-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
apatyas #24069 üzenetére
Köszönöm, sikerült. Valamiért a forge installt a játék loadere akarta megnyitni, nem pedig a java[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #24069 üzenetére
Új klienssel:
[Download]
.msi elindít, blabla next next. Érdekes mód, már a program files x86-ba is szemetel, de a fő cuccok maradnak az %appdata% -ban ahogy látom.
Forge Installer az installert kell letölteni, nem a launchert.. én is belefutottam véletlen... Elindít, next next.
MC elindít, forge kiválaszt az installations alatt:, elindít. MC betölt, kilép. Van mods könyvtár az %appdata% -ban, oda
Biomes O Plenty weblap -ról az 1.14.3-as .jar letölt, (a link a mostani legfrissebbre mutat, de ez később változhat) a jar file bemásol a mods könyvtárba.
MC elindít, forge elvileg kiválasztva maradt, elindít, mods gomb alatt látszik hogy mi van bent: (mindjárt bemásolom telefonról, ebből a kliensből rossz a printscreen)
Single player vagy akármi, új gém, kiválasztani a Biomes O Plentyt a világgenerálás előtt.
Voilá:[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest