-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #19881 üzenetére
Én ezt a tört Windowshoz tudnám hasonlítani. Tudjuk, hogy rengetegen használják és, hogy a Microsoft röhögve letilthatná mind egy mozdulattal. De nem teszik, mert akkor nagy részük menne át Linuxra meg hőbölögne, lejáratná őket, megérné nekik? Nem éppen. Pont az adja a hatalmat, hogy mindenki azt használ és nem az, hogy a csillió dollár mellé még bejön-e pár százezer vagy nem.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
netpeti98 #19009 üzenetére
Tehát, ha PC-re (is) megveszem, akkor a "sima" változatot érdemes? Meg mondjuk mellé iPhonera a Pocket Editiont.
Amúgy az nem "gond", ha Win 10-em van és nem a Win 10 bétát, hanem a "simát" veszem meg, simán futni fog?
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
-
apatyas
Korrektor
válasz
netpeti98 #16022 üzenetére
Kérdésfelvetés:
A Microsoft koncepciója abszolút kifizetődő lehet, hiszen nagyjából 20 millió PC-s Minecraft játékos van, akiket az extrákkal át lehet költöztetni a Windows 10-re.Mik is ezek az extrák?
Egyrészt lehetőség lesz többjátékos módra a Pocket Edition és az Xbox Live változattal, illetve egér és billentyűzet mellett érintőkijelzőre és gamepadhez igazított irányítás is lesz, amelyek között nagyon gyorsan lehet váltani. A Windows 10 GameDVR szolgáltatása is elérhető lesz, így a legfontosabb pillanatokat meg lehet majd osztani a világgal.
Jó, és ez engem hol érdekel?... Egyedül az átírt motor ér valamit, viszont azon nincsenek modok.
Az Oculus Riftet meg gondolom ígyis-úgyis lehet csatlakoztatni, ha eredetileg is tervezték hogy jó legyen hozzá. Ha meg a javáshoz letiltják a Riftet mert csak azért, akkor nyajjanak túrót.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
apatyas
Korrektor
válasz
netpeti98 #14997 üzenetére
Igen, a minap azon agyaltam, hogy ez a sűrűség vajon összemérhető-e már egy fehér törpével, neutroncsillaggal, vagy fekete lyukkal. Nem, a leghígabb, a fehér törpe is már 10^9 kg/m^3 sűrűségű.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #14167 üzenetére
Hát, elképzelhető, hogy valahol megvan nálam, de azért ennek erősen utána kellene néznem.
Volt azon a mapon elég sok, durva dolog. Nem is bírta a bérelt szerver.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
mikk2000
őstag
válasz
netpeti98 #13982 üzenetére
Mi köze van annak a launcherhez?
Ha eddig volt valami gubanc, azt a forge jelezte, amúgy meg egy egyszerű indító nem fog belelátni a modok lelkivilágába hogy melyik mod mivel fog összeakadni, esetleg pont a modpack forma az, ami elvileg úgy lett összeválogatva, hogy azok egymással is jól mennek, de ez nem a launcher dolga. Amit láttam hogy mire jó az a launcher az az, hogy a saját modpackját le tudja tölteni, ennyi. De ha van pontosabb infód, azt elolvasom, tanulni nem szégyen
-
Geryson
addikt
válasz
netpeti98 #10957 üzenetére
Uch, ez brutális! Nagyon szépen köszönöm! Valami fantasztikus, hogy mennyire szép ez a 512 smooth!
Kerestem valami faithful-t, de a 64-est, de úgy látom azt nem fejlesztették tovább, de hát így már nem is aktuális...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
netpeti98 #10393 üzenetére
a régi nem okozta lehet vissza kéne állni? nekem is amúgy villog kicsit és opengl hiba üzenet.....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
netpeti98 #10391 üzenetére
azt nem értem , hogy most tettem újra emiatt a drivert
@superhun ha megint csinálja küldök
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #9358 üzenetére
úgy, hogy folyamat töltessz egy barelt, bár ez így talán nem a legjobb
vagy leállítod a cobble-nek szánt darálóba vezető export buszt vagy ami van egy level emitterrel ha túl kevés van már.
Szerk: nekem futott egy olyan rendszerem, amiben ként külön rendszer volt, az egyikbe beesett a cucc a quarryból, a másik az csak recy-re volt kötve meg uu-ra. onnantól egyszerűbb volt kicsit, mert elég volt kikapcsolni a quarry-s rendszerből cobble-t átpakoló kaput, és vége. persze lehet hogy van logikusabb megoldás is
[ Szerkesztve ]
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
netpeti98 #9330 üzenetére
Kb. a recommended a minimum, eltekintve a 4 giga RAM-tól, minimumhoz elég 2 szerintem.
[ Szerkesztve ]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Serricon
senior tag
válasz
netpeti98 #9270 üzenetére
Persze, nálam is 8 quarry küldi 1 tesseract-ra az összes itemet, az meg pakolja az interface-be, így amihez hozzáér a quarry feje azonnal bent van a diszkeken.
Amióta kivettem szerver konfigban az AE csovek villogását meg low uzemmódba nyomtam a rack-ek ledjeit azóta még a házunk is járható lett, piszok nagy lagot generál ennyi anyag mozgatása a rendszeren belül, pedig elvileg látszatra semmi nem mozog..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #9270 üzenetére
közvetlenül? közvetlenül nem, kell közé egy me interface legalább. amikor legutóbb néztem akkor két quarry-t szépen elvitt egy darab, elég gyors hozzá. ugye a quarry invertoryba pakol, az me interface-nek meg van, ha nincs definiálva neki semmi hogy mit tartson bent akkor mindent egyből storage fele küld, kb instant. lehet trükközni chestből exportbuszozással, de annak nem sok értelmét látom, nem túl hatékony
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
escape
aktív tag
válasz
netpeti98 #9243 üzenetére
Temészetesen
342 csonti legyilkolása után Tier 5-ös lett, gondotlam megépítem, véglegesre a trapet, de viheted nyugodtan a shardot, nekem elég az a rakás blaze. Csak annyit kérnék, hogy tedd be a helyére a Blaze shardot. Az obszidián épületben találod a faládában.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
törölt tag
-
escape
aktív tag
válasz
netpeti98 #9188 üzenetére
Bocsi, sietek, csak angolul tudom benyomni:
"It will keep the chunk the turtle is on loaded, but be advised that a world reload will reboot the turtle, until they implement persistancy.
The radius of chunks that will stay loaded is configurable. Default is 0 for 1x1 (the chunk the turtle is on), can be set to 1 for 3x3 (chunks around the turtle), 2 for 5x5 and so on. The default Forge chunk loading settings allow for up to 5x5 - those can be changed in config/forgeChunkLoading.cfg under maximumChunksPerTicket."Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #9118 üzenetére
Hasonló nálam is a felállás. A gömböt játszottam msotanság, ha MC-ről van szó, de a sandbox része már nem tud lekötni annyira.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
X3B6O0X
aktív tag
-
Aldo Novares
aktív tag
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
netpeti98 #9031 üzenetére
Asszem már nem csak füves terület kell nekik a spawnoláshoz, hanem egy csak McEditben látható spawnerblokk spawnolja őket fűblokkokra. Így tudták megcsinálni, hogy egy adott helyen csak egyfajta állat spawnoljon.
föccer:ha elég távolra viszel egy füves területet, elméletileg beleakadhatsz bármikor egy ilyen blokkba (hacsak nem törölte őket a map készítője), és lehet több állatod. Ha szerencséd van, pont olyan, amilyen elveszett, de nem 100%.
Ja, aki még mindig a vanilla Minecrafttal játszik, annak itt a snapshot 13w18c.
[ Szerkesztve ]
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #9031 üzenetére
Nem spawolnak. Csináltam egy jó nagy füves, sík területet és egy sem jött. Csak annyi van, amennyi a játék elején elhelyeztek. 1 csirke, 2 disznó, 2 birka, 2 tehén. Ezek egészen kint vannak a gömb legszélén.
üdv, föccer
-
james001
veterán
válasz
netpeti98 #8913 üzenetére
Maga a fegyver az kopik,de amikor csinálok lőszert ad x darabot,tehát ha eleve végtelen akkor minek ad annyit? Lehet nézek vmi videót róla sztem.
Am még egy kérdés közben eszembe jutott: A Nether-ben is vannak dungeon-ök? Miket lehet ott találni,gondolom gyémántot nem nagyon.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Hunikornis
tag
válasz
netpeti98 #8643 üzenetére
Valószínűleg nem. mivel FTB ben a mass fabricator alapbol tiltva van ,és a matter fabricator meg kell iridium, sajnos. és 8 db om már van, de ezen felül még kell vagy 2 szer ennyi a megfelelő industrial blast furnance hez.
Asszem haverral megbeszélem hogy átírjuk a konfigot és engedélyezzük azt a nyavalyás mass fabricatort. -
Micsurin
nagyúr
válasz
netpeti98 #8520 üzenetére
köszi de most már van winrrar amugy is kellet volna
Már csak mit másóljak és hova ?meg van köszi a segitséget[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
netpeti98 #8468 üzenetére
Nem azért meg van a game csak nem vágóm nekem se cső se pumpa mint amiről 2 elletőm író és kérdezett ,
az mod? Vagy frissítenem kéne?A warezel meg tisztában voltam gondoltam is , hogy az
köszi a választ[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #8447 üzenetére
nerfelték már, régen etetett, mostmár nem tud. powersuit mod armor helmetben van tinkering table-ben feeder upgrade
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
Geryson
addikt
válasz
netpeti98 #8304 üzenetére
Shiftklikk csak felrakja a felső inventoryba a cuccokat, ha meg ott nyomok egyet, akkor meg lerakja a fő inventroyba.
Szerk.: ahaaaa, megvan. Delete mód és akkor klikkelésre törli. Jaaaajdejóóóóóó!
escape: repülni én úgy vettem észre, hogy maga a katasztrófa. Én direkt megkértem a szerveremen játszókat, hogy csak normális tempóval menjenek, mert így is meghal a gép az újrarajzolásnál. Ha gyorsan megyek / repülök, akkor konkrétan totál ki tudom akasztani - érthető módon...
[ Szerkesztve ]
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
tmximum
tag
válasz
netpeti98 #8265 üzenetére
nem tudom miért, de most összejött
, pedig tegnap is ezt építettem
A másik kérdés, hogy ha építek egy olyan csapdát, ahol 4 piston "megnyitja" a földet, ha rálép az ellenség egy nyomólapra, ahhoz ugye a pistonok mellé kell építeni egy kar-t, ami a pistont "nyílt" állapotban tartja, de azt hogy tudom átkapcsoltatni egy taposólappal.
sajnos ezek a vörösköves dolgok még nem mennek annyira és a legtöbb tutorial értelmetlen :/ -
veector
senior tag
válasz
netpeti98 #8212 üzenetére
Megvan miért:
"With IndustrialCraft 2's ore generation it is found on layers 0 to 40. To mine the ore, a Stone Pickaxe or better is required. The Direwolf20 Pack is using the configurable ore generation of Thermal Expansion which by default is configured to spawn tin at levels 25 to 50 in clusters around 7 in size." forrásA konfig fájl meg itt van: Direwolf20_Server\config\cofh\thermalexpansion.cfg
a legvégén:
[...]
I:ore.tin.clusterSize=8
I:ore.tin.maxY=55
I:ore.tin.minY=20
I:ore.tin.numClusters=7
}
}
Csak ezt átírni ugye már vmilyen szinten csalás lenneNa meg messze kéne menni az új chunkokért.
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98 #7933 üzenetére
Nem lebeg az, csak eléggé a blokk szélén van. Grafikai hiba, a textúra kisebb, mint maga a modell.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Eladó Vostok Europe Lunokhod 2 férfi óra (6205213) 300M vízállóság!
- Samsung Odyssey S34BG850SU 34" Oled monitor.
- Apple Magic Keyboard (numerikus, UK kiosztás) + Magic Mouse 2 (hibátlan)
- I7 13700K + Corsair 64GB RAM 3200MHz + 1 TB SSD + MasterLiquid 360L + DeepCool CC560 Black V2
- Apple iPhone 14 Pro 128GB - Hátlap törött
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest