-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
válasz haverkulum #25399 üzenetére
részemről mehetne, szívesen játszanék valami újjal
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, szerintem nagyon régóta senki rá se nézett a prohardveres szerverre, ha ezt jól sejtem akkor miért nem azon cserélünk inkább egy modpacket egy újabb szerver helyett?
-
janos1988
addikt
-
pumukli93
csendes tag
Sziasztok!
Indítok egy szervert a közeljövőben és érdeklődöm, hogy van-e kedve valakinek csatlakozni.
A modpack-et még nem döntöttem el, ebben jöhetnek ötletek. -
SmallWill
csendes tag
sziasztok!
valaki tudna ajánlani valami technikás modot?privát üzenetre illik válaszolni :)
-
haverkulum
aktív tag
Szia, a szervergépet le se írom részletesen, saját szervergép, két xeon CPU, rengeteg ram, NVMe SSD RAID, net pedig gigabites kapcsolat (osztott), szerverteremben. Ha a TPS esik le vanilla szerver esetén akkor a CPU-ja lesz nagyon gyenge vagy leterhelt annak a szervernek. Ha net gond lenne akkor csak laggolnának de a TPS rendben lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Nagus
senior tag
Milyen konfigon fut a vanillás MC szerver és milyen nettel? Egy ismerős eléggé szenved a szerverével, ha játszik 3 ember akkor a tps leesik 5-8 közöttire... Nem igazán tudjuk eldönteni, hogy a szervergép kevés vagy a net amin rajta van.
-
Amur
addikt
válasz ArpiCBR929 #25389 üzenetére
Vagy ami még egyszerűsítheti ha kezdő vagy a modolásban:
nem szeretem a twitch klienst, de ha modokat kell leszedni akkor arra nagyon jó, mert:
-leszedi a megfelelő forge-ot, core modokat
-csak a kiválasztott mc verzióhoz való modokat hoz fel a keresőben
-az itt található modokkal nem szokott gond lenni
-nem tudod elrontani a fennti dolgok miatt.
Tehát Twitch kliens telepít, beállításokban van külön minecraft fül, ott megadod amit kell.
mods vagy modok fülön találod meg a minecraftot.
egyedi profil létrehozása
itt megadod az mc verziót amit használni akarsz, majd a további tartalom beszerzése részen tudsz modokat hozzáadni.
mint mondtam nem kell aggódni, mert minden szükséges core modot leszed hozzá, és a megfelelő forge-ot is telepíti neked.
Szerintem első nekifutásra itt modolj.
Aztán ha kicsit jobban beleásod magad akkor ott a multi mc launcher, profiknak még mindig az a legjobb felület.
Ez a vanilla mc-be dobálom a modokat nekem mindig feleslegesen komplikált volt.
mindig valami speciális launcheren keresztül oldottam meg.
Saját packjaimat is mind vagy a multi mc-ben vagy a twitch kliensben raktam össze!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
válasz ArpiCBR929 #25386 üzenetére
Itt több gond is lehet.
1: az mc verziónak megfelelő forge kell, ha nem hoz létre megfelelő mappát lehet hogy nem futott le rendesen.
2: a 9minecraft egy kamu oldal. rengeteg kontent nem az vagy nem olyan amit onnan szedsz le. Soha nem javasolt onnan szedni semmit. Modokat kb csak és kizárólag innen érdemes. 1.8-ra érhető el ahogy nézem, tehát ehhez kell egy 1.8-as mc, egy 1.8-ra jó forge, és a többi mod ha azok is kellenek hozzá. -
kisi
aktív tag
válasz ArpiCBR929 #25386 üzenetére
próbáld meg létrehozni az adott elérési útvonalat (hozz létre addons mappát) és abba másold bele.
Elvileg mennie kellene... -
ArpiCBR929
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam telepíteni a plural lucky block mod-ot, de amit találtam leírás az valahol hibádzik. Telepítettem a Minecraft Forge, Potion Core, Lucky Block Mod and Loot++ Mod., ahogy írták és utána letöltöttem a lucky block mod-ot. Viszont azt írták hogy ezt másoljam be a .minecraft/addons/lucky block mappába, de nekem nincs addons mappa. Tudtok nekem ebben segíteni? Van olyan leírás ami alapján sikerülne a telepítés? A link amit követtem ez volt: http://www.9minecraft.net/lucky-block-plural-mod/
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! -
apezka
aktív tag
Sziasztok!
A két keresztfiam (ha a szüleik hagynák ) éjjel nappal nyomnák a játékot. Nekem kimaradt az életemből így nem nagyon tudom követni őket amikor mesélnek mikor, mit építettek...
(Kicsit az én lego-s és Civilization 2-es időszakomra emlékeztetnek! )
Arra gondoltam, hogy mivel nem sokára itt a karácsony arra gondoltam, hogy "összeengedem" a két köjköt egy szerveren amit beüzemelek nekik.
A szerver beüzemelésre ott a leírás az összefoglalóban és azzal nem is lenne gond (felpattintom egy virtuális gépre és voala). Jó eséllyel még az sem lenne gond, hogy távolról neten keresztül játszanak. Hosszabb távon akár a haverjaik is jöhetnének.
A gondom az, hogy nem találtam semmi leírást (lehet én nem kerestem eléggé) saját szerverren megoldható-e a crossplay? A szervert tudnám Windows-on vagy Linux-on futtatni vagy ha úgyadódik egy Pi-n is. A kölykök pedig PC-ről (Win10) és tablet (android) játszanának.
Igazából az sem teljesen világos, hogy mik azok a kiadások amik kompatibilisek egymással..
Szeretném kiagyni a 12 és 8 éves srácokat a megvalósításból, hogy tényleg meglepetés legyen nekik, de gyanítom, hogy nem fog menni és nem az IT rész miatt!
Minden infót és esetleges segítséget szivesen fogadok és előre is köszönök!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
-conrad-
addikt
válasz -conrad- #25380 üzenetére
Arra gondolok, hogy amennyiben a Switch account is össze van kötve a Microsoft fiókommal, illetve a PC-s verzió is össze lesz vele kötve akkor engedni fog egyszerre játszani a kettővel? Nem fog egyetlen felhasználót azonosítani a két játékhoz a microsoft fiók miatt és nem fogok hibaüzenetet kapni, hogy "ezzel a felhasználónévvel már fur a Minecraft egy példánya"?
-
-conrad-
addikt
Sziasztok, egy kis technikai segítségre lenne szükségem a Minecrafttal kapcsolatban. Egy Nintendo Switch-en fel van telepítve, A és B profil közül csak A-hoz van a Switchen online előfizetés. Maga a játék Microsoft fiókhoz is hozzá van kapcsolva. Szeretnénk ketten játszani.
A megoldás:
Hot seat Switchen, osztottképernyőn, viszont így nem engedi, mert B profilon nincs előfizu. Ez nem fog működni online előfizetés nékül? Pl. offline mód vagy hasonló nem létezik?B megoldás:
Mivel az éves előfizetés majdnem egy Minecraft ára (nem akarok most családi csomaghoz több embert keresni) ezért gondoltam, hogy megveszem PC-re is a játékot és akkor tudunk online játszani.
Működni fog a cross platform Switch és PC között?
Ha a PC-n lévő Microsoft fiókhoz csatoltam a Switchen lévő Minecraftot akkor mi a teendő, kell egy új Microsoft fiók a második játék miatt vagy lehet két játék egy accounton? -
Teaway
veterán
„hiába 30 mil x 30 mil egy pálya, az attól még korlátos, zárt”
Ha az origóból indulsz szept 1-én 0:00-kor és percenként 600 blokkot haladsz, akkor október 3-án éjfélkor érsz a világ szélére. És akkor még semmit sem csináltál, csak mentél. Mindez persze csak elmélet, hiszen a világ nem egy lapos síkság és közben 2520-szor fogsz éhenhalni és 4568 ellenséges mob támad meg
Nincs itthon csokid??
-
törölt tag
Akkor a föld is az? Attól hogy valami zárt, nem igazán szoktunk így hivatkozni rá... Egyébként meg a 30x30 az igazából 60x60 millió, mert az origóból minden irányba 30 milla a térkép. Igazából akkor a játékok 99.999%-a dungeon szerinted Nekem mindegy, csak mondom
Akkor válaszolva, nem, teljesen más. Nem diabló klón. Nincs nagyon skill lépés az alap minecraftban, a különböző aktivitással szerzett xp nem gyorsabb futást vagy több hp-t ad, hanem az eszközök enchantolhatolásához, javításához használhatóak fel. A globális mc adatbázisban ami a microsoft oldalán van csak a skined tárolódik meg a neved esetleg ha van köpeny mert voltál olyan rendezvényen, vagy kaptál a fejlesztőktől akkor az. Más nem.
Minden más, nyersanyag, xp, eszközök, bármi, az minden map esetében lokálisan a szerveren tárolódik. Ha az általam hosztolt szerverről átmész a haverodéra, akkor semmit nem viszel. Elég fura is lenne, pont a modok és az egyedi konfigurálás miatt, hiszen az én szerveremen lehet olyan item, ami a másikén nincs, vagy a konfig miatt ott valami rettenetesen ritka vagy tiltott cucc. Akkor ha belépsz hozzá akkor eltűnik, de ha vissza jössz hozzám akkor meg megint legyen meg...
A szerverek külön entitások, mindig mindent újra kell kezdeni a nulláról .
-
coco2
őstag
válasz #56573440 #25368 üzenetére
A dungeon-ökre való utalásomat a jelek szerint félreérthetőre fogalmaztam. Nem volt szándékom az mc dungeons-re utalni. A dungeon maga is kicsit megtévesztő, amikor outland-ről van szó. Outland területen nyitott ég van, meg minden, a dungeon-ről meg mindenkinek a zárt helyek jutnak eszébe. Viszont kicsit átgondolod, hiába 30 mil x 30 mil egy pálya, az attól még korlátos, zárt, és a szerver szemszögéből ugyanúgy dungeon, mint a sokkal kisebb pályák. Na, ennyit a dungeon fogalmáról.
Amire én kíváncsi voltam, az a diablo 2 feature, ahol belépsz egy game-be, fejlődsz valamennyit, összeszedhetsz új cuccokat, akármi, és amikor kilépsz, a karakter kap egy mentést, amit vihet magával a következő játékba, ahova belép. Akármilyen keveset is fejlődött valahol, az is csak valami. A sims szerű játékoknál ugye alapvetően nem a harci rendszeren van a hangsúly, de például a kibányászott erőforrások ugyan úgy játék eredmény. Aztán azt csak sejtem a gameplay videók alapján, hogy erőforrásokból a legtöbbje bőséges akárhol, nincsenek igazán akadályozva a jatékosok a felhalmozásukban, de azért csak érdekelne, hogy létezik-e bármi "elmentett érték" a játékban, vagy game leave / enter -> úja nulláról minden.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
törölt tag
Hogy kontextusba helyezzük ez a dungeons változat, itt nincs építkezés, kötött a pálya, és passz hogy mi hol ki merre, mert pont azok az elemek hiányoznak belőle amit én speciel a sima mcben szeretek, így kb annyira ástam bele magam mint a story mode nevű "játékba", ami igazából egy interaktív mese kb.
A sima Minecraft ehhez képest ég és föld, teljesen más, az nyúlik el 30 millió blokkra minden irányba, abban lehet építeni, barangolni, tenni venni amit és ahogy akarsz kötetlenül, annak nincs "vége", és az moddolható olyan szintre, hogy fúziós reaktor meg űrhajó, meg más bolygók, meg amit akarsz.
Szóval amit eddig leírtunk róla, az semmiben nem él az új dungeons játékra.
-
törölt tag
Most jut eszembe...
Te ugye most a minecraft dungeons játékról beszélsz? Mert mi a minecraft alap játékáról... A dungeons egy tök más cucc, külön vásárolós, és kb semmi köze nincs az mc-hez azon túl hogy az ms adta ki és mc kinézetű karakterekkel mc mobok ellen hasonló kocka világban kell játszani... Ahhoz itt nem igazán értünk, mert viszonylag friss és szerintem innen senki se vette meg, mivel jelentősen más mint amit itt tolunk
-
coco2
őstag
válasz #56573440 #25366 üzenetére
Oké, szóval az MC map amolyan dungeon jellegű, korlátos mennyiségű nép tud beözönleni, játszanak ott valamit, és ha "végeztek", lezárják azt a mapot, és törlődik.
Mapokon (a jelek szerint akár dungeon-nek is nevezhetjük) keresztül lehet menteni bármilyen elért eredményt? Mármint voltam egy játékban, összeszedtem ott bármilyen erőforrásokat, tárgyakat, elértem bármi eredményt, és egy friss mapon másutt azokkal kezdek, amikor belépek, és nem teljesen nulláról. Vagy minden alkalommal minden elért eredmény delete, teljesen nulláról kezd mindenki, és csak az van, amit azon a mapon szednek össze?
-
törölt tag
Ofi szerver a realm, van sok biztos de ott 10 player a limit vagy társai/map. Javara random emberek, te, én, bárki hostolja aki akarja. Nyilván ezért kisebb nagyobb közösségek alakulnak, mivel nem A játék van, hanem tematikus packok, meg ezer féle moddolt kontent. Továbbá a szerverek és a játék sem ezres nagyságrendű játékosra készült, száz játékos egy vason és mapon már komoly lag tenger általában ha nagyon extra dolgot nem is csinálnak, pedig általában fognak.
. Vannak kivételes szerverek ennél több slottal, de ez egy olyan játék ahol bármit lehet csinálni, egyedül is ki lehet fektetni ha nagyon kell szinte bármilyen vasat, nemhogy ezres nagysagrendben, ott előre borítékolható hogy nem lesz sokáig 20 tps[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A külföldi szerókon, meg Minecraft youtuberek videóiban se szoktam 30 embernél többet látni együtt és az már soknak számít.
Itthon meg max 5-10, ha nem egy gyerekszerverről van szó, ott többen vannak.A világ gyakorlatilag végtelen, bár a szerverek az erőforrások miatt korlátozni szokták, de előbb unják meg a játékosok, minthogy elérjék a szélét. Alapból ha jól rémlik 30 millió blokk van minden irányban, mi amikor játszottunk 10-20 ezret szoktunk bejárni nagyjából.
-
coco2
őstag
válasz #89309696 #25356 üzenetére
Köszönöm a felvilágosításokat, sokat segítettél megértésben.
Még egy kérdés bárkihez, aki játszik "hivatalos" szerveren. Nagyjából hány játékos van közös világban? Egyáltalán mekkora az a közös világ mondjuk egy diablo2 lod-hoz képest?
-
Amur
addikt
Ha a sima alapjátékkal akar játszani(vanilla verzió) akkor elég.
Ha modpackokkal is szeretne próbálkozni, akkor a 8 giga RAM alap, és talál majd olyan packot amihez kevés lesz.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
psg5
veterán
Sziasztok! Látom összefoglalobanna gépigényt. Fiam (8 éves) jelenleg tablet-en jatszik, de ha jol ertem hosszutávon olcsobb ha PC-n játszana.
Vennék egy használt , AMD X2 CPU, 3,20 GHZ, 4GB DDR3, 250 GB HDD gépet.
Ez elegendő lehet?F.K.T.
-
törölt tag
Nem igazán olyan, mint a Diablo, ez egy építgetős legószerű valami. Vagytok egy generált világban és abban éltek, csináltok dolgokat, átalakítjátok, inkább egy Simshez hasonlít.
Multiban érdemes nyomni, de single is játszható teljes egészében. A magyar szerverek eléggé kipusztultak, pár ember nyomja csak egyszerre, a legtöbb zárt baráti magácélú szerver. Ahol sokan vannak azok mind 10 éves gyerekek. A külföldi szerók mennek jól inkább.
A Minecraftban egy generált világ van, azt nem szokás rendszeresen cserélni és újrakezdeni, általában hónapokig futnak mire cserélve van. Viszont vannak minigame világok ahol lehet mindig újrakezdeni, ezek játékok a játékon belül.
Kb 7-8 ezer Ft, a hivatalos minecraft.net oldalon érdemes megvenni a Java verziót. Azontúl költsége nincs, bár lehet bérelni hivatalos oldalon szervert meg világokat meg ilyeneket, mi ezekkel nem szoktunk foglalkozni.
Nem hivatalos szervereken vásárolható hozzá mindenféle kinézet, páncél, eszköz, tapasztalatpont, rangok, de az nem a Minecrafthoz kerül, hanem az adott szerver teszi zsebre, így csak azon a szerveren lesz érvényes, máshol nem (vitatott is ezek etikussága).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Teaway #25348 üzenetére
Ez a szerver is olyan, mint Tali vanilla szervere volt, egy ember játszik rajta egy éve megállás nélkül, gondolom ő kérte az újragenerálást is. Úgyhogy nincs más építmény, ha van is már a saját gazdája se tudja mi az. Ennek a játéknak ez a halála, mikor nincs rajta ember.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy minecraft-al éppen csak hírekből összetalálkozó noob-ot kellene felvilágosítani pár részletről, amit nem nagyon tudok kihámozni a kaotikus blogokból.
1. Mennyire MMO jellegű a minecraft? Pld anno diablo2-t lehetett tolni 8-an, és mindig új játék indítás, ha a régiből mindenki kilépett. Wow meg sok1000 player azonos világban, ami sosem áll le. Az MC hogyan vagy kitalálva?
2. Mi a szitu a game költséggel egyszeri vásárlás / havidíj? Érdemes? Ha igen, mennyi az annyi? Ha nem, vannak ingyenes szerverek?
3. Létezik bármi olyan külső közösségi piactér, mint pld a diablo2-höz volt a d2jsp és a forum golds-al kereskedni unique cuccokkal, rúnákkal, boost szolgáltatás, meg bármi? Van arra tervezve a játék?
Köszi.
-
Nagus
senior tag
Azzal küzdök éppen a vanilla szerveren az új netherben, hogy olyan területet találjak ahol kék fák és netherrack van, de eddig csak pirosba botlottam eddig.
-
janos1988
addikt
Erről a remake packról nem is tudtam. Köszi! Tényleg jó kis pack volt az eredeti. A thaumcraftot de rühelltem benne, mármint azt az összekötős játékot.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
PeL
addikt
Az eredeti 1.7.10-es Infinity pack-ot átírták 1.12-re, már benne van elvileg az expert mód is... Lehet teszek vele egy próbát majd, mivel ez volt az első expert pack amivel játszottam és jó emlékeim vannak róla
-
Nagus
senior tag
válasz haverkulum #25347 üzenetére
Megszűnt a tapasztalt nether lag és überbrutál jó lett. Kicsit nehezebb lett, mint volt és a varacskos disznók aranyosak és ontják a húst. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Nagus
senior tag
válasz Teaway #25345 üzenetére
Van olyan aki épített a netherben? Én eléggé bejártam és gyors utazásképpen használtam pár távoli szomszéd épített portálját, de épített dologgal nem találkoztam a netherben.
Amúgy 1.16 óta mindig amikor átmegyek az első 1 percben bődületes lag van nálam.[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
-
Nagus
senior tag
Kérném a PH vanilla szerver netherjének törlését, hogy 1.16-os generálódhasson.
-
csoki
senior tag
válasz haverkulum #25305 üzenetére
követtem a topicot, de rég írtam már
felőlem lehet új modpack is, vannak már 1.15-sek is akár, de nekem mindegy, ahogy gondolod/gondolja a társaság (nekem nincs időm/kedvem jó pár hónapja mc-zni )
-
PeL
addikt
válasz Nereyn #25336 üzenetére
Ezért írtam az Enigmatica 2-t Én pont az expert változatával játszottam mielőtt meglett az eredeti Minecraft. A fő különbség a normal és az expert változat között hogy bonyolították a recepteket és teljesen átfedik egymást a modok, szinte minden egyes modot használni kell hogy előre tudj haladni a progressben.
Plusz a normal változatában is benne van minden népszerű tech és magic mod is (a fent említett Mekanism, Ender IO és Applied Energistics 2 is többek között), ehhez a változathoz részletesebb quest könyv is van ami kitér olyanokra is néhány helyen ami az expert questbook-jában nincs benne (pl. expertből hiányzik a teljes Applied Eenergistics 2 fejezet ami a normalban viszont benne van). Szám szerint az expert-ben 650 körül van a questek száma, normalban viszont 800 körüli... Emiatt az Enigmatica 2 normal változata is elég kezdő-barátnak mondható és szokták is ajánlani mindenhol, ugyanúgy kötetlen a játék, bármelyik modba bele lehet vágni, a legtöbb nagy modhoz questek is vannak amik bemutatják a modokat. Szerintem mindenképp tegyetek vele egy próbát ha végeztetek az FTB Academyvel...
[ Szerkesztve ]
-
Nereyn
tag
A Mekanismot sajnáltam is hogy nincs benne meg az Ender io, de amúgy jól össze rakott pack, az elején egy alapos tutorial van ami ad egy jó alap fogalmat, a JEI, Thermal Exp szervóiról és még egy pár dologról majd szabadon enged a világba, de annyira alapos a quest book, hogy nem tudsz megakadni benne 😀 tényleg teljesen kezdőknek van összerakva az FTB Academy. Ha lesz nekik még kedv utána majd keresünk valamit ami megfelelő lenne, amiben több tech mod van ami komplexebbé teszi.
-
PeL
addikt
válasz janos1988 #25333 üzenetére
Ennek az alap ötlete tényleg baró, viszont kihagytak egy csomó alap tech modot, pl. nincs benne Ender IO, Mekanism, Applied Energistics 2, RFTools és még lehetne sorolni, ezeket rengeteg modpack használja... Ebből a szempontból lehet jobb lenne az Enigmatica 2 (normal verzió, nem Enigmatica 2: Expert), vagy esetleg ha megnézték az FTB Academy-t, kövinek mindenképpen ezt ajánlanám.
[ Szerkesztve ]
-
Nereyn
tag
Sziasztok!
Tudnátok valami egyszerű, csapatban játszható modpacket ajánlani ? Haverokkal játszanánk viszont tapasztalat a 0 körül van nekik modok terén ha van quest az nem lenne hátrány
-
Amur
addikt
Igen, tech packban alap hogy tudj repülni.
Ez egy hardcore packnak indult, és bár van benne opció repülésre, de iszonyat keményen farmolható csak ki.(mobok dobják a totemet hozzá).
Meg amolyan vanilla közeli állapotban akartam kinyírni a sárkit.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
PeL
addikt
Én meg mondom meglesz eredetiben a játék, majd milyen jót fogok játszani szervereken, na de szomorúan konstatáltam hogy pl. Enigmatica 2 Expert-es szervert egyszerűen már nem lehet találni. Talán egy szerver van, felmentem a honalpjukra de egész kis lista van ott banolt itemekről, amiket gondolom nem lehet használni, köztük az általam favorizált ME Conduit is többek között... Nyilván már mindenki által rendesen kijátszott pack, én is elég sokáig eljutottam benne törtben de szívesen újrakezdeném egy szerón. Ha lenne...
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Láttam megszenvedtél vele rendesen Moddoltban mire eljutok az End Dragon-ig mindig van valami repülési módom (jetpack, gyűrű akármi) amikkel amúgy nem igazán kihívás megölni, bele se gondoltam ezek nélkül mekkora szívás lehet minden oszlopra fel pillarozni magad, aztán félúton vagy majdnem az oszlop tetejénél odajön a sárkány és lever onnan
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
én saját modpack összepakolására használtam. Arra is tökéletes. Csináltam róla videót is régen.
Apropó videó, van új a hardcore videó sorozatomban(tegnapi, mai premierrel)
[link]
kicsit bénán, de megölöm benne az ender dragont.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
PeL
addikt
Én csak most látom először de már meg is győzött az első 5 percben miután néztem róla egy rövid bemutató videót és felraktam. Amit olvastam róla negatívumot az pont az hogy saját modpackot körülményes benne összerakni. Ezt úgysem terveztem, szal nekem tökéletes. Twitch app így tényleg teljesen mellőzhető.
-
Amur
addikt
A multiMC nagy királyság! évekig használtam. kizárólag lustaságból tviccselek. de ha problémák lennének én is mennék oda. Pláne hogy a saját pakkomat már csak magamnak fejlesztgetem, jó ideje nem frissítettem a twitch-en.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
PeL
addikt
Na megoldottam minden fenti problémát úgy néz ki a MultiMC progival. Pofon egyszerű használni, sikerült is beállítani mindent, modpackot is 2-3 kattintással lehet telepíteni és mindent oda pakol és tölt le ahol maga a MultiMC is van, még az alap minecraft dolgait is. Érdekes hogy a Twitch appból nem tudtam telepíteni az Enigmatica 2-t, ez meg simán lehúzta csak le kellett tölteni a legutolsó verziót a modpackból ami fent van Curse-n.
-
PeL
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
-
apatyas
Korrektor
Tviccs pics.rúgása: bal felső sarokban 3 vonalkánál indulj, file-settings. De tapasztalatom szerint szétszóródik a minecraft több mappába is, már eleve az új típusú saját launcherje miatt (ezt indítja el a tvics is). A régi launcher kizárólag az %appdata%\.minecraft -ba pakolt...
Ha az accountod megvan a minecraft.net-en, akkor vagy a tviccs által indított, vagy a kézi java launcherbe kell majd beírni.
Még a soksokmodos single játékok is párszáz megáig érnek csak nálam. Minél többmindent alakítasz át a terepen, annál nagyobbak lesznek a régió fájlok, nagyjából a különbözetet írja le a seed által generálthoz képest.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
leszeded a klienst, és jobb felül a kis ember ikonra klikk, beállítások, minecraft alatt adhatod meg hova dolgozzon. Leszedsz egy packot és amikor indítod bejelentkezel az accal, aztán annyi. legalábbis emlékeim szerint, ezer éve nem kellett már bejelentkeznem twitch-be
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Üdv újra. Most jutottam el addig hogy meglett eredetiben a játék (ne üssetek érte )... Ott tartok hogy beregeltem a kulcsomat a Minecraft.net-en (javásat vettem elvileg). Innen hogyan tovább? Ha ez gyakran visszatérő kérdés, előre is elnézést kérek...
Modpackokhoz elég csak a Twitch klienst használni? Hogy tudom megoldani azt hogy ne a C:\ meghajtóra települjenek fel a modok és packok? HDD-t használnám inkább a játékhoz mert több GB-os mentések is lehetnek ugye, több modpack egyidejű használatánál meg elég nagy adatmennyiségek össze tudnak jönni gondolom, ki szeretnék jó párat próbálni, az SSD-n meg nincs túl sok hely ehhez sajnos... Tehát egyidejűleg akár több és különböző verziójú instance-ok is lennének fent. Kivitelezhető ez valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Szerintem szedd le a twitch-et, és csinálj egy tiszta telepítést.
Én is csináltam a napokban egy ilyen akciót, mert nagyon teleszemetelt már mindent.
Egy normális uninstall progival csináld.
(Iobitnek is van elég jó free)
miután újratelepítettem minden jó.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
kisi
aktív tag
válasz haverkulum #25305 üzenetére
Szia
Nézegetem, a legújabbat, elég tűrhető lett, bár, én nem sokat játszottam most ezen, köszönhetően annak, hogy beleestem egy zombie spawner mellé, és nem bírtam visszaszerezni a cuccaimat...
Picit elment a kedvem tőle.
Játszik rajta valaki? -
Nagus
senior tag
válasz haverkulum #25312 üzenetére
Endet semmiképpen az még érintetlen, a sárkányt is én öltem le pár hete. Még csak egy portál van kint a 8 vagy 12-ből.
Az 1.16 a netherbe hozott újdonságokat. Nagyon messze kellene menni nem legenerált részt találni az új dolgokért (érc). Még 3 fekete koponya kell nekem azt addig biztosan kiszedem majd, mert az új nether sokkal nehezebb. Köszi![ Szerkesztve ]
-
Nagus
senior tag
Láttam, hogy a vanilla 1.16.1 lett, köszi. Kicsit elhzott a minecgafttól az ingyenes gta 5, de már kezdem megunni így felmentem. A netehrben szépen átalakultak a malacok, majd rámestek az újak így iszkolhattam vissza arany cuccért.
Van valami mód a nether újragenerálására? Spigotnál más szerveren simán endet és nethert is újrageneráltunk a normál világ nélkül. -
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, PH-s szerveren az Engineers Life packot lehet frissíteni kéne... 1.8-as verzió van fent, ami úgy nézem hivatalosan már nem támogatott, nem lehet letölteni launcherből sem csak 1.9-et vagy frissebbet. 2.0-nál volt egy komoly update a packhoz, új quest rendszer, sok mod cserélve, elvileg a modkészítő szerint átvihető a világ/mentés de egyes itemek, blokkok eltűnhetnek.
Mindenképp frissíteni kell a szervert mert újak nem tudnak csatlakozni hozzá se azok akiknek esetleg elveszett a gépéről a modpack egy újratelepítés miatt vagy bármi más miatt. A kérdés, hogy 1.9-re vagy legfrissebb. 2.02-re frissítsünk? -
w.miki
veterán
Android-os MineCraft-hoz hogyan lehet pályákat hozzáadni?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
FastFox66
csendes tag
Engem is érdekel
Ha próbálkozol nem vesztesz, ha nem próbálod nem nyerhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- További aktív témák...