyét (tudom, anno én adtam meg a min. gépigényt, most meg OF-al is képregényes rendesen). Pláne FTB-vel, ahol a sok gép, betöltve hagyott chunk meg a sok dimenzió felfalja a RAM-ot, és a proci is dolgozik rendesen.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
netpeti98
addikt
Használt már valaki Computercrafttal RP bundle cabblet?
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Kész a birka farm első verziója, ComputerCraft alapokon:
KépekTervbe van véve még, hogy vezérelhető legyen egy központi gépről a gyapjú színe. Egyenlőre, csak a start/stop parancs működik.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Értem. Köszönöm a válaszokat, akkor valószínúleg kezdetnek letelepítem a Win XP-t is a
géprelaptopra, de lassan beruházok valami jobb gépre. Most a legjobban azt sajnálom, hogy ha egy másik karaktert is be kell töltenie a laptopnak, akkor szimplán lefagy. Csontig. E miatt nem tudok multizni. Pedig baromkodni/értelmes dolgokat kreálni haverokkal még 15 fps-en is élvezetes.Üdv. Johnny
-
föccer
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #9323 üzenetére
Nem. Pont az a baj, hogy a kevés fizikai memória miatt folyamatosan a virtuális memóriában dolgozik az OS. A virtuális memória elérési ideje pediglen több nagyságrenddel (!) lassabb, mint a fizikaié.
üdv, föccer
-
válasz
jonnyjoker01 #9320 üzenetére
Nagyon egyszerű, XP nem eszik annyi erőforrást, mint a Win7.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #9320 üzenetére
Ja, OptiFine-al van felbontáscsökkentés, az is dobhat rajta. Viszont a képarányt tartsd meg, vagy elcsúszik a HUD.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Superhun #9318 üzenetére
És az miért lehetett, hogy XP-n 20 FPS-sel ment kisebb akadásokkal, most meg 0-10 fps között ingadozik? Igaz, amióta meg van a win7 az összes játék rosszabbul megy. Talán felrakom 2. oprendszerként az xpt. De mivel szülôké a laptop eleinte a bootolásnál nyavajogni fognak, hogy mit csináltál már megint?!
Üdv. Johnny
-
balikabo
tag
Reggelt midenkinek így másnaposan, tegnap haverral részegen feltoltam a 2. bástyát, hát mit ne mondjak volt szenvedés pes közbe
(amig a többiek tolták én ezt SADFSDFA kocka...) de csak ennyit tudtam mert kesöbb már az alkohol mámorába nem akartam hogy másnap meglepetések érjenek ha megnyitom a pályát.
Szóval most így áll a dolog:
-
válasz
jonnyjoker01 #9316 üzenetére
Memóriát lehetne bővíteni, de sokat nem javítana a helyzeten. Sajnos kevés az a konfig MC-hez.
-
föccer
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #9316 üzenetére
Csere erősebb konfigra
üdv, föccer
-
válasz
jonnyjoker01 #9314 üzenetére
Ha jól sejtem a proci végig 100%-on megy, a memória elfogy, ezért erősen swappel a windows. A VGA sztem ott a legkisebb gond...
-
válasz
jonnyjoker01 #9310 üzenetére
Arra értettem, hogy milyen géped van.
-
jonnyjoker01
veterán
Igen... Minden animáció kikapcsolva, látótávolság apró (minimális), köd bekapcsolva, smooth fps&world és far load off (minden off ami lassíthatja az MC-t) chunk updates 1, textúra pedig summerfields (x32), viszont azt vettem észre, hogyha HD (128x) textúrával játszok, az FPS ugyanannyi. Régen Win XP-vel jobban ment, (most Win7-em van) mivelhogy HD textúrával normál látótávolságon ment úgy, mint most minimálison. De lehet, hogy addig amíg meg nem veszem az új gépem inkább máson kockulok. Vagy egyáltalán nem. Legalább lesz több szabadidõm
Szerk.: Ja és windowson kikapcsoltam az összes animációt, klasszikus windows téma, 800x600-as felbontásban.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
VoidXs
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #9310 üzenetére
Próbáltad a minimális, és majdnem minimális látótávot?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
kmisi99 #9308 üzenetére
Már fent van neki, de az MC gépigénye még így is brutális, amit írnak minimálisnak, az az elindul kategória, ezért OptiFine is teljesen minimumon kell, amit lehet, azt offra. Amikor bedöglött a gépem, áttelepültem egy Pentium Dual Core procis AMD x1550-es konfigra, és 40FPS a rekord. Crysis ugyanitt 80.
-
kmisi99
addikt
válasz
jonnyjoker01 #9306 üzenetére
Optifine modot rakd fel azzal nem fogja annyira megenni a gépet és több fps ed lesz.
-
válasz
jonnyjoker01 #9306 üzenetére
Milyen konfigod van?
-
balikabo
tag
tegnap este 6 kor kezdtem, éjjel 1 ig toltam, és ma is egy 4 órát. de ez eddig még csak 8% a teljes projectből, 4 olyan torony lesz mint ami a bal szélen van, a város 4 sarkán, körbe lesz víz belül meg épületek meg egy hatalmas templomszerű ami a középső 2 toronyhoz kapcsolódik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest