-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Buildcraftot hogyan lehet minecraft szerverbe (vanilla) belerakni?
-
vtomi2
őstag
válasz
Hunikornis #9027 üzenetére
Szerintem ugyanúgy mint a tekkitnél, csak itt .woidswrath a mappa neve
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Találtam egy új modpackot, nagyon nehéz, de nekem tetszik
http://voidswrath.com/
-
vtomi2
őstag
Létezik megoldás arra, hogy amikor ne a felfedezőutam közbe hozza létre az új chunkokat? Valami olyan program, ami előre legenerál egy jó nagy részt a mapból?
-
vtomi2
őstag
Szerveren valahogy be lehet állítani, hogy a creeperek ne romboljanak, csak sebezzék a játékosokat? Van erre valamilyen megoldás( nem obsidiánra gondolok
)?
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
A buildcraftot fel lehet valahogy varázsolni szerverre?
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Az a problémám lenne, hogy meghúztam a procim 4GHz-ra, és minden megy rendesen, csak a minecraft szerver szórakozik velem. Elindítom, minden megy rendesen, csatlakozni is tudnak meg minden, de amikor én kapcsolom be, akkor pár másodperc után minden hibaüzenet nélkül kilép belőle. Ha visszaveszem 3,2-re akkor meg megy rendesen.
Találkozott már valaki ilyennel? Esetleg tudtok rá vmi megoldást? Nem szeretném visszavenni a procit. -
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Olyan modd érdekelne, ami rendezi a felszerelésem, és szerveren is tudom használni. A tekkitben is volt ilyesmi, hogy elrendezte pl abc szerint stb.
-
vtomi2
őstag
válasz
Geryson #7041 üzenetére
Képeket a Minecraft mappájában találod.
Ezt nem értem, tehetnél fel róla képet.
Agyagot a nagyobb tavakban és folyókban találsz, olyan szürkés anyag.
Répát meg NPC falukban, vagy egy kis szerencsével dob egyet egy zombi.
Szerk.
Megelőztél, de a Minecraft mappát úgy a legegyszerűbb megtalálni, ha nyom egy windows+R-t, és oda beírja hogy %appdata%
[ Szerkesztve ]
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a játékkal. Múlt héten átváltottam Win 8-ra, és azóta a minecraft random időközönként eldobja a képet. Ilyenkor elmegy a kép mintha nem kötném rá a gépre, és a restart se segít rajta, csak ha hosszan nyomom a bekapcs gombot, és úgy állítom le a gépet. Legtöbször olyan 30 perc játék után csinálja ezt.
Csak a Minecraft szórakozik így, mert az F1 2012 simán megy. Valaki találkozott már ilyennel? -
vtomi2
őstag
Az biztos, már az utolsó résznél tartok...
- 100 emerald
- Mit szólsz 50-hez
- legyen 25
- és egy föld?
- ... oké -
-
vtomi2
őstag
válasz
Aldo Novares #6735 üzenetére
A teljeset sohase fogja
-
vtomi2
őstag
válasz
#43676928 #6506 üzenetére
Nekem meg olyan van, hogy van egy otthoni szerverem (tesókkal játszunk), és szelídítettem 3 farkast. Utána olyan 1 órával kikapcsoltam a szervert, és amikor másnap bekapcsoltam a farkasok eltűntek
, és ahonnan szereztem ott is csak az az egy volt, amit a tesómnak hagytam.
-
vtomi2
őstag
Na sikerült megcsinálnom a szervert a command blockokkal, és a haverom gépén is megy a 1.4.2 (1.3 nem tudom, hogy miért nem megy). Na most szerintetek milyen moddokat tegyek fel rá? Melyikek a legjobbak egy survival serverre?
-
vtomi2
őstag
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy szervert csinálni, vagyis már megvan, csak felmerült bennem egy probléma. Hogyan tudnám azt megoldani, hogy leteszek egy gombot és aki ezt a gombot megnyomja az felszerelést kap. Azt szeretném megoldani, hogy a spawn ponthoz teszek egy gombot, és aki belép, vagy meghal, az kapjon fegyvert, és máris indulhasson a harcba. Gondoltam már az adagolóra is, csak azzal az a baj, hogy kifogy
Remélem valaki tudja, hogy mi rá a megoldás.
-
vtomi2
őstag
Milyen survival moddot ajánlotok max 5 embernek(szervert kompatibiliset)?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Macska topik
- Milyen monitort vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Politika
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest