-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alery
újonc
válasz haverkulum #24099 üzenetére
Köszi szépen!
-
Alery
újonc
Sziasztok!
Nem megy a Ph szerver.
-
Geryson
addikt
válasz #89309696 #24094 üzenetére
Megpróbálom, köszi!
MÁS: óriási reményem volt, hogy állítólag síma vaníliában is chunkokat életben lehet tartani hopperrel. Csináltam egy csodaszép 3.000 blokk körüli szakaszt és a teszt még mintha ment is volna (600 blokknál), de úgy látom, több már nem megy. Valakinek valami ötlet?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Amur
addikt
alap vanillában configolható valahogy hogy ne csak charged creeper által dobjon zombi és skeleton fejet?
A packomban kell pár recepthez, de így elég nehéz beszererzni.
1.10.2-re nem találtam modot ami kikapcsolhatóvá teszi ezt, vagy craftolhatóvá(mobdrops, de azt kivettük mert OP hogy a nether star is kraftolható, és nincs config fájl neki..)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Geryson
addikt
Nem, igazából furnace rendszereket építek és ehhez kell majd szén. Nyilván akkor szénblokk inkább és már nem egy videóban láttam, hogy a srác kivette a stack szenet (bármit) a creative menüből (nem tudom ezt hogyan írhatnám le másképp) és a saját 27 slotjába úgy rakta bele, hogy végig megmaradt a stack a kezében és persze a slotokba is az került, azaz csinált a stack cuccból 27 full stacket.
-
vaakuum
addikt
-
Geryson
addikt
Sziasztok! Vagy 1-2 év után visszatértem az egykori PHs vanília világba (ami ugye már nálam fut) és elkezdtem 2 óriási nagy projektet. Viszont a következő kérdésem lenne (creative): hogyan tudok egy stacket úgy berakni az inventorymba, hogy az mindig duplázódjon? Szóval megfogom a full stack cuccot és ahogy húzom az inventorymban, úgy töltöm fel az üres helyeket folyamatosan egy-egy stackkel.
Valahogy meg lehet csinálni, mert videón láttam, de nem jövök rá.
Köszönöm előre is!
-
Bjorn1107
kezdő
Sziasztok!
Tud valaki módszert arra, hogy egy modpacket a mappájából indítsak el? Mármint ne kelljen belerakni a minecraft mappájába. Az előbb említett modpackemről lenne szó. A válaszokat előre is köszi! (már ha létezik ilyen...) (érdekes okaim vannak rá miért kell ilyen nekem, nem lényeges magyarázkodnom, mert hosszú történet) -
Bjorn1107
kezdő
sziasztok ! A packem elindul 3 gb rammal is ezentúl. Már ha van érdeklödő ((blackrulz)) vagy akárki aki eddig nem tudta kipróbálni, de megpróbálta egyszer ((blackrulz! )), akkor most örömmel jelentem neki, hogy: Boldog karácsonyt!
Fontos cuccok:
1.: Vannak nevetséges questek mert elkezdtem foglalkozni vele, nem fontos értékelni, csak pár napja adtam bele párat.
2.: Érdemes a teljes játékélmény érdekében lostcities generálást használni, a questeknek is akkor lesz értelme.
3.: A questek random szövegeiért kritizálni nem ér, mert csak TESZT MIATT VAN!!!!!
4.: Van légszennyezés.
5.: Lejöttek a robot dínóóók megverni téged ((a robot dínókat verni szokás, mert lepattan a panzerkampfdinoról a lövedék...a többi laser creepert meg jetpackes pókicát lőheted ak47-el is :3 bár csak szólok van annyi mob, hogy nem maradsz meg túl sokáig a karácsonyi ajándékoddal)).
6.: Van egy olyan nevű mod, hogy exocraft és nem tudom hogy configoljam az armorok lekraftolásához szükséges unitok spawn lehetőségét, állítólag nether fortressben, endcityben, strongholban találhatók... én nem találtam egyet se, mindent megpróbáltam.
7.: A questek nem lesznek ilyenek amik a tesztben vannak, ez amolyan ideiglenes karácsony mindenkinek aki megnézi a packet.
8.: Tudom nem voltam ph szerveren sokat, Sanyesz leszólhat : P !! Meg amur is mert sanyesz módszerével éltem (azért jön ide, mert most én is inaktív voltam sokat, rengeteget, rohadtúl sokat fuh mennyit harcoltam azért, hogy oda toljam a pack fellővésének idejét amikor többet tudok lenni, azóta akadt dolgom, folyamatosan más, idővel kiszorult a memóriámból a ph,de már értem miért rossz ez az aktivitás vita), de azért ezt megakartam veletek osztani, hátha van olyan elvetemült, aki egy ilyen ügyi gyereknek akarja nézni mit kontárkodott.
9.: Jó szórakozást !!
[link][ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz anytime #24080 üzenetére
PC-re innen tudod letölteni a teljes verziót, ami a javascripteset jelenti. A felhasználónév+jelszóval be kell majd jelentkezni a programban. A mentett játékokat is neked kell majd átmásolni a régi gépről.
(amit a win10 hoz magával beépítve, az a pocket versionnal egyezik meg, konzolok, telefonok)[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
anytime
őstag
válasz Kr1sz1 #24079 üzenetére
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves, jobban mondva a kislányomnak lenne rá nagy szüksége
1 évvel ezelőtt, megvásárolta a játék teljes verzióját, amit akkor, egy másik gépen használt. Időközben kapott egy új, saját laptopot.
Gondoltam, mi sem lesz egyszerűbb, mint letöltöm a játékot és belépek az MS azonosítómmal és megy is a játék, ahol abbahagyta.
Nyilván, nem így van. Az új, jogtiszta gépen és a rajta lévő jogtiszta MS tartalmazza ugye a próbaverziót. Azonban, a játék indítása után, amikor szeretnék belépni és megadnám az azonosítókat, akkor feldobja azt a két lehetőséget, hogy vegyem meg vagy az alap vagy a full-os csomagot - ez utóbbi megvan.
Felmentem az MS oldalára és beléptem a fiókomba, majd ott megnéztem az xbox részleget is, a játék ott van, de onnan sem tudom letölteni.
Mi a teendő, hogyan tudom megoldani, hogy a megvásárolt játék a gépre kerüljön?
Előre is köszi a segítséget, üdv:
A -
Kr1sz1
újonc
Értem, köszi a gyors segítséget mindkettőtöknek
-
törölt tag
-
apatyas
Korrektor
válasz Kr1sz1 #24076 üzenetére
Szia!
max 3 szálra megy szét, az is inkább töltés alatt mint játékban, így 4 valódi magos cucc ajánlott annál több csak egyéb felhasználásokkal vegyítve szükséges. Intel vagy Ryzen most már mindegy, 3.5GHz< alapórajel, de ha van pénz akkor mehet feljebb. Egy rendes hűtő nem árt többnyire, a MC elég tartósan intenzíven adja a terhelést.
8GB ram amit simán kihasználnak már most, úgyhogy 16GB-ra lőnék.
Videó: csak menjen.. (személyes szívási faktor tapasztalata: jól jön, ha a vidkártyához van rendes linux driver is, nekem linux alól megy jól a MC de ez csak az én nyűgöm)
tár: betöltéskor számít az ssd, amúgy mindegy. A helyigény ahhoz képest nem sok.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Kr1sz1
újonc
Sziasztok,
Majd három éves kihagyás után szeretnék visszatérni a minecraft világába, azon belül is a nagyobb modpackokat szeretem. Sajnos már annak idején is megszenvedett a gépem velük. Na most a kérdésem az h kb milyen gépet kellene összeállítanom h a legnagyobb modpackok is elfussanak a gépen?
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz apatyas #24069 üzenetére
Köszönöm, sikerült. Valamiért a forge installt a játék loadere akarta megnyitni, nem pedig a java[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #24069 üzenetére
Új klienssel:
[Download]
.msi elindít, blabla next next. Érdekes mód, már a program files x86-ba is szemetel, de a fő cuccok maradnak az %appdata% -ban ahogy látom.
Forge Installer az installert kell letölteni, nem a launchert.. én is belefutottam véletlen... Elindít, next next.
MC elindít, forge kiválaszt az installations alatt:
, elindít. MC betölt, kilép. Van mods könyvtár az %appdata% -ban, oda
Biomes O Plenty weblap -ról az 1.14.3-as .jar letölt, (a link a mostani legfrissebbre mutat, de ez később változhat) a jar file bemásol a mods könyvtárba.
MC elindít, forge elvileg kiválasztva maradt, elindít, mods gomb alatt látszik hogy mi van bent: (mindjárt bemásolom telefonról, ebből a kliensből rossz a printscreen)
Single player vagy akármi, új gém, kiválasztani a Biomes O Plentyt a világgenerálás előtt.
Voilá:[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Ha nem fontos a gyári kliens, akkor itt egy jómagam által mutatott MultiMC kliensben összehozott verzió.
Hogyan csinálj modpackot címmel:
[link]Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
apatyas
Korrektor
válasz #89309696 #24070 üzenetére
F@szert kell uj klienst hasznalni/kiadni
Szerk: Jovan, megkeresem az uj klienst es megnezem azzal.
Mellesleg az elozo hsz-omat igeny eseten be lehet tolni a nyitoba. Nemi szovegezesi finomitas utan.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
apatyas
Korrektor
válasz vaakuum #24068 üzenetére
Emlékeim szerint nem kell adminként futtatni a Forge telepítőt. De ha mégis muszáj, akkor pl start menüben kikeresed a parancssort és jobbklikkel egyebek, futtatás rendszergazdaként. Ott meg
java -jar e:\MC\forge-1.7.10-10.13.4.1614-1.7.10-installer.jar
persze neked nem ez a file lesz ott.
1., legyen egy vanillád az appdatában, amit elkúrhatsz akárháyszor.
2., lefuttatod a forge-al a kliens telepítését oda az appdatába.
3., elindítod az MC-t, létrehozza a mod és egyebek könyvtárakat.
4., bemásolod a kiválasztott, megfelelő verziójú modokat a mods könyvtárba, amúgy ha komplettebb csomagokat veszel át vhonnan akkor a configs és egyéb könyvtárak is kellenek (neked nem most)
5., elindítod mégegyszer, betöltődik minden amit odamásoltál és megy.Ha nem látod bent amit akartál, akkor rossz verziójú volt a mod és eldobta indítás közben, a logban látni fogod ha picsogott rá.
Szerk: ilyen, ha forge-os és modokat tölt be:
A felső sor fut 1/7 .. 7/7 -ig, az alsóban meg a modok neveit irkálja, amit tölt épp. Persze egyszál modot nem fogsz észrevenni.
Bent a játékban rákattintasz a mods könyvtárra, és kiírja, mi fut benne. Ha nincs Forge, nincs mods sem.[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
help pls!
Fiamnak kellene minecraft egy plenty o bioms moddal, de sehogy nem akar sikerülni.
itt tartok:telepítettem a minecraftot, letöltöttem hozzá a legújabb Forget, és miután rákattintottam, elindította a normál minecraft installert, ami a képen is látható. weboldalon láttam, hogy run as administrator-ként kellene futtatni a forge telepítőt, de a jar állományán nincs ilyen lehetőség a jobbklikkel sem.
Honnan látom, hogy most fut-e a forge vagy ez csak egy natúr minecraft?Ha ez forge, akkor miért nem működik, ha a jobb oldali ablakból a biomsoplenty jar állományát átrakom a bal oldalon a .minecraft/mods könyvtárba? Hol kell kiválasztani, hogy az a mod induljon el?
Vagy ezek a letöltések nem kompatibilisek egyással? Már vagy 4 oldalról töltöttem le különféle kombókat, de mindig ide jutok, hogy azt sem tudom, megy-e a forge."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
törölt tag
válasz haverkulum #24063 üzenetére
Hát látod De az igazából azért volt nagy mondás,mert ha jól tévedek ott még nem igazán volt csak a logistics pipe féle tárolás, ae még nem jött be, úgyhogy egy fokkal nehezebb volt durva mennyiséget tárolgatni
-
törölt tag
válasz #89309696 #24060 üzenetére
Szerintem a rekord tartó Tali még mindig Amikor valami 1.2.5-ös packban a háza körül addig ásott, amíg konkrétan láttad felkelni a napot a bedrock magasságában, mert gyakorlatilag látható távban nem volt semmi egyik irányban sem, akkor lehet hogy 1 milla fölött állt vasban Picivel
Viszont ott jöttek be a thaumcraftos kristályok, és azok miatt kellett, olyan fps droppot csináltak hogy diavetítés volt a világ néha... Ő meg kitalálta hogy ha nincs kristály nem kell renderelni
-
Amur
addikt
válasz csuzda #24057 üzenetére
Igen jó helyen keresed. az a cím a jó.
A pakkot pedig Twitch kliensből is le tudod szedni.(sőt azt ajánlom, aztán legfeljebb átmásolod a letöltött packot az általad használt kliensbe)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Kaphatok a PH szerverre IP címet? A https://minecraft.hgn.hu/szervereinkrol-n megtaláltam a szerver elérhetőségét, az lenne az? Viszont azzal nem látom a szervert.
A modpacket honnan kell letölteni? A CurseForge oldal azt írja bejelentkezés után, hogy You do not have access to perform that action.
-
törölt tag
Ma két hónapos a pakk. A vártnál sokkal jobban teljesít.
-
kisi
aktív tag
Úgy tűnik, leállt a szerver...
-
kisi
aktív tag
Bocsi hogy szólok, de valakinek a valamije nagyon elszabadult a Ph szerveren, ma reggel óta iszonyatosan laggol a szerver..
Lehet, valami quarry, vagy mobfarm megvadult -
janos1988
addikt
Hogy tudnak minecraftban repülni elytraval és tűzijátékkal?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
törölt tag
válasz apatyas #24047 üzenetére
Azon még James játszott anno, őnála láttam. Akkor még nem volt kiflifejű pávagyerek. Tényleg nem is láttam a fejét vagy három éve, megnézem most mi a helyzet.
Hát férfi lett belőle, érdekes. Kicsit visszafogottabb páva fejjel, ez már haladás. 336ezer feliratkozó az manapság nem sok. 9 hónapja nem volt új videó. Wow, akkor a YT karrierjének annyi ezek szerint.
Meglesem MesterMC oldalán megvan-e még.
Ahha, rögtön az elején rám akar sózni 2000Ft-os rang vásárlást, jó igen, ezért is köptük le világ életében a MesterMC-t.
Hmm, kikerült az oldalról a neve. Ezek szerint kinőtte a kilenckedést. Megkomolyodott? Na ez se hátköznapi egy jutúbertől, ez becsülendő. -
apatyas
Korrektor
Volt valaha az 1.7-es "4 pillars" vanilla 'túlélő' skymap. Régi álmom volt, hogy egyszer kicsit feltupírozva végigjátsszam, némi anyagátalakítást belevive.
Betettem a mapot az 1.7.10-es Infinity Evolved modpack alá, kiegészítve a Lootbags (nagyon kell!) illetve Mekanism (szentimentális) modokkal, meg némi konfig buherálással, hogy az osmium és bronz páncélokat le lehessen vmivel darálni.
Öröm boldogság, skymap Nihilo és minden nélkül. Nem mondom hogy teljesértékű, pár dolog még hiányzik.. ezüst, méhek.. még gondolkozom rajta, hogy csempésszem be legálisan. Elvileg a mining laser összehozható, úgy sejtem, de még nem ugrottam neki, akkor lesz ólom ezüst urán is.
Hát ezzel töltöm az időmet mostanában.[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
A szerver nem elérhető.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
kisi
aktív tag
Az Alery- féle Slime élménypark utolsó pillanatai lebontás előtt.. Mivel a Slimék már nem látogatják, ezért úgy döntöttünk, hogy bezárjuk az élményparkot. Az élménypark a lebegő szigeten lakó sliméknek kétféle szórakozással szolgált: Az első slimék még a kötél nélküli Bungie-jumping élményét élvezhették, mi után az elől látható széles zuhatag medencébe érkeztek, ahol is az extrém zuhatag szörfözéssel , egy kanyar után jutottak le a nagy medencébe, ami már a barlangban volt, itt a hosszas és tartósan pihentető barlangfürdőzés élményében részesülhettek... Az oldalt látható kis gyerekmedencék nem váltották be a hozzájuk fűződő reményeket.. Később a bungie junping kötél helyett egy üvegcsöves függőleges csúszdával bővült, ahol is egy fenti medencéből a csúszdán át egyből a lenti barlangfürdőbe kerülhettek... De egy hibás kivitelezés következtében a slimék elköltöztek, így az építmény lebontásra kerül... A fenti részén már dolgozik a quarry... A stand helyén ipari park fog épülni, természetesen környezet barát, napelemmel, elektromotorokkal, az Eu-s normák betartásával, hogy Eu-t és Mj-t is kellő mértékben tudjon szolgáltatni..
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz #89309696 #24041 üzenetére
In Flames szólt nekik, de lehet a göteborg metál nem jött be, és tényleg magyaROCK kell nekik!.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
még egy kérdés: lapis bee-ből már van tiszta bőven, tolnám fel a drone mennyiséget belőle hogy oltsam majd rocky princessekbe siker esetén pedig a lapis-noble keresztezéssel emeraldokat ugye, de folyton a no flowers hibát dobja. cobble vagy stone kell neki, de hiába rakom körbe kővel akkor is azt írja..
már totál elraktam a virágos részről, akkor is.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
csoki
senior tag
igen, ha jól emlékszem itt nem tudsz princesseket/queeneket sokszorosítani, csak drónból lehet több miután meghalt a queen (ha a fertility rateje pesze nem 1), viszont emerald drónokat (lehetőleg tisztákat) lehet próbálni keresztezni bármilyen alap princess-szel és reménykedni hogy emerald queen lesz, vagy legalább félig emerald queen és aztán tisztázni full emerald drone-okkal macerás nagyon
-
Amur
addikt
Ebben a packban forestry és extra bees van. A genetikai vonal ha jól látom csak arra jó hogy egyes tulajdonságait megváltoztassam a méheknek.
Ha egyes princesseket, drone-okat akarok sokszorosítani arra genetikailag nincs lehetőség, csak az alap méhek esetén.
Tehát ha akarok 10 emerald bee-t akkor addig kell kereszteznem töménytelen lapis és water bee-t amíg nem lesz 10 tiszta princess és 10 tiszta drone.
Jól látom? (eddig nem nagyon méhészkedtem)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
föccer
nagyúr
Végig próbáltam az összes receptet, de egyik sem működött.
Kezdek új map-ot, hátha.
Köszi!
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
csoki
senior tag
válasz föccer #24031 üzenetére
én tudtam addolni összes item-et powersuits modból
recepteknél arra figyelj hogy ugye mutat többet, de a legegyszerűbb verziók nem mennek, tehát pl a páncélt nem tudod csak ironnal lekraftolni, az a recept a jó amibe kell wiring is (invarral is jó mondjuk de miért használna olyat az ember ill. nem jó a 2 electronic circuitos recept se, már csak azért se mert összes páncélra ugyanazt mutatja 2 circuittal ) elég gázos így, nem végzett rendes munkát aki a packot/recepteket csinálta (nem dw20, nem ő csinálja a saját packját)
van 1.10/1.12-re is dw20 pack, azokban is van minden jóság (csak készülj fel h a gépigény megnőtt 1.7 óta...)
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
FTB Presents Direwolf20 (v1.10.0) Minecraft Version 1.7.10
By The FTB TeamElég régi az lehet? Mi a "legfrissebb", tech vonalú DW pack?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
Teljesen mindegy hány ágyad van, és milyen sorrendben feküdtél bele, ha a legutóbbi amiben aludtál megszűnik, vagy nem funkcionál valid ágyként, akkor a kezdő spawn ponton ébredsz. Lehet másik 30 ágy is ami lent van és valamikor aludtál benne, mindig az utolsó ami számít.
Két lehetőség van amiért nem ott keltél fel ahol:
-fel lett szedve az ágy ahol legutoljára aludtál
-Az ágy az általános mob spawn szabályok szerint működik. Oda tud letenni téged, ahova mobokat is le tud (na, ha sötét lenne pl). Ez azért van, hogy ne a falban lévő üregbe teleportáljon értelem szerűen vagy a fal túloldalán a lávába.Szerintem a valószínű megoldás, hogy az üvegen lévőben aludtál, ami látszólag ellátja a feladatát, de nem tud spawnolni téged ha meghalsz... Legyen a padló szint amire az ágyat tetted. Ezen a szinten 10 blokkos körben _kell_ hogy legyen szilárd blokk, tehát nem üveg, nem slab, nem más technikailag átlátszó -mostmár a piston se az az újakban, de régen az is az volt, és még sok más blokk is- . Ha csak üveg veszi körbe az ágyat padló szinten nem fog tudni letenni, és mész az alap spawn pontra.
Szerk: a wiki szerint se lehet üveg körülötte
"For a bed to be usable as a spawn point, the player must be able to stand next to the bed at the same level as it. There must be a solid block at the same 'floor' level as the bed, with 2 transparent blocks of space (for example, air) for the player to stand in, in one of the ten blocks that surround the bed. It doesn't matter if the bed itself has blocks above it."[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
Találkoztatok már olyannal, hogy lerakott ágyak ellenére a spawn ponton éledtetek?
Tegnap a villámhárító projekt közben, nintegy 150 kockányi zuhanás után ez történt.
Pedig 3 ágy is volt a közelben, egy fent az üveg tetőn, egy a házban(kb 10 méterre tőle kenődtem fel...)
egy a quarry mellett, de még a spawnpoint közelében is maradt egy... ennek ellenére kezdőhely, és mire rendesen betöltött a játék, a wispek majdnem meg is ettek... -
csoki
senior tag
rip szerver
amúgy is amur + alery azt tapasztalták hogy lag akadott bőven, valamivel kiakadhatott
-
apatyas
Korrektor
-
föccer
nagyúr
DW20 packkal játszom. Modular powersuit-hóz készítenék alkatrészeket. A NEI-ből lesem ki a recepteket, de nem tudom megcsinálni. Addolni nem tudom, mert ismeretlen item hibára fut. Emlékszem, hogy régebben is volt hasonló probléma, de nem emlékszem a megoldásra. Hogyan tudmám megcsinálni?
Köszi, FG
-
törölt tag
válasz sinick #24015 üzenetére
Szia
Sajnos a fiatalabb generációt itthon nem a legális szerverek kötik le, hiszen nem éppen a fizetőképes keresletet jelentik. Ezért igazából online multira igazából... Szóval nem igazán éri meg neked maradjunk annyiban. Sajnos, mert jobban kontrollálhatóbb lenne a szerver, ha tiltás után nem regisztrálhatna a kedves 8 éves újra, hogy trollkodjon tovább, de ez már egy ilyen dolog.
Amennyiben jelenleg vagy a jövőben szeretne mindenféle modot telepíteni, akkor érdemes megvenni a java verziót, a mestermc mellett pont elfér -azonak saját, tört kliensük van-, és a twitch kliensből gyakorlatilag egy kattintással akármit is le tud majd szedni. Pokemonos pakkot -menő az még?- vagy bármilyen más varázslós, állatos, akármit is.
[ Szerkesztve ]
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
8 éves fiam 1 éve minecraftozik (PC, java verzió, modok nélkül, és jelenleg tört, mert nem tudtam meddig tart a lelkesedés). Vagy egyedül játszik, vagy velem vagy lányommal LAN világ megosztással játszik. Alapokkal tisztában van. Közben YT videókat is néz és próbálgat. Eljött az ideje, hogy kinézzen a nagy internetes minecraft világba is. Ő mestermc-zni szeretne, az ottani világokat és ottani arcok videóit nézi legjobban.
Olyan megoldást illetve szervereket keresek, ami inkább gyerekeknek valót. Induljak el mestermc vonlalon? Vagy megveszem és tudok ajánlani gyerekbarát szervereket? Ez utóbbihoz java vagy Windows 10 verzió legyen?
Köszi: sinick
-
törölt tag
Milyen modpack?
Van pár megoldás attól függően mire kell, és mi van. Ha régi pack akkor buildcraft flood gate, arcane spa thaumcraft vonalon, actually addition fluid placer, mfr fountain -az industrial foregoingból lehet kikerült ez a blokk-, immersive engineering fluid outlet ami így elsőre.
Ill a félparaszt transposer tölt vödröt lávával, majd átadja egy dispenserbe, ami leteszi azt, visszafilterezed az üres vödröt és újra töltöd
-
csoki
senior tag
Szia,
obsidiant vagy cobblestonet szeretnél automatizálni?
mindkettőre jó megoldás a Igneous Extruder (még energia se kell neki) ,ki tudod választani gui-ból mit szeretnél: obsidianhoz folyamatosan pótolni kell lávát + vízet (bele tudod közvetlen vezetni mindkettőt 1-1 oldalról), cobblestone-hoz csak elég belerakni 1-1 vödörrel mindkettőből, nem fogy el sose ráadásképp még sima követ is tud csinálni, ahhoz elég 1 vödör láva + végtelen vízamúgy van olyan blokk ami le tud rakni folyadékot a világba, csak nem itt még: buildcraftos flood gate pl (itt még nem jár olyan verziónál a mod), ill. itt még nem létező mod, actually addons-ból a fluid placer
[ Szerkesztve ]
-
kisi
aktív tag
Sziasztok!
Van valami ötletetk arra, hogyan lehetne egy ender thermic tartályból a földre folyatni a lávát?
Ki van alakítva egy vályú a földön, ahova lávát szeretnénk folyatni, majd egy kis vízzel kezelésbe venni...
-
kisi
aktív tag
válasz haverkulum #24008 üzenetére
Elhasalt a szerver...
-
kisi
aktív tag
válasz #89309696 #24004 üzenetére
Köszönöm szépen, hosszas kísérletezgetés eredményeképpen tökéletesen működik.
Az energia szállítására mindkét cső bevált, a tesztrendszer filterezve vissza is vezeti az egyik fajta fát egy power furnance-n át a motorba, charcoalként, illetve filterezve a saplingokat az ültetőbe, ahol az ültetési minta beállításával a megfelelő haszonfa- fűtőanyag mennyiség ültetődik.Egyébként a víz szállítására bevált még a logistics Liquid connector pipe is,mondjuk, ez a pipe durva anyagigényű, bár gondolom, speciálisabb feladatokra való inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon EOS DSLR topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- PlayStation 1 / 2
- Konteó topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i5-13420H 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest