Új hozzászólás Aktív témák

  • Bjorn1107

    kezdő

    :DDD sziasztok ! A packem elindul 3 gb rammal is ezentúl. Már ha van érdeklödő ((blackrulz)) vagy akárki aki eddig nem tudta kipróbálni, de megpróbálta egyszer ((blackrulz! :)) )), akkor most örömmel jelentem neki, hogy: Boldog karácsonyt!
    Fontos cuccok:
    1.: Vannak nevetséges questek mert elkezdtem foglalkozni vele, nem fontos értékelni, csak pár napja adtam bele párat.
    2.: Érdemes a teljes játékélmény érdekében lostcities generálást használni, a questeknek is akkor lesz értelme.
    3.: A questek random szövegeiért kritizálni nem ér, mert csak TESZT MIATT VAN!!!!!
    4.: Van légszennyezés.
    5.: Lejöttek a robot dínóóók megverni téged ((a robot dínókat verni szokás, mert lepattan a panzerkampfdinoról a lövedék...a többi laser creepert meg jetpackes pókicát lőheted ak47-el is :3 bár csak szólok van annyi mob, hogy nem maradsz meg túl sokáig a karácsonyi ajándékoddal)).
    6.: Van egy olyan nevű mod, hogy exocraft és nem tudom hogy configoljam az armorok lekraftolásához szükséges unitok spawn lehetőségét, állítólag nether fortressben, endcityben, strongholban találhatók... én nem találtam egyet se, mindent megpróbáltam.
    7.: A questek nem lesznek ilyenek amik a tesztben vannak, ez amolyan ideiglenes karácsony mindenkinek aki megnézi a packet.
    8.: Tudom nem voltam ph szerveren sokat, Sanyesz leszólhat : P !! Meg amur is mert sanyesz módszerével éltem (azért jön ide, mert most én is inaktív voltam sokat, rengeteget, rohadtúl sokat :D fuh mennyit harcoltam azért, hogy oda toljam a pack fellővésének idejét amikor többet tudok lenni, azóta akadt dolgom, folyamatosan más, idővel kiszorult a memóriámból a ph,de már értem miért rossz ez az aktivitás vita), de azért ezt megakartam veletek osztani, hátha van olyan elvetemült, aki egy ilyen ügyi gyereknek akarja nézni mit kontárkodott.
    9.: Jó szórakozást :D !!
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák