-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Superhun #10598 üzenetére
De hát tudod jól, hogy Blacknél nincs olyan, hogy munkaidő - ha MC-ről van szó!
Ezek szerint a Vanilla olyan együttbandázós dolog lesz? Mert ha nem, akkor a Te személy szerinti első pár órád továbbra is izgalmas. Az más kérdés, hogy Te éppen éhenhalsz, Black meg éppen indítja a harmadik Quarry-t (ezt akár még Vanillában is
).
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
föccer
nagyúr
válasz
#56573440 #10595 üzenetére
MDJ szerverével mi lett? A vanillát leállította?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
tali vanilla szerver online. a címet talinál vagy nálam is lehet igényelni, whitelist nem tudom aktív e, nem írnám be ezért ide
-
Serricon
senior tag
válasz
#56573440 #10586 üzenetére
Bezony dyndns.. valamiért átállt az ip csere délelőttre, és nincs ami lekövesse, mert az asztalimon van telepítve az updater..
Ez amúgy köszönhető a nagyszerűen használható T-online routernek..
Majd lehet megpróbálom ráerőszakolni hogy ilyenkor kiresetelem hátha átáll esti cserére.. eddig valamiért nem volt gond vele.. -
Geryson
addikt
válasz
athos79 #10589 üzenetére
Gondolhatod, hogy én hogy várom! EZ lesz az új videókártyám, az agyam már előre eldobom...
Apropó, találtam egy sorozatot Minecraft Snapshot címmel és számtalan videóban mutatja be az újdonságokat. Jól sejtem, hogy ezeket érdemes megnézegetni, hogy tudjam az új cuccokat, nemde?
-
válasz
#56573440 #10578 üzenetére
A lag problémát majd megoldom egy cave spider xp farmmal.
TNT-t nem kell piszkálni, szerintem itt senki sem szórakozik azzal, hogy felrobbantjuk egymás házát.
Gomez: PH vanillán elvileg még az überbrutál survival mod megy, aminek már el is felejtettem a nevét.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyaaa26
aktív tag
A szeró megint halott? Ez nekem több mint gyanús...
-
Gomez
aktív tag
Hát a PH-s vanilla szerverrel mi lett? Az most is megy, nem?
''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
Geryson
addikt
Apropó, még egy javaslat: Esetleg tílthatnánk a TNT használatát, soha nem fejeltem el, amikor black kolléga viccből épített egy váracskát TNT-ből, ami utána kapott egy redstone jelet a falon futó egyik kábelemből.
Hát volt ott móka és kacagás, csak nem az én részemről...
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
válasz
#56573440 #10575 üzenetére
Azért gondoltam, hogy ezt vállalom én, az FTB meg lehet a kollégánál. Persze ha ő bevállalja, hogy mindkettő vagy tényleg esetleg az FTB alszik, akkor nekem OK - ezt Ti döntsétek el, én igazából "segíteni" szeretnék, meg persze ismét jókat játszani.
-
Geryson
addikt
Egy dolgot javaslok, azt is leszavazzátok, hát ez az én formám!
Amúgy black emlékezz vissza, hogy a large annyira nem volt nagy (pedig tényleg mondtátok), hiszen az volt nekünk a DW20 szerverünkön és abszolúte nem éreztem nagy távolságnak amit menni kellett. De akkor OK, normál lesz.
DEHAVALAKIKÖZELJÖNAHÁZAMHOZ...
-
törölt tag
mondjuk nem tudom mennyire rossz az ötlet, de elehet hogy talinál érdemesebb lenne hostoltatni ezt is mondjuk a kreatív ftb helyett.
dedikált szerója van ami ígyis úgyis éjjel nappal fut, gerinek meg ha jól tudom a gépén futna, ami így többet zabálna kvázi fölöslegesen.
nekem végülis 8 ha gerinek jó akkor nekem se gond, csak mint ötletet dobtam fel
-
Geryson
addikt
Uraim, ahogy említettem. Jövő hét elején indulhat a Vanilla szerver nálam. Majd kérek egy kis műszaki segítséget (ismét), Superhun-t megkérem, hogy csináljon egy térképet és indulhat a móka. Csak azért a jövő hét, mert várom az új VGA-mat és nincs gépem (majd megdöglök miatta).
Ötletek, javaslatok? Én amondó vagyok, hogy large biomies legyen és ne egymás szájában (hacsak valaki nem akar direkt egy helyen lenni a másikkal).
-
athos79
tag
Az FTB szerver megint OFF
Ha újra valami bug/crash miatt, akkor én amondó vagyok, hogy menjünk tényleg vanillázni....ehhez lassan kell egy külön ember aki figyeli, hogy mikor megy szerever és mikor nemAztán pár update után esetleg megnézzük, milyen újdonságokkal lehet kiakasztani a szervert
[ Szerkesztve ]
It's not a bug - it's a feature!
-
Geryson
addikt
válasz
Superhun #10561 üzenetére
Igen, ha meg kiveszed, akkor nem sok értelme maradt.
Mi anno, másik 3-as csapat nagyon komoly vaniliát összehoztunk, linkeltem is anno képeket. Még azt hiszem Te is jártál a szerverünkön (ami nálatok futott egy darabig).
-
-
Geryson
addikt
Sziasztok Urak! Hát így, hogy bejött a rossz idő visszatértem a gép elé és kedvem lett megint MC-ozni. Mi ugye hárman nyomtunk egy FTB-t és azt hiszem március-április környékén fejeztük be.
Pont tegnap kérdeztem Blacktől (aki persze nem olvasta még el az üzenetem - így SOHA többé nem írok neki
), hogy nem dobunk-e össze egy szervert megint.
Szóval én egy 4770k-val és 16 GB RAM-os háttérrel szívesen támogatok egy MC szervert, akár tényleg egy aranyos kis vaniliásat is (bár hozzáteszem, hogy én FTB alatt is kiválóan vaniliáztam amikor úgy hozta a kedvem - tehát 80%-ban). Vagy kérdezek egy hülyeséget, hardcore survival csapatosan túl vad lenne?
-
törölt tag
mit most észrevettem az mffs is bugos f@stalicska. egy sima mffs capacitor és kész gg...
én részemről befejeztem az udate-ig
-
Serricon
senior tag
Megy már, kifagyott...
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
#56573440 #10546 üzenetére
Csak nem Keralis ihletett meg? Baromira hasonlít az egyik házára.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Gomez
aktív tag
-
törölt tag
-
Gomez
aktív tag
-
Amur
addikt
item tessecart-ot hogyan kell pontosan használnom.
Valamint megint benéztem.Egyik ugye a quarry tetején.frekvencia,csatorna beállítva.
Másik a házamban,alatta egy ME import bus,ez is ugyanazon a frekvencián,csatornán.
quarry only send,másik only receive módban.
Ennek ellenére a quarry az tessán keresztül dobálja ki a kibányászott cuccot..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
más kérdés:
a magmatic engine-okba iron tankból waterproof pipe-al be tudom vezetni a lávát,vagy más mód kell?
(még mielőtt azzal is sportolásba kezdek előbb megkérdezem)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz
föccer #10531 üzenetére
hopperből sem tölti be.. lehet nem vödörből kell hanem eleve mellé rakni a magma cruicuble-t és amit kiprésel az enderpearlből azt rögtön adja át neki..
az lesz! ha mellé rakom és kimenetet arra az oldalra állítom akkor átadja a magma cruicuble!!
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
föccer
nagyúr
Hopper kell a tetejére, abba az ender pearl, akkor fogja feltölteni a gépet. Ez után tudja feltölteni a tessát. Legalábbis, ha jól emlékszem.
üdvm föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Amur
addikt
tesseract-ot akarnék kraftolni,mit csinálok rosszul hogy nem kerül be az enderlétyó a gépbe?
tessaYoutube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Serricon
senior tag
Anti:
Ha fennleszel erre majd nézz rá, a szigeteden van valahol.
[IC2] API ERROR:
ic2.core.block.machine.tileentity.TileEntityMatter@1e58581a
(0:-397,45,-1659) didn't implement demandsEnergy() properly,
no energy from injectEnergy accepted (512)
although demandsEnergy() requested 512.Black:
Instant crash ahogy belépsz, töröltelek most, próbáld újra..[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Elkészült az újabb FTB youtube epizód.Téma: Applied energistics
FTB vidi 7.részYoutube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
most sincs benne. Biztos hogy javítani fog,akár meg is duplázza ideális esetben az FPS-t
(teljesen minimalizált beállításokkal persze,minden animáció kikapcsolva,időjárás kikapcsolva stb..)[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
kmisi99
addikt
FTB unleashedet leszedtem az új gépemre intel g2030 cpu 4gb ram és tökre szaggat kb 25-30fps van meg és a cpu 100% on üzemel. Az optifine al játszhatóvá lehetne még tenni? Még semmi nincs egy blockot nem ástam ki mi lessz itt több száz gép után?
-
-
-
-
Amur
addikt
válasz
#56573440 #10512 üzenetére
nem,ott nincs semmi.
Majd kifotózom,hátha te felfedezel valamit amit én nem látok![ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
ME crafting terminal megnyitásánál miért nincs NEI? vagy csak valami beállítás kérdése?
kicsit bosszantó.(pláne hogy direwolf vidijében meg ott van..)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
-
Amur
addikt
válasz
#56573440 #10504 üzenetére
assembly table-n lehet készíteni valami kőlapot aminek a hátoldala egy pipe és rá lehet "pattintani" a csövekre hogy szépen eltakard. Nem jut eszembe a neve,egy direwolf vidiben láttam,talán az AE-t bemutató epizódban takarta el vele a csöveket.Annak néz utána!
off: egyre több epizódot csinálok már az FTB gameplay-es tutoriálos videósorozathoz.
nézzétek rá a csatornára,illetve van egy külön lejátszási lista(Minecraft Feed The Beast magyar gameplay)
youtube csatornámYoutube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
a bc csövezés csúnya
a legszebb amikor a blokk magában áll, mintha vanilla lenne és semmi automatizálás nem lenne
az előző mapen is mindent elrejtettem pistonokkal mozgatott fal mögé vagy ahogy lehetett
én nem szeretem, és külön ideggörcs, hogy a conduitek és liquiduct-ok nem rejthetőek el
-
-
törölt tag
mai agymenés:
minimál apiary dizájn transvector interface-el
tökéletesen megy, és nincs csúnya csövezés a kaptárak körül
az interface-t hozzálinkeltem a fölötte lévő apiary-hoz, így annak a be és kimeneteit "másolja". ami az interface-be bemegy az az apiary-ba megy be, amit az interface-ből húzok ki, az az apiary-ból jön ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest