-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmximum
tag
válasz #56573440 #8850 üzenetére
[link] végig csináltam az itt elmondottakat. 1.5.1-es játékom van. és mindent úgy töltöttem le, ahogy ő mondta. a végén megnyitottam a játékot, play és elkezdte betölteni a dolgokat. kiírja, hogy van 3 új modom, aztán amikor a coremods mappába a végén bemásolom a 2 jar-t és utána elindítom a játékot, megint elkezdi a betöltést, de kb 2 mp után kiírja a fentebb említetteket
-
tmximum
tag
nézegettem elég sok videót és azt szeretném kérdezni, hogy kreatív módhoz hogyan tudok leszedni és mit kell leszedni, hogy több mindent tudjak állítani? pl hogy nappal/éjszaka meg hogy az itemeket kirakja ilyen görgethető menübe (amilyen lényegében az összes videóban van).
meg bármilyen kiegészítőt ha érdemes leszedni, azt is nagyon megköszönném. (az x-ray-el jól beszívtam, töröltem is a fenébe ) -
tmximum
tag
hát, egy igen érdekes problémám akadt amióta felraktam az 1.5.1-et, hogy az állatok nem maradnak a karámban, egyszerűen kijönnek... pedig rendes fa kerítéssel körbe vannak kerítve... ???
-
tmximum
tag
Ha elkezdtem egy játékot túlélő módban nem tudom valahogy átváltani creatívra?
-
tmximum
tag
az 1.5.1 miben különbözik az 1.4.7-től? érdemes leszedni?
-
tmximum
tag
válasz Hunikornis #8724 üzenetére
nagyon köszönöm, ez bevált
-
tmximum
tag
válasz Hunikornis #8722 üzenetére
sajnos nem nagyon tudom mi az a modpack... elég kezdő vagyok, de már egész fasza kis birodalmat kiépítettem minden segítséget nagyon köszönök
-
tmximum
tag
sziasztok, egy kis segítséget kérnék, van egy pistonos csapdám, ami akkor indul be, ha valaki rálép egy nyomólapra. a kérdés az, hogy nem lehet e olyat, hogy ideiglenesen kikapcsolom a csapdát, pl gombbal, karral???
-
tmximum
tag
Kitaláltam egy tök jó rendszert arra, hogy a ládáimat hogyan rejtsem el, és gombnyomásra hogyan jöjjenek elő, de most rájöttem, hogy a piston nem tudja megemelni a ládát :/ nincs erre valami megoldás?
-
tmximum
tag
válasz netpeti98 #8265 üzenetére
nem tudom miért, de most összejött , pedig tegnap is ezt építettem
A másik kérdés, hogy ha építek egy olyan csapdát, ahol 4 piston "megnyitja" a földet, ha rálép az ellenség egy nyomólapra, ahhoz ugye a pistonok mellé kell építeni egy kar-t, ami a pistont "nyílt" állapotban tartja, de azt hogy tudom átkapcsoltatni egy taposólappal.
sajnos ezek a vörösköves dolgok még nem mennek annyira és a legtöbb tutorial értelmetlen :/ -
tmximum
tag
válasz sunyi18 #8259 üzenetére
Azt csináltam, hogy amikor bevettem öcsémet LAN-on a játékba, akkor őt kreatívba állítottam, hogy pár jó cuccot be tudjak gyűjteni és így van alapkövem is. De pl Jelzőfényem is így van, de azt egyszerűen nem tudom elérni, hogy olyan fényes csíkot lövelljen az égbe, pedig mindent a youtube-on lévő vidik alapján csináltam :/ .
-
tmximum
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha öcsémmel egymás ellen játszunk és szeretnék egy olyan csapdát, ami úgy nézne ki, hogy ha rálép egy területre, akkor pistonok széthúzzák alatta a földet és beesik egy kis verembe, ami alapkővel lenne körberakva, hogy ne tudja szétverni (túlélő mód), a kérdés, hogy a pistonra lehet alapkövet "ráragasztani", vagy akkor nem fog működni?
ui.: ez a párduc szelídítés elég fárasztó -
tmximum
tag
Azok a kis zöld bogyók, amik a mobok megölésénél keletkeznek, micsodák? mire jók?
-
tmximum
tag
sziasztok, lenne pár kérdésem:
- hogyan tudom az állatokat befogni és csinálni egy kis "farmot"?
- az alvilág követ ha meggyújtom, miért alszik el 2-3 naponta?
- creeper termelőt miért nem találok?
- a pálya végtelenített? falut hogy találok? már akkora területet bejártam, de semmi :/ -
tmximum
tag
válasz X3B6O0X #8030 üzenetére
először is nagyon köszönöm, pont ilyet kerestem, másodszor, olvasgattam itt a fórumot, meg néztem sok videót a youtube-on, de se itt, se ott nem értek dolgokat jó lenne egy két penge mob csapdás trükköt, meg bármilyen jó tippet, tanácsot kapni (én még igen csak kezdő vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
tmximum
tag
térképnek nincs valami olyan formája, hogy a kis térképeket összefűzni, vagy csinálni egy nagyot? mert ezeket a piciket ekkora pályán igen nehéz használni :/
-
tmximum
tag
Én még alig csak 2 hete ismertem meg a játékot, nagyon tetszik, igen csak "bele lehet hülyülni" minden ilyen penge tippet szívesen fogadok
-
tmximum
tag
Sziasztok, szükségem lenne a segítségetekre. Most szedtem le az 1.4.7-hez az x-rayt, és hibátlanul működik, viszont, amióta leszedtem, nem tudom, hogy minek köszönhetően, de néha teljes vasút vonalaim vagy csapdáim döntenek úgy, hogy "szétbomlanak" és ha nem veszem észre időben, akkor elvész több száz sín vagy más... mi lehet ennek az oka?
A kazamatáknál ha kiszeretném nyerni az oda termő mobok adta dolgokat, akkor milyen csapdát érdemes csinálni, hogy csak néha ha lemegyek, csak fel kelljen szedjem az összegyűjtött puskaport pl.
Előre is nagyon köszi -
tmximum
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy most szedtem le az 1.4.7-hez az x-rayt, és hibátlanul működik, viszont, amióta leszedtem, nem tudom, hogy minek köszönhetően, de néha teljes vasút vonalaim vagy csapdáim döntenek úgy, hogy "szétbomlanak" és ha nem veszem észre időben, akkor elvész több száz sín vagy más... mi lehet ennek az oka? A kazamatáknál ha kiszeretném nyerni az oda termő mobok adta dolgokat, akkor milyen csapdát érdemes csinálni, hogy csak néha ha lemegyek, csak fel kelljen szedjem az összegyűjtött puskaport pl.
Előre is nagyon köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- UHD filmek lejátszása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell notebook topic